Reply of DiVin Porcello Restaurant:
Kedves Csobod Tímea!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk a véleményét, minden visszajelzést fontosnak tartunk.
Sajnáljuk, hogy látogatása nem felelt meg teljes mértékben az elvárásainak, ugyanakkor szeretnénk néhány részletet pontosítani az Ön által leírtakkal kapcsolatban.
Értékelésében említette, hogy az adagokat nem találta elegendőnek. Szeretnénk megjegyezni, hogy az adagok mértéke minden vendégnél szubjektív élmény: ami valakinek bőségesnek számít, az másnak kevesebbnek tűnhet. Tapasztalt étterembe járó vendégként bizonyára Ön is találkozott már azzal, hogy a különböző éttermekben az adagok eltérőek lehetnek, így ez teljesen természetes különbség, és nem a minőség mércéje.
Kollégáink beszámolója szerint az Önök asztalát az étkezés teljes ideje alatt kiemelt figyelemmel kísérték, és minden kérésre igyekeztek azonnal reagálni. Az említett csirkehúst – amelyet Ön nyersnek ítélt – azonnal visszavittük a konyhára, újra sütöttük és frissen tálaltuk. Ekkor helyben már azt jelezte, hogy a hús „kissé száraz”, ami a teljes átsütés természetes velejárója. Érdekességként megjegyezzük, hogy értékelésében azt írta, a hús ugyanúgy nyers maradt, ami ellentmondásban áll a helyszínen kollégáink felé elmondott mondataival, és nehezen elképzelhető, sőt megvalósíthatatlan is, hogy az étel ne lett volna teljesen átsütve.
Fontos megjegyezni, hogy az Önök asztalánál több különböző fogás került felszolgálásra, így az, hogy mindhárman ugyanazon okból gyomorrontást kaptak volna, szakmailag és logikailag is igen valószínűtlen – különösen annak fényében, hogy aznap este ugyanebből az alapanyagból és fogásokból több vendégünk is fogyasztott, és semmilyen hasonló panasz nem érkezett. Ételeinket minden esetben friss, ellenőrzött alapanyagokból, a legszigorúbb higiéniai előírások betartásával készítjük.
Törekedtünk arra, hogy kellemetlenségét helyben is orvosoljuk, ezért kedvességből egy sajttálat melyet külön rendeltek nem számítottunk fel a részükre, valamint a számla végösszegében is kedvezményt biztosítottunk – sajnáljuk, hogy ezek a tények az értékelésében nem kerültek említésre, így mások számára sem látszik, hogy igyekeztünk kompenzálni az Önben akkor megfogalmazódott hibát.
Sajnáljuk, ha a vacsora összességében mégsem felelt meg az elvárásainak, ugyanakkor bízunk benne, hogy egy következő alkalommal lehetőségünk lesz személyesen is bebizonyítani, hogy vendégeink elégedettsége és bizalma számunkra kiemelten fontos.
Üdvözlettel:
Czető Gábor
DiVin Porcello Sonkabár