Reviews


4.4

(7 Recensies)


food

4.1

service

4.5

ambience

4.6

"Gyatra eloetel, lassu kiszolgalas"

1.5
food: 1 service: 1 ambience: 2
Ehetelten libamajas eloetel, mely nyomokban tartalmazott libamajat. Minosithetetlen volt.
Topa Zoltan - Sunday 13/11/2022
Reply of Borterasz Étterem (Debrecen):
Kedves Zoltán! Sajnálattal vettük tudomásul, hogy negatív tapasztalata volt éttermünkben. A liba napok keretein belül több, mint 50 elégedett fő fogyasztotta azt az ételt/étel sorozatot, amelyet Ön is. Az Ön visszajelzésén kívül, kizárólag pozitív megerősítéseket kaptunk. Gájer Bálint swing énekes rendezvénye miatt nem tudtuk Önöket a felső szintünkön fogadni, ezért a különtermünkben - a pince borozó részben - tudtunk helyet biztosítani, ahogy más Vendégeink számára is, akiknek egyébként nagyon tetszett az autentikus, hangulatos helység. A visszajelzés alapján Önök közül mindenki elfogyasztotta a megrendelt ételeket. Továbbra is elnézést kérünk ha csalódást okoztunk volna, és ezzel esetlegesen az Ön kellemesnek ígérkező estéjének hangulatát rontottuk volna. Ezért szeretnénk Önnek felajánlani, hogy éttermünk a jövőben bármikor a 6 fős társaságot meghívja egy tetszőleges napon – melyet Ön választhat ki – vacsorázni. Üdvözlettel: Borterasz Étterem

"Borterasz Étterem Debrecen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes menüsor, ami Isteni finom volt. Kiszolgálás kiváló,figyelmesek. Természetesen mindezekhez finom borok is társulnak.
Ihászné Gyenge Edina - Tuesday 18/10/2022

"Fantasztikus hely és élmények"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt az ételsor! A kiszolgálás is mesteri: közvetlen és mégis udvarias. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Zoltán - Friday 14/10/2022

"Kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
6 fővel mentünk vacsorázni. 2 születésnapos is volt a vendégeink között. A meglepetésekben az étterem maximálisan partner volt...Kéréseinket azonnal kivitelezték. Gratulálok a tulajdonosnak. Még biztos hogy visszatérünk... "I"ll be back :-)
Zsignár Zsolt - Monday 10/10/2022

"Borterasz "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek ízek, kifogástalan kiszolgálás.
Románné Zsóka - Sunday 09/10/2022

"Borterasz Debrecen "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegáns, ízléses és finom.
L A - Sunday 09/10/2022

"Gyenge konyha"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Szép környezet, finom borok, és jó hangulat elő zenével a belvárosban. Sajnos nem volt vegetáriánus menü. Gyönyörű volt a tálalás, nagyon finom előételek es desszert de főételek egy része nem igazán volt ízletes. Összességében valamelyest többet vártam. Megis talán meg adnék egy esélyt a helynek.
Herczeg Boglarka - Sunday 09/10/2022