MemoRise Skybar - hungarian, international food

Make an Online Reservation

MemoRise Skybar

1056 Budapest, Bástya utca 33.

MemoRise Skybar
Bástya utca 33. , 1056 Budapest

Located on the top floor of Hotel Memories OldTown****, MemoRise Skybar affords the best spot to Citadel and the charming Budapest's rooftops that should not be missed.

Try our famous signature and classic cocktails and experience our seasonal, locally sourced menu curated by our Chef. Enjoy the sophisticated yet relaxed atmosphere with weekly programs and live music whilst admiring the sunset.

Reserve your table online now for free through DiningCity: MemoRise Skybar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(33 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.7

"Wistro33 - szuper hangulatos etterem egy parzar paros vacsorahoz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A tetoterasz remenyenben foglaltam ide, de vegul esett, igy az etteremhet a lenti (foldszint) Wistro33ban kerult megrendezesre. Kicsit megcsusztunk, de nagyon rugalmasan kezeltek. A hely dekoracioja igazan kulonleges, hangulataban egyedulallo. A pincerek udvariasak, batran ajanlanak, seitenek, legyen szo etelekrol vagy borrol. Az etelek nagyon izletesek voltak, minden izlett, kezdve a szarvasburgerrel, a tonhallal, a thai levessel, vagy a roze kacasaval egeszen a somloiig.
VARADI JOZSEF - Friday 30/10/2020

"Finom ételek, rossz élmény"

3.7
food: 4 service: 5 ambience: 2
Sajnos nem volt tiszta, hogy a hideg is hátráltatja a tetőterasz használatát, érkezéskor mégis azt közölték, a földszinten vacsorázhatunk. Úgy vélem sokan pont a kilátás és az élmény miatt érkeztek, igazán jelezhették volna, hogy ne készüljünk.
Barta Emil - Monday 19/10/2020

"Kellemes hely"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 3
Nagyon jót ettünk a Memorise-ban, ami feledtette velünk azt a tényt, hogy az eső miatt nem látjuk a belvárosi háztetőket! Régen láttam ilyen nagyszerű, figyelmes, profi kiszolgálást, a legjobbakat kívánom a teljes csapatnak.
Adél - Saturday 17/10/2020

"Remek este! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel elegedettek voltunk!!! Köszönjük az élményt!
Ancsi - Saturday 17/10/2020

"Csodaest"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szeretnénk megköszönni az odaadó kiszolgálást a MemoRise csapatának, különösen Mátyásnak, aki minden ételt és italt tételesen mutatott be nekünk! Ezzel párhuzamosan a csodák amik kijöttek a tányérokon a konyhából, szintén egy felejthetetlen élmény része! Köszönjük!5* Virág&Krisz
Krisztián Honti - Saturday 17/10/2020

"Élmény volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A felszolgálás nagyon kedves és profi, emellett az ételek minden hozzávalójánál érezni az odafigyelést. Hangulatos megvilágítás, modern, igényes, cosy atmoszféra.
Gáspár Balázs - Saturday 17/10/2020