Reviews


4.7

(22 Recensies)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.8

"This could become our new regular"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
This could become our new regular
H M - Monday 25/03/2024

"szombati ebéd"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 5
Egy hangulatos kis bárba érkeztünk szombat ebédre az étteremhét alkalmával. Ahol az udvarias pincérek az asztalunkhoz kísértek. A rendelésleadás után kicsit lassan érkeztek meg az ételek, ahhoz képest hogy kevés vendég volt. A férjem francia hagymalevest evett, ami ízlett neki, én húslevest ettem amiben a zöldségek nyersek voltak. Én pankó morzsás csirkemell csíkokat ettem remulád mártással, ami nekem túl mustáros volt de a husi és a krumli finom volt. A férjem hamburget kért, ami ízlett neki de a krumpli nem ízlett neki. Desszertnek fehér csoki somlóit választottunk, ami nagy csalódás volt, meg se ettük, mert a közeppn volt egy borsónyi fehér csoki hab de amúgy hagyományos sima csokis somlói volt, ami nem is volt különleges.
Kóbor Vivien - Sunday 24/03/2024

"Pódium Bistro&Club"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Könnyű kis szombati ebéd reményében foglaltunk, de annál sokkal többet kaptunk: kedves, figyelmes, de nem tolakodó kiszolgálást és olyan finom ételeket, amikben nemcsak az ízek, de a tálalás minden apró részlete is a helyén volt. A Black Angus tatár jól megválogatott, minőségi kiegészítőkkel érkezett, a borjú bécsi friss és ízletes volt, a panírja roppanós, a gnocchi tésztája olvadóan puha, rajta az erdei gombás mártás egy ízbomba, a hozzá tálalt sertésszűz tökéletesen készült. A választható desszertek közül egy már elfogyott, de helyette az étlapról kínáltak császármorzsát, amit szintén kár lett volna kihagyni. Az adagok nagyok, nem is tudtunk mindent elfogyasztani, csomagolásra is maradt. Kiváló pilseni sör és finom bor egészítették ki a gasztronómiai kalandot. A Pódiumban az élet hitvallásuknak megfelelően valóban szép!
NT&L&N - Sunday 24/03/2024

""

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon jó hangulatú étterem, az előétel tálalása nagyon tetszett, a főétel tálalásától többet vártam egy kicsit, a desszert pedig szintén jól nézett ki. Ezen kívül viszont az összes étel fenséges volt!
Pálvölgyi Richardson - Saturday 23/03/2024

"Fantasztikus étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatos kiszolgálás, isteni ételek, remek hangulat! Csak ajánlani tudom.
Kiss Vivien - Friday 22/03/2024

"Pódium Bistro"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pàrommal jöttül el a Pódium Bistróba vacsorázni. Nagyon jól èreztük magunkat! Finomak voltak az ètelek, kipróbàltunk egy pár koktélt is, amik nemcsak kinézetre, de tartalomban is nagyszeruek voltak. Köszönünk mindent! Nyáron amint megnyilt a terasz visszatérünk!
Kékesi Krisztián - Thursday 21/03/2024

"Szuper kis hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos, egyszerű de nagyszerű kis hely Óbudán, finom ételekkel.
Shaban Nóra - Thursday 21/03/2024

"Fantasztikus"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló vacsorát fogyaszthatunk el a Pódium Bistroban! Felszolgálók képzettek, kedvesek, segítőkészek és mosolygósak. Ételek tökéletesek voltak! Tatár nagyon jó, erdei gombás gnocci szertésszűzzel világbajnok. Jövünk még!
Varga Balázs - Wednesday 20/03/2024

"Kellemes meglepetés "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon meg vagyok elégedve kellemes ebédben volt részünk. Az étteremben kissé sokan voltak így az ételek lassabban jöttek ki de szerintem ez érthető, közben nagyon jót beszélgettünk. A kiszolgálás kedves udvarias volt. A legjobb megiscsak az ételek voltak. Gratulálok a szakácsnak. A borjú Bécsi valami isteni volt. Mindenképpen visszatérünk.
Tina - Tuesday 19/03/2024

"Még visszatérünk!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, az ételek és az italok egyaránt, csak ajánlani tudjuk!
Rózsa Bianka - Monday 18/03/2024

"igencsak jó hely"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Finom ételeket kedves , csinos kiszolgáló lányok hozták mosolyogva. Kell ennél több?
Réther Attila - Monday 18/03/2024

"Csak ajánlani tudom!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vacsorázni voltunk - figyelmes, udvarias felszolgálók, szuper ételek és az italok is nagyon jó minőségűek. Fantasztikus élménnyel gazdagodtunk! :)
Fekete Olivér - Monday 18/03/2024

"Összességében ajánljuk "

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
A személyzet szimpatikus, az a fajta akiknek az ember szívesen ad borravalót (bár jelen étteremben az árban már benne van a szerviz díj, szóval adsz , ha akarsz, ha nem.) A leves korrekt, a főétel átlagos, a desszert kellemes, a koktélok finomak, azonban a limonádék pancsoltak.
Kolonics Zsolt - Sunday 17/03/2024

"Ebéd a Pódiumban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Megérkezve az étterembe kedves mosolygós fogadtatás várt, az ètterem hangulatos, teljesen átadja a bisztró életérzés. Az ételek tökéletesen voltak elkészítve, hatalmas pacsi a tatárbeefsteak-ért ami életem egyik legfinomabb tatárja volt, a felszolgáló pedig nagyon figyelmes és segítőkész volt! Köszönjük ez a fantasztikus élményt a Pódium csapatának!
Ujhelyi Ádám - Saturday 16/03/2024

"Dining City"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Maximálisan megvoltunk elégedve a párommal! Az ételek finomak voltak, a koktélok szintúgy. Kiszolgálás fiatalos, gyors és udvarias. Ajánlani tudom!
Szempfner Zsolt - Saturday 16/03/2024

"Étterem hét"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon finom ételek
Szabó Károly - Saturday 16/03/2024

"Ízletes-hangulatos-kedves"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves dolgozók-fiatalos-nem túl "puccos"-hangulatos-kellemes dj zene-kutya barát hely. Az ételek "egyszerűek" (ismertek) mégis különleges az ízvilág, nagyon finom volt minden. Köszönjük
Krupp Andrea - Friday 15/03/2024

"Korrektül elkészített ételek"

3.5
food: 4 service: 2 ambience: 3
Belèpèskor kicsit elrontotta a kezdeti hangulatot, hogy egyfal melletti félreesǒ helyre akartak ültetni, miközben rengeteg hely volt (kb. harmada volt tele a helynek). Végül átülhettünk máshova, de nem értem, hogy miért akartak a legrosszabb asztalhoz ültetni, miközben alig voltak. Az előételek finomak voltak, különösen a francia hagymaleves. A főételek is korrektek voltak, nagy adagok, meg sem tudtuk enni, de elcsomagolták. A desszert kicsit csalódás volt, mert azt hittem, hogy meleg vaniliaöntet lesz a túrós palacsintán, ehelyett csak kihült pudingszerűséggel volt körbevéve, de az íze nem volt rossz. Összességében ár-értèk arànyban megfelelő.
Nagy Zsófia - Friday 15/03/2024

"Egy szuper vacsora a Pódiumban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Négyen érkeztünk vacsorára a Pódiumba, a fogadtatás nagyon kedves volt. Az ételek kiválóak voltak, az koktélok amiket rendeltünk szintúgy! Kiszolgálás gyors és mosolygós. Teljesen megvoltunk elégedve, szerintem még visszatérünk.
Nagy Zsolt - Thursday 14/03/2024

"Levesben és húsban erős, a többi abszolút felejthető"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Az étterem hangulata megfelelő. Jók a fények, kedves a kiszolgálás. Húslevest ettünk, ami kifogástalanul került a normális méretű mélytányérba. Bőséges adag, a specli is illett hozzá. A supreme csirke cseppet sem bizonyult száraz érzetűnek, a mellé tálalt zöldfűszeres burgonypüré állaga inkább a darabosat, mint a homogént testesítette meg. A grillezett saláta nem illett a tányérra, ízben nem harmonizált a többi elemmel. Helyette egy édesebb-savasabb elem jobban passzolt volna a tányérhoz. A sertésszűz jól készült, a gnocchi viszont túlfőtt. A desszertek, hogy is mondjam…nem az a baj, hogy a vanília krém pudingból készült a palacsintás desszerthez, hanem az, hogy ennyire darabos, kemény és meghatározhatatlan állagú pudingot még életemben nem ettem. Persze, egy szakács nem cukrász ,de azért egy pudingot neki is meg kell(ene) tudnia főzni. (Csak több folyadék és még több türelem kell hozzá). A Somlói galuskában nem volt semmi extra. Desszert fronton kötelező fejlődni! A köretekre pedig jobban oda kell figyelni! Az osztályzat: hármas.
Mm Mm - Wednesday 13/03/2024

"Ajánljuk!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezet, figyelmes, udvarias kiszolgálás, ízletes konyha. Biztosan visszatérünk!
P. A. - Sunday 10/03/2024

"Diplomaosztó után"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
10 fős társasággal voltunk,így a menüből sik lehetőséget kipróbáltunk. Nagyon finomak voltak az ételek, mindenkinek ízlett. A kiszolgáló személyzet munkája is jó volt, udvariasak, készségesek voltak. A várakozás volt nagyon hosszú. Nem voltak túl sokan és értelem szerűen a megadott menüből választottunk ennek ellenére nagyon sokat kellett várni egy-egy fogásra. Ez csökkentette a hely értékelését.
N Zs - Sunday 10/03/2024