A Dining City étteremhét keretében látogattuk meg végre, de már régóta terveztük. Szerencsére nem is kellett csalódnunk.
Ahogyan már korábban is említették, a tápióka ropogós kivételesen finom volt. A Bistro a manapság elég divatosnak tekinthető small plate koncepciót követi, de néhány fogás (pl. a kacsa, a Ball Tip steak) bőven meghaladja a "small plate" adagokat. A köretként kapott nagy tál rizzsel egyértelműen elégséges méretű a menü.
A feleségemmel mindketten nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás kedves, nem tolakodó, csak a tányérok elvitelekor kérdezik meg, hogy minden ízlett-e, amit mostanában sok helyen "túltolnak".
A tintahal toast számomra ideális, a feleségemnek az optimálishoz képest kissé túl olajos érzetű, de még finom volt. A Lu Wei kacsa egyértelműen a legjobb fogás volt tegnap. A Ball tip steakhez hasonlóan tökéletes medium rare készítésű volt, amit az uborka naturálisabb és a szósz édeskésebb íze egészített ki nagyszerűen.
A padlizsán szintén "bundás", nagyon kellemes ízekkel, ropogós külsővel és krémes belsővel. A steak egy kellemesen csípős sűrűbb mártással érkezett, ami nagyon kellemesen passzolt a rizshez. A szójában érlelt sárgája egy nagyon kellemes plusz csavart adott.
A desszertek közül a mandarin sorbet fenomenális volt a brownie átlagosabb, de a sós tojássárgája miatt egyben érdekes is.
Az ételek mellett nagyon finomak a kapható koktélok, kifejezetten ajánlom a yuzu fizz-t.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, és biztosan nem utoljára jártunk ott.
Attila
- Saturday 16/03/2024