Reviews


4.9

(153 Recensies)


food

4.9

service

5.0

ambience

4.9

"Vetkőzd le az inkognitód"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Na kérem tisztelettel! Ezt nevezik kiszolgálásnak. Meg merem kockáztatni, hogy ilyen magas színvonalú kiszolgálásban mint amilyet Ferenctől kaptam, soha életemben nem volt részem. Minden egyes összetevőről elmondta micsoda, nem volt kérdés, amelyre ne tudott volna válaszolni, előzékeny volt, adott ajánlatot, és kellő ritmusban megvárta, hogy a különféle fogások lemenjenek. Desszert előtt megkérdezte akarunk e várni, és minden fogás után érdeklődött ízlett e az étel. És látszik, hogy valóban szereti a munkáját, talán nem mondok újat, nagyon nem ez a jellemző ebben a szakmában. Sok sikert kívánok neki a karrierjében. Maga a hely, a Jókai tértől pár lépésre található, a baltával faragott Ady szobor mögötti Liszt ferenc téren, egy tucat másik étkezde tőszomszédságában. Bár sok hangulata emiatt már nincs, de azt tudni kell, hogy 94 óta talpon vannak, és ők indították el, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik kulináris gócpontját, mert a többiek őket követték, noha kezdetben csak kávézóként működött, és azóta többször is átlakult, legutóbb 2013-ban, amióta török tulaja van. de a neve ugyanaz. Mivel az idő igencsak lehült, jobb lett volna ha bent tudunk leülni, és nem a zárt teraszon (ahol szintén hideg volt), de ez az én hibám nem kardoskodtam eléggé. Az ételek azonban felemásak, ami leginkább abból ered, hogy nem igazán tudták eldönteni magyar vagy török konyhát akarnak e vinni. Szerencsére minden allergén fel van tüntetve, és azonnal tudnak megoldást kínálni, ha valamit nem tudna megenni a vendég. A fürjtojásos, medvehagymapogácsás pisztráng finom volt, de semmi extra, felhívták a figyelmem, hogy lehetnek nagyon apró szálkák benne, azért egy lazacnál jobb volt. A vargányás krémleves ellenben nagyon finom, glutánérzékenyek is ehetik! Jobb csülköt is ettem már tucatnyi helyen, a hozzáadott bab nem igazán passzol, ez tipikusan az a fogás, amit nem kellene újragondolni. A bárányköfte csicseriborsókrémmel, és padrón paprikával viszont telitalálat, elképesztően jó a fűszerezése. De miért nincs ez rajta az állandó étlapon? A desszertek közül partnerem nem tud elfiogyasztani semmit, abban a pillanatban felajánlanak neki egy választható koktélt - ez igen! A baklava valóban finomabb mint amit a körúton kapni, de kétségtelen, hogy a hely nem véletlenül a kiszolgálás és nem a konyha kategóriában került be az extra körre. Van hova fejlődni!
Magyar Tibor - Wednesday 24/04/2024

"Csoda a Liszt Ferenc téren"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szavakkal nehéz leírni, amit az Incognitóban a múlt héten kaptunk. Az ízek tökéletes harmóniája, válogatott alapanyagok, gyönyörű tálalás - ez csak egy felsorolás, de ami mögötte van, az maga a VENDÉGLÁTÁS (így, nagybetűvel). Kiemelkedően finom volt a török leves és a padlizsános előétel, a főételek közül pedig a csülök - de igazából bármelyik ételt újra meg újrakérném... Megérdemelten nyerték el a legjobb kiszolgálás díját is, ezt is tanítani lehetne: kedves, nem tolakodó, a vendégért dolgozó felszolgálóval találkoztunk nagy örömünkre. Gratulálunk az étteremnek az elmúlt 30 évhez, reméljük még találkozunk!
H. Nóra - Monday 22/04/2024

"minden fantasztikus volt! :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
minden csodálatos volt, a kiszolgálás és az ételek is. a török fogások nagyon különlegesek voltak, a kedvencem a padlizsánfasirt volt ördögszekérgombával, lencsesalátával. nagyon-nagyon sajnálom, hogy ezek az ételek nem szerepelnek az állandó étlapon, biztosan visszatérnénk, hogy minden török fogást végig kóstoljunk. :)
Bajor Christa - Sunday 21/04/2024

"Finom ételek egy kellemes helyen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezetben , barátságos és felkészült kiszolgálás mellett fenséges ételeket fogyasztottunk.
Konta Péter - Sunday 21/04/2024

"Romantikus és finom "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás hibátlan volt, a pincérünk közvetlen, barátságos, de ismerte a határokat. Az egész hely hangulata egyszerre volt elegáns és családias. Az ételek nagyon szépen tálaltak voltak és jó ízviláguk volt. Szívesen ajánlanám bárkinek!🥰
Apáti-Nagy Zsuzsanna - Saturday 20/04/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt , külön kiemelném az előételt és a citromos örök tradicionális levest. A kiszolgálás első osztályú volt. Köszönjük
Keresztesi Klára - Wednesday 17/04/2024

"Great Food"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Excellent!!!
Meah Nazrul - Tuesday 16/04/2024

"1 éves jubileum barátnőmmel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes választás volt barátnőmmel egy éves jubileum alkalmából. A szarvas-tökös menüt választottuk (szarvas gulyás, szarvas pörkölt, sütőtök krémleves, csirkemell sütőtök rizottó és mellé tiramisu white chocolate martinik valamint egy IPA sör. Méltó hely ünneplésre, és nagyon hangulatos kinn a szabadban tűz mellett ülni romantikus világítással.
Trajber Dániel - Tuesday 16/04/2024

"Igazi vendéglátás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes ételek és italok, profi kiszolgálás. Látható, hogy a hely törekszik arra, hogy a vendégek visszatérjenek, ritka manapság az ilyesmi
A E - Tuesday 16/04/2024

"Étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rettentően szuper hely, még eddig nem jártunk itt, a felszolgáló nagyon kedves és figyelmes volt, a visszajelzésekre is igényt tartott, ami egy pozitívum részünkről Az ételek kifogástalanok voltak, nem is tudunk egyet kiemelni belőle, mindegyik különleges ízvilágú, megfelelő formájú és állagú. Csak ajánlani tudom
Szabó Viktor - Tuesday 26/03/2024

"Rendkívüli"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Majdnem sikerült végigkóstolni a társasággal a kínálatot, mindennel nagyon elégedettek voltunk. Különleges ételek és ízek, a kiszolgálás még több csillagot érdemelt volna.
M Noémi - Monday 25/03/2024

"kiváló ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, ezen belül is kimagasló a medvehagyma-krémleves és a török citromos csirkeleves. A kiszolgálás is kedves, előzékeny.
Éva - Monday 25/03/2024

"Egy jó élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek, kiváló kiszolgálás
Nemes András - Monday 25/03/2024

"Kellemes hely, finom ízekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes a hely egy kellemes étkezésre, az ételek elképesztő finoman, a felszolgálók különösen figyelmesek
Sulyok Zoltán - Sunday 24/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étel, tálalás, kiszolgálás, zene remek.
Jenei Virág - Sunday 24/03/2024

"Szuper ételek, remek kiszolgálás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedvesek voltak, külön szuper hogy minden ételről volt fotó így könnyebb volt a választás. Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek. A kiszolgálás 10 pontos. A baklava nagyon finom volt egy kis fagyi elférne még mellé.
Fülöp Orsolya - Sunday 24/03/2024

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, bőséges tálak. Török ételek kifejezetten jók voltak
Godó Fanni - Sunday 24/03/2024

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jártunk már itt korábban, ezért tudtuk, hogy nem csak érhet minket csalódás. Az előételek közül a citromos török levest emelném ki, ezért bármikor visszatérnénk. A főételek fantasztikusak és bőségesek voltak, és a desszert is mennyei volt. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes. Kiváló hely, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Rácz Szimonetta - Sunday 24/03/2024

"Great food and service!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The flavor and taste of the meals were delicious. We loved the baklava!
Ortiz Montserrat - Saturday 23/03/2024

"Török fogások - még, még!"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Köszönjük szépen, Étterem Héten voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, az előétel, és a török leves szuper volt, a tálalás remek, a csülök ízletes-ropogós, csak a bárányköfte kellett volna hogy fűszeres legyen, nagyon semleges volt. A krémdesszert teli találat!
N K - Friday 22/03/2024

"Nagyon jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy másik étteremre írtam, hogy az volt a legjobb most az étterem héten, de az Incognito szorosan ott volt mögötte a második helyen. Nagyon kedvesek voltak velünk és az ételek is finomak voltak. Annyi építő jellegű megjegyzésem lenne csak, hogy a baklava édes és karakteres jellege miatt, nagyon kíván egy kis kókusz vagy vanília fagylaltot. De így is finom volt. :)
Tóth Réka - Friday 22/03/2024

"tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
-
Nagy Klára - Friday 22/03/2024

"Nagyon jó volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A leves isteni volt.
Szauer Norbert - Thursday 21/03/2024

"Legkedvesebb kiszolgálás és finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás kiemelkedően magas szinvonalú volt, a választáskor a pincér részletesen el tudta mondani az ételt hogyan kell elképzelni még a fűszerezését is. Az ételek isteniek voltak, biztosan visszatérő vendégek leszünk.
Richter Petra - Thursday 21/03/2024

"Delicious!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The presentation of the food was exceptional as was the taste. From the exterior of the restaurant one wouldn't expect such detail in presentation. Lovely fresh flowers on the tables is a nice touch too. The service was friendly, attentive and knowledgeable. The menu choices were also top notch and so tasty. Will definitely go to Incognito again. Thank you
Sally Mcclure Riley - Wednesday 20/03/2024

"Kifogástalan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat! Az étel minőségét csak a kiszolgálás múlta felül! Mindenkinek szívből ajánljuk!
Zsidi-Farkas Mária - Monday 18/03/2024

"Great experience "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We were 5 people and everyone was happy with their food and service. The soups were amazing and the service was so kind and nice .
Lidija - Monday 18/03/2024

"Különleges, finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt maga az étterem és a személyzet is, profin, rendkívül kedvesen és segítőkészen végezték a munkájukat. Az étteremhétre összeállított menü a merített mind a magyar, mind a török konyha ízeiből. Ha ki kéne valamit emelni, az számomra a medvehagyma-krémleves lenne, medvehagyma íze ahogy keveredik az áfonyával töltött kecskesajtéval igazán különleges élményt nyújt. Csak ajánlani tudom a helyet!
Nemes Bence - Monday 18/03/2024

""

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Nagyon figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételek különlegesek voltak. Visszatérek máskor is.
Szabó Mónika - Monday 18/03/2024

"RENDKÍVÜLI!"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az Étterem hétre összeállított menüsor fenomenális lett. Az ízek remek harmóniában voltak. A étterem igazán kitett magáért! Örülnék, ha az alap étlapra is felkerülne pár étel a most bemutatottak közül. Az Étteremhét keretében mindig meglátogatunk 3-4 éttermet és azt kell mondjam, az Incognito nagyon magasra tette a lécet és nem lepne meg, ha díjat nyernének! Ajánlom mindenkinek!
Jambrik Péter - Sunday 17/03/2024

"Kellemes meglepetés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étteremhét keretében látogattuk meg az éttermet ebédidőben, de bizonyára visszatérünk máskor is. Nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk, odafigyelős, de nem tolakodó módon. Extra igényünket is rugalmasan kezelték (mind a 4 előételt meg akartuk kóstolni). Minden fogás nagyszerű volt. Külön kiemelném és ajánlom a török citromos levest, a lencsefasírtot és a csülköt. Nagyok az adagok és nehéz lesz, de mindkét desszertet érdemes megkóstolni, mert sokkal könnyebbek, mint amilyennek látszanak. Még a baklava is. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük.
Krisztina - Saturday 16/03/2024

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt a kiszolgálás, az ételek is nagyon ízletesek voltak.
Lukács Evelin - Friday 15/03/2024

"Legjobb hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely hangulatos, a mosdók tiszták, szépek, ez már alapból meggyőző és pozitív egy helyet illetően, de az étel is abszolút magáért beszél és a baklavát mindenkinek csak ajánlani tudom A kiszolgálás kifogástalan volt sőt Zoli a felszolgálónk mindent megtett hogy remek hangulatban teljen az este és szuper ital ajánlatot is adott. Mindenkinek javaslom hogy hallgasson a felszolgálójukra nagyon felkészültek és még előre képeket is tudnak mutatni az ételekről.
Király Rika - Thursday 14/03/2024

"Remek kiszolgálás, szuper ízek!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy kellemes háromfogásos vacsorát fogyasztottunk el kettesben. Remek ételek, autentikus ízek. Felszolgálónkat, Zolit, külön ki szeretném tűntetni, emelte az este színvonalát és szuper módon adta el nekünk a hely lehetőségeit. Köszönjük.
Nagy Máté - Thursday 14/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek kiszolgálás, kifogástalan ételek.
Jákli Kristóf - Thursday 14/03/2024

"Csak ajánlani tudom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, udvarias kiszolgálás, a menüsor nagyon jól lett összeállítva, finom volt minden.
Korompai Edömér - Thursday 14/03/2024

"Szuper ételek, kedves kiszolgálás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, finom ételek, kedves kiszolgálás várt.
Kapecska Rita - Thursday 14/03/2024

"Nagyon aranyos mindenki"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kituno, fantasztikus kiszolgalas egy szinpompazatos ude szinfolt a hompolygo Budapest ejszakaban. Varazslatos es feledhetezlen elmeny, egy csepp Torokorszag a fovarosumk sziveben. Zamatos etelkinalattal.
Teljhatalmu Urno Nusch - Wednesday 13/03/2024

"Pozitív vélemény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük szépen a vendéglátást, fantasztikusak volt mind az ételek, mind az italok!
Molnár Szimonetta - Wednesday 13/03/2024

"10/10"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper hely! Kiváló ételek! Figyelmes kiszolgálás
Béla Karvalics - Wednesday 13/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt!
Karvalics Máté - Wednesday 13/03/2024

"Török este"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus a felszolgálás, végig nagyon figyelmesek, segítőkészek voltak. A menüsor is remekül lett összeállítva, mindkét deszert szuper, és a két levest is bátran tudom ajánlani. A bárányköfte is jó volt, bár annál valami hagyományosabb köretet is el tudnék képzelni.
Tamás - Wednesday 13/03/2024

"Magával ragadó élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
10/10 volt minden: az ételek, a kiszolgálás. Külön tetszett, hogy kedvesen ismertette a felszolgáló az étlapon levő fogásokat. Jövünk még!
Kozma Norbert - Wednesday 13/03/2024

"Fine dining étterem elérhető áron"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű fénycsóvákkal díszített üvegfalak alapozták meg a hangulatot, majd a pincér képekkel mutatta be, hogy mely fogások közül választhatunk. Rendkívül udvarias és segítőkész volt egész este. Ez ételek is mind ízletesek voltak, nekem a kecskesajtos medverkrémlevel volt a kedvencem.
Sz. Laura - Tuesday 12/03/2024

"5/5"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind a török, mind a magyaros fogások szépek és ízletesek voltak, ajánlani tudom csak! A kiszolgálás udvarias, abszolúte figyelmes, szokatlan nekünk ez a kedvesség :) Biztosan jövünk még ide.
Sz G - Monday 11/03/2024

"Fantasztikus "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat! Az ételek nagyon finomak. Ferenc nagyon kedves volt velünk. A bárányköftèhez a humusz kevés volt ezért kertünk hozzá még egy adagot. A humusz világbajnok volt. A török csirke leves nagyon kiadós és ízletes.
Juhász Péter - Monday 11/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden finom volt, ízletes. A kiszolgálás szuper volt, Ferinek csillagos ötös. Jövünk máskor is.
Lőrinc Zsuzsanna - Sunday 10/03/2024

"Incognito Kitchen & Bar értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Párommal kettesben mentünk. Az ételek mennyisége pont jók voltak, mind a 3 fogást meg tudtuk enni. Az ételek ízei nekünk nagyon tetszettek, ízesek voltak. Vannak török fogások is. A török desszertet házilag autentikusan a török tulaj felesége csinálja. Az ital különlegességek is nagyon finomak voltak. A pincér aki felszolgált nagyon kedves volt, előzékeny. Minden ételről mesélt egy kicsit. Sokat foglalkoztak a vendégekkel. Kiváló hely.
Pataki Petra - Sunday 10/03/2024

"Fantasztikus török ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon örültem, hogy sikerül gluténmentesen is kipróbálni néhány török ételt - nem is csalódtunk. Ferenc kiváló érzékkel segített nekünk az ételek közötti eligazodásban, és a borválasztásban is. Visszatérő vendégek leszünk.
Szabó Barbara - Sunday 10/03/2024

"Vasárnapi vacsora"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
.
Papp lászló - Sunday 10/03/2024

"Remek etelek es figyelmes kiszolgalas"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden etel nagyon izlett , Kellemes uj felfedezes az Incognito
Jonasson Erzsébet - Sunday 10/03/2024

"Ajánlom!"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finomak voltak az ételek, a pincér részletes tájékoztatást adott az ételekről (képeket is mutatott). Külön tetszett, hogy voltak választható török fogások is a tradicionális ételek mellett. Mindenkinek ajánlom!
Majzik Sára - Saturday 09/03/2024

"CirMax"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ferenc a legkiválóbb pincér, ezenfelül kulináris élményben volt részem !
Simon Janka Izabella - Friday 08/03/2024

"Visszajelzés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek minősége kifogástalan. A személyzet kedvessége kimagasló. A kedvenc éttermem.
Hajdu Krisztina - Thursday 07/03/2024

"martonnap"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Feri a pincérünk nagyon kedves és figyelmes volt. A főételek nagyon finomak voltak, a leves viszont nem annyira jött be, sajnos túl kemény volt a maceszgombóc és a szálakra vágott zöldség se volt szimpi.
Varga Attila - Thursday 30/11/2023

"Magdalena"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We tried the place during the Etterem Het. The service was very nice and I liked how they advised us as well as spoke about the details of the meals preparation and ingredients. Meals were a very interesting combination of tastes. I recommend this place to my friends and family and we will definitely come again :)
Horváth Magdalena - Wednesday 29/11/2023

"Libanap"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Színház előtt egy gyors libanapi levesre tértünk be. Isteni volt. A tálalás és az íz összehangban volt. A kiszolgálás, gyors és kedves. Legközelebb remélem több fogást és időt tudunk nálatok tölteni.
P Zsani - Monday 20/11/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus pincérünk volt. Még csomagolni is kellett - meghagyni egy cseppet sem akartam :)
Varga Katalin - Sunday 12/11/2023

"A valaha volt egyik legjobb éttermi élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Legalább 10 éve járunk étteremhetezni, szezononként többször is, de ez a hely a képzeletbeli összesített toplistán rajta lenne. Az ételek ízletesek és különlegesek voltak, a kiszolgálás figyelmes és közvetlen.
albert eszter - Saturday 11/11/2023

"Fantasztikus ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, nagyon udvarias kiszolgálás, mennyei ételek
Forgács Éva - Saturday 11/11/2023

"tökéletes főétel"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Csak amiatt adtam 4 csillagot, mert a desszert sztem nem passzolt a menüsorhoz. A leves és a tálalása, a főételnél a süllőpofa álom, a sütőtökös rizotto benne van a top 3 ban amit vha ettem. A desszert: mákfelfújt volt, de olyan sok volt benne (az alig) áztatott tészta, hogy amikor a kanalat belevájtam, olyan kemény volt, hogy kést kellett kérnem, hogy kiszedjem. Javasolnám, hogy egy pl laktatóbb menüsor után, amiben rizottó van, ne ilyen nehéz, laktató desszertet kínáljanak, mert nagyon lerontotta az addigi élményünket. 2 gombóc joghurtos meggyfagyi elég lett volna.
N K - Thursday 09/11/2023

"vacsora 2"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon rendben volt minden, hatalmas adagok, különleges ételek, iszonyat cool pincér(ek)
G N - Thursday 09/11/2023

"5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
5*
- - - Thursday 09/11/2023

"very nice place for lunch or dinner"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
I liked the choice of the food, staff veey friendly
Monica Blujdea - Thursday 09/11/2023

"Értékelés"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden nagyon rendben volt.
ILLES Tibor - Thursday 09/11/2023

"Remek vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, figyelmes kiszolgálás.
Kövesdi György - Thursday 09/11/2023

"Kifogástalan!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, hibátlan kiszolgálás!
Adél - Thursday 09/11/2023

"Szuper hely, finom ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálók, isteni fogások voltak, a sütőtökös rizotto és a kacsamájbonbonok kitűnő választások
S Zsofi - Thursday 09/11/2023

"Absolutely perfect!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Guys, you are amazing, we will defo come again :)
Ekaterina - Wednesday 08/11/2023

"Jó ott lenni"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom, ízletes ételek, szemet gyönyörködtető ételköltemények a tányérokon. Remek kiszolgálás, közvetlen, "érezze jól magát a vendég"-alapú hozzáállás, szükséges és elégséges (ugyanakkor nem tolakodó) figyelem. Kellemes hangulat. Jól éreztük magunkat, jó ötlet volt betérni az Icognitoba.
Péter - Wednesday 08/11/2023

"Great service "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
It was nice and cozy place with good food. I’d also like to note that stuff is so friendly and helpful. Absolutely gonna visit it again I would say only the menu for the restaurant week wasn’t my thing, so I’m gonna taste something else next time. But for someone else it could be delicious
Katrin Ishmurat - Wednesday 08/11/2023

"Csodálatos este "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tartsátok meg jó szokásotokat. Tökéletes volt minden. A török és a magyar ételek is istennek voltak. A kiszolgálás pazar. ? A desszertet elvitelre kértük, mert az első két fogás annyira laktató volt.
Zsani - Wednesday 08/11/2023

"3as randi"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kedves és udvarias fogadtatásban volt részünk. Az előételek nagyon finomak voltak. A főételek közül amit kiemelnék a suprém csirkemell, de az összes többi is jó volt. A desszertek közül a török desszert sajnos nekünk nem nyerte el a tetszésünket, nagyon édes volt, viszont a mákosguba kifejezetten jó volt. A kiszolgálás hibátlan, minden egyes ételnek megkaptuk az elkészítési módját illetve hogy miket láthatunk a tányerunkon 5/5. Egyedül az ételek felvétele és kihozatala volt kicsit lassú, illetve a fizetésre sokat kellett várnunk. Összességében nagyon elégedettek voltunk az étteremmel, a vacsora végen ajándékot is kaptunk, amit mindenféle képpen fel fogunk használni. :)
Le Tuan - Wednesday 08/11/2023

"romantikus vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
1
1 1 - Wednesday 08/11/2023

"Esős este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper estét töltöttünk el az étteremben, nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk, és az ételek is nagyon finomak voltak, hatalmas adagokat kaptunk, a desszertet már meg sem bírtam enni :) Köszönjük!
Nagy Virág - Wednesday 08/11/2023

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden fogás ötletes és nagyon finom volt, az adagokra sem lehetett panaszunk. A kiszolgálás kiváló! Az étterem szép környezetben, hangulatos belső térrel rendelkezik. Mindenképp ajánlott!
Téglás Szilvia - Wednesday 08/11/2023

"Példa"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedettek voltunk mindennel. A csokis máj és a pacal leves is nagyon extra volt, az egyetlen, amit megemlíthetek - ez a többi fogásra is igaz -, hogy nagy adagok, lehet egy picit lehetne kevesebb (persze ez más szempontból pont előny:) A bárány nagyon jó volt, az egyik legjobb fogás a fogas volt. A mákos guba és a másik desszert is finom volt, különleges. Ezek után kíváncsi vagyok a többi fogásra....
Bard Márk - Wednesday 08/11/2023

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, szuper ételekkel.
Győrfi Attila - Tuesday 07/11/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes és igényes kiszolgálás, finom és ízletes ételek.
Kovács Ádám - Tuesday 07/11/2023

"Nagyszerű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, az adagok is rendben voltak! :)
Vida Anita - Tuesday 07/11/2023

"Dorina"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatos volt a menü. A fehércsokoládéba mártott kacsamáj bonbon életem egyik legfinomabb előéltele, ribizlikaviárral. Nem vagyok halas, de a süllőpofa isteni volt több variánsban előadva.Imádtam az újragondolt túróscsuszájukat. Remek textúrák. Hibátlan ízvariációk. Nagyon kedves kiszolgálás, hangulatos étterem. Újra visszamegyünk Nekem eddig ez az étterem volt a kedvencem a Dining city éttermek közül.
varga dorina - Tuesday 07/11/2023

"Fantasztikus ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, első osztályú kiszolgálás, mennyei ételek.
Forgács Éva - Monday 06/11/2023

"Incognito"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló a konyha
Akos - Monday 06/11/2023

"Incognito élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy romantikus vasárnapi vacsorát tölthettünk el párommal az Incognito étteremben, ami tökéletes helyszínnek bizonyult erre. A kiszolgálás átlagon felüli volt, felkészült és segítőkész személyzettel. A tányérok gondosan megkomponált ízvilággal és mennyiséggel telítettek színültig mindkettőnket.
Faragó Teodóra - Monday 06/11/2023

"ráadás hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ebéd élménnyel gazdagodtunk. Megérkezésünktől kezdve királynői kiszolgálásban volt részünk, a személyzet nagyon kedves, felkészült és precíz. Az asztalnál, aztán nem győztük kapkodni a szemünket a gyönyörűen feltálalt, pazar ételek láttán (kaporhabtól a kancsóból frissen kitöltött hallé-n át a házi habcsókig vagy a túrós csusza, ami henger alakban feltekerve érkezett elénk). Külön elismerés a séfnek és csapatának :) Az étterem ízlésesen berendezett és plusz öröm, hogy a nevet tovább vitték illetve, hogy a török ételek is felkerültek a magyar mellé. A bárány.....a süllő, a mákos guba.....és minden általunk választott fogás mennyei volt! Visszatérünk!
Gyurkovszki Mónika - Monday 06/11/2023

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás,és az ételekről az előzetes tájékoztatás kiváló volt. A fogások különlegesek ízletesek,a tálalás különleges. Nagyszerű menüsort fogyasztottunk,ár/érték arányát tekintve is elégedettek voltunk.
N. Ági - Monday 06/11/2023

"Szuper kellemes meglepetés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves pincérek, figyelmes kiszolgálás, szuper finom ételek!
Lorincz Sara - Monday 06/11/2023

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszerűen minden tökéletes volt, az ételek mind ízre, mind tálalásra mesés, a kiszolgálás elismerésre méltó.
Csonka Szabina - Monday 06/11/2023

"Étteremheti különlegességek felsőfokon"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét extra napok alkalmával látogattunk el ide.Összesen öt féle fogást kóstoltunk és ettünk meg ezen alkalommal. Előételként a "Palócleves abált bárányoldalassal és mangalica csülökkocsonyával", jó hosszú nevű, és a "Török vöröslencseleves sucukkal és kecskefetás börekkel", szintén impozáns névvel ellátott, levesekkel barátkoztunk. Jelentem mindkettővel mély barátságot kötöttünk. A palócleves ugyan eltért a hagyományostól, a címében olvasottakon kívül abban is, hogy nem sárgahüvelyű „zöldbabból”, hanem hosszú, haragoszöld, ceruzababból készült. Érdekességként említeném meg, hogy a répa és krumpli betétek golyót formáztak, amivel egyfajta játékosságot és könnyen „kezelhetőséget” biztosítottak a leves fogyasztója számára. Szemben természetesen a ceruzababbal, amit a hossza okán elég nehezen lehetett a kanálon egyensúlyozva „betermelni”. A bárányoldalas sem kivétel ez alól, de a kiszolgálás volt annyira figyelmes, hogy plusz szalvétával és csontos tállal készültek. A vöröslencse leves kissé szegényesen volt körítve, mármint ami a betéteket illeti, szemben a palóccal. De a kolbász csipsz és börek, ami ugye nem benne volt, hanem mellé lehetett rágcsálni, egy nagyon egzotikus, finom fogást faragtak a levesből. A főételek közül a„Supreme csirkemell narancsos sütőtökrizottóval és pirított mézes Hokkaido tökkel” illetve „Rozmaringos bárány mentás-paradicsomos okraraguval és török lepénnyel” ajánlatot választottuk. Nagyon jó választások voltak, bár nem tudjuk, hogy a többi milyen lett volna. A csirkemell olyan volt, amilyennek lennie kell. A rizottó is pont annyira volt narancsos, hogy még éppen ne tűnjön édességnek. A Hokkaidó tök számunkra újdonság volt, engem egy kissé gesztenyére emlékeztetett az íze. Remekül összepasszolt a rizottó, a tök és a díszítésként kapott pirított tökmagok. A török főételt kíváncsian ízlelgettük mindaddig, amíg el ne fogyott. A bárány „tépett húsnak” készült, majd formázva lett és lepirítva, nekem újabban ez a forma a kedvencem. A mentás paradicsomszószban a mentától tartottunk, de nem kellett, nagyon kellemes volt az összhatás. Okrát talán még sosem ettünk, bár tisztában voltunk vele, hogy milyen. Hosszú, zöld, ötszög keresztmetszetű termés, igen kellemes íze volt. Összességében egy egzotikus, de a mi ízlésvilágunktól nem nagyon messze álló, nagyon ízletes fogást ettünk. Itt kellett tartanunk egy kis szünetet: nagyon közel jártunk ahhoz, hogy már nem fér belénk több minden, pedig még hátra volt a desszert. Kedves pincérünk is látta ezt és felajánlotta, hogy ha zárásig bármikor jelzünk neki, hogy eleget pihegtünk és már van hely az utolsó fogásnak, máris hozza. És amikor már azt hittük, hogy mind ízekben, mind pedig tálalásban nem fognak meglepetések érni, akkor kaptuk meg a választott desszertet: „Mákosguba-felfújt pezsgőmártással és joghurtos megy fagylalttal”, két hatalmas adagot (!). Leírhatatlan látvány, gyönyörűség, az embernek nincsen szíve elrontani a kompozíciót, csak nézné még jó sokáig, gyönyörködne benne, addig is emésztheti az előző fogásokat. Pillekönnyű, gőzölgő mákosguba henger pezsgőmártás ágyon, leöntve mákos-sodóval, megkoronázva egy habcsókkal, mely szép lassan rá is olvad a tetejére. A fagylalt, melybe egy mákos fehércsoki ropogós volt beleszúrva, is megolvadt, mire leküzdöttük mind a ketten a saját adagunkat. Némi füge is díszítette a tányért, mandula forgácsokkal és egyéb „morzsákkal”, ropogós textúrákkal gazdagítva az édességet. Ez maga a mennyország, gondoltuk, csak az árnyékolta be a fenséges élményt, hogy már tele volt a bendőnk. Maradandó élményt kaptunk, ez úton is köszönjük. Még visszajövünk, az biztos.
Román Gábor - Sunday 05/11/2023

"Szuper hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedettek voltunk. Nagyon jó lokáció (Liszt Ferenc tér), készséges és udvarias pincérek, valóban különleges és ízletes fogások.
Osvald Kálmán - Sunday 05/11/2023

"Bálint "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves, jó humorú, képzett kiszolgálás. Finom, bőséges, különleges ételek. Kellemes hangulat.
Földvári Bálint - Sunday 05/11/2023

"Értékelés Rádás Dining Guide ÉtteremHéten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó ár-érték arányú étterem, meglepően finom íz-variácókkal,különböző textúrákkal!
Pintér Dóra - Sunday 05/11/2023

"Klári "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus kis este volt, nagyon jó ételekkel
Hornyák Klára - Sunday 05/11/2023

"Teljes elégedettség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden étel nagyon finom volt. Külön tetszett, hogy a fogásokat fotókon is megnézhettük, hogy könnyebben tudjunk választani. A felszolgálónk, Feri, nagyon kedves, jó fej, udvarias volt. De ez minden ott dolgozóról elmondható. Minden szempontból tökéletes a hely! Abszolút elégedettek voltunk!
Tímea Török - Saturday 04/11/2023

"Csoda este :)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Feri nagyon kedves felszolgáló, illetve a kollégái is rendkívül figyelmesek. Csodás ételek, bőséges adag, szuper személyzet. Azt gondolom messze messze az egyik legjobb éttermes élményeim közé sorolom. ???
Loska Szilvia - Saturday 04/11/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt!:)
Osztromok Bojána - Saturday 04/11/2023

"Egy csúnya esős napon finom ételekkel, egy kedves pincérrel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges ételek, zseniális kacsamáj bonbon stb. És hadd dícsérjem meg a kedves, fiatal pincért, Zoltánt, aki "vendégül látott minket", előzékenyen, odafigyelősen, mint egy igazi házigazda
Schóber Katalin - Saturday 04/11/2023

"Remek vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek helyen, kedves kiszolgálás fogadott minket. Az ételek nagyon ötletesek és finomak voltak, a kacsamájbonbon előétel kifejezetten különleges volt. Még biztos visszatérünk
E - Saturday 04/11/2023

"Awesome food and service!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The cuisine quality was above our expectations, tastes and their combinations are unique indeed. The service was friendly and caring, we enjoyed the meaningful conversations with the restaurants staff
Olena Sokhatska - Friday 03/11/2023

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Több éttermet is kipróbáltunk az étteremhét keretében, az Incognito kiemelkedik közülük. Ketten 6 féle ételt kóstoltunk, hibátlan volt mindegyik, elképesztően jó ízek, gyönyörű tálalás. Ha valaki még nem kóstolta a bárányt, vagy nem tartozik a kedvencei közé, javaslom, itt próbálja ki,mert tökéletesen készítk. Nagyon remélem, hogy a bárány paradicsommal és okrával tartósan az étlap része lesz! Szeretném megemlíteni a felszolgálókat is, figyelmesek, intelligensek, tájékozottak, de nem "túl sokak" és nem "pörgetik" az asztalokat, ahogyan ezt máshol tapasztaluk.
Virág Laki - Friday 03/11/2023