Reviews


4.6

(109 Recensies)


food

4.6

service

4.5

ambience

4.6

"Mozata Étterem: Kellemes ízek"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
A Mozatában az ételek ízletesek voltak, bár a kiszolgálás kissé lassúnak tűnt, de megérthető, hiszen az étterem tele volt. Az atmoszféra továbbra is ízlésesen kialakított volt, és az ételek ízletesek.
Fajoyomi David - Tuesday 17/10/2023

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias, figyelmes kiszolgálás, mennyei ételek, kellemes zene.. Ajánlom!!
Csiszár-Biró Rita - Tuesday 17/10/2023

"Libanon ízei"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
...
Hárshegyi Elek - Monday 16/10/2023

"Mozata libanoni étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ízletesek voltak az ételek! A kiszolgálás példaértékű volt, nagyon figyeltek minden igényünkre. Az étterem hangulatos légkör volt.
Balogh Petra - Saturday 14/10/2023

"Csalódás a várakozásokhoz képest"

1.8
food: 1 service: 1 ambience: 2
A különböző fogásokra nagyon sokat vártunk, rendszertelen volt a kiszolgálás (volt olyan fogás, amit nem is hoztak ki, mondjuk igaz, így kaptunk árkedvezményt a végén), az ételek pedig finomak voltak, de egyáltalán nem volt összhangban az étterem hírével és állított minőségével, egy közönséges török étteremben ugyanilyen ételeket lehet kapni feleannyiért (mirelit falafel stb.)
Máté Tamás - Friday 13/10/2023

"Mozata"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig élmény a Mozata-ban lenni, a kiszolgálók kedvesek, az ételek fantasztikusak, a hely hangulata magával ragadó. Csak ajánlani tudom!
Réti Zsófia - Thursday 12/10/2023

"First time trying Lebanese cuisine "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We had a great time at Mozata trying 3 different food and +1 extra by the restaurant. All the dishes were tasty especially the Tabbouleh, we will definitely try other dishes in the future.
Rustam Temirov - Wednesday 11/10/2023

"Hangulatos étterem "

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az étterem nagyon jól néz ki, hangulatos, és az ételek, koktélok is nagyon finomak. A kiszolgálás is udvarias volt, bár néha kicsit lassan ment, és többet kellett várni egy fogásra. De ez sem olyan vészes, addig lehet beszélgetni.
M M - Tuesday 10/10/2023

""

2.5
food: 2 service: 2 ambience: 3
Vibráló, intenzív közel-keleti ízvilágra számítván elég laposnak találtuk az ételeket. A bélszíncsíkokról azt ígérték, hogy citrusos gránátalma szószban pirítják őket, ehhez képest egy jellegtelen híg szaftban úszkáltak, ami leginkább a "régi-jó" menzás korszakot idézte. A kiszolgálás is nagyon akadozott. Ahhoz képest, hogy csak a mi 5 fős asztaltársaságunk volt az étteremben, először kihoztak 3 levest, majd 10 perccel később úgy kellett szólnunk, hogy esetleg ha a maradék 2 levest is lennének szívesek tálalni, ami kb. újabb 5 perc elteltével sikerült is nekik. A desszertek közül a kunefe engem leginkább egy félresikerült rántottsajtra emlékeztetett, de mivel nem ismertem előtte ezt az édességet, lehet, hogy ennek ilyennek is kellett lennie, mindenesetre nem volt ez sem egy kulináris élmény :( Kissé indokolatlannak találtam még a kalocsai hímzéses egyenblúzt a felszolgálókon... (Bár ez lett volna a legnagyobb probléma!) Illetve hiába tettem fel érkezésünk előtt majdnem egy héttel emailben a kérdést, hogy vihetjük-e magunkkal a kutyánkat, válaszra nem méltattak. :/ A vöröslencse krémleves, és a hozzá kapott ropogós tészta levesbetét mindenesetre finomra sikerült, és jó, hogy van vegetáriánus menüsor is (hogy valami pozitívval zárjam az értékelést).
Tunde - Monday 09/10/2023

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon tökéletes volt imádjuk!!!?
Ligeti Mónika - Monday 09/10/2023

"Különleges, egyedi ízek, barátságos kiszolgálás"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Hárman voltunk vacsorázni, két vega és egy húsos menűt kértünk. Az étterem a 4. születésnapját ünnepelte, volt élőzene és szerencsekerék, szóval tényleg igyekezett a személyzet minden tagja. Már az előételek megfogtak, a vöröslencse krémleves és a csirke húsleves egyaránt remek kezdés volt. Előtte azért kóstoltunk egy kis libanoni fehér bort, igazán jó választás volt. A fő ételnek én a bélszín csíkok gránátalmával kértem, mellé libanoni kenyeret szolgáltak fel, kitűnő volt. A desszertek íze is kiváló, a menyiség szerintem kicsit sok, igaz 4 fogásos menűt kaptunk. Összességében rendkívül jól éreztük magunkat, köszönjük !
Kerekes László - Sunday 08/10/2023

"Great Lebanese food!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Excellent food (I had arrayes and spicy paprika hummus) and amazing service by Sara. Patio is very nice spot.
Leila Armstrong - Monday 24/04/2023

"Hát?"

2.3
food: 3 service: 1 ambience: 2
Úgy éreztem magam, mint a lenézett vendég, aki csak az akció miatt van itt. Megkaptuk az étlap legolcsóbb ételeiből összeállított menüt. A felszolgáló hölgy igen flegma volt, nemcsak velünk, de a szomszéd asztalnál ülőknek is megjegyzéseket tett. Csak vicces próbált lenni? Nem volt az.
Fekete Norbert - Sunday 19/03/2023

"Megúszós Mozata"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
A Mozata is a Váci környékén van, mondhatni szkülla és kharübdisz közt, elvégre egyik olalt a Byblos, másik oldalt a nemrég nyílt Levant kínálja szinte ugyanazeket a fogásokat. A pincérek, úgy vettem észre, többségben angolul beszélnek, de van, aki magyarul is, és mindenki nagyon kedves és közvetlen. Az étterem összességében remek hangulattal rendelkezik. Nekem ez tetszett a legjobban a meglátogatott libanoni étkezdék közül. A 7900-as középkategóriát képviselik, mégis a legtöbb étel teljesen rendben volt, sajnos a menü fix, nem válogathatod mit szeretnél mivel. Pedig akkor lehet jobb lenne az összkép. A Cédrus menüt választottam leginkább mert kíváncsi voltam a Tabbouleh-re. A csirkeleves cérnametélt mellé citromot és kenyérchipset hoztak nem sót és borsot de kérésre hoztak ez utóbbiakat is. Hát nem lesz a kedvencem, eleve savanykásabb mint a miénk, kicsit több koriander lehet jobban kihozta volna az ízvilágát, a csirke is túl naturális maradt. A Tabboulehtől megijedtem, mert ez egy marék apróravágott petrezselyem - amivel 40 évnyi aktív evés után sem tudom hányadán is állok, - közben meg ez lett a legjobb fogás, kellemesen savanykás a citromtól és a hozzáadotthagymától (sóska ízre emlékzetet), frissítő és nem megterhelő étel. Ugyanakkor a fogpiszkáló kötelező az elfogyasztása után. Azt viszont nehezményezem, hogy a főétel egy trotillába tekert csirke, amit még ma is megkapsz bármelyik sarkon egy ezresért. A másik választás a falafel lett volna, szóval ide inkább borjú, vagy bárány kellett volna, de lepénybe tekerve még akkor is húztam volna a szám. Szóval itt jóval többet vártam, valami tartalmasabbat, laktatóbbat. Desszertnek a már ismerős Kunefe érkezett, cérnametélt tésztás sajtcsoda, (ő a nagy felfedezése e hétnek.) amit gazdagon meglocsoltak cukorsziruppal. Zárásul itt is ittam egy libanoni (saras) kávét, ezúttal a saját kontómra. Ide biztos visszatérek még, de félév múlva tessék rendes főételt készíteni!
Magyar Tibor - Friday 17/03/2023

"."

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 3
A desszertre legalább 45 percet kellett várnunk, ami eléggé elvette a hangulatot. A többi rendben volt.
T E - Friday 17/03/2023

"Mozata libanoni"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kellemes környezet, finom ételek. 4 fogásos menüsorral mindenki nagyon jól lakott, az ételek különlegesek és finomak voltak.
Németh Kamilla - Thursday 16/03/2023

"Érdemes elmenni"

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
A kiszolgálás gyors volt, és kedvesek voltak a felszolgálók. Számomra hiányzott kissé a melegséget árasztó hangulat. Az fogások ízletesek voltak.
Oravecz Viktória - Thursday 16/03/2023

"Vali"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Különleges ízek, finom fogások.
Páli Valéria - Wednesday 15/03/2023

"Good Restaurant Quality food"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Staffs were nice to us and try to help with our orders. Foods are amazing we really like them. Portions are also nice we felt full.
Levent Ergul - Tuesday 14/03/2023

"Kellemes hely"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Étteremhét, vega és húsos menü , a vega meglepetésemre jobban ízlett , a hely kellemes. Ami nekem nem esett jól hogy a pincérek egyike se beszélt egy szót se magyarul , a saját hazámban mutogatni kellett mit vagy hány darabot kérek. Ez jelenleg egy tendencia Budapesten ,nekem személy szerint nem tetszik.
TOTH Zoltán - Tuesday 14/03/2023

""

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Udvarias, figyelmes kiszolgálás, ízletes ételek kellemes környezetben. Szívből ajánlom!
Ács Attila - Friday 10/03/2023

"Csalódottság és gyomorfájás"

0.8
food: 1 service: 0 ambience: 1
Szörnyű volt a fogadtatás, mintha szívességet tennének. Az étel kritikán aluli, újra melegített falafel, mikrózott leves, forró és a hideg kombinációja. Nagy csalódás a kezdeti kiszolgáláshoz és étel kínálathoz képest! Egyáltalán nem ajánlom!
Geletey Judit - Saturday 10/12/2022

"Nagyon finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ízletes finomságokat ettünk, érdemes volt kipróbálni. Ajánlani tudom mindenkinek! :)
Enikő - Tuesday 01/11/2022

"Különleges"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon különlegesek és finomak voltak az ételek és a koktélok. A kiszolgálás nagyon barátságos. Biztos, hogy vissza fogunk még menni.
Bányai Nóra - Monday 24/10/2022

"A Közel-Keleti konyha remekművei felső kategóriás magyar köntösben"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Bevett szokásunkká vált, hogy a DinigCITY rendezvényének keretében látogatunk ígéretes, új éttermeket. Idén a Mozatára esett a választásunk. Az tény, hogy a párizsi utcában található már igen sok jót ígért. Az étterem beltere, bútorai, hangulata, világítótestek, hangeszközök mind-mind felső polcos, prémium termékek. A teríték elhelyezése, a tányérok orientális népi motívumokkal díszített felülete kimondottan megnyerő. Az ételeket libanoni fószerek készítik, hamisítatlan tálalások, friss alapanyagok, gazdagon fűszerezve. Minden fogáson érezni a szakácsok által megkomponált több fogásos menüsor lényegét, üzenetét. A pita kenyér is helyben készül, egyszerre van jelen a bejrúti kis sikátorok évezredes hagyománya, és a modern csúcs gasztronómia is. A felszolgálók hímzett formaruhát viselnek, még magasabbra emelve ezzel a színvonalat. Ügyesen, összehangoltan, és jól dolgoznak. Idegen nyelveken könnyeden, folyékonyan beszélnek. Melinda volt a mi pincérünk, ő azon kevesek közé tartozik, akik képesek tekintetből, szavak nélkül kapcsolatot teremteni. Kedves, jó kedélyű, értő módon képes ajánlani, "szeme a pályán"van. Jó a ritmusváltásban, különleges igényekre is odafigyel. Ritka kincs egy ilyen munkatárs! Akár csak egy kávé-desszertre, akár 4-5 fogásos lakomára ül be az ember, garatnáltan nagyszerű élményben lesz része! Szívből ajánlott hely!
Farkas András Márton - Thursday 20/10/2022

"Mozata"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Külön köszönet, h a kolléga felhívott, s csekkolta, mi a probléma.
Nyéki Attila - Monday 17/10/2022

"Gilyen"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Melinda szolgálta fel az ételeket, folyamatosan figyelte az igényeiket, nagyon kedves volt. Az ételsorok tökéletesen lettek összeállitva, mindkét menüt végigkóstoltuk. Remek konyha, figyelmes kiszolgálás, hangulatos környezet. Kiváló választás volt a Dining City rendezvény keretében!
Gilyen Timea - Saturday 15/10/2022

"Finom ételek, kedves kiszolgálás"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Finomakat ettünk, főleg a húsos menü volt nagyon jó, végig kellemes hangulat volt.
Péter Szabolcs - Friday 14/10/2022

"Remek!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek kiszolgálás, hangulat, fantasztikus ételek.
Géza Kis - Friday 14/10/2022

"Legjobb étterem!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, kivételesen jó kiszolgálás (előny az angoltudás). Az ételek minősége nem romlott, mint sok másik étteremnél, sőt. Kész lakomát kaptunk, a koktélok is kiemelkedőek. Máskor is biztosan jövünk még.
Fejes Anna - Wednesday 12/10/2022

"Finom, különleges ételek"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Jó hangulatú az étterem. Az ételek különleges ízvilágúak. Az adagok nagyok, senki sem fog éhesen hazatérni :) A várakozási idő kicsit hosszúra is nyúlhat, de ezt leszámitva nagyon jó élményekkel gazdagodtunk..
Roland - Wednesday 12/10/2022

"Nagyon finom"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon finom volt
Anna Anna - Wednesday 12/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szépen kialakított vendégtér. Az ételek finomak voltak.
Rétfalvi Tamás - Wednesday 12/10/2022

"Nagyszeru hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Modern design, megis otthonos hangulat. Kivalo etelek, igazi kulinaris elmeny.
Károlyi-Szabó Áron - Tuesday 11/10/2022

"Hangulatos családi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves személyzet, finom ételek és nagyon jó hangulat egy nagyon szép, modern étteremben.
Radics Petra - Friday 07/10/2022

"Mennyei vöröslencse krémleves"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Asztalfoglaláskor jeleztük a laktózérzékenységünket, amelyre a konyhában kifejezetten figyeltek. A felszolgálók is jelezték, hogy milyen ételeket tudnak laktózmentesen ajánlani a menüből. Már háromszor ettünk itt, mindegyik alkalommal az ételek kíválóak voltak.
Szumzer Nóra - Friday 07/10/2022

"Finom ételek, udvarias, segítőkész pincérek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon igényes, tiszta, rendezett környezet, udvarias pincérek, nagyon jó, informatív étlap és páratlanul finom, tiszta ízek elfogadható áron - nem csak turistáknak. Szívből ajánlom mindenkinek, kóstoljátok meg Libanon ízeit!;-)
Dorkó Olga - Monday 29/08/2022

"Fantástico "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
O melhor restaurante libanês em Budapeste! Comida fabulosa, sabores e qualidade imbatível. Pessoal impecável. Espero que abram em Portugal em breve!
Joana Matos - Friday 15/07/2022

"Az egyik legjobb a városban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom az éttermet, az ételek kiválóak és nagyon különlegesek! A kiszolgálás is tökéletes, mindenki figyelmes és kedves volt és nyáron a terasz nagyon hangulatos.
Durbák Sára - Tuesday 07/06/2022

"meglepetés: jó és rossz!"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 5
A legjobban a hely tetszett: nem túl sok kelet de mégsem 4 fehér fal, ízléses keverék. Picit sokat vártunk a levesre, pedig alapból az a gyors előétel. A humusz és a lepénykenyér első osztályú volt, a rózsa limonádé nemkülönben. A főétel és a leves valahogy nagyon nem keleti ízvilág, karakteresebb fűszerezést vártunk, de lehet csak azért mert nem ismerjük a libanoni konyhát, lehet a fűszerezés semmiben nem különbözik a miénktől. A desszert viszont annyira elképesztő, meglepő és finom volt, hogy csak amiatt javasolom mindenki menjen, mert odáig voltunk (mindkét éttermi hét menüt kipróbáltuk).
nk - Saturday 26/03/2022

"Abszolút kellemes"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
A személyzet, a kiszolgálás nagyon kedves, a humusz isteni, de másra sem lehet panasz.
Mészáros Erik - Friday 25/03/2022

"Keleti élvezetek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Előételnek abszolút a legkifinomultabb hummust kaptuk, amit Budapesten, az utóbbi években ettem! A levesek ízesítése is különleges és kiváló volt. Az étteremhéthez járó, második fogásnál sokalltuk a kuszkusz mennyiséget, de keveselltük a húst. A desszertek, bár nem a világom, de parádésak voltak. Főleg a kristálykehelyben tálalt puding. Köszönjük!
KM Maxim - Thursday 24/03/2022

"csodás humusz"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 3
Az ételek nagyon közül a vöröslencse leves volt a legjobb és a humusz, ami különösen finom volt, ahogyan a hozzájuk adott pita is. A Fattoush Saláta talán túlzottan savanyú volt, de különösebben nem volt izgalmas. A csirkenyárs a fokhagymahabbal is finom volt. A bárány kissé száraz volt, még a külön tálalt szósszal is. A tejpuding a mi érzékszerveinknek inkább volt furcsa, mint jó, mint egy rózsaízű hab lett volna. A másik desszert (édes sajtkrém aprított tésztadarabokkal, pisztáciával) valójában nem is tűnt annyira desszertnek, de nagyon finom volt, csak már nem bírtunk annyit enni. A kétmenü közül az Anjar menü talán picit egysíkú volt a sok csicseriborsóval. Az étterem hangulat nem annyira különleges, picit zsúfoltan ültek a vendégek. A kiszolgálók kedvesek voltak.
Varga Attila - Thursday 24/03/2022

"A humusz nagyon jó"

3.5
food: 3 service: 4 ambience: 3
Jó volt, hogy a négyfogásos menü keretében többféle ételt is ki tudtunk próbálni. A vöröslencseleves és a humusz ízlett a leginkább, utóbbi egészen kiváló volt. A többi étel annyira nem okozott katarzist.
Fazekas Zsuzsanna - Thursday 24/03/2022

"Mozata"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó minőség, kedves kiszolgálás.
Sz A - Thursday 24/03/2022

"Minden tökéletes volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
.
K. Cs. - Thursday 24/03/2022

"Koszonjuk az elmenyt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek ételék és milliő!
Szollos Gyongyi - Wednesday 23/03/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. A pincérek nagyon kedvesek voltak. A zene illett a helyhez. :)
Dusza Eszter - Wednesday 23/03/2022

"Levesben erős..."

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Mivel ketten voltunk megkóstoltunk mindent, amit az étterem ajánlott erre az Étteremhétre. Ezek alapján bátran állíthatom, hogy a levesek simán kenterbe vágták a főételeket, melyek az erős indítás után egyértelmű csalódások voltak. A borjú ragúba alig volt hús és szósz az egész egy nagyon száraz és semmilyen kuszkusz halom volt mindössze, a csirke ízetlenül volt elkészítve... Desszertek nem voltak totál édesek, ami számomra pozitívumként hatott, a kiszolgálás kedves volt, és gyors!
Páva Tamás - Wednesday 23/03/2022

"."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon szuper volt!
Remenyik István - Wednesday 23/03/2022

"Szuper hely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves és gyors volt a kiszolgálás, minden fogás nagyon finom és bőséges volt. Vissza fogunk menni!
Gyarmati Katalin - Wednesday 23/03/2022

"Szuper vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás nagyon kedves volt és az ételek különleges ízűek, abszolút új világot mutatott az étterem számomra ?
Gál Gréta - Wednesday 23/03/2022

"Hangulatos kulináris utazás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételsorokat kóstolhattunk. Szerintem leszünk mi még a Mozata vendégei. A felszolgáló lányok kedvesek, elhivatottak. Jól éreztük magunkat.
Kiss Eva - Wednesday 23/03/2022

"Kompenzált kellemetlenségek"

3.7
food: 4 service: 4 ambience: 3
Kellemes hely, sajnos a teltház miatt késve jutottunk a fogásokhoz (3 óra volt mire mindhárommal végeztünk és a főfogás részei hidegek voltak). A várakozás fejében azonban 2db ajandék koktélt ajánlottak fel, valamint az egyik menu árát elengedték. Szeretnénk még visszamenni mert az ízek különlegesek és finomak voltak :)
B Bence - Tuesday 22/03/2022

"Ajánlom az éttermet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét alatt látogattunk el az étterembe, mindkét menü és minden fogás nagyon finom volt. A fogások között várni kellett kicsit, de az étterem kellemes hangulata és a pincérek kedvessége ellensúlyozta ezt. :) Ajánlom ezt a helyet a közel-keleti ételek kedvelőinek.
Réka - Tuesday 22/03/2022

"Remek ételek"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon finom volt minden tétel a menüsoron, ráadásul 4 fogás is volt, nagyon bőséges volt. Mindegyik egytől-egyig élmény volt. A kiszolgálás kedves volt, bár kicsit nehéz volt a figyelmet magunkra vonni ha szerettünk volna valamit, ezért csak a 4 csillag. Biztosan megyünk máskor is!
Jankó Gabriela - Tuesday 22/03/2022

"Igazi libanoni konyha"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt. Nagyon köszönjük az étteremnek, hogy bemutatták nekünk a libanoni konyha világát! Mindenkinek nagyon ajánlom a helyet!
Taksás Balázs - Tuesday 22/03/2022

"A kiszolgáláson van mit javítani"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 4
Az adagok, de különösen az ízek nagyon rendben voltak, az étterem nagyon szép, sajnos mindezt a kiszolgálás kissé elrontotta. Kb 15 percig még az ital rendelést sem vették fel és vannak magyarul nem beszélő pincérek, ami zavaró lehet. Láthatóan feszült volt a személyzet és egy idő után nem csak pincérek vettek részt a kiszolgálásban, így ezen a téren van mit javítani. Ettől függetlenül szívesen visszatérnek, mert minden más jó volt. Még egy apró észrevétel: a második menüben a kuszkusz mennyisége aránytalanul sok volt.
Ferencz Alexandra - Tuesday 22/03/2022

"Jól éreztük magunkat"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Finomak voltak az ételek
Végerné Botházi Ildikó - Tuesday 22/03/2022

"Dining City"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindkét menü várakozáson felüli volt! Fantasztikus ízek, fűszerezések! Bőséges adagok. Imádtuk! Marokkóban ettünk hasonló ízű ételeket.
Csernák Mariann - Saturday 19/03/2022

"Mozata"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt :)
Tóth Gyula - Saturday 19/03/2022

"Nagyszerű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper. Teljesen elégedett vagyok. Az ételek és a kiszolgálás kifogástalan volt
Pastucha Judit - Friday 18/03/2022

"A közelkelet varázsa"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
A varázslatos ízek és a rendkívül figyelmes kiszolgálás megszépítette a napunkat!
Csaba - Monday 18/10/2021

""

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
nagyon hangulatos hely, gyonyoru tanyerok,poharkak,kornyezet, burkolatok, autentikus izek
Osztián Alinka - Wednesday 13/10/2021

"Kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, nagyon finom ételek, nagy adagok. Az étterem nagyon kellemesen van berendezve.
Tímea Nagy - Monday 11/10/2021

"kellemes ebéd"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kellemes ebéd volt, az ételek finomak voltak és bőségesek, jól éreztük magunkat. A felszolgálók kedvesek voltak és figyelmesek.Talán annyi apróság,hogy a mosdókon a piktogram beazonosíthatatlan, így tippelni tudtunk csak melyik a férfi és a női.
Hódi András - Monday 11/10/2021

"Egzotikus ízek a belvárosban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szívélyes fogadtatás, profi személyzet és egzotikus ízvilág a belvárosban. Bőséges adagok, ízletes ételek és mindig mosolygós felszolgálók jellemzőek a helyre, azaz mindaz, amitől a vendég elégedett. Köszönjük! Biztosan jövünk még! :-)
N. Márta - Monday 11/10/2021

"Szuper hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Profi, udvarias személyzet, mutatós beltér. Az ételek isteniek voltak, a személyzet szakképzet és figyelmes. Csak ajánlani tudom a helyet.
Anett - Monday 11/10/2021

"Oké volt"

3.2
food: 2 service: 3 ambience: 4
Az előétel teljesen rendben volt, finom volt és gyorsan érkezett. Viszont utána legalább 45-45 percet kellett várnunk mind a főételre, mind a desszertre és nem is volt teltház az étteremben. Ezek mellett az ételek íztelenek, hidegek, szárazak és sótlanak voltak. Sajnálom, hogy csalódnom kellett.
Tóth Rebeka - Monday 11/10/2021

"közös vacsora barátokkal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon rendben volt.
Birizdó Erika - Monday 11/10/2021

"Érdemes volt eljönni"

4.0
food: 4 service: 5 ambience: 3
Érdekes ízek. A sör feledhető.
R P - Monday 11/10/2021

"új felfedezés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártunk itt és jó választásnak bizonyult. Az előételek közül kiemelkedett a labneh, a két shawarma nagyon jó választásnak bizonyult, a báránycsülök mellettük visszafogottabb ízvilágot képviselt, a desszertek közül pedig a kunefe ismertetett meg új ízekkel. Biztosan visszajövünk még.
KrS - Monday 11/10/2021

"Különleges ízvilág"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó hangulatú hely, kedves, udvarias kiszolgálás. Az ételek nagyon különlegesek, az adagok laktatóak. Szívesen mennénk máskor is.
P. Richárd - Monday 11/10/2021

"Kellemes hangulat, jó ízek"

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 5
Diningcity keretein belül látogattunk el az étterembe. A specialításokra utaztunk, volt ami elnyerte tetszésünk és volt ami kevésbé. Összegezve hangulatos hely, kedves személyzet, jó árakkal.
László - Monday 11/10/2021

"Egy kis napfény a hűvös őszben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves és készséges személyzet,az ételek pedig igazán finomak voltak.Többen megemlítették a libanoni bort,nekünk is kifejezetten ízlett.Köszönjük szépen!
Ágnes - Monday 11/10/2021

"Egy este Libanonban..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezetben ettünk. Az ételek nagyon finomak. Különleges fűszereket ismertünk meg. Csak ajánlani tudom. Mindenkinek ki kell próbálni.
Laczkó István - Monday 11/10/2021

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek finomak voltak. A felszolgalásban sem volt semmi hiba. Kedvesek, segítőkészek. A sweet rakakat nevű édesség mennyei volt.
Noémi - Sunday 10/10/2021

"Jauuu vót"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jauuu vot én és a vót uram élveztük, jó volt a zaba is
Lakatosné Horvath Magdika - Sunday 10/10/2021

"*****"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
-
- - - Sunday 10/10/2021

"Figyelmes, udvarias kiszolgálás"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Udvarias felszolgálók, finom ételek. Kitűnő étterem egy baráti társaság számára, vagy egy romantikus vacsorához
Kreisz György - Saturday 09/10/2021

"Kellemes este"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Udvarias és viszonylag gyors kiszolgálás. Nagyon finom, nem tolakodóan, de rafináltan fűszerezett ételek. Az egyetlen oda nem illő dolog a hasábburgonya köret, az kissé az olcsó gyorsétkezdéket juttatja az ember eszébe. A hely díszítése ngyon jó, a hangulatot a megfelelő diszkrét zene fokoza.
Sali Attila - Friday 08/10/2021

"Mozata"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan volt minden ?
Tóth Gyula - Friday 08/10/2021

"Egy csoda"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A menü fantasztikusak finom volt, a hely csoda szép. A felszolgálók nagyon kedvesek, profik, figyelmesek voltak. Csak ajánlani tudom a helyet. Istenien éreztük magunkat:)
Szekeres Viktória - Friday 08/10/2021

""

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az ételek ízletesek a hangulat jó.
birszki jános - Thursday 07/10/2021

"Izgalmas, finom ételek, kiváló borok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom, izgalmas ételeket ettünk és kiváló libanoni borokat kóstoltunk hozzá. Mindenkinek ajánljuk.
Rita - Thursday 07/10/2021

"Remek ebéd"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Gyors,finom ebéd,jó ízekkel,fűszerekkel.Nagyon figyelmes kiszolgàlàs,a hangulatot magyban befolyásolta,hogy kevesen voltak.A design rendben van.
Óvâry Màrton - Thursday 07/10/2021

"Vacsora barátokkal"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Az ételek nagyon finomak és különlegesek voltak, maga az étterem kicsit steril, ha lehet így fogalmazni. Jó lenne az italokhoz a mennyiséget feltüntetni. Összességében nagyon érdekes és igazi gasztro kaland volt :)
Adrienn - Thursday 07/10/2021

"Szuper, kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat párommal, kedves fogadtatás és kiszolgálás az egész este alatt. Nagyszerű konyha, szuper fogásokkal, az előételtől kezdve (az ehhez kapott kenyeret imádtuk), a főételeken keresztül a desszertig. Számunkra nagyon jó gasztronómiai élmény volt, a libanoni bor pedig nagyon jó ajánlás és választás volt. Köszönjük az élményt!
Vibostyok Sándor - Thursday 07/10/2021

"Szép étterem hozzáadott érték nélkül"

3.3
food: 4 service: 3 ambience: 2
Az étterem exkluzív, a felszolgálók kedvesek. A foglalási rendszerben az volt, hogy minden hely elkelt, ahhoz képest félig sem volt az étterem. Az étteremhét ételei nem voltak túl extrák. Ár érték arányban egyáltalán nem érték meg. Ennyi pénzért nem ezt vártam.
Kozma Andrea - Wednesday 06/10/2021

"Tuningolt gyrosos exklúzív tálalásban"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Gyönyörű étterem, szuper kedves és udvarias kiszolgálás, de az étteremhetes előregyártott ételek nem voltak különösebben jók.
M G - Wednesday 06/10/2021

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteniek voltak az ételek! A hangulat és a kiszolgálás is jó volt! Biztosan fogunk még itt vacsorázni :)
Ivády-Szalai Petra - Wednesday 06/10/2021

"Mozata"

3.8
food: 4 service: 2 ambience: 5
A kiszolgálással nem voltunk elégedettek. A minket kiszolgáló pincérek nem tudtak magyarul, rengeteget kellett várni a desszertre, ill. az egyik pincérnő kissé hiperaktívan szedte össze a tányérokat, mikor még bőven az evéssel voltunk elfoglalva. Mikor másikféle italt rendeltem, nem kaptam hozzá új poharat. A csülök rizse az én ízlésemnek száraz volt, ill. a rakakat túlságosan édes. Egyébként az ételek mennyiségre rendben voltak. Nem volt feltüntetve az italok űrmérete az étlapon, így kissé meglepett, hogy 990+szervizdíjért 330 ml Heinekent kapok.
Fehér Zoltán - Tuesday 05/10/2021

"Mozata libanoni étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat. Az ételek igazán finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás udvarias és figyelmes volt.
Agg Erika - Tuesday 05/10/2021

"Nem hétköznapi vacsora"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek és italok kifogástalanok voltak. A vöröslencse krémleves enyhén pikáns íze remek kezdet, a marhahúsos és csirkés Shawarma hasonlít egy gyroshoz, de közel sem olyan átlagos, a sweet rakakat íze engem a mákra emlékeztetett, de nagyon finom, könnyű desszert. A felszolgálók leterheltek voltak, de minden vendégre igyekeztek odafigyelni. A hely dekorációja letisztult és elegáns. Valószínűleg visszamegyünk máskor is.
Szumzer Nóra - Tuesday 05/10/2021

"Hétfő"

3.0
food: 2 service: 2 ambience: 4
Szép hely, kétszer hoztak olyan ételt/italt, amit nem kértünk. A főétel nem sikerült túl jól, a desszert volt a vacsora csúcspontja, az valóban finom volt.
Pintér Kamilla - Tuesday 05/10/2021

"Kellemes este"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kellemes este, keleti ízekkel. A báránycsülök a rizsköretben érkezett és nem külön, ahogy az étlapon szerepelt. Az ételekkel volt kavarodás, amit a menedzser nagyon gálánsan kezelt.
Szabó Katalin Zsuzsanna - Tuesday 05/10/2021

"Keleti ízek"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Modern, nagyon igényesen kialakított belső terű étterem a belváros szívében. Kicsit zavaró a kalocsai hímzéses egyenruha a pincéreken a keleti hangulatot árasztó zene és képek között. Az adagok bőségesek, az itallap árai az Étteremhét vendégeinek kivételes, csökkentett árakkal kedveskednek - ezt a sok év alatt itt tapasztaltam először! Az ételek nem kiemelkedőek, de finomak, izgalmasak. A társaság sok mindent kipróbált, a legkevésbé a báránycsülök ízlett, ami leginkább a száraz, kemény rizsköretnek tudható be. Kipróbáltuk, nem bántuk meg.
Horváth Nóra - Monday 04/10/2021

"Szombati ebéd"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, különösen az előételek ízlettek nagyon. A környezet elegáns és barátságos. Adódott egy kisebb probléma számlázáskor, de a manager gyorsan és készségesen javította azt.
Veszelszki Tímea - Monday 04/10/2021

"Kellemes hangulat, finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első találkozás a libanoni konyhával - és valószínűleg nem az utolsó... Ízléses, hangulatos belső terek, finom ételek és segítőkész személyzet jellemzi az éttermet.
Káté Letícia - Monday 04/10/2021

"Nemzetközi élmény"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Egyedi hangulatú, kifinomult ízléssel berendezett étterem, különleges, fűszeres, finom ételekkel és rendkívül segítőkész személyzettel.
Dr. Motyovszki Nelli - Monday 04/10/2021