Reviews


4.8

(14 Recensies)


food

4.9

service

4.7

ambience

4.7

"Pazar ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves , figyelmes felszolgálók, és szuper konyha jellemzi! Kiválóak az ételek! Ajánlom mindenkinek; visszatérünk!
L V - Tuesday 17/10/2023

"Visszatérünk még"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Eszméletlen finom ételek, csodás kiszolgálás és gyönyörű helyszín. Megszállt minket a nyugalom az itt eltöltött idő után. Mindenképp visszatérünk ide még, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Gorácz Emese - Monday 16/10/2023

"Finom ételek, hosszas várakozás"

3.7
food: 5 service: 2 ambience: 4
Az ételek nagyon ízletesek voltak, konyha csillagos 5-ös. Vizet is kaptunk kérés nélkül és ingyen, ami szintén nagyon szimpatikus. Azonban rengeteget vártunk az előételre és a főétel sem érkezett túl gyorsan. Egy óra ottlét után kaptuk meg a második fogást. Ami szintén kellemetlen volt, hogy a pincér úgy beszélt velem, mint egy kisgyerekkel. Nem tudok sokat enni, és a hosszas várakozás után még inkább beszűkül a gyomrom, így a főételt épp hogy megkóstoltam és elcsomagoltattam, hogy legalább a desszertet megegyem. Mikor a pincér kihozta, azzal viccelődött, hogy páromat kérdezte, hogy "Jár-e a desszert annak, aki nem eszi meg a főételt?" Ez egy 10 éves gyereknél még OK, de egy 42 éves nőre mondva, aki fizet a menüért, elég kínos.
Szabados Laura - Monday 09/10/2023

"Borok ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét keretein belül jártunk itt barátainkkal. Ezúton is köszönjük az élményt, melyet a borászat boraival, pezsgőivel készített ételek és a gyönyörű környezet mellett a kiszolgálás is felejthetetlenné tett. Már sajnáljuk, hogy két éve végül nem itt tartottuk az esküvőnket... Biztosan visszajövünk!
Peterdy Marion - Monday 20/03/2023

"Értékelés "

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Az étterem berendezése a menzákhoz hasonlít. (kényelmetlen székek, hideg étterem) A főétel hideg volt. A köretek szegények, fantáziátlanok (ízetlen, főtt karfiol, brokkoli, nem ress, hanem kemény zöldség kockák) A csokis desszert nem érvényesült a pohárban, és kanállal nehéz volt enni. Csalódtunk!
Rácz Mária - Monday 20/03/2023

"Finomság "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép környezet.Finom ètelek.Figyelmes és kedves személyzet.A kutyákat is szívesen fogadták.
Sramkó Mária - Monday 20/03/2023

"A true success story - great wine, good food and enthusiastic people!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Dear Esterhazy Etyek Kuria Team! Let me thank your for the unique dining-wine- landscape and above all - cultural and historical experience you have generoulsly shared with us! In our travelling escapes the TRUE STORIES - that's what we are looking for! YOUR STORY - is a true discovery - very interesting, more than enthusiastic, 100% Hungarian and international at the same time. Good food, excellent wines, perfect service - and our special thanks go to Mr. Steve, who was our kind and attentive Virgilio diring this trip! Looking forward to meeting you all again and again!
Maslennikov Kirill - Monday 20/03/2023

"Gyönyörű hely, fantasztikus ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű a kilátás és minden fogás nagyon finom volt a hozzá illő borpárosítással.
Jakus Melinda - Saturday 18/03/2023

"Etyeki ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, segítőkész vendéglátók, hangulatos étterem és nagyon finom ételek. Köszönjük szépen a vendéslátást.
Szèpvölgyi-Balogh Anita - Saturday 18/03/2023

""

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon finomak voltak az ételek, gusztusos volt a tálalás is. Picit lassan jött az előétel, de ezt leszámítva minden szuper volt! Biztos hogy visszatérünk még ide!
Érdy Kata - Saturday 18/03/2023

"Elegáns, finom, kellemes!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek ételek, gyönyörű környezet, figyelmes kiszolgálás! Csak ajánlani tudom az éttermet!
Tóth Gergely - Thursday 16/03/2023

"Profi és közvetlen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A címben minden benne van. :) Gyönyörű helyszínen van az étterem, nagy üvegablakok, csodás kilátás a szőlőtőkékre. A felszolgáló profi és közvetlen. Ételek finomak, frissek, ötletesek, jól éreztük magunkat. Jövünk máskor is. Etyek és az Etyeki Kúria is a nyugalom szigete.
K. Zoltán - Thursday 16/03/2023

"Vasárnapi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pont annyira volt barátságos, szinte családias, ami nagyon kellemes. Számomra fontos volt, hogy úgy volt a felszolgálás figyelmes, hogy az nem volt tolakodó, de mégis egy kedves közvetlen, barátságos hangulatot teremtett ebéd közben. Az étel igen kellemes ízvilágú volt. A klasszikus ízek, egy kis újítással tökéletesek egy klasszikus vasárnapi ebédhez. Az adagok bőségesek, így egy nagy séta, kirándulás után is ajánlhatóak.
Prehodáné Kovácsházi Anna - Monday 13/03/2023

"Estebéd gyerkőccel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kisgyerekkel érkeztünk, amit megjegyzésként jelöltem a foglaláskor. Néhány nap múlva felhívtak az étteremből, és tájékoztattak, hogy a fogások mindegyikének eleme a bor, így azok gyerekeknek nem ajánlottak, azonban addig beszélgettünk, még meg nem lett a megoldás, a kislányom egy finom bolognait kapott. Ritka az ilyen figyelmesség! Az ételek ízletesek, a kiszolgálás udvarias és profi volt, csak ajánlani tudjuk a helyét.
Kiri Anikó - Monday 13/03/2023