Reviews


4.3

(22 Recensies)


food

4.2

service

4.5

ambience

4.3

"Elégedett vendég. "

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Finomak voltak az ételek. A hangulat is megfelelő volt.
Kőmives Adrián - Tuesday 26/03/2024

"Minőségi Ramen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulata kellemes, letisztult, barátságos. A felszolgáló kedves és segítőkész volt. Kíváncsiak voltunk az ételek allergén összetevőire, ezt készségesen kiderítette nekünk a felszolgáló hölgy, illetve felajánlotta, hogy bizonyos összetevőket ki is tudnak hagyni az ételből. Nagyon finom volt az előétel (gyoza) és a főétel (Ramen) is. Különösen tetszett, hogy kifejezetten ízgazdag (és nem sós) volt az étel. A desszert sem volt rossz, de nem is kiemelkedő, viszont az nem is szerepel az étterem eredeti étlapján, ami azonban az étterem profiljába tartozik, az minden nagyon finom volt.
Komáromi Gábor - Tuesday 26/03/2024

"Remek hangulatú hely"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Különös a hangulata a helynek a falak dekorációja okán. Már csak ezért is érdemes valamire beülni. Az étteremhét alkalmából voltunk itt a nemzeti ünnepünkön. A Gyozálk mid húsod, mind pedig zöldséges verziója nekünk bejött, talán csak a hozzá adott igen sós mártogatós (szójaszósz) lehetett volna sűrűbb. A levesek (Ramenka - császárhúsos és waggie) jók voltak, nekem talán kissé sótlanok. Kértem pluszban csili pehelyt hozzá, nem gondoltam, hogy ennyire csípős lesz. A két desszert is kellemes volt. Köszönjük.
Román Gábor - Monday 25/03/2024

"Ramenezés"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Autentikus Japán étterem, nagyon finom ételekkel és kedves kiszolgálással.
Koronczy Dávid - Monday 25/03/2024

"Semmi különös"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Jobban megéri csak egy kevesre beülni.Az előetel és a desszert felejthető A pohárdesszert egy chia pudding mangóval a tetején goji bigyoval az alján.Kissé ízetlen.A kiszolgálás rendven van, de nincsenek lenyűgözve tőle, higy vendég érkezett.A saket hidegen szolgálják fel.A leves finom, a benne levő tojas tökéletesen krémes.
Rupert Anikó - Monday 25/03/2024

"Kedves kiszolgálás. Jó ételek"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Gyors és hatékony kiszolgálás. Az ételek rendben voltak és a desszert finom volt.
B Bea - Monday 25/03/2024

"Itadakimasu"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most voltunk először a Ramenka-ban, és nagyon finomat ettük, a hangulat is jó volt főleg a zenei válogatás -dicséretet érdemel😘- , legközelebb is betérünk, de akkor már nem csak kettecskén😉😊
Von B Thomas - Sunday 24/03/2024

"Kipróbálni jó volt"

2.8
food: 2 service: 3 ambience: 3
Először voltunk a Ramenkaban. Az előételek nagyon egyszerűek voltak és ízben sem voltak kiemelkedőek. A levesek jók voltak, de kellett külön ízesíteni. A legbosszantóbb a desszertek voltak.. az egyik egy szilvalekvárral töltött tészta volt, a másik meg egy nagyon egyszerű chiamag puding, mindkettő átlag alatti volt. A hely nagyon átlagos volt, semmi extra hangulattal. Egyszer kirpóbáltuk, de nem fogunk jönni többet.
Udvardy Lilla - Sunday 24/03/2024

"Volt már jobb"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Rendkívűl ízhiányosak voltak most az ételek. A levesbe nem tudtunk elég sót tenni, hogy megfelelően ízes legyen. Ettünk már korábban itt, de akkor nem volt ilyen jellegű probléma.
L. Timi - Sunday 24/03/2024

"Többet vártunk "

3.0
food: 2 service: 4 ambience: 3
4 fős társasággal mentünk az étterem jó híre miatt. Sajnos eléggé csalódottan jöttünk el. Az előételben (húsos batyu) eléggé furcsa volt a hús íze, minta nem lett volna teljesen friss. A főétel, a ramen levesek viszont finomak voltak, de semmi különleges. Desszertként a sarki bolti ízű valami lekvaros pannini tészta szerű dolgot szolgáltak fel, ami ehetetlen volt. Ezt jeleztük is az étteremben és saját bevallásuk szerint sem a legjobb és nem voltak felkészülve a desszertekre (az étlapon nem is szerepeltek desszertek). Sajnos így többe került a vacsoránk, mintha csak külön beültünk volna egy levesre és előételre. Nem tudnám jó szívvel ajánlani és valószínűleg nem is jövünk többet.
Szegedi Mercédesz - Thursday 21/03/2024

"Remek"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás és az ételek is jók. Azt kaptam, amit vártam. Az előétel mennyisége pont jól van belőve, a leves finom, tartalmas és a desszert is kellemes volt. A kiszolgálás jó, a pincérek nem tolakodóak. Mindenkinek ajánlom.
Bába Zsuzsa - Wednesday 20/03/2024

"Kellemes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos hely, kiadós adagok. A bao kifejezetten finom volt, jól fűszerezett, állagban is szuper.
Vitális Lilla - Tuesday 19/03/2024

"Dinind city Ramenka"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely berendezése minimalista egyszerű, de nagyon kellemes. A felszolgálás kedves és figyelmes, az összes fogás amit kihoztak nagyon ízletes volt, úgy gondolom az adagokkal bőven jól lehet lakni. Csak ajánlani tudjuk! :)
B Brigitta - Friday 15/03/2024

"Átlagos minden szempontból "

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
A 3 fogásból a leves korrekt volt, de nem kiemelkedő. Az előétel és a desszert felejthető, gyakorlatilag (fél)kész termékek, amelyhez nem kell szakácstudomány. Az egyedül érkező vendégeket a legrosszabb helyekre ültetik, ahol még a táskának, kabátnak sincs hely. Miközben az asztalok 80%-a szabad volt és maradt végig. Az étterem egyik részében felújítási munkák zajlanak nyitva tartási időben. Nincs semmi ázsiai hangulata az étteremnek, de több asztal lett, mint a Kazinczyban volt. Vizet nem adnak, kérésre sem, csak fizetős ásványvizet. Nem érte meg az árát a menü, ezt kell mondjam.
Váradi Eszter - Friday 15/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Korrekt, modern, japános
Zsiga - Friday 15/03/2024

"Közepes szintű kiszolgálás és étel "

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
3 fogasból volt finom csak 1 - leves, előétel nem volt kisütve normálisan, a desszert semleges. Nem köszöntek el amikor elmentünk pedig 4 ember volt a pultnál.
Kéry Eugenia - Friday 15/03/2024

"Ramenka"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 3
Ramenka-rajongók vagyunk, nagyon örültünk, amikor láttuk, hogy idén részt vesz az étteremheti programban (étteremhét-rajongók is vagyunk:)). Az új helyen most voltunk először, tágasabb a réginél, de a hangulata sajnos kevésbé otthonos. Az italokra sokat vártunk, pedig eleinte alig voltunk az étteremben, az ételeket viszont már jó ütemben kaptuk meg hála a hosszú sötét hajú fiatal lánynak, aki ezen a ponton átvette a felszolgálást és akinek a kedves közvetlensége sokat mentett a helyzeten. Az ételek finomak voltak, mint mindig, az előételt és desszertet is szerettük, a ramen pedig az egyik legjobb a városban. Az ár-érték arány felől vannak kétségeink (a három fogás á la carte nagyjából hasonló áron lett volna), de legalább nyugodtan jövünk majd újra étteremhéten kívül is:).
NT&L&N - Thursday 14/03/2024

"Egy kitűnő ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó volt itt lenni és itt enni
Zoltán Lajos - Wednesday 13/03/2024

"Tényleg szürcsölj"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fiatalos, jó hangulatú hely, óriási adagok, figyelmes kiszolgálás, a levesek finomak voltak.
Babos Eszter - Wednesday 13/03/2024

"zsemil"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szimpatikus személyzet. Szép környezet. Finom ételek.
Zsoldos Emil - Monday 11/03/2024

"Szürcsölj"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Autentikus, finom ételek, jó kiszolgálás. Remek ár-érték arány.
Kovács Diána - Saturday 09/03/2024

"Fiatalos hely, kedves pincérekkel"

4.0
food: 4 service: 5 ambience: 3
Kedves és lelkes pincérek,fiatalos hely,nem igazán hangulatos. Egy gyors ebédre talán jobb,mint egy meghitt vacsorához. A leves jó volt,előétel és a desszert,nagyon erősen felejthető.
István - Friday 08/03/2024