Reviews


4.7

(15 Recensies)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.9

"Pont amire vágytunk..."

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Tisztelt N28 Csapata! A tegnapi napon egy anya-lánya estét töltöttünk Önöknél, amit az elsőosztályú vendégkezelés tett igazán felejthetetlenné. Pont akkor és annyit tartózkodtam a pincérek az asztalnál amennyit kellett, megfelelően mérték fel az alkoholmentes bor kapcsán az ízlésünket és igényünket. Kérjük Önöket ezt a jó szokásukat tartsák meg, hogy visszatérve ugyanezt tapasztalhassuk legközelebb is. Az ételek tekintetében kiegyensúlyozott volt a három fogás mint minőség, mint mennyiség és ízek tekintetében. Két hozzáfűzést tennék: a polip nagyon finoman volt elkészítve, ugyanakkor egy steakkés melléklését javasolnám, mert az apró mélytányérban nem volt elég hely szépen felvágni és a vendég kellemetlenül tudta magát érezni a "bénázása" miatt. Emellett a kacsamájas előétel esetében én egy kicsit több kreativitást vinnék a tálalásba, ahogyan az szépen látszott például a körteparfé vagy a ganache esetében is. Köszönjük a vacsorát!
Haiszky Edina Julianna - Friday 13/10/2023

"Csodálatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy csodálatos élménnyel gazdagodtunk, megvan az új kedvenc éttermünk! A kivételesen figyelmes és udvarias személyzet nagyon kellemes hangulatot varázsol, az ételek isteni finomak és gyönyörűek. Mindehhez exkluzív enteriőr társul. Minden várakozásunkat felülmúlta, megyünk még!
Bálint Esztella - Friday 13/10/2023

"Krajnc Zoltán "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes volt minden, pozitívan csalódtam!
Krajnc Zoltán - Thursday 12/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
nagyon barátságos kiszolgálás, pompás borok és étel menü, csak ajánlani tudom
Vargha Andras - Thursday 12/10/2023

"Kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, tökéletes kiszolgálás.
Várkonyi Zoltán - Thursday 12/10/2023

"Elegáns étterem, drága, de finom borok"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 4
Régóta szerettük volna kipróbálni ezt a helyet, de a vélt árfekvése miatt inkább így étteremhetes kereteken belül teszteltük. Kedves fogadtatásban volt részünk, az előételek kimagaslóak voltak, a főételek kevésbé emlékezetesek. A lecsós rizottóra azért szívesen emlékezünk majd, nem úgy a rajta pihenő igen rágós poliplábra. A borfelhozatal, bár nagyon minőségi válogatás, igazán remek borok gyűjteménye, jó szájízzel nem megfizethető. Tovább rontott a dolgon, hogy először nem is kaptunk itallapot, majd amikor kaptunk, akkor is csak valamilyen átmeneti lapokat. Ahol 3500 forintnál kezdődnek a borok 1,5dl árai, ott szerintem kifejezetten fontos az itallap léte. Még profibb gesztus lett volna, ha az ételekhez egyébként szakszerűen ajánlott finom borokat egy külön étteremhetes italmenün megkapjuk, pláne, ha összeállítanak részünkre egy kedvezményes borsort az Étteremhét alkalmából. A (fizetős) vizet folyamatosan hozták az asztalra, személy szerint ezt nem kedvelem, jobb, ha mindenki magának rendel. Mindenesetre nem kizárt, hogy visszatérünk, jól éreztük magunkat!
Sz. B. - Wednesday 11/10/2023

"Great dinner!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We went to N28 Wine & Kitchen for dinner and had booked a 3-course meal through the Dining Week site. Our server Alexander was very welcoming and professional and made sure that our food allergies were accommodated in the meals. He helped pair wines to our different courses and both the food and wines were delicious!
Daniela - Monday 09/10/2023

"Fantasztikus volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus étterem, csodás ételek, borok és kiszolgálás
Mogyorósi Márton - Friday 06/10/2023

"Laza este"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nem kell bejárni az ország borvidékeit, hogy különlegességeket kóstolhass! Itt nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi pincék, kis tételes boraira. A felszolgálónk kedves, segítőkész és hozzáértő volt. A konyha 4 pontot kapott nálam, mert ezen a vonalon még lehetne fejlődni. A kecskesajtos előétel egyszerűen tökéletes volt! A steakhez felszolgált saláta öntete nem passzolt az egyébként remek húshoz, a túrógombóc, leírás alapján ígéretesnek tűnt de teljesen átlagos volt. Párom csoki kockája viszont észbontóan komplex és mesteri ízélmény volt! A bor szerelmesei vegyék fel a bakancslistára! Köszönöm az élményt!
Király Mónika - Monday 10/07/2023

"Borbár"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon nagyon finomak voltak az ételek, nagyon jó adagokat kaptam. A helyszín is kellemes, a pincérek kedvesek voltak.
Nagy Virág - Monday 10/07/2023

"Fantasztikus volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon szuper volt, a hely, a kiszolgálás és az ételek is finomak voltak, az adagok is korrektek voltak. Utóbbi idők egyik legjobb éttermi élménye volt nekem és a páromnak is!
Szimandl Fruzsina - Saturday 08/07/2023

"Szep nyári este"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kellemes nyári este a teraszon. Figyelmes kiszolgálás igaz a pohár borokat nagyon alul mertek ezt szóvá is tettem. Az ételek finomak voltak és majdnem jól is laktunk. Gondolom, remelem máskor az adagok nagyobbak.
Szalai Eva - Saturday 08/07/2023

"Hobbista étteremkritikus "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
4,5 csillag a konyhára, de egyértelműen itt van a helyük a diningcity tagjai között.
Répás Tamás - Saturday 08/07/2023

"Kissé túlárazott"

3.8
food: 2 service: 5 ambience: 4
Képzett felszolgáló csapat, kis szériás bor kínálat, szép enteriőr. Sajnos a konyha viszont középszerű, fantáziátlan ételek, abszolút túlárazva. Nekünk nem lesz újralátogatós.
t k - Thursday 06/07/2023

"középkorú pár"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt, csak ajánlani tudom
Ulrich László - Wednesday 05/07/2023