Reviews


4.7

(16 Recensies)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.8

"Legjobb étterem Budán!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztem magam! Biztosan visszatérő vendégek leszünk. Szép és modern környezet. Ételek finomak voltak, szép tálalás.
Timar Julianna - Sunday 31/03/2024

"Legjobb étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden. Gyors kedves kiszolgálás. Az étterem nagyon szép és modern.
Strider Ádám - Sunday 31/03/2024

"Estebéd a barátnőkkel"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Okés volt.
Petra - Thursday 28/03/2024

"Finom, de nem kiemelkedő"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulatos, elegáns. A felszolgálók kedvesek. Az étel finom volt, de nem kiemelkedő, a hely eleganciájához viszonyítva közepes.
Komáromi Gábor - Tuesday 26/03/2024

"Fenséges ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitűnő ételek, ínycsiklandozó tálalás, minőségi alapanyagok, remek környezet
Kaiser Adri - Monday 25/03/2024

"Gyönyörű étterem, finom ételek, szuper kiszolgálás!"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű, tiszta, hangulatos étterem, nagyon kényelmes székekkel! :) Menü megfelelő mennyiség, ételek jól komponálva, egy-egy elem volt ami nem tetszett, de nem rontotta el az összélményt. Kiszolgálás kifogásolhatatlan!
Körmendi Zsófia - Wednesday 20/03/2024

"Vacsora "

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az étteremhét keretein belül voltunk itt, és remek ételekhez volt szerencsénk.
Robin Puju - Tuesday 19/03/2024

"Remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, remek kiszolgálás, hangulatos étterem
Pásti Károlyné - Monday 18/03/2024

"Ebéd két személyre"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ebédünk rendkívül finom volt, minden eleme kifogástalan. A kiszolgálás kiemelendően kedves, a pincérek rugalmasak voltak, minden kérdésünkre készségesen válaszoltak, kéréseinket maradéktalanul teljesítették. Az egyetlen dolog, amin javíthatnának az a gyorsaság, nagyon sokat kellett várnunk a különböző fogásokra, de ez csak egy kis megjegyzés, a pozitív élményünkön nem rontott az időfaktor.
Rozsnyai Zsuzsanna - Saturday 16/03/2024

"Cöliákiásoknak"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes
Budahazi Andrea - Saturday 16/03/2024

"KATA bevallás"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Nemrég - alig féléve - nyitott ez a super gluténmentes, laktózmentes, mindenmentes hely Budán a Rózsadomb centerben, ami leginkább azért jó, mert Budapest már most köröket ver Brüsszelre, és ha ilyne ütemben haladunk akkor hamarosan beérjük Firenzét, már ami a mentes helyek sűrűségét illeti. Ez különösen azért fontos mert párom mentes, én meg ehetek mindent, és sok helyen egyáltalán nem ízlenek azok az ételek amikben nem érzem a GLUTÉN ízét. Na hát ilyen a Katában nem forulhat elő. Amúgy félve jöttem kicsit, mert a pesti Kata szerintem nagyon leadta a színvonalat, de hát ahogy az ismert mondás tartja át kell menni Budára. Igaz, azért kalandosan lehet ide kijutni, kíváncsi vagyok pár év múlva mi lesz vele, felfedezik a környékbeliek, vagy elfeledik. A kiszolgálás rendkívül udvarias, és elsőrangú, figylemes, maga a hely nagyon tip top, mindenben az ellentéte pesti párjának. A toalett furcsa egyedül, hogy koedukált, de hát nem valami nagy, tíz asztal, ha jó az idő ott a teraszon még öt. A csilis-gyömbéres sütőtök krémleves világbajnok, elkanalaztam volna még pár litert belőle. Kellemesen krémes, és csípős, de nem terheli le az ember gyomrát. A kacsamáj pástétomot nagyon ötletesen eleve kalácsra tették, úgyhogy nem maradt fölösleg egyik összetvőből sem, a kalács kicsit túl édes volt, pláne, hogy a gyömbéres alma chutney ezt még fokozta is. A marhaburger viszont bármikor felvenné a versenyt egy burgerező standard burgerével, akiknek ugye az a profilja, hogy csak és kizárólag burgereket rakjanak össze. A vargányás gnocchi nagyon jó, a kacsamellből valami viszont hiányzik, meglehet fél perccel tovább maradt a sütőben. A desszertnél viszont esik egy szintet a hely, a Kókusztejes créme brulée még egész vállalható - bár nagyjából ilyen lesz ha veszek egy aldisat is -, a pekándiós répatorta viszont teljes csőd, a répatorta része morzsalékos, szétesik, semmi nem tartja egyben, túl száraz, fojtós, és ízetlen, a pekándió meg olyna mintha egy gumicukor lenne, smemi tartása. Elég rossz lezárás. Mindenesetre mérföldekkel jobb mint a pesti Kata, kívánok nekik sok sikert, lehet még visszatérünk.
Magyar Tibor - Friday 15/03/2024

"Ízletes ételek mentesen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper élmény. Barátságos és lelkes kiszolgálás, nagyon jó ajánlásokat kaptunk, hogy mit fogyasszunk, fantasztikus ételek! Biztos vissza fogunk még jönni. Az kacsamáj pástétom valami csoda. Az ételek találása is gyönyörű.
Lukács Kitti - Thursday 14/03/2024

"Csalódás"

3.3
food: 2 service: 4 ambience: 3
Alapvetően csalódás volt ez az étterem. Az árak és a design sajnos egyáltalán nincs összhangban az ételek minőségével. Teljesen átlagos, elmegy kategória, különösen finomnak nem mondanám. Mióta ott ettem fél napja hasfájással és egyéb hasi panaszokkal küzdök, így még inkább azt mondom, hogy nem érte meg.
Kiss Mária - Tuesday 12/03/2024
Reply of KATA BUDA lactose & gluten free restaurant:
Kedves Mária, sajnálattal olvastuk a sorait. Éttermünkben az adott napon többen is ugyanazt a menüt fogyasztották és nem érkezett ilyen visszajelzés tőlük. Az aznapi foglalásokhoz tartozó telefonszámokon érdeklődtünk vendégeinknél és azt a megerősítést kaptuk, hogy minden ízletes és finom volt, nem alakult ki senkinél sem hasi panasz. Ennek ellenére sajnáljuk, ami Önnel történt és mielőbbi jobbulást kívánunk! a Kata BUDA csapata

"Nőnap"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden rendeben volt, a desszert talán késett egy kicsit.
Szabó János - Saturday 09/03/2024

"Hangulatos hely, isteni ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper élmény volt a családi vacsoránk. Barátságos és lelkes kiszolgálás, fantasztikus ételek!
Vas Flóra - Friday 08/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, a személyzet kedves volt, minden szuper volt, jól éreztük magunkat. 🥰
Zsupek Anikó - Friday 08/03/2024