Reviews


4.8

(42 Recensies)


food

4.9

service

4.8

ambience

4.7

"Jó szívvel ajánlható étterem"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az Éttermi Hét alkalmából ebédeltünk itt. Száminukra ez a hely az év győztese. Az ételek harmonikusan összeállítottak és ízesebbek voltak, mint a közeli szintén Michelin ajánlott étteremé. Talán a köret lehetett volna több, hogy jóllakhasson a vendég, ha már ebédelni jött. Évtizedek óta az egyik legjobb kiszolgálás, amivel találkoztunk, informatív de nem tolakodó. Nagy hátrány, hogy az asztalnál ülőknek erősen ajánlott ugyanazt rendelni.
B L - Wednesday 03/04/2024

"Egyedi ételek, egyedi italpárosítás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszerű, indusztriális kialakítású a hely, modern, ízléses jegyekkel. A menü mellé ajándék fogásokat kaptunk, az ételek egytől egyig finomak voltak. A komboucha, juice válogatás az ételek mellé különösen egyedi élményt nyújtott. A felszolgálók is kedvesek voltak, összességében nagyon jól éreztük magunkat
Péter Szabolcs - Saturday 30/03/2024

"Kreatív, elegáns, éppen nem túlgondolt fine dining"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló helyen, nagyon átgondolt térben (csak egy példa - folyamatos a kellemes háttérnyüzsgés és zene, de soha nem kell megemelnie az embernek a hangját beszélgetéshez) fogadják a Mákba térő vendégeket az illedelmes pincérek, akik nyilvánvalóan teljesen tisztában vannak a menüsorral és a hozzájuk passzoló párosításokkal, legyen az bor vagy házi juice. Néha egy cseppet túl modorosan adják mindezt elő, de a szerviz profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Az első amuse bouche csak pisztráng különböző részeinek egészen kreatív felhasználásával már előrevetíti a menü egész koncepcióját. Csodás az egyfalatos égetett tészta (bár éppen az "egy falat" felső határán van, és az ököruszály töltelék kaphatna picit több hangsúlyt, de ezek tényleg apróságok), ami utána jön, az komoly szakértelemről és alapanyagtiszteletről árulkodik. A füstölt répa - almaszósz - torma granita előétel abszolút hibátlan, zseni, a hideg, de enyhén csípős torma átvágja a kellemesen karamellizált répát és a créme fraiche tölteléket. Életem legjobb szürkeharcsája volt a tökéletesre készített, alul felül ropogósra pirított szelet, könnyed sóskaszósszal (nem a menzás sóskamártás, az fix) és a céklákkal. A dagadó egyrészt gyönyörű volt a tányéron, kellemesen laktató volt és a jus tökéletesen egészítette ki a savanykás hagymákat és a gazdag tölteléket. Zárásként a tonkababos desszert meghozta az egyensúlyt, változatos textúrákkal és elképesztően krémes, lágy, vaníliás-csokis ízvilággal. Tényleg méltó bármilyen különleges alkalomhoz a hely, külön büszkeség, hogy mindez hazai séffel és hazai alapanyagokkal működik ennyire tökéletesen. A borpárosítás is magas színvonalú (hozzáteszem - nem agyeldobós egyik tétel sem önmagában, de az ételekhez nagyon passzolnak), viszont a házi kombuchák új dimenziüt nyitnak a szerencsétlen sofőröknek: tudnak egy borhoz hasonló komplex ízvilágot (főleg a gyakran szokatlan hozzávalók miatt) az alkoholtartalom nélkül. Le a kalappal, és csak így tovább, biztosan visszatérünk :)
Kun János - Tuesday 26/03/2024

"Botrány!!!"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Igen, botrány... Főként, hogy az utca, ugye a kiváló éttermeiről lenne híres... S,akkor.... De le is írnám, miről van szó... Nos, BOTRÁNY az, hogy egy ILYEN REMEK, KIVÁLÓ ÉTTEREMRŐL korábban (szerintem) kevesebbet lehet(ett) hallani...Az ételeik remekek, az üdvözlőfalat(ok) is nagyszerűek. Apró, de KIVÁLÓ ízzel, mívességgel készítve... Örömmel tölti el az embert- s bár lehet, a környezet egy kicsit más, de a KISZOLGÁLÁS színvonala váratlan módon- akár MÁS, igazán közeli hely FELÉ emeli... Itt éreztem Magam a LEGJOBBAN az Étteremhéten. S, ITT ETTEM a legjobb ételeket is.... A leves ELKÉPESZTŐ VOLT, a zöldség elemek ropogósak, illetve HIHETETLEN ízűek- TELJESEN ELTÖLTI ez a fogás az embert... Hogy aztán a FŐÉTEL is PONTOSAN ilyen, netán "mégilyenebb" legyen.... Hmm... "Törvényes" élvezet- nyilvánosan.... Hmm... A hús valami ELKÉPESZTŐ VOLT, AZ ÍZEK "PONT OLYANOK, amilyennek lenniük kell.... Kellemes, eltöltő, most is a számban van.... Az édesség friss, s hasonlóképpen nagyszerű... Nem túlterhelő, hihetetlen mívességgel készítve ez is.... NAGYON köszönöm a KEDVES MUNKATÁRSAIKNAK, akik a hét LEGSZEBB ESTJÉT ajándékozták Nekünk! Az Ég áldja Magukat!
Szabad Kék - Arany - Monday 25/03/2024

"perfect"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Delicious cuisine and ideal service, good choice of wine, incl. affordable ones.
Ilya S - Monday 25/03/2024

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszer mindenkinek kötelező. Az ízvilág illetve a texturák játéka olyan élményt hagyott hátra amit sokáig emlegetni fogunk. Nem beszélve a kiszolgálásról ami olyan színvonalú volt amilyet egy ilyen hely érdemel. Udvariasság olyan szinten járt és a szakma szeretete, hogy ha valaki véletlenül melegítőben tévedt be még őt is udvariasan kedvesen fogadták. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a sikerek ellenére vendég központú maradt a hely.
Noé - Sunday 24/03/2024

"Minimál-maximál"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártunk a Mák-ban, az eddig róla hallottak és ezen vélemények alapján magunkban elképzelthez képest, meglepő volt az étterem egyszerűsége, minimáldizájnja. Azonban hamar szembesültünk azzal, hogy a látszat csal. A vacsora alatt mindenben a maximumot nyújtották. Nagyon figyelmes volt a személyzet, még a vizespalackhoz sem kellett hozzáérnünk, mert ahogy kiürült a poharunk, már töltötték is újra. Minden fogásnál részletesen elmondták, hogy mit eszünk. Az ételek tálalása nagyon kreatív volt és egy intenzív ízorgiában volt részünk. Bár a fogások között többet kellett várnunk mint általában szokás, így picit elhúzódott a vacsora, de a végén ezt nagyvonalúan kompenzálták felénk.
Paku Patricia - Sunday 24/03/2024

"Fiatalos étterem magas színvonalú konyhával"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
A teljes menüsor élvezetes gasztronómiai utazás. Érdemes borsorral párosítani. Szakszerű és folyamatos kiszolgálás holtidők nélkül.
Osvát Szabolcs - Sunday 24/03/2024

" "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül letisztult enteriör, remek juice-ok, megkomponált fogások, kedves, fiatalos személyzet.
Kalydy Mark - Saturday 23/03/2024

"mennyei"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
elképesztő, mennyei ízek,+ esztétikai élményt is nyújt a tálalás. Kimondhatatlanul finom: gratulálunk a séf(ek)nek! A DiningC menüsort (is) nagyon komolyan vették. Mák forever
V. Gy. - Saturday 23/03/2024

"Ismerkedés a fine dininggal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az a típusú hely, ahol érkezéskor elveszik, távozáskor rádadják a kabátod. A pincérek kedvesek, segítőkészek, sokan vannak. Kellemes, halk zene szól. Aprók az adagok egy átlagos étteremhez képest, ám kellő idő telik el két fogás közt, így van ideje telítődni a gyomornak. A három fogás valójában hat volt, mindegyiken látszott és érződött, mekkora műgonddal van megalkotva. Nem hivalkodók az ételek sem kinézetben, sem ízben, visszafogott csúcsminőséget képviselnek.
Nagy Péter - Saturday 23/03/2024

"Kimagasló kiszolgálás extra ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Salt komoly konkurense.
E. Zsombor - Saturday 23/03/2024

"MÁK Restaurant "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismerős ízek meglepően jó és új köntösben.
Bencsik József - Saturday 23/03/2024

""

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Zseniális fogások, igazi íz bomba mindegyik! Gyönyörű ételek! Segítené még jobban megélni a varázst, ha a megrepedt, lepattant tányérok lecserélésre kerülnének.
Lovas Szabolcs - Saturday 23/03/2024

"Mindenkinek ajánlom!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás élmény volt! Külön pozitívum a felszolgálók kedvessége es figyelmessége! Az ételek is mesések voltak, biztosan visszajövünk még!
Márta Boglárka - Saturday 23/03/2024

"Elvárásoknak megfelelő, csúcs élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Stílusosan laza belső tér; fiatal, de kompetens személyzet; extrém magas szintű ételek és italok. Köszönjük az élményt!
Barna Zoltán - Friday 22/03/2024

"Mák"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Habár elég érdekes volt az ételek kinézete, a szép biztosan nem az első szó ami eszembe jut🙂 viszont nagyon finomak, szuper kiszolgálás, nagyon jól éreztük magunkat.
Németh Veronika - Friday 22/03/2024

"Élmény volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nem szoktam értékelést írni. A Mákról már sokat hallottam, de eddig nem jártam náluk. A hazai paletta sok résztvevőjénél voltam már degusztációs tematikában étkezni, Michelin csillagos éttermekben is. Szóval láttam már ezt-azt, így nem is vártam semmi extrát a Máktól - de mégis azt kaptam. Olyan bámulatos ízvilágot tártak elénk, olyan izgalmas textúrákkal és mindezt roppan "puritán" körülmények között, hogy leesett az állunk. Nem vagyok a nagy szavak híve, egyszerűen csak taps a shéfnek, és aki egyedi ízvilágot szeretne kóstolni, ott a helye, nem fog csalódni. Mi nagyon köszönjük az élményt, megyünk még!
D. T. - Friday 22/03/2024

"Izgalmas felfedezéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, figyelmes szerviz, izgalmas fogások!
Szoljár Csaba - Friday 22/03/2024

"Meglepetés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Régóta szerettünk volna már itt ebédelni és nem csalódtunk, minden fogás nagyon különleges. Csak egyfajta menüt lehet választani az asztaltársaságnak, ami érthető, de azért jó lett volna akár különbözőt is kóstolni. A fánk ököruszállyal csodás volt, igazi előétel. A leves is különleges, a ropogós kiemelendő. A perec is érdekes fogás és a dagadó előtt pont jól jött. A dagadó nagyon finom volt, a töltött hagymát tudnám még kiemelni. A desszert is nagyon különleges, talán picit több gyümölcs lehetett volna.
Bard Márk - Friday 22/03/2024

"Bravo!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat, és finomat ettünk. Konstruktív feedback: -A felszolgálók megállhatnak az asztalnál leszedni 1-1 poharat, és szóba elegyedhetnek a vendéggel. A szervíz ritmusa ne menjen az vendégélmény kárára, néha megijesztett a felszolgáló ahogy lekapta a poharat előlem. -Egy poharas bortételnél, amit a sommelier ajánl 1-1 ételhez, érdemes kóstolót tölteni mielőtt kitölti a fogyasztandó mennyiséget. Mindezek mellett remekül éreztük magunkat, és visszatérünk egy “rendes” kóstoló menü erejéig!
Igaz Mátyás - Thursday 21/03/2024

"Egy remek ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes ebédet tudtunk elfogyasztani barátainkkal. Nagyon kedves kiszolgálás és remek ételeket tudtunk kóstolni!
Kreisz Tamás - Tuesday 19/03/2024

"Ízorgia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
3 fogásos menüt választottuk ebédre. A menüt apró, meglepetés falatkák egészítették ki. A mini töltött fánkocska, a hajdina puffancsos leves, a mini perec, a töltött dagadó, a dió-feketeribizli desszert és meglepetés csokoládé falatkák mind-mind fantasztikusak voltak. A leves, desszert(ek) különösen ízlettek. A kiszolgálás udvarias és hozzáértő volt. Nagyon köszönjük az élményt. Biztosan visszajövünk még. Lehet, hogy nem is egyszer. :-)
Zala Viktor - Monday 18/03/2024

" gasztronómiai élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elképesztően finom ételek, csodálatos tálalással. Nagyon figyelmes kiszolgálás, kellemes légkör. Nagyon jól éreztük magunkat az ott létünk alatt. Biztosan visszatérünk.
Avas Kinga - Monday 18/03/2024

"Kellemes vacsora"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kétség kívül különlegesek az ételek, az íz élmények. De nem mindig tudtam eldönteni, hogy a számomra szokatlan ízek csupán érdekesek vagy finomak. A jazz zenéhez tudnám hasonlítani az élményt, mégpedig a jazz azon ágához, amit csak a vájt fülűek értenek és élveznek. Amit külön ki kell emelnem, az a desszert. Rendkívül jól megkomponált íz hatás érvényesült. Nem tolakodó, nem túl édes, nem nehéz, nem nyomja el a vacsora alatt elfogyasztott ételek ízeit, ahhoz nagyon jól illeszkedik, finom, kifinomult. Olyan, amilyen egy desszertnek lennie kell. Gratulálok hozzá.
A Jone - Monday 18/03/2024

"Fantastic lunch"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
First time at Mak, the food and service were excellent. Planning to come back for an extended dinner
Mario S - Monday 18/03/2024

"Szilvia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étel szuper volt mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve!
Gyóni Szilvia - Monday 18/03/2024

"robi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, maximális profizmus, ízorgia!
Dr Bagi Róbert - Monday 18/03/2024

"Nagyon jó vacsora"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Nègyfogosás menüt ettünk, több kisebb fogassal kiegészítve. Isteni volt minden, nagyon meg voltunk elégedve. A kiszolgàlásunk is kedves és figyelmes volt. Egyedül az étterem hangulátában érzek hiànyossàgot, és kicsit erősek a fènyek.
Andrusch Diàna - Sunday 17/03/2024

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Már az ajtóban udvarias, profi fogadtatás, ez az attitűd pedig az asztalnál is folyamatosan jelen volt. 4 fogásos menüsor ételeit ettük borpárositással. Minden szépen kiegészítette egymást, a fogások között extra tételek. Összességében fantasztikus ételek, profi éttermi személyzet. Visszatértünk.
Rácz Levente - Saturday 16/03/2024

"Nem jó "

1.5
food: 3 service: 0 ambience: 0
Az étterem elrendezése és bútorzata nincs arányban a becélzott árszinttel és elérni kívánt minőséggel. A kiszolgálás minősíthetetlenül gyenge volt, olyan érzetet keltett, mintha valahol látták volna, hogyan is kellene ezt művelni, de a gyakorlatban ebből semmi nem valósult meg. Tulajdonképpen az elejétől a végéig értékelhetetlen volt. Az ételek minősége változó volt, az 5+1 kóstolt fogásból 2 volt igazán finom, a többi átlagos vagy inkább gyenge minőségű volt. A szakács kicsit őrült módon nézelődött ki a fotocellás ajtó mögül, ez enyhén zavaró volt az ebéd során. Összességében egy igazán nagy csalódás volt, messze alulmúlta a várakozásainkat, és mindent figyelembevéve még az étteremhez képest is jelentősen túlárazott. Talán jól jellemzi az ebédünket és a hely színvonalát, hogy az a kérdés sem hangzott el a végén, hogy hogyan éreztük magunkat, mennyire voltunk elégedettek. Egyáltalán nem ajánlom a helyet senkinek.
Tichy-Rács Bálint - Saturday 16/03/2024

"Kellemes este, finom ételek."

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon figyelmes kiszolgálás és kiiválló konyha. a 3 fogásos menűt választottuk és minden étel finom volt. Nekünk a leves és a sütemény volt vauu. (a levest kicsit kevésnek találtuk :-(
Gábor - Saturday 16/03/2024

"Hosszas ebed"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
Penteken 1 orara mentunk kiprobalni a Mak konyhajat. Nem volt zsufoltsag kb felig volt a hely. Ennek ellenere rengeteget kellett varni 2 fogas kozott. 50 perc elteltevel voltunk tul az eloetelen. Osszesssgeben 2 orat toltottunk a Makban ugy, hogy a legrovidebb menusort valasztottuk. Az etelek persze kifogastalanok voltak. De az elvezeti erteken sokat rontott, hogy a szekek is kenyelmetlenek.
Knausz Aletta - Saturday 16/03/2024

"Wow élmény"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Az összes étel nagyon kreatív volt, jól átgondolva és tökéletesen elkészítve. Az italpárosítás is jó volt, kifejezetten a juice-ok. Laza de figyelmes kiszolgálás. A három fogáson kívül három amis bouche, perec és petit four is benne volt a vacsorában.
Pribula Péter - Saturday 16/03/2024

"Profi volt minden!"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden kiváló volt, első fine dining élményünk volt, pompás ebédben volt részünk! Csak ajánlani tudom.
Viktoria Varaljai - Friday 15/03/2024

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, tetszett a minimalista stílus. A személyzet kedves, az ételekről kellő tájékoztatást nyújtanak. A menü ötletes, nagyon szépen tálalt. Az 5 fogásos menüt választottuk, de kaptunk még extra fogásokat, így 9 különböző ételt kóstolhattunk. Kipróbáltuk az ételekhez tartozó juice válogatást, ami nagyon újszerű, szuperül illett a menüsorhoz. Hatalmas élmény volt, csak ajánlani tudom. Nekünk ár-érték arányban maximálisan megérte.
Vörös Zsófia - Friday 15/03/2024

"Remek vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A napunk fénypontja volt az esti vacsora. Az 5 fogásos menüt választottuk. Hihetetlen ízek, ötletek és csodás tányérok jellemezték a fogásokat. Ha kéne választani se tudnánk, melyik volt a legjobb. Amit mindenkinek ajánlunk az ételek mellé a juice párosítás. Hihetetlen, hogy mennyire passzolt a fogásokhoz. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes. Köszönjük az élményt.
Csikesz Péter - Friday 15/03/2024

"Különleges vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon jó volt, különleges fogasok letisztult környezetben.
Emese - Friday 15/03/2024

"Egy tökéletes babymoon vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon-nagyon jó hely! Voltunk már sok nagyon jó étteremben, de ez a legjobbak között szerepel! A kiszolgálást külön kiemelném! Várandós feleségemmel voltunk, két nappal később meg is született gyermekünk; biztos a házi fermentált szörpök! :) Jó emlék marad; zseniális babymoon étterem!
Sápi Bálint - Thursday 14/03/2024

"5*-ös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az 5 fogásos menüt választottuk, plusz a sok apró kis falatka, ami még érkezett hozzá. Minden étel igazi ízbomba, remekmű volt. Nem is tudnánk kiválasztani a legjobbat, mert mindegyik szuper volt. Ár/érték arányban nagyon kimagaslót kaptunk, hozzáértő, kellemes kiszolgálással, hangulattal. Az alkoholmentes italsort is nagy kár lett volna kihagyni, nagyon különleges ízeket kóstolhattunk.
Mónika - Tuesday 12/03/2024

"Tökéletes gourmet élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden hibátlan volt!
Simor Krisztián - Monday 11/03/2024

""

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 4
Minden finom volt, a kiszolgélás kitűnő, csak érthetetlen, hogy az öt fős asztaltársaság mindegyikének a z o n o s menüt kellett rendelnie Józan ésszel belátja ezt valaki?
Réther Attila - Sunday 10/03/2024