Reviews


4.6

(281 Recensies)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.7

"Mindig jó választás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem most voltunk először az étteremben, de még most is nagyon kellemes meglepetés volt a pincér rugalmassága és problémamegoldó készsége. Nagyon köszönöm, hogy annak ellenére, hogy a menü nem tartalmazott gluténmentes desszertet mégsem maradtam desszert nélkül :) . Maga a hely, a kilátás és gin-tonic különlegességek pedig mindig megalapozzák a jó hangulatot.
Noémi Varga - Sunday 07/04/2024

"Fantasztikus ételek, kedves és gyors kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, idén ez volt a legjobb étterem élményünk eddig! A pincérek nagyon kedvesek voltak, és annak ellenére, hogy tele volt a hely, gyorsan kihozták az ételeket is.
Szimandl Fruzsina - Tuesday 26/03/2024

"Monkey bisztró"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom ételeket ettünk egy hangulatos helyen. A kiszolgálás kifogástalan volt, és bár a helyen nem voltak olyan sokan pont ideális volt egy kellemes vacsorához.
Vivien - Monday 25/03/2024

"M-> Monkey"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak (?) egy nagy piros M betű és egy nyíl jelezte a történelmi környezetben egy hangulatos vadon bújik meg. Nagyon hangulatos étteremhez volt szerencsénk, kedves személyzettel, lesve minden kívánságunkat. Pazar tálalással már a szemünk jól lakott, gyönyörű műalkotásokat láthattunk a tányérunkon és az ÍZEK.........fenséges lakomát élvezhettünk. Nem is tudtuk eldönteni, hogy a vaddisznó pástétom vagy a halon a vajas málnaszósz vagy a langyos diósguba kápráztatott-e el jobban.....köszönjük ezt a hihetetlen gasztroutazást!
Gyurkovszki Lajosné - Monday 25/03/2024

"Utolsó befutók"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A program utolsó napján az utolsó vacsorát fogyasztottuk el a Monkey étteremben ami feltette a koronát erre a 2,5hétre. Kedves, figyelmes kiszolgálás, remek ízvilág. Nem lehet rosszat írni róluk! Visszatérünk!
Bősze Ágnes - Monday 25/03/2024

"P.Ádám"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper ételek, igényes környezet, remek kiszolgálás.
Polgár Ádám - Monday 25/03/2024

"Think out of the Box!"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kicsit olyna ez a hely, mint az Üvegtigris, rossz helyen van. Tíz perc mire megtalálod, és a megfelelő sarkon fordulsz be, nagyon szép modern, kicsit hipszteres terasza és üvegfallal rendlekezik. A kilátást viszont a Várnegyed most már évtizedek óta tartó restaurálása zavarja, talán a etőteraszról rálátni a dunára, egyébként csak a kőmíves falat bámulhatod. Jó tanács, ne kocsival gyere, hanem villamossal. A hely legnagyobb vonzereje a csak itt csapolt, különleges APA sör, ami valóban nagyon finom. Azért lehet visszamászok párszor. A kiszolgálás pincérfüggő, az egyik nagyon megért és figyelmes, a másik úgy teszi le eléd a tányért, hogy csak csattan, és sajnos nem tartja magában az elmés megjegyzéseit. Mit csináljak háklis vagyok az ilyenre, el lehet gombázni vele a jattot. Kaják terén viszonylag rendben van a hely, foglamam nincs mi ez a hülyeség, hogy mindent négyszögesítenek. A rilette téglalap, a polenta szintúgy, a kacsamell, sőt még a marhapofa is egy pofás négyzet. A tonkababos karamelltorta is, de annak tradicióból megbocsátjuk. Meg nyilván minden más, amit nem kértünk -ej de megnéztem volna egy túróscsuszát kockásítva pedig -, lehet kőművesből képezte át magát a szakács. A fácán consommé itt legalább tényleg fácánból van, sokat dobna az előadásmódon ha nem tejforralóból öntenék bele a tányérba, hanem porcelánkancsóból, mint a legtöbb másik helyen. A vaddisznó-rillette kissé kiszárdt, a savanyított zöldségek segetenek rajta és jópofán feldobják az összképet, hogy színezettek is, díszítésnek pedig minden madársaláta! A vadkovászos kenyér különösen ízletes. A rosé kacsamell nem az igazi, túl rágós, kicsit öregecske is a szentem, a schupfnudli finom ötletes, de mégsem illik a kompozícióhoz, a calvadost nem is érezni, a sültalma-püré helyett körtét javasolnék. A marhapofa se az igazi, a polenta ízetlen, a salottahagyma vagy lemaradt, vagy elpárolgott, az édesburgonyakrém viszont telitalálat. A sütemények viszont itt igazán öteltesek, nem a szokásos sajttorta, a tonkababos birsalmás karamelltorta is nagyon finom, de a langyos diós guba vaníliasodóval szinte megszólal. Életem egyik legjobb desszertje amit étteremhéten kóstoltam. Lehet a helynek át kéne alakulnia sütizővé, kávézóvá, sörözővé. Visszajönnék, de javulást várok el főételek terén, a Móricz zsigmond körtér négyszögesítése helyett az energiát az ízvilágba fektessék legközelebb.
Magyar Tibor - Sunday 24/03/2024

"Ebéd, ami feldobta a vasárnapunk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek látványra és ízre is nagyon szuperek voltak. A kiszolgálás udvarias, a helyszín barátságos és hangulatos. Mindenkinek ajánljuk!
Gál-Hortobágyi Judit - Sunday 24/03/2024

"Monkey étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper finom ételeket kaptunk nagyon jófej személyzet felszolgálásában. Az ételeket kicsit lassan kaptuk meg, de az ízek és a figyelmesség kárpótolt minket. Ajánljuk az éttermet mindenkinek!
Kovácsné Lieszkovszky Márta - Sunday 24/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves udvarias kiszólgálás
Tóth Ferenc - Sunday 24/03/2024

"Finom ebéd kisebb zökkenökkel"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Alapvetően rendben volt minden. Finomat ettünk, az adagok megfelelőek voltak, még a kicsit hosszabb várakozás sem volt zavaró. De: a kért italokat eltérő időpontban kaptuk meg, szóda helyett ásványvíz érkezett, majd 1 perccel később a már asztalon lévő italokat a helyesre cserélték, a felszolgáló minden ételt először elém, majd a feleségem elé rakott (talán fordítva lenne helyes) és a végén megkérdezték, mennyi felszolgálási díjat tartalmazhat a számla. Az étteremhét mindig úgy kerül meghírdetésre, hogy az ételsor ára felszolgálási díjjal együtt értendő, amit a pincér ugyan tudott, de ők másképpen működnek, mondta. KIcsit csalódottan távoztunk, nem is a pénz, inkább a hozzáállás miatt. De mindezeket leszámítva jó kis hely...
Rátkai Tamás - Sunday 24/03/2024

"Szuper!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, ízléses tálalás, kedves és gyors kiszolgálás, csak jót tudok mondani, mindenkinek ajánlom az éttermet!:)
Nagy Zsófia - Sunday 24/03/2024

"kellemes hangulat finomételek"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon kedvesek a picérek, finomak voltak az ételek, de miután telt ház volt sokat kellett várni. Nemcsak finomak, de nagyon szépen tálaltak is voltak a fogások. Érdemes elmenni ezért is, meg a különleges kilátás miatt is.
Wessely Vilmos - Sunday 24/03/2024

"Szuper volt minden! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt a Monkey, mi nagyon elégedettek vagyunk mindennel!
Bagó Gina - Sunday 24/03/2024

"Jó felfedezés"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Finomak voltak az ételek. 2x is voltunk. Először nagyon szuper pincérek, másodjára kissé nogorvák.
Gabriella - Saturday 23/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás pedig remek.
Sánta-Helli Gabriella - Saturday 23/03/2024

"Monkey"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Pompás környezetben, csodás konyha!
Horvai Veronika - Saturday 23/03/2024

"Visszatérünk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó hangulatú, kellemes baráti vacsorát költöttünk el és egy kacsás ramenért biztosan visszatérünk - stílszerűen a rooftopra.
Dugár-Bodola Dóra - Friday 22/03/2024

"Csak ajánlani tudom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételeket kaptunk, egy remek kiszolgálás mellett. Biztos hogy még több ételt is kifogunk próbálni! ?
Karajz Dávid - Friday 22/03/2024

"Étterem hét - Monkey"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép étterem, kedves kiszolgálás, finom ételek és jó adag. Szuperül éreztük magunkat, ajánlom!
B Nori - Wednesday 20/03/2024

"Kellemes meglepetés "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves volt a kiszolgálás, finomak az ételek. Felszolgálók úgy tűnt több nyelven is jól beszélnek. DC héthez képest korrekt bőséges nagy adagok. Szívesen megyünk máskor is.
Kazai Zoltán - Tuesday 19/03/2024

"Élmény újra és újra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló élmény volt újra ez az étterem. A rosé kacsamell és a marhapofa is szenzációs volt. Na és a hely, valamint a kilátás sem utolsó.
Kozma Norbert - Tuesday 19/03/2024

"Minden pompás volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves és figyelmes kiszolgálás, fine diningot megszégyenítő ízek, korrekt adagok, nem tudnék negatívumot mondani.
Kudlák Anna - Tuesday 19/03/2024

"Ízletes vacsora kellemes környezetben"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az ételek nagyon finomak voltak, az előétel és a desszert kiemelkedően. A főételben minden "tag" külön-külön nagyon ízletes volt, de az egység számunkra nem volt annyira meg. Ennek ellenére is nagyon jót ettünk, és jól éreztük magunkat, köszönjük!
István - Tuesday 19/03/2024

"Egy kellemes ebed"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves es segitokesz szemelyzet, remek menusor es isteni izek mindez kellemes legkorben.
Mónika - Tuesday 19/03/2024

"Elégedett fogyasztó"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finomak voltak az ételek, a mennyiségük is pont elegendő. Aki még nem volt itt érdemes kipróbálni, megkóstolni, az itteni ízeket.
Fülöp Iván - Monday 18/03/2024

"Bátran ajánlom mindenkinek"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Étterem Hét keretein belül jártunk náluk. Gyors kiszolgálás, kedves felszolgálók, nagyon finom ételek, jól eltalált adagok. A vaddisznó-rilette különdíjat érdemel.
Seress Viktor - Monday 18/03/2024

"Majom"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom és változatos, fantáziadús ételeket ettünk, köszönjük!
Nagy Virág - Monday 18/03/2024

"Jó hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon ízletesek voltak. Az étterem nagyon jó helyen van, kellemes a légkőr, jó hangulat, kedves kiszolgálás. Gratulálunk.
Fekete Éva - Monday 18/03/2024

"Családi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, segítőkész felszolgálók, ízletes ételek
Cser Kármen - Sunday 17/03/2024

""

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Sokat kellett várni az ételekre
Hajdu Henrietta - Saturday 16/03/2024

"Jól éreztük magunkat! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindenkinek ízlett minden. A kiszolgálás jobb volt mint az elvárható, jól szórakoztunk, poénkodtunk a felszolgálóval együtt!
Kovács Attila - Saturday 16/03/2024

"Vacsora kilátással "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes, közvetlen személyzet, finom ízek. Picit nehezen találtuk meg, nincs információs tábla, de megérte megkeresni.
Fehér Marcella - Saturday 16/03/2024

"Szuper volt minden!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, remek ételek, és italok. Élménynek és közös programnak nagyszerű! Biztosan ellátogatunk még ide. :)
Karajz Dávid - Saturday 16/03/2024

"Kellemes hely, fantasztikus konyha"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteni ízek, gyönyörű környezetben. Kedves kiszolgálás, kiadós adagok, minőségi alapanyagok. Először látogattuk meg, de biztos, h nem utoljara!
Orosz Erika - Saturday 16/03/2024

"Fine dining minőség , megfelelő adagok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodaszép ételek. Isteni volt a kacsa és a marhapofa is. Az előételek is mind ízvilág tekintetében , mind pedig a tálalás módjában hibátlanok voltak. Csak ajánlani tudom. Kedvenc helyem. Étteremhéten is pont ugyanolyan adagok és minőség, mint mindig. Ez nem minden étteremről mondható el.
Szókontor Nóra - Friday 15/03/2024

"Vacsora - Monkey Bistro"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tavaly is voltunk itt, akkori tapasztalatok alapján esett újra erre a választás és idén sem okozott csalódást, minden fogás nagyon finom volt és mindennel elégedettek voltunk. Csak ajánlani tudom!
Lovas Nikolett - Thursday 14/03/2024

"Monkeys"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt
Maróti Brigitta - Tuesday 12/03/2024

"."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt.
Csejtey Anna - Tuesday 12/03/2024

"Impozáns helyszín és tökéletes kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes csalódás volt a Monkey étterem, finomak voltak az ételek és kedves volt a kiszolgálás. Biztosan visszajáró vendégek leszünk!
Tóth Edina - Tuesday 12/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
- A Fácán consommé, fácánhús ravioli, zöldségekkel. (Ez egyszerűen zseniális volt!) - Vajon sült tanyasi csirkemell, langyos csicseriborsós céklasaláta, paraj, kecskesajtmorzsa, színes quinoa, dió. (A csirkemell tökéletes állagú és ízű volt, a köretben szereplő elemek számomra nem harmonizáltak annyira, mint amennyire vártam, de ezt sem tudnám negatívan értékelni, valószínűleg én nem voltam hozzá kellően ínyenc.) - Mahi-Mahi flé, málnás vajmártás, lilaburgonya-graten, gránátalmás rügysaláta (Ez tőlem nagyon távol állt minden szempontból, így csak kóstoltam és nem bántam meg, hogy a csirkemellet választottam. Halkedvelőknek és ínyenceknek ajánlom csak.) - Tonkababos-birsalmás karamelltorta (Tökéletes lezárás! Mindenkinek bátran ajánlom! Összegezve: Az ételek különlegesek és javaslom mindenkinek a hely kipróbálását!
Benti - Monday 11/03/2024

"Jó kilátás, jó ételek"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Minden étel első osztályú volt. A fácánleves egy picit sós lett, viszont az ízvilága nagyon különleges volt. A csoport közös kedvence a langyos diós guba, ami valami fenomenális volt.
Kónya Csaba - Monday 11/03/2024

"Csalódás"

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 4
Lassú kiszolgálás, gyenge minőségű ételek.
L. Éva - Monday 11/03/2024

"Majdnem tökéletes"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Minden étel, amit kóstoltunk tökéletes volt és nagyon finom, és végül is ez a lényeg. Az apró levonások a kiszolgálás miatt járnak. Azzal sem volt jelentős gond, de várnunk kellett az asztalhoz kísérésre és a rendelések felvételére is. Ennél azonban jobban zavart, hogy fizetéskor rákérdeztek az automatikus borravaló hozzászámítására. Pont nem vagyok az a személy, aki szervízdíj esetén már nem ad borravalót. A borravaló az elégedettségemet tükrözi: a kérdés nélkül biztosan több járt volna. :)
P. Anita - Monday 11/03/2024

"Remek volt minden"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Jó hangulatú hely, az ételek finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás csak azért kapott egy csillaggal kevesebbet, mert az elején kb 15 percet kellett várni, mire jött a pincér felvenni az ital,étel rendelést.
. Adrienn - Monday 11/03/2024

"Kellemes hangulatu ebed"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
A hangulat es a kiszolgalgas tokeletes volt, viszont sajnos az etelek nem voltak finomak. Nagyon szepen voltak talalva az eloetelek es a foetelek is, kimondottan szep volt a tanyer de az izvilag nem volt jo. A marhapofa nagyon borsos volt, a polenta iztelen, az eloetel kisse szaraz, a burgonya gratin szaraz es erdekes izu volt. A desszertek viszont nagyon izlettek.
Laura Krupanszki - Sunday 10/03/2024

"Családi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek íz élménye fantasztikus volt. A kiszolgálás kifogástalan, ami manapság külön figyelemre méltó. Az étterem vezetője is maximális rugalmassággal kezelte kérésünket. Ajánlom mindenkinek, hogy térjen be a Monkey-ba egy finom ebédre, vacsorára vagy csak egy iralra.?
Bali Tamás - Sunday 10/03/2024

"Nőnapi vacsora"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek isteniek voltak. A pincérek kedvesek, bár a desszertnél megfeledkeztek rólunk. Ez nem árnyékolta be az estét! Köszönjük az élményt! :)
Bezdai Virginia - Sunday 10/03/2024

"Szuper étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű kilátással rendelkező étterem, fantasztikus ételek, kedves kiszolgálás. Abszolút 10/10, bárkinek tudom ajánlani.
Juhász Marcell - Sunday 10/03/2024

"Tetszett!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely kellemes hangulatú, a berendezés stílusos, igényes és csodás a környezet, a kilátás is. Az ételek kiválóak voltak, gusztusos volt a tálalás, jó volt az ízek összhangja egy-egy fogáson belül. Az adagok kifejezetten bőségesek voltak - olyannyira, hogy a desszertből meg is kellett hagynunk egy kicsit, pedig nagyon finomak voltak azok is. (Más helyen korábban már jártunk úgy, hogy a 3 fogásos ebédet követően azon kellett gondolkodnunk, hova térjünk be még, mert éhesek maradtunk...) A személyzet kedves és előzékeny volt. Ebédlőpartneremmel meg is beszéltük, hogy nyáron mindenképpen visszatérünk majd a tetőn lévő teraszra vacsorázni!
Dóri - Sunday 10/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden etel kifogastalan volt, a kiszolgalas nagyon kedves. A holgy kulonosen kedves, talan az egyetlen hiba,hogy kicsit tobbet kellett varni ket etel kozott de addig meg beszelgettunk :)
Rácz Evelin - Sunday 10/03/2024

"Hangulatos este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt nagyon finom ételekkel egy hangulatos estéhez! :)
Lókodi Jennifer - Sunday 10/03/2024

"Felfedezés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pazar ételeket kóstoltunk, udvarias kiszolgálás, kitűnő lokáció- kellemes szombat délutánt töltöttünk el a Monkey étteremben a Várkert Bazárnál
Leskó Krisztina - Sunday 10/03/2024

"Felülmúlta a várakozásainkat"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az elején kicsit lassan vették fel a rendelésünket, utána minden profin ment! Finom ételek, kedves személyzet :). Mi nagyon meg voltunk minden fogással elégedve!
Zákányi Eszter - Saturday 09/03/2024

"Legkedvesebb kiszolgálás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mikor megérkeztünk az étterembe, már nagyon kedvesen fogadtak minket. Leültünk az asztalunkhz, a pincérünk egy nagyon kedves úriember volt. Mindenre nagyon figyelt, az ételek is nagyon finomak voltak. Nagyon pozítív élményekkel távoztunk az étteremből, és biztos, hogy még visszatérünk. ?
Alsószegi Zsanett - Friday 08/03/2024

"Fantsztikus volt minden!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedvesek, rugalmasak voltak az étteremben, az ételek nagyon finomak voltak!
Ambrus Luca - Friday 08/03/2024

"Kíváló konyha, udvarias kiszolgálás hibaponttal"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Első körben zavaros, nyilvánvalóan romlott bort szolgáltak fel, amit aztán korrekten korrigáltak. A pincérek egyébiránt udvariasak és szakszerűek voltak. A konyha még mindig kíváló. minden étel kifogástalan volt, beleértve a desszerteket is.
Tamás - Friday 16/02/2024

"Barátnős vacsi"

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 5
Az étterem nagyon hangulatos, jók a fények, szép a mohafal, pont jó hangerejú volt a zene. A gulyásleves isteni volt, nagyon cuki piros edénykében kaptam, a barátnőmnek is ízlett a csicsóakeves. A csirkepapriák is nagyon finom volt, nem volt benne csont és semmi oda nem illő dolog. A nokedli is finom volt a tejfölhab pedig nagyon különleges volt. Az uborkasaláta kicsit kis adag volt és tejföllel szerintem finomabb lett volna de minden másból bőséges adagokat kaptunk. A palacsinta és a somlói galuska is nagyon ízletesek voltak. Az idei étteremhéten ez a hely volt kedvencem. Fizetésnél a kelleténél tovább várattak minket de ezen kívül mindenkinek ajánlom ezt a helyet.
Kóbor Vivien - Thursday 19/10/2023

"Monkey Bistro"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedvesen fogadtak minket, kiválaszthattuk a számunkra szimpatikus asztalt is. Az előétel, majd a főétel s végül a desszert egy utazás volt számomra, egyre különlegesebb ízek, hatások, kompozíciók tárultak a szemünk elé. A hely szépsége és hangulata pedig csak emelte ezt az érzést. Köszönjük az élményt.
Leitner Csaba - Wednesday 18/10/2023

""

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon finom ételek, szuper hangulat. Egy kávét kétszer kellett kérni, hogy kiérjen.
Zsuzsa - Tuesday 17/10/2023

"Kiváló ízek csodás környezetben "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, pazar kiszolgálás!
Páliné Tóth Krisztina - Monday 16/10/2023

"Nagyszerű ételek, rendkívüli kiszolgálás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom és kiadós ételek, jó ár értek arány, nagyszerű kiszolgálás. Külön figyeltek az gluténérzékenységemre.
Orosz Klaudia - Monday 16/10/2023

"Monkey Business"

3.5
food: 2 service: 4 ambience: 4
Kissé felemás hely, a pincérek igyekeznek, a konyha nem mindig. A fix menüajánlatból a hal elfogyott, a csirkepaprikás egy többször visszafagyasztott széteső húsból készült, a túrós palacsintát nem sikerült összerakni. A lassan sült Iberico császár rendben volt, a somlói és a borok finomak. A pincérek különösen a külföldiekre figyelnek. Budavár alatt, szombat este.
Rita - Monday 16/10/2023

"Monķey"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Elégedetlen, teli hassal távoztunk az étteremből. A fogások ízletesek, a tálalás ízléses volt.
Bíró Ildikó - Monday 16/10/2023

"Babka"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes légkör, gyönyörű környezet, tökéletes ételek, minden igényt kielégítő borkínálat, kedves kiszolgálásban volt részünk. Biztos, hogy megyünk máskor is!
Kiss Alíz - Monday 16/10/2023

"Kedves személyzet, finom ételek"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak az ételek és szuper a kiszolgálás. Az előételek és desszertek picit lehettek volna nagyobb adagok, de finomak voltak, úgyhogy ez bőven kárpótolt!
Incze Anna - Monday 16/10/2023

"Jó "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt.
Schmied Fanni - Monday 16/10/2023

"Hangulatos vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek asztalunk volt, kedves felszolgálókkal. Nagyon szépen voltak tálalva az ételek és finomak is voltak. Azt hittük a kilátás szebb lesz, viszont sajnos egy oszlopos kőfal betakar mindent. Sebaj ettől még hangulatos és szép hely volt:)
K Zsofia - Saturday 14/10/2023

"Ajánlom!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes volt a nyár végén a teraszon fogyasztott ebédunk: szép környezet, figyelmes kiszolgálás, finom bor és ízletes ételek, könnyű, nem tulcukrozott desszert, jó kávé. Igazán jól éreztük magunkat.
Ruff Eva - Saturday 14/10/2023

"Monkey"

3.0
food: 1 service: 2 ambience: 5
Csodálatos környezetben gyenge konyha. A helyszín többet érdemelne. Gulyásleves jellegtelen. A juhtúrós sztrapacskára nem lehet ráismerni és HIDEG ! Nem sorolnám a többit. Semmi jót nem tudok mondani
winkler valéria - Friday 13/10/2023

"Egyik kedvenc helyünk!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyik kedvenc helyünk, nem csak a fantasztikus lokáció, hanem a kiváló konyha miatt is. Az éttermi napokra készített különmenü nagyon jól lett összeállítva, nehéz volt a választás a fogások közül, és minden, amit ettünk nagyon finom volt. A rozé kacsamell fantasztikus volt, de a kedvencem a kecskesajtos cékla carpaccio volt, annyira jól harmonizáltak az ízek, hogy sajnáltam, mikor elfogyott minden a tányéromról :) Biztosan jövünk még máskor is, és természetesen jó szívvel ajánljuk a helyet mindenkinek!
G Sz - Friday 13/10/2023

"Tökéletes ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet, kedves udvarias kiszolgálás, szép és finom ételek.
Kovács Mária - Friday 13/10/2023

"Közepes este"

3.5
food: 2 service: 5 ambience: 3
A kiszolgálás tökéletes volt. Az étteremben hideg volt, és sajnos az ételek is hidegek voltak. Meglepő volt a kihűlt leves és paprikás csirke. Ez így sokat levont az összpontból.
D. Szilvia - Thursday 12/10/2023

"Elégedettség"

3.8
food: 3 service: 5 ambience: 3
Nagyon jól éreztük magunkat :) nem kétség egy hihetetlenul jó étteremről van szo , habár a fogasok közötti idő 45 perc volt átlagban , amit gondolom a hatalmas érdeklődésnek tudható be mi így is jól éreztük magunkat :)
Kanyo Albert - Thursday 12/10/2023

"Csalódott majom"

2.5
food: 4 service: 2 ambience: 1
A bisztró élményt megkaptuk azzal, hogy mindenki rohangált körülöttünk, össze-vissza kiszolgálást kaptunk, a menü egyik desszertje nem volt rendelhető. Az ételek finomak voltak, de a főétel nem hozta a bisztró hangulatot. A menüsort túlárazottnak éreztem az ételek összetettségét figyelembe véve. Az ízek kifogástalanok voltak.
K. Tibor - Thursday 12/10/2023

"monkey"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Hangulatos környezet kint a Várkert bazár, dunai látképpel, bent kicsit fura oda ez a Monkey/dzsungel tematika, de elég visszafogott. Kedves, előzékeny, vidám, figyelmes kiszolgálás. Étel átlagos-korrekt bisztrókonyha, nagyobb adagokkal: a gyorsan megérkezőú csicsókakrémleves jó meleg volt, kissé sótlan, de ezen lehet segíteni, a feltétek izgalmasak, bár apró darabok, kicsit kevés is a sok leveshez (pirított hajdina, fenyőmag, zöldalmakockák). A tőkehal gyönyörű, jó minőségű, jól készített, bár már nem elég meleg, alatta a francialecsós bulgur finom, csak sajnos alig langyos, alatta-körülötte nem megállapítható ízű, a levesre hasonlító állagű-színű mártás. A bécsi túrós palacsinta sütve jó, a vaníliaöntet elég, csak szintén alig langyos, az áfonya jó elem. Korrekt ebéd volt.
Leguan Adam - Wednesday 11/10/2023

"Perfect service"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes hangulatú hely remek kiszolgálással! Az ételpárosítások rendkívül kreatívak és ízletesek voltak, a rizottó miatt viszont nem tudok max pontot adni. Nagyon jó pàrosítás volt a kecskesajt a körtével azonban a még ropogós rizottó hàttere kicsit beárnyékolta mindezt.
Zsófi - Wednesday 11/10/2023

"A perfect night"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Location is one of the best in town. The kitchen was fantastic. We had 6 dishes and all were absolutelly amazing. All the personnel is kind, smiling and professional. Prices are reasonable considering what you gete here. A must visit place.
Gabe Goodwell - Tuesday 10/10/2023

"Érdekes"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Ahogy várható is volt, nagyon szép helyen található a bisztro. A névválasztás érdekes ezen a helyszínen. Az előételek nagyon különlegesek voltak, különösen a cékla és a sajt, a csicsóka leves is nagyon érdekes volt. A főételek is nagyon jók voltak és nagy adagok. A kecskesajt nagyon finom volt, két nagy korong. A tőkehal is hozta a kötelezőt. A desszertek is érdekesek, a palacsinta és a somlói is.
Bard Márk - Tuesday 10/10/2023

"VacsiMpy"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. A kiszolgálás kedves volt.
Kóbor Vivien - Tuesday 10/10/2023

"Kiváló étterem, bátran ajánlhatjuk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Látványos helyen található étterem, modern, hangulatos belsővel. Figyelmes, de nem tolakodó kiszolgálás, szimpatikus felszolgálók. A konyha magas színvonalú. A magyaros ételek nagyon finomak, kissé újragondoltak, de mégis hagyományörzőek. Nagyon jól éreztük magunkat, bármikor szívesen visszalátogatunk.
Tamás - Monday 09/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom kaják, kedves, segitőkész személyzet, személyzet, a körtetorta verhetetlen! Állítólag a gulyásleves. a somlói, a sztrapacska is az.
Biró Katalin - Monday 09/10/2023

"Érdemes betérni"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Várkert bazárt járva sokan elhaladnak itt, talán nem is sejtve, milyen gasztronómiai élményt nyújt az étterem. Remek a házias ízek választéka, igazi magyaros klasszikusokat értelmezett újra a séf, prémium kivitelben. Kiemelném a tanyasi csirke paprikás mártását és a túrós palacsintát. Honfitársaknak és külföldieknek egyaránt ajánlom!
Kisillés Sándor - Monday 09/10/2023

"Remek étterem kíváló ételekkel"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedvesen fogadtak és a kiszolgálás végig figyelmes volt. Az ételek nagyon finomak voltak és bőséges adagot adtak Látszik, hogy jó kézben van az étterem.
Wessely Vilmos - Monday 09/10/2023

"Elképesztően mid"

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 3
Amennyire jó elhelyezkedesű az étterem, annyira középszerű volt a felszolgálás és a konyha minősége. A mangalica kavalkád előétel olyan volt, mint ha a bolti lett volna a tányéron minden, száraz kovászos kenyérrel. A sztrapacska sótlan, a császárhús száraz és rágós volt. A palacsinta egész jó volt. Nem ajánlom, ebben az árkategóriában mérföldekkel színvonalasabb élményt talál a DC kínálatában az ember.
Dong Dániel - Monday 09/10/2023

"Ebéd"

4.0
food: 4 service: 5 ambience: 3
Nagy várakozással néztünk az étterem kipróbálása elé. A rooftop kilátás nem valósult meg, mert zárva volt a felső terasz. A kiszolgálás tökéletes volt, minden ételt időben megkaptunk. (Igaz, mi 12-re mentünk.) A pincér kellően udvarias, figyelmes volt. Az előételnek választott csicsóka krémlevest nem tudtuk megkóstolni, mert nem készült el ebédig. A helyette választott előételek (gulyásleves és cékla-carpaccio) és a főételek (iberico császárhús és süllő) finomak voltak. A desszertek (túrós palacsinta és körtés karamellszelet) nekünk nem ízlett.
L. Erika - Monday 09/10/2023

"II. János Pál pápa, Budapest 1081"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden jó volt :)
Valentin Tóth - Monday 09/10/2023

"Remek hely, csodálatos környezetben!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem csodálatos helyen található, gyönyörű panorámával a Dunapartra. Belvárosi helyszín ellenére is sikerült könnyen parkolni. A személyzet segítségével könnyen és gördülékenyen elfoglalhattuk az asztalunkat. Nagyon finom ételeket szolgáltak fel a nagy forgalom ellenére is gyorsan és vidám, baráti hangulatban. Mintha minden este ott vacsoráznánk. A személyzet nagyon kitett magáért. Összességében nagyon kellemes esét töltöttünk el.
Csizmadia Gyögy - Monday 09/10/2023

"Kellemes vacsora"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételeket fogyasztottunk, ráadásul kiadós adagokban. A cékla a kecskesajttal, birsalmával tökéletes kombináció volt, egyik íz se tolakodott, hanem szépen össze simult a többihez. A gulyásleves rendkívül gazdag volt, enyhén csípett, csak amennyire kell neki. A juhtúrós sztrapacska a császár szalonnával, ami kívül ropogós volt, belül omlós, hibátlan volt. Az ecetes lilahagyma nagyon finoman volt fűszerezve. A desszert volt egyedül csalódás, se a bécsi túrós palacsinta, se a somlói nem volt élmény, inkább elment kategória, úgy tűnik a szakács desszertben nem erős. De ezt az előétel és a főétel miatt elnézzük neki.
Zoltán - Monday 09/10/2023

""Technikai malőr""

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Érkezéskor kedvesen fogadtak bennünket, majd minden jól indult, megkaptuk a kiadós és finom előételt, majd a főétel helyett bő 45 perc várakozás után megérkezett a desszert. Ekkor sűrű bocsánatkérések közepette, technikai malőrre hivatkozva visszavitték az ételeket, majd egy 15-20 perc múlva megérkezett a főétel, ami kifogástalan volt. Kicsit jobb szájízzel távoztunk volna, ha legalább felajánlanak valami kompenzációt.
Barsi Károly - Sunday 08/10/2023

"A Majom :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Bőséges adagok, finom ízek, szuper lokáció!
Vincze Barbara - Sunday 08/10/2023

"Vacsora est"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan helyen, kifogástalan felszolgálással tudom meleg szívvel ajánlani. A fogások ízvilága csodásan van kitalálva, a remek felszolgálás csak hab a tortán. Külön kiemelném Jocó humorát, megmosolygtatott az est folyamán párszor. Borkínálatuk gazdag, a tételeket alapos megfontoltsággal válogatják.
Skoda Franciska - Sunday 08/10/2023

""

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Attentive service with an excellent meal. My dish was a newly conceived version of an old favorite- Chicken Paprikás, but with some unique new touches. The portions were just the right size (not too small and not too large). The Jerusalem Artichoke cream soup was also extremely good. Overall, a good dining experience.
Weninger Ágnes - Sunday 08/10/2023

"Tökéletes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Panorámás vacsorához volt szerencsénk az étterem teraszán. A felszolgálók udvariasak és előzékenyek voltak. A DiningCity-re összeállított, főleg szezonális ételeket felsorakoztató menüvel meglepően nagy adagokat szervíroztak. A borlapon izgalmas, nem hétköznapi tételek találhatók, így aki kóstolna, érdemes nem autóval érkezni.
Szilágyi Balázs - Saturday 07/10/2023

"Fantasztikus ételek "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszerűen csodálatos ! Magas színvonalú , fine dining minőségű , de normál adagú ételek , rendkívül figyelmes és kedves kiszolgálás. Máris újra foglalok. Csak ajánlani tudom!
Dr. Szókontor Nóra - Saturday 07/10/2023

"Csalódás"

2.7
food: 3 service: 3 ambience: 2
Le van zárva a tetőterasz, ami miatt erre az étteremre esett a választás. A kiszolgálás lassú, a választott főételek közepesek.
Stefán Katalin - Saturday 07/10/2023

"Lehetne akàr tökéletes is"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Szép környezet, bőséges adagok, az ételek ízre finomak, viszont hőfokon javítani kellene (leves, palacsinta). A kenyerük az egyik legfinomabb, amit valaha ettem. A pincérek udvariasak, de a mosoly hiányzik.
Judit Lokodi - Saturday 07/10/2023

"Lassu kiszolgalas, finom etelek"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Maguk az etelek fantasztikusak voltak: kifejezetten kreativ, jo izharmoniakkal , szep kullemmel, jol kitalalt (es kivitelezett) etelekkel. Az etterem azonban lathatoan el volt uszva aznap este az etelek elkeszitesevel, a foetelre peldaul onmagaban kb. 1h-t kellett varnunk (!). Viszont dicseretes, hogy a kiszolgalo szemelyzet eszlelve a komolyabb csuszast, felajanlottak kompenzaciokent ajandek ital fogyasztast a varakozas idejere. Osszessegeben figyelmes kiszolgalas, jo hangulat es az etelek minosege kifogastalan.
Endre Bartha - Saturday 07/10/2023

"Béres C"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt. Nagyon finomak voltak az ételek is.
Béres Cintia - Friday 06/10/2023

"Havas Richárd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, fantasztikus ízvilág
Havas Richárd - Friday 06/10/2023