Restaurant Krizia Ristorante in Budapest

Restaurant Krizia Ristorante - italian food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.ristorantekrizia.hu

Restaurant Krizia Ristorante

1066 Budapest, Mozsár utca 12.

Krizia Ristorante
Mozsár utca 12. , 1066 Budapest

In the inner city of Budapest, near the Opera House, with a real home-style Italian cuisine and flavours, Restaurant Krizia awaits its guests.

The restaurant is the result of 25 years of culinary experience and expertise on the part of owner-chef Graziano Cattaneo. Krizia strives to show the genuine, natural, creative and traditional aspects of Italian cuisine based on the experience gathered in the world’s best hotels and restaurants as well as in the realm of flavors and aromas.
The Krizia Restaurant presents all of this within a rustic family setting, under the continuous guidance of the owner. Graziano’s imagination can truly soar when looking to satisfy the wishes of the guests; improvised menu items are often created on the spot.

Proving this are the various positive reviews in the writings of among others the late “Wittmann boys”, in which Krizia is considered to be among Budapest’s best restaurants. Guests from both Hungary and abroad gladly revisit Krizia.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Krizia Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(333 értékelés)


food

4.4

service

4.5

ambience

4.4

"Egy Valódi hely!"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely berendezése hanulatos, egy valódi olasz trattoriában érezheti magát az ember. A felszolgáló Úr emlékezteti a vendegeket a régi polgári, "békebeli" szokásokra, amikor a pincér Úr sokkal többet jelentett egy felszolgálónál. Az ilyen magas fokú előzékenység, gondos figyelmesség, értő kínálás igen kevés helyen maradt meg mostanra. Külön köszönet az amiuse-bouche ért! Az ételek igényesen vannak megkomponálva, jók az adagok, ügyesen van egyensúlyozva a fűszerekkel, ízekkel. Egyedül a tonhal krém volt hitvány, a többi étel bátran megérdemli az 5 csillagot. Biztosan fel fogjuk keresni az éttermet a későbbiekben is, örülök, hogy csatlakoztak az étteremhéthez!
Farkas András Márton - Wednesday 30/03/2022

"Tőkéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak szuperlatívuszban tudok nyilatkozni! Minden tökéletes volt, az ételek, a kiszolgálás, a hangulat! Biztosan visszatérünk!
H. Alíz - Monday 28/03/2022

""

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kiváló
Kandikó Éva - Friday 25/03/2022

"Nem jó"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Aki evett már olasz étteremben ne menjen ide...
Seres Erika - Thursday 24/03/2022

"Nem ajánlom"

2.0
food: 2 service: 3 ambience: 1
Az ételekről: közepes menza színvonalú konyha. Az előétel bár finom volt, a menüsor hátralévő része nagy csalódás. Szétfőtt "csirkepaprikást" ettünk polentával, a desszert végtelenül egyszerű íztelen parfé volt. Én úgy érzem, hogy ez a mensüsor nagyon messze volt egy 5900 Ft-os kategòriától és nem szívesen térnék ide vissza. A kiszolgálás erőltetett tempóban zajlott, olyan érzésünk volt mintha el kellett volna hagynunk az éttermet olyan gyorsan amilyen gyorsan lehet. Akik 5 percet késtek le lettek "szúrva" az ajtóban és csak olyan feltétellel ülhettek le ha megígérik gyorsan megeszik az ebédet mert ők bizony 3kor zárnak.. A hangulatról: aprò szuterén helység, kicsi kényelmetlen asztalokkal és székekkel. Én mindenképpen kivenném ezt az éttermet az 5900Ft-os kategóriából.
#### Bernadett - Thursday 24/03/2022

":)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt.
Farago Kinga - Sunday 20/03/2022