Restaurant Parisi 6 in Budapest

Restaurant Parisi 6 - hungarian, international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.facebook.com/parisi6

Restaurant Parisi 6

1052 Budapest, Párizsi utca 6b.

Parisi 6
Párizsi utca 6b. , 1052 Budapest

TEMPORARILY CLOSED!

Eat good, feel good. Modern Hungarian cuisine with French touch.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Parisi 6 – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(125 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.7

"Parisi6"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás elsőrangú, nagyon figyelmes. Az ételek érdekesek, látszik bennük a kreativitás, de a megvalósítás nem tökéletes, kisebb sütési és konyhatechnológiai hibák előfordultak. Egy kicsit arctalan az étterem.
x y - Sunday 22/11/2020

"MIÉRT TESZIK EZT?? /// It's ridiculos- a FANTASTIC RESTAURANT, GOOD PRICES- INCREDIBLE SERVICE...."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ember elkezd HIBÁT keresni. Ugye, ott van a TÖKLEVES... (No, megint- akik esetleg nem szeretnek olvasni- no, azoknak: LENT összefoglaló. NAGY BETŰKKEL.)************ A többieknek - folytatom itt, így... Szóval, olyan ez, mint Karinthy... (Tanár úr kérem c. könyv, "A jó tanuló felel" Kicsit ezen könyv lapjait eleveníteném fel. Mintha a tanár- mi magunk lennénk, és a könyv egyik szereplője... Nos, majd kiderül... : )) ). "Legyen tatár!" mondta a tanár úr. (A jó tanuló mosolyog- Azt könnyű elkészíteni, azzal nem csalódik senki!) "Nos, legyen..." "Várjon! Ez túl könnyű! Legyen a lazac!" "Legye..."- jön ismét a válasz... ("A remek alapanyag ennél is fél siker. Nem csalódik majd az öreg...). "Várjon! Magának ez túl egyszerű.. NÉZZÜK akkor olyat, amit MINDENKI útál... Na, ezzel csillogjon! A TÖK!!" (A jó tanuló elgondolkodik. Vesz képzeletben egy tököt.Darabokra vágja, megpirítja, kissé megégeti (ahogy most mondják- "karamelizálja". Vesz némi citromot. Halványan, szinte úgy, hogy az egy bűnös szerelemnél van, a paplan takarásásban- hozzáadja... S a szerelem MEGHOZZA GYÜMÖLCSÉT. "Tessék, Tanár Úr! A megoldás..." A tanár szemöldöke magasba szökken. Elcsodálkozik. (Nem terhelem túl a jó tanulót? Elég kevés idő alatt adott választ. Lehet, elhamarkodta... Jó gyerek ez, kitűnő, a legjobb az éfjolyamban... Mit ott? Az egész iskolában, az egész fővárosban... De azért ilyen feladatot, enyni idő alatt... Hmm... Féltem... Óvatosan veszem a kanalat... Az állag remek.. Jó a szaga! Az í... Az.... Az íze- MENNYEI... Mit csinált ez a kölyök???? Hogy merte ezt? HOGYAN SZEREZTE MEG A FŐIGAZGATÓ RECEPTJÉT? Ilyet még Ő SEM TUDOTT cs... Lehet, hogy ez a gyerek ILYEN JÓ LENNE? Le kell tegyem előtte a kapapomat..." S, a jó tanuló mosolygósan, illedelmesen a helyére fáradt. Az érdemjegy CSILLAGOS ÖTÖS. Útban a székéhez az egyik szegény, paraszti családból származó gyermek zsebébe belecsúsztatott egy finom édességet. Mert a SZÍVE IS ARANYBÓL VAN..." *************A PÁRISI 6 konyhája 6HATÓS, és remek. Olyan ételek is REMEK választás nyújtanak, melyeket máshol "menzai"-nak lehetne mondani. Magyarán- CSUKOTT SZEMMEL is szinte jót lehet választani. És ez, a Váci utca tőszomszédságában, ilyen árakon KINCS... AMI VAN!! (Hiába, mégsem csaka Pufin lekvár ad erőt!!! : )))) ). (Ugye, a filmben /"Kincs, ami nincs..." Ez volt a jelszava a Bud Spencer által alakított szereplőnek).
Karinthy Frigyes - Monday 16/11/2020

"Vasárnapi ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kicsi, de barátságos belső tér, családias légkör - mintha vendégségbe érkeznénk a főzni szerető és nagyon tudó barátainkhoz. Minden fogást szeretettel készítenek, tálalnak és szolgálnak fel. Nem sürgetnek, igaz várni is kell, de hát ki szeret kapkodva enni - itt minden a slow food jegyében történik: a főzés, az ízek akkor élvezhetőek, ha nem sürgetjük a folyamatokat. És megéri: minden falat élményt nyújt. Köszönjük a vendéglátást, jövünk máskor is!
Horváth Nóra - Friday 13/11/2020

"Egy kis belvárosi "csoda""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon figyelmes, kedves kiszolgálás és kiváló ételek, italok. Ide máskor is visszatérünk!
Éva - Thursday 12/11/2020

"10/10"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
10/10
Szerencsés László - Thursday 12/11/2020

"Kellemes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Teljesen jó hely, finom ízkombinációk, kiszolgálás is rendben van, ajánlani tudom.
D. K. - Monday 09/11/2020