Reviews


4.4

(15 Recensies)


food

4.3

service

4.4

ambience

4.5

"TOP"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét alatt ismertük meg a helyet, több étteremben jártunk, viszont kiemelkedően az Umo étterem viszi az 1 helyet. Nem drága ételek, úgy hogy Michelin ajánlott, örülök hogy el tudtunk látogatni mert a jövőben egy nagy kedvenc helyünk lesz. Mindenki a szervizben nagyon kedves és figyelmes volt, nagyrészük angolul beszéltek hozzánk, de felajánlották hogy van magyar pincér is(szükség esetén). Minden fogás után megkérdezték hogy ízlett e. A menü után még kértünk egy kis előételt az eredeti étlapról. Cevichet kértünk, azt mondták a hogy egy ikonikus étel. IZBOMBA Vezető kishölgy a vacsora végén kérdezte hogy minden rendben volt-e, Elégedetten távoztunk. SZUPER
Edit Palosd - Friday 18/10/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Voltunk nyáron az Umo étterembe de az étteremhét keretén belül is ellátogattunk hozzájuk, hiszen imádjuk a helyet. Még mindig zseniális a koktél felhozatal, újabb és újabbakat tudunk megkóstolni, szép igényes lapokkal. A dekoráció felhívta a figyelmünket és a vezető elmesélte hogy október 31-én szerveznek egy rendkívüli vacsorát. Mindig tudnak újulni, akárhányszor jövünk mindig tudunk kóstolni valami különlegeset amit eddig nem ismertünk. Árérték arányban megfelelő.
Bálint Némedi - Friday 18/10/2024

"Különleges élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Barátunktól hallottunk a helyről így az étteremhét alkalmából ellátogattunk az UMO étterembe. A két felszolgálólány kedvesen fogadott minket, kiváló ízű ételek, az üveg vörösbort amit a sommelier hölgy ajánlott nekünk zseniális, még nem kóstoltunk perui testes bort. Szívből ajánlom a helyet, nyáron kis kerthelységben fogadja a vendégeket az étterem. Vacsora végén kiderült hogy a sommelier hölgy a vezető, megkérdezte tőlünk hogy éreztük magunkat és mi ízlett a legjobban. Számunkra elbűvölő élményt nyújtott a felszolgálás illetve az ételek is.
Eszter K. Tóth - Friday 18/10/2024

"Több mint egy vacsora..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Férjemmel és 2 barátunkkal érkeztünk az étteremhétre. Már nagyon izgatottan vártuk hisz még nem voltunk csak hallottunk róla. Az étterembe érkezve kedvesen fogadtak minket. Nagyon hangulatos, dél-amerikai stílusú dekorációval van feldíszítve a hely. Rögtön ajánlottak a helyi dél-amerikai felszolgálók egy helyi ecuadori koktélt amit még sosem kóstoltunk. Végettük a menüsort, gyorsan érkeztek, mindegyik étel egy egy kis falat az Umo étteremből. Egyedi hely, kevés van ilyen Budapesten. Nemsokára jövünk!!!
Timea Harmati - Friday 18/10/2024

"theroompastry@gmail.com"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Izgalmas koktélok és koncepció. Felszolgálók kedvesek és segítőkészek. Voltunk már többször, ráadásul október 31-én visszatérünk egy felejthetetlen, egyedi vacsorára amit már izgatottan várunk.
Theroom Pastry - Friday 18/10/2024

"Csalódott vagyok :( étteremhét"

2.5
food: 2 service: 2 ambience: 3
Étteremhéten voltunk 3 fõ (két külföldi barátnõmmel). Nekünk csalódás volt, nem volt szép, ízléses a tálalás, semmi extra. Finomak voltak az ételek volt de egyáltalán nem volt különleges, csalogató. Reméltem, hogy lenyūgöznek és szeretnék ha máskor is mennénk de az én részemrõl soha többet és nem fogom senkinek ajánlani. A hétköznapokon, otthon igényesebben tálalok mint ahogy egy ilyen igényesnek gondolt étteremben tálalták az ételeket. A pincérnõ durván rászólt a barátnõmre, hogy NE tegye rá a kis desszertes tányért az üres tányérra, pedig csak segítõ szándékkal tette. Lehet ezt kedvesen is mondani...
T. M. Mirela - Friday 18/10/2024

"Perfect food in a very cosy and stylish place."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
If you're looking for a Latin American dining experience,UMO is an absolute must-visit. The staff is friendly, knowledgeable, and more than happy to make recommendations for those unfamiliar with the cuisine. They even took the time to explain the origins of certain dishes, adding an educational element to the experience.
Natalia Pokrovskaya - Thursday 17/10/2024

"Izgalmas fogások"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Modern, elegáns étterem. Hangulatos vacsora kettesben. Izgalmas, egzotikus latin-amerikai fogások fine diningosan újragondolva.
Kővári Zoltán - Wednesday 16/10/2024

"UMO étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó éreztük magunkat, hangulatos a hely. Nem tudom mit ettem, de zseniális az ízvilág, tálalás is szép volt.
Döme Zsolt - Tuesday 15/10/2024

"étterem hét"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Érdekes volt megnézni, miért kapott ajánlást ez az étterem a Michelin-től. Remélem, hogy az étteremben azért beszél valaki magyarul a pincérek közül, elvégre Magyarországon vagyunk, és nem mindenki beszél itt angolul. Az ételekből a taco szósza ízlett, a sertéshús sem volt benne rossz, és a karamellás desszert is rendben volt. Előételként burgonyagolyókat választottunk – hát, ez nem volt valami különleges, különösebb ízt nem éreztünk. Viszont a kinti szakácsok tetszettek – vidámak voltak, zenére táncoltak.
H E - Tuesday 15/10/2024

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Zseniális hely, kiszolgálás, kiváló ételek, egyedi hangulat a helyhez kötve. Többször ellátogattunk, és meg biztosan többször jövünk!!!!! Ajánljuk
Sofia Szentimaria - Friday 11/10/2024

"Nyáron isteni hely! "

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
Nyáron a kerthelyiség fantasztikus. Bent borzasztóan zavaró az erős ételszag. A hely egyébként bent is hangulatos. Az étteremhét keretében az előétel ceviche +3500 ft felárért “vegetáriánus” verzióban készült, azaz halat nem, csak zöldségeket tartalmazott, melyre utalás viszont nem volt az étlapon. +3500 felárral jogosan gondoltuk, hogy az eredeti halas verzió kerül a tányérra. A többi étel finom volt és érdekes. Az ajánlott borok is jól harmonizáltak az ételekkel. Nyáron, amikor ki lehet ülni és előttünk sülnek a húsok, az kétségkívül egy meghatározóbb élményt nyújt. Összességében ajánlom, mert egyedi a koncepció és az ételek.
B. Boglarka - Sunday 24/03/2024

"Not even a Resturant!"

0.8
food: 0 service: 1 ambience: 1
A complete disappointment a dirty terrace with very bellow average food
John Mion - Sunday 24/03/2024

"Szuper hely, kis bakival"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Mindegyik fogás nagyon finom volt, külön sommelier jött a borajánláshoz. Sajnos a főétel körete (krumplipüré) hidegen érkezett ki.
Provits Rita - Tuesday 19/03/2024

"UMO restaurant"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, udvarias és kedves volt a kiszolgálás. Egyedüli érdekesség, hogy csak angol nyelven tudott a pincérünk, ami szerencsére számomra nem okozott problémát, ugyanakkor édesanyám nem beszél angolul.
Dr. Juhász Donát Huba - Saturday 09/03/2024