Reviews


4.2

(83 Recensies)


food

4.4

service

4.1

ambience

4.1

"Elegedett vagyok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
3 x jártam itt....., minden ok
Csizmadia Ferenc - Wednesday 31/01/2024

"Delicous indian food"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
The food was delicious, but the portion size was a bit too big. I could not finish the main course. I would recommend this place to everyone.
Völgyi Mátyás - Monday 16/10/2023

"Pesti Chatney "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves felszolgáló, bár magyarul nem beszélt, de ettől függetlenül a tört angolommal nagyon jól elboldogulunk. Az étel minőség és a mennyiség is kiváló volt! A felszólítás, az étkészlet külön dicséret. Gyerekkel voltunk, rá is figyeltek!
Magdolna Schmauder-Molnár - Saturday 14/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, bőven jóllaktunk. A leves egy normál laktató adag volt, a főétel pedig óriási nagy tányéron másfél-2 adagnyi majdnem, nem is tudtuk megenni az utolsó morzsáig, pedig tényleg nagyon ízletes, kellemesen fűszeres volt és kellően szaftos. A desszert pici adag volt, de szerintem nem is kellett több az előző két fogás után. Az étteremben magyarul nem beszélnek, így angolul tudtunk kommunikálni.
Veréb Dóra - Thursday 12/10/2023

"Pesti Chitney értékelés"

3.7
food: 4 service: 4 ambience: 3
Kedves kiszolgálás. Finom és laktató ételek. A mosdóra ráférne egy felújítás.
Tóth Bence - Thursday 12/10/2023

"Egy remek indiai konyha"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fenomenális ízei voltak a fogásoknak. A hangulat igazán remek volt. A 3 fogásos menüsor fantasztikus volt, kértem még pluszban egy mangó lassit, amely zseniálisan friss és finom volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Asztalos Barnabás - Friday 06/10/2023

"Nagyon finom"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kedves Kiszolgálás, nagyon finom ételek. Szép tálalás.
D B - Friday 06/10/2023

"Szuper ételek."

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon szeretem az indiai konyhát, így nagyon vártam már ezt az alkalmat, és nem csalódtam, a főétel kifogástalan volt számomra, ami picit kevésbé ízlett, az is feltételezhetően csak amiatt, mert nem tudtam előre, hogy mire számítsak.
Szekeres Rebeka - Wednesday 22/03/2023

"Étteremhét 2023"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Autentikus, finom ételeket kaptunk kedves és gyors kiszolgálással. A pincér szívesen elmagyarázta, hogy eppen mit eszunk :) Az étterem hangulatos, szinten autentikus.
Forrai-Molnár Fruzsina - Friday 17/03/2023

"Baráti vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon izletes es finom volt az étel
Nyikos Viktor - Monday 13/03/2023

"Kellemes Indiai ízelítő."

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kedves figyelmes kiszolgálás! Nagy adagok, finoman elkészült fogások. Az étterem belső nekem kicsit romkocsmás , indiai kiegészítőket de hangulatos. Tetszett ,és ajánlanám másoknak is.
Görbe András - Sunday 12/03/2023

"Jó indiai"

4.0
food: 5 service: 3 ambience: 4
Az étel extra fűszeres, de igen finom. Az ásványvízek árára elmulasztottam rákérdezni, fizetésnél ezért komoly tanulópénzt fizettem.
Steinfeld Péter - Friday 10/03/2023

"Jo volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kicsit mas stilus mint a tobbi altalam ismert Budapesti indiai, kivalo monoseg ed mindenkepp egy erdekesseg, mindenki nagyon jofej volt.
Szabo Mark - Friday 10/03/2023

"Finom volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó minőségű étel, finom illatok. Az elején kicsit féltem, hogy kevés lesz, de a végére nagyon jóllaktunk párommal. Máskor is jövünk.
Ökrös Tamás - Tuesday 18/10/2022

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Szerencsére valóban “szeliditett” fűszerezésű fogások voltak. Ennek nagyon örültünk, hogy igy ismerkedhetünk az indiai ételekkel.
Zsiga - Monday 17/10/2022

"Nem ezt vártam."

2.0
food: 2 service: 2 ambience: 2
Régi vágyam volt beülni ide .Bár csak vágy maradt volna. Kétlem hogy a híres Allen Diwan ott van,volt.Nem éppen méltó hozzá az étel amit adtak.Íztelen volt minden fogás.És ha étlapot jobban megnézzük akkor fel vet 1-2 kérdést ,hogy miért is volt kedvezőbb beülni Étterem hét alkalmával?Minimális az ősszeg.A legolcsóbb bor +20% az étlaphoz képest.És legyünk már annyira figyelmesek ,hogy itthon vagyunk.Magyarul köszönünk.
Kovács Szilárd - Monday 17/10/2022

"Jó volt, de lehetett volna jobb is"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 5
Az ételek kicsit lightosak voltak, de alapvetően finomak. Kicsit, mintha óvatosan bántak volna az ízekkel, nehogy tolakodó legyen. A hely hangulatos volt, az étkészlet gyönyörű. A pincérek odafigyeltek nagyon ránk, viszont sokszor lehetett érezni, mintha kicsúszott volna a kezükből az irányítás, túl sok vendég lett volna hirtelen. Alapvetően egy közepes-jó élménnnyel gazdagodtunk, de a konkurens étteremmel összehasonlítva harmat gyenge.
Farkas-Gondán Jázmin - Sunday 16/10/2022

"Fine"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
They are really nice and kind people work there, the decoration is gorgeous, the chairs are comfortable. The bad thing is, they don't overdo the seasoning of the butter chicken. And I'm used to Indian food being much spicier and hotter than what I got here. By the way the food was delicious, and i eta everything what i got
Hirmann Andrea - Sunday 16/10/2022

"indiai etterem nappal"

3.3
food: 4 service: 3 ambience: 3
Hangulat indiai ,kicsit lepusztut Bombay hangulat.A ket kiszolgalo eg es fold ,az egyik kedves udvarias, a masik kicsit lassu, a piszkos edenyeket nem vittek el ,es alig voltak megis lassunak tunt. A konyha viszont remek volt.
Juhasz Gyorgy - Saturday 15/10/2022

"Pesti Chutney ebéd "

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálás kicsit lassú volt ahhoz képest, hogy szinte egyedül voltunk az étteremben. A felszolgáló kedves volt, a tálalás igényes. Az ízek finomak, de a butter chicken és a chicken tikka massala csirkecombból készült, ami sajnos sokat rontott rajta.
gateni - Friday 14/10/2022

"Nem sok köze van az indai gasztronómiához"

3.0
food: 1 service: 3 ambience: 4
Csodálkozva olvasom az 5 csillagos kommenteket. Biztos vagyok benne, hogy aki így felértékelte a helyet, az még nem evett autentikus indiai étteremben. Sajnos nem azt kaptuk, amit vártunk, főleg, hogy a hely híre miatt próbáltuk ki azt. Legalább 40 percet kellett várunk az előétel érkezéséig, ami nekem egy hideg leves volt, és sajnos nem egy gazpacho, hanem lencseleves. A főétel nagyon óvatosan votl fűszerezve, kb mint egy magyar csárdában (amit messziről kerülök, okkal). A desszert nem volt rossz, de nem is kimagaslóan ízletes. Távozás előtt érdeklődtünk, hogy a séf inidai-e, mert abban reménykedtünk (hiába), hogy a magyarázat a fentiekre az, hogy valaki magyar helyettesíti éppen... Összességében nagyon sok potenciált látok a helyben, de az, hogy a magyar emberek ízléséhez próbálja igazítani a séf a konyhát, már önmagában egy rossz ötlet (szerintem). Legalább annyit megtehetnének a felszolgálók, hogy rákérdeznek a vendégektől, szeretnének-e fűszeres kaját kapni (bár nem is értem, miért feltételezné valaki azt, hogy nem, amikor direkt indiaiba megy az ember).
- Friday 14/10/2022

"szerettük"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártam indiai étteremben. Nem csalódtam! Finom ételek, kellemes hangulat, kedves személyzet.
Jazmin . - Friday 14/10/2022

"Jobb lehetne"

2.7
food: 3 service: 3 ambience: 2
Nagyon lassú volt a kiszolgálás, az ételek nem voltak rosszak, de nem tükrözték az igazi indiai gazdag ízvilágot. Véleményem szerint, az európai szájízekhez igazították az ételek fűszerezését.
Nagy Ferenc Gábor - Friday 14/10/2022

"Tuti megyünk még ide! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteni ételek, kedves és gyors kiszolgálás, különleges konyha és jó hangulat.
Fekete Anna - Thursday 13/10/2022

"Várakozáson aluli élmény"

3.0
food: 4 service: 2 ambience: 2
A kiszolgálás nagyon lassú és felületes volt attól függetlenül, hogy alapvetően kedvesek voltak. Az ételekre sokat kellett várni, a leves félig hideg volt, a főétel nagyon finom volt, a desszert abszolút felejthető. A sarokban ültünk, hangulatból nem sokat érzékeltünk.
Szamosi Rita - Wednesday 12/10/2022

"Indiai Vacsora"

2.2
food: 1 service: 1 ambience: 3
A hangulat jó volt, a kiszolgálás nagyon lassú és szervezetlen, az ételek pedig nagyon sótlanok voltak, a várt desszert pedig sajnos nem hozta azt, amit vártunk.
Székely Nikolett - Wednesday 12/10/2022

"Fantasztikus étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszerűen IMÁDTAM! Sokszor voltam Indiában, de nem csalódtam, csodás volt az étel, és fantasztikus a kiszolgálás, Lily a pincérünk is szenzációs volt. Mindenkinek szívből ajánlom!
JURAK ZSOLT - Tuesday 11/10/2022

"Legrosszabb indiai Pesten"

2.3
food: 1 service: 2 ambience: 4
A kiszolgálás kifejezetten rossz volt: a felszolgálók láthatóan nem értettek az indiai ételekhez (egy indiai hölgy volt az étteremben, ő pont nem szolgált fel nálunk), nem vitték el a használt tányérokat az étel felszolgàlása után, nem tudták elmondani hogy pontosan milyen borok/pezsgők vannak (a választék ilyenben kifejezetten alacsony színvonalú volt), kb sarki büfé szintű szolgáltatást nyújtottak. 2 csillag mert kedvesek voltak. A hely nagyon szépen meg van csinálva amúgy, kifejezetten jó meglepetés volt hogy nem a tipikus indiai homage fogadott minket (Taj Mahal, rajasthani tevék, etc). 4 csillag a hangulatra! Az étel meglehetősen rossz volt: mindent tányérra szolgáltak fel, ami nem megszokott egy indiaitól, mert így pont elveszik az indiai gasztronómia közösségi lényege, hogy az asztaltársaság alapvetően több ételből válogathat és folyamatosan forog, gazdát cserél az asztalon lévő ibrikek sokasága. Ettől el is tekintettünk volna ha az étel jó lett volna: annyira óvatosan bántak a fűszerekkel, hogy alig volt íze, egy indiai szerintem két falat után ott hagyta volna ès hangosan reklamálva visszaküldte volna a konyhára. Az előétel kifejezetten kicsi adag volt: a lencseleves teljesen hideg, a chutney a pakorához kb egy homogén bbq szósz; a bhajihoz nem volt se mentaszósz se semmi igazán izgalmas mártogatós. Főételnek én butter chickent ettem, amihez teljesen üres, fűszertelen rizst kaptam; a csirke ès a szósz is íztelen volt. A naan meglepően jó volt viszont. Utólag olvastuk hogy ez a hely a magyar és az indiai konyha fúziója szeretne lenni (vagy legalábbis magyar ízlèsre hangolná az indiai ételeket), de ez láthatóan az intenzív ízek és a fűszerezés feláldozásàval jár, szóval nem jó az alapkoncepció. Aki rendes indiait szeretne enni, annak javaslom egy autentikus indiai hely felkeresését.
Sárosi Ádám - Sunday 09/10/2022

"India ízei"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szombati vacsorára érkeztünk az étterembe, hangulatos, gyors kiszolgálás, nagyon finom bőséges főétel. Magyarul nem beszéltek,de ez nem veszített a gasztronómiai élményből.
Békési Ildikó - Sunday 09/10/2022

"kiváló indiai izek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek és a hangulat kiváló volt, a kiszolgálás is nagyon kedves és segítőkész volt, picit talán lassú.
Blanka Bölcskei - Friday 07/10/2022

"Kezdőbarát indiai hely"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az ételek kifejezetten ízletesek voltak, a fűszerezés nem volt tolakodó, így az indiai konyhával még csak most ismerkedőknek is könnyne fogyasztható volt a menü. A minket kiszolgáló pincér nem volt a helyzet magaslatán, de jószándék vezérelte :) .
Szabó Péter - Friday 07/10/2022

"Pesti Chutney indiai étterem"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat
Agg Erika - Tuesday 29/03/2022

"Isteni indiai ételek, kedvesen furcsa és vállalhatatlan kiszolgálás"

3.8
food: 5 service: 1 ambience: 5
1. 10 perce ültünk bent és senki nem kérdezte meg kérünk-e valamit inni, majd egy odatévedt pincér kérdezte meg, hogy kapjuk-e már, amit rendeltünk. 2. Amikor végre le tudtuk adni a rendelésünket, akkor félig közben mással beszélt vagy máshova figyelt, ennek ellenére pontosan képes volt feljegyezni, amit kértünk. 3. Kérdezte, hogy hozhat-e nekünk naan kenyeret, amit a kérdés feltevéskor úgy értettünk, hogy a ház ajándékaként kínál meg, majd szépen kiszámlázta a 800 forintot érte (lehet mi értettük félre 4-en), úgyhogy ezt inkább csak információként közlöm. 4. Nehézkes volt picit a kommunikáció a másik pincér hölggyel ugyanis egyáltalán nem beszélt magyarul (amivel az égegyadta világon semmi baj nincs, ha ezt a tudtunkra adja és folytatjuk angolul, ehelyett a nagy nézések és az activity maradt). 5. Az étel isteni volt, nem kellett sokat várni, tiszta szép, autentikus tálalásban érkezett, ez a része tökéletes volt. 6. A pincérhölgy az étkezés után, amikor már csak az italainkat fogyasztottuk megkérdezte, hogy elviheti-e a poharakat. Máshol ilyenkor az üres poharakat viszik el, ő azonban, amíg nem figyeltem az összes poharat elvitte, beleértve egy olyat is, amiben még volt ital és szerettem volna még elfogyasztani, de nem gondoltam, hogy őriznem kell. 7. A végén a fenti problémák mellett, úgy hogy a kiszolgálást nem mondanám makulátlannak még fizettünk 10% szerviz díjat is. Ez volt, ami nálam kicsapta a biztosítékot. Mert senkitől nem sajnálom, ha vagy fel van tüntetve valahol és kultúrált a kiszolgálás, de itt nem volt az. Ennek ellenére, nagyon jót ettünk, úgyhogy lehet még visszatérünk belekalkulálva ezeket a kellemetlenségeket. De jobb, ha ezekkel tisztában van az ember mire számítson!
Judit - Tuesday 29/03/2022

"teljes elégedetlenség"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Nagy várakozással érkeztünk időre a Pesti Chutney Étterembe, kb 10 percet vártunk az étlapra, aztán újabb 10 percet, mire ránk nézett valaki. inni szerettünk volna, újabb 10 perc várakozás után ANGOLUL érdeklődött a felszolgáló, hogy mit szeretnénk, holott eddig magyarul beszéltünk. Érdeklődtünk volna az italok iránt, a válaszra biztosan újabb 10 percre lett volna szükség, de ekkor úgy döntöttünk, hogy nem muszáj nekünk itt vacsoráznunk, elköszöntünk és eljöttünk. Évek óta járunk mind az őszi, mind a tavaszi étterem hétre, eddig még sosem csalódtunk sehol. Sajnáltuk, de nem szegte kedvünket, máskor is menni fogunk, de ide biztosan nem.
G 4 - Tuesday 29/03/2022

"Rendben "

4.2
food: 5 service: 4 ambience: 3
Rendben volt az étterem, az étel finom volt
Dezső Erős - Monday 28/03/2022

""

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kedves személyzet, finom ételek, viszont egy kicsit elhanyagolt belső és külső miliő
D. János - Monday 28/03/2022

"Nem okozott csalódást"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon kedves személyzet, az ételek finomak, még biztosan visszamegyünk?
Iván Zsuzsi - Monday 28/03/2022

"Loved it !!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gem in downtown Budapest, what a lovely discovery! Thank you Dinning City!!
Shirasaki Reiko - Saturday 26/03/2022

"Hangulatos étterem"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Hangulatos volt az étterem, kedves volt a kiszolgálás. Az előétel (csicseriborsóba panírozott zöldségek) nagyon jók voltak, a főétel viszont elég csípős volt, erre érdemes felkészülni.
Berezvai Zombor - Wednesday 23/03/2022

"A főétel elsőrangú"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az étterem kicsit kopottas, de kellemes (indiai, de modern) zene szólt. A mangós-joghurtos tea, a levesek, a tikka masala és a rák nagyon finomak. A desszertek nem túl zamatosak (a tejberizs kicsit semmilyen, a grízgolyó túl édes), de baj nem volt velük. Ajándék mango lassival engeszteltek, amiért elfogyott a chai latte. Nagyon kedves, angol nyelvű kiszolgálást kaptunk.
Schmidt Dorottya - Monday 21/03/2022

"Értékelés"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden tökéletes volt. Nagyon kedvesek voltak.
Litványi János - Monday 21/03/2022

"Dining city 2022 03"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nem először voltunk ebben az étteremben. Az ételek mindig nagyon finomak ! A pincér vidáman teszi a dolgát. A "szokott" fejetlenség is meg van. Három előételt hoztak kettőnknek, majd pár perc múlva mosolyogva elvitték a pluszt és letették másik vendég elé. Desszerthez egyikünk kapott kiskanalat, másikunk nem. Az viszont "rosszul esett", hogy a 2. dining city napon, ebédnél már nem tudtunk chai kávét inni, mert mint mondták, elfogyott.
Nóra - Sunday 20/03/2022

"Intezív, de nem zavaró fűszersség, visszamennénk"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon kedves kiszolgáló személyzet, finom ételek, a belső egy kicsit régimódi(nak tűnik), az ablakokra ráférne egy takarítás (de lehet csak a szaharai poros eső miatt tűntek opálosnak). Visszamennénk.
Gábor - Friday 18/03/2022

"Zoltán"

4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
Nagyon finom ételek, kedves kiszolgálás.
Szamosvölgyi Zoltán - Friday 24/12/2021

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom az éttermet, az étel kitűnő, a felszolgálás kedves barátságos.
Kovács Norbert - Wednesday 27/10/2021

"Wouldn't go back"

2.0
food: 3 service: 1 ambience: 2
I had to wait a long time for everything. Waiters weren't attentive at all...after I ordered they never passed by to ask if I needed anything else. Food is good but nothing crazy. The dessert was delicious though. The presentation of the plates is nice. The atmosphere is not very exciting, no music, plain tables, the bar is quite messy. I saw the chef coming out of the kitchen a few times in super dirty clothes which was a bit off putting. At the end I asked for a doggy bag and they gave me some else's left overs. I was quite disappointed and wouldn't recommend it.
Ana V - Monday 11/10/2021

"Szuper hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mennyei volt az étel, kedves a kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat.
Hajdu Eva - Monday 11/10/2021

"Vegyes elmenyek"

3.0
food: 3 service: 2 ambience: 4
A hely hangulata nekunk tetszett de voltak dolgok amikben fejlodhetne az etterem..nagy fejetlenseg volt, eloszor nem talaltak a foglalasunkat, meg kellett mutatnom a visszaigazolast hogy hajlandoak legyenek odaadni az etteremhetes menut, ez nem volt valami szimpatikus. Mar az eloteltelre is sokat kellett varni, viszont az erkezes es a foetel szervirozasa kozott csaknem 2 ora telt el. Raadasul varakozas kozben odajottek hogy nem akarjuk-e atadni az asztalunkat egy ujonnan erkezo nagyobb tarsasagnak (2en ultunk egy 4 szemelyes asztalnal). Hat bocsi de nem, ha idoben kihozzak a kajat, mar reg ott se lettunk volna..amugy a kaja nem volt rossz, attol eltekintve hogy a leves langyos volt es az etel nagyon megulte a gyomrunkat. Nem hinnem hogy visszaterunk.
Emese T - Saturday 09/10/2021

"vélemény "

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 3
Kedves kiszolgálás, finom ételek, autentikus hangulat
Tóth Mónika - Saturday 09/10/2021

"Kiemelkedő ételek sajátos miliőben"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
Minden étel, amit kaptunk, nagyon finom volt, és a rendelt extrák is megfizethetőek. Ami különös, az inkább a hely hangulata. Az extrém nagy belmagasság és az osztatlan, tágas tér az erős tónusú falakkal furcsa hangulatot teremt. Nem mondanám bensőségesnek, de rossznak sem. Az ételért viszont mindenképp megéri betérni.
Péter - Friday 08/10/2021

"Pleasant experience"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The service was very friendly, from the moment we called to let them know we would be late ("Don't worry, you come when you can") to the friendly smile when we left, we felt very welcome. The food was excellent. The place does not look fancy from the outside, but inside it has a positive atmosphere.
Holland Mike - Thursday 07/10/2021

"Finom indiai vacsora"

3.5
food: 4 service: 3 ambience: 3
2019 óta járunk ide, nagyon ízlik nekünk ez a fajta indiai konyha, ebben most sem csalódtunk. Az étterem hangulatán viszont kellene emelni, most nem volt meg az a kellemes atmoszféra amit itt már tapasztaltunk még a Covid elött. A pincér fiú kedves volt, csak angolul beszélt, tette dolgát de érezhetően kezdő volt. A tulaj nem jött az asztalhoz egy kedves mosollyal mint szokott, semmi féle díszítés nem volt a helységben és az asztalokon. Most kicsit úgy éreztük magunkat mint egy büfében vagy menzán.
Anton Wagner - Thursday 07/10/2021

"az ételek jók, a kiszolgálás nem"

3.5
food: 4 service: 2 ambience: 4
Nagyon sokat kellett várni az italokra és az ételekre is. Amikor hozták a desszertet, letették az asztalra, és az elfogyasztott főételes tányérokat nem vették le. Nekünk kellett átcserélni, és kitolni az asztal szélére a használt tányérokat, de akkor sem vitték el. Kértünk egy limonádét, amit soha nem kaptunk meg, ezért a végén szóltunk, de nem kértek elnézést.
B Zsanett - Wednesday 06/10/2021

"fűszeres ancient regime"

3.7
food: 5 service: 4 ambience: 2
Az étel remek volt, csak annyi a gondunk hogy a levesre több mint fél órát vártunk, utána viszont mindent azonnal hoztak, semmi szünet, a tányér leszedésekor már rakták is le a desszertet, szerintem egy kis idő jó lett volna a fogások között. Előttük viszont nem. Köszönjük szépen. A dekoráció: lámpák hangulatosa, az ál-kopott fal picit lehangoló, elnézést, csak simán kopottnak hatott.
n k - Wednesday 06/10/2021

""

2.7
food: 5 service: 1 ambience: 1
Mintha aznap nyitott volna az étterem. Mindenki kedves volt, de elég lassan, döcögősen ment minden. Pl. akkor kezdték összetologatni az asztalokat a 8 fős foglalásra, mikor 5 perces késéssel megérkeztünk. Az ételek viszont nagyon finomak voltak.
Kapitány Lilla - Wednesday 06/10/2021

"Pesti Chutney"

3.8
food: 4 service: 4 ambience: 3
Teltházzal ment az étterem, ezért kicsit kapkodás volt, de a vezető indiai hölgy részéről, aki kiválóan beszélt magyarul: kedvesség és mosoly.
Csanádi Péter - Wednesday 06/10/2021

"borijazz"

2.7
food: 4 service: 1 ambience: 3
Portions small(ish), service rather messy, but all'n all genuine food.
Bori Viktor - Wednesday 06/10/2021

"5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Amellett, hogy az ételek fantasztikusak voltak, a kiszolgálás és a pincérek kedvessége tette fel a pontot az i-re.
Kiss Dóra - Tuesday 05/10/2021

"A Pesti Chutney Étteremben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Valamennyi ételt különlegesen finomnak találtuk, holott hárman három félét kóstoltunk. Fűszeres, illatos, zamatos - ajánlom! :-)
Goda Krisztina - Monday 04/10/2021

"Pozitív értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyors, kedves kiszolgálás, nagyon finom ételek, a leves, főfogás, desszert is nagyon ízlett, a csirke vajpuha volt, gyermekeim is nagyon jóízűen falatoztak. Szívesen ajánlom az indiai, különleges ízeket kedvelőknek.
Pozsonyi Réka - Monday 04/10/2021

"Pesti Chutney értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Keveset kellett várni a kiszolgálásra. A foglalt asztal a foglalás időpontjában azonnal rendelkezésre állt, tiszta volt. Minden távozó vendég után letakarították az asztalt. Az étel nagyon finom volt és annyit adtak, hogy alig bírtuk megenni. Ha nem sikerülne megenni, akkor elcsomagolják és el lehet vinni. A mosdóban volt szappan az adagolóban, viszont papírtörlő el volt fogyva, de ez szerintem kisebb probléma. A pincérek nagyon udvariasak voltak, amikor elmentünk a pénztáros és a pincér is megkérdezte, hogy minden rendben volt-e és hogy jól éreztük-e magunkat. Angolul beszéltem velük. Valamennyire tudtak magyarul is, de vélhetően inkább külföldi vendégek látogatják. Volt külön magyar étlap és egy félig indiai félig angol nyelvű.
Tóth Sándor - Sunday 03/10/2021

"Imádtuk ?"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos indiai étterem, kedves kiszolgálás. Az ételek finomak, a tányérok és evőeszközök szépek. A minket kiszolgáló pincér lány beszélt magyarul, a többi dolgozó nem. Aki szeretne különlegeset enni egy különleges helyen mindenképp ajánlom.
Császár-Pálfi Bea - Sunday 03/10/2021

"Indiai vacsora"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon finom tradicionális ételek, kellemes hangulat.
Asboltné Czapári Beáta - Sunday 03/10/2021

"Vegyes összkép"

3.0
food: 4 service: 2 ambience: 3
A Pesti Chutney egy remek étterem lehetne ha csak az ételek felől közelítjük meg. Finom, autentikus indiai konyha, korrekt választékkal. Az ugyanakkor nem túl szerencsés, hogy a jó konyha szervezetlen, kimondottan lassú és érezhetően nem szakképzett kiszolgálással párosul. Az sem segíti az összképet ha péntek este arra érkezik a vendég hogy a helyszínen a bútorok összeszerelése folyik éppen. Remélem ezek csak átmeneti zavarok, mert a konyha többet érdemel.
Boross Zoltán - Saturday 02/10/2021

"-"

3.0
food: 4 service: 3 ambience: 2
A vendégek leültetésére szolgáló székek összeszerelése az étterem terében, vacsoraidőben, azért erős volt. Sokat kellett várni, 30 perc volt a leves. Az étel egyébként rendben volt.
- - - Saturday 02/10/2021

"1st visit"

3.5
food: 4 service: 2 ambience: 4
The food was delicious, authentic. Logistic was not that great, waiter mixed up the orders twice.
Kovács Diána - Saturday 02/10/2021

"Spicy vacsi"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
Nagyon kedves kiszolgàlàs, a chef külön beszéllgetett velünk. Felkínàlta, hogy tart nekünk főzőtanfolyamot az indiai ételekről. A étel különleges volt, gondosan elkészített, nem olajos és tökéletesen fűszerezett (az én izlésemnek kicsit csîpős, de így a tuti). Az indiai desszert nekünk túl édes, de az is gusztusosan volt tálalva és finoman kivitelezve.
W Anna - Saturday 02/10/2021

"Harmónikus izek"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Harmónikus, autentikus ízvilág, bőséges adagokkal. Az étlap kissé eltért a meghirdetettől, de felárral lehetett rendelni. Bisztró jellegű.
Nagy Viktória - Monday 19/10/2020

"Customer-oriented and extremely delicious "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
I decided to make a surprise for my friend and did not tell him where we were going to have a lunch. In the moment of entering the place it turned out that he was intolerant to spices... And I knew that Indian cuisine is about it. It could be a catastrophe but personnel made their best to make the mildest meals for us, and they were amazing. I will definitely come back for the Butter Chicken! Thank you for you attentiveness to details!
Anastasiia Yezhova - Monday 19/10/2020

"Szinte tökéletes élmény"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
A felszolgálók kedvesek voltak, és az ételek nagyon finomak. Sajnos a kiszolgálás eléggé lassú volt, akár fél órát is kellett várni fogások között. A belső dekoráció tetszetős, a tányérok és evőeszközök kimondottan igényesek voltak. Szívesen visszatérnék újra.
Olaf - Monday 19/10/2020

"Nagyon finom "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos étterem, kivàló kiszolgàlàs és elképesztően finom ételek.
Rebeka - Sunday 18/10/2020

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek. Kedves kiszolgálás.
Máté Éva - Friday 16/10/2020

"Szuper vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szeretjük ezt az éttermet, mindig finomakat eszünk és kedvesek a vendéglátók. Ez most is így volt, biztosan megyünk még :)
Szemerédi György - Friday 16/10/2020

"Ízek, imák, szerelmek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ha valaki látta a filmet, mindent ért. Finom, ízletes, hangulatos.
Györgyi - Thursday 15/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt!!
Gyarmati Gábor - Thursday 15/10/2020

"Jövünk még"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Szeretjük az indiai konyhát és itt igazán finom fogásokat kóstolhattunk. Ízléses volt az ételek tálalása a színes kerámia tányérokon. Bőséges adagok, harmonikus ízvilág. A kiszolgálás nagyon szívélyes volt. A teák és a mango lassi is nagyon finom volt.
Nóra - Wednesday 14/10/2020

"Tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper finom ételek, kedves és segítőkész kiszolgálás fogadott minket. Biztos, hogy visszatérünk még máskor is ebbe az étterembe!
Czilják Barbara - Wednesday 14/10/2020

"Finom ételek, nagyon jó kiszolgálás :) "

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden nagyon finom volt, a személyzet nagyon kedves. Minden rendben volt, még vissza fogunk menni biztos. :)
Krek-Kövér Katalin - Wednesday 14/10/2020

"Nagy adagok, minőségi ételek és jó ár-érték arány."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden. A személyzet nagyon kedves és készséges volt. Nagyon jó élmény volt, biztosan visszatérünk még. Ajánlom
F. Nóra - Tuesday 13/10/2020

"NYitvatartási idő"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Nem volt nyitva az étterem délután 1-kor szombaton, mint kiderült du. 6-kor nyit.
Dávid - Sunday 11/10/2020

"Kellemes indiai vacsora Budapest szívében"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes pozitív meglepetés volt számunkra az első vacsoránk a Pesti Chutneyban. Első benyomása az étteremnek kicsit csalóka volt számomra, de ez nagyon gyorsan változott!! A főnök által ajánlott ételek tálalása és izvilága maximálisan túl tett az elvárásainkon!! Több indiai étteremben jártunk már kül és belföldön, amit itt ehettünk az a mi részünkről az egyik leg finomabb volt!! Ha ez így marad, biztos törzsvendégek leszünk.
Anton Wagner - Sunday 11/10/2020

"Finom étel, különleges hangulat "

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 3
Különleges hangulatú étterem, szimpatikus közeg. A meghirdetett menüről 2 elem sem volt elérhető, picit csalódottsággal töltött el. A kiszolgálás megfelelő volt, érdeklődő pincérrel.
Hovanyecz Szonja - Saturday 10/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves, odafigyelo szemelyzet, a hely hangulatos, az etel es a kiszolgalas pedig kivalo!! Ajanlani tudom mindenkinek!! :)
Zsigri Fanni - Saturday 10/10/2020