Gundel Cafe Patisserie Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Valentine's Days - From 14th to 19th February. 17,500 HUF/person Valid until 19 February 2023

VALENTINE'S DAYS - With delicious 4-course menu offer restaurant Gundel awaits its Guests!

Valentine’s Day offer
- Vegetables cruditee with celery and beetroot sauces, salmon caviar
Allergic marking: 4, 7, 9, 16

Ladies
- Fresh tartare of sea trout, with spicy crunchy condiments and homemade sourdough toast
Allergic marking: 1, 3, 4, 9, 10
or
Men's
- Beef tartare with everything the ladies can get
Allergic marking: 1, 3, 9, 10

Ladies
- Fragrant adult strawberry soup
Allergic marking: 7, 8, 9, 16
or
Men's
- Celeriac broth with thyme flavoured foie gras dumplings
Allergic marking: 1, 3, 7, 8, 9, 16

Main courses for the couple (1-1 main course)
- Whole roasted, peppered mangalica loin with spicy, citrusy scallops, Rösti potatoes and smoked parsnip cream
Allergic marking: 9, 14, 15

Desserts for the couple (1-1 dessert)
- White chocolate mousse with raspberry
Allergic marking: 1, 3, 5, 7, 8

Menu price: 17.500 HUF/person (50 EUR)

Our prices are indicated in HUF and include VAT. A 15% service charge will be added to your bill. The check will be issued in Hungarian Forints, the prices on the menu in Euro are an indication and do not reflect the daily exchange rate.

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Gundel Cafe Patisserie Restaurant

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Gundel Cafe Patisserie Restaurant
Gundel Károly út 4. , 1146 Budapest

Today's Gundel is back to the original mission of "Gundel is for everyone!"
We believe in and promote the founding idea of Károly Gundel, under the auspices of which we offer our dishes the most famous Gundel classics, surrounded by legendary hospitality! The Gundel menu, its backbone, did not need to be written, it has been ready for 80 years. The dishes are based on the best Gundel tradition, at the heart of which is the "National 11", the eleven iconic Gundel dishes that we all regard as the most important Gundel heritage. Through them, we show visitors from other countries and cultures what we Hungarians like, what we eat, what we consider to be the basis of Hungarian cuisine. Gundel, its Hungarian cuisine and these flavours compete in the international gastronomic arena. Of course, there are many other unmissable dishes in this prestigious selection, the perfection of which is the responsibility of chefs Viktor Moldovan and András Wolf. Hungary's most famous and only Hungarian restaurant is unmissable, the most famous and bucket-list place in Budapest and Hungarian gastronomy! Everything at Gundel is about heritage, which includes the location of the restaurant, the cradle of Hungarian gastronomy for over 127 years. The renewed Gundel is built with the slogan "back to the roots", bringing back the atmosphere of the old days in both the interior and the garden, creating a space that pays homage to the golden age of Gundel, while at the same time offering the opportunity to be open to the widest possible range of guests at any time of the day at any occaison. Visit us and discover Hungary's most famous restaurant.
Experience the legend yourself, in the birthplace of the iconic dishes of Hungarian gastronomy.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Gundel Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(648 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.7

"Csodahely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sosem tudtam elképzelni milyen lehet valójában a Gundel, mindig csak hallottam ahogy mások áradoznak róla, de mostmár tudom miről beszéltek és miért lett számomra is csodahely. Rendkívül magas minőségű és nagyon finom ételek, udvarias személyzet, magas színvonal (ruhatár is). Az ottlétünk alatt végig élőzene szólt, főleg régi magyar klasszikusokkal, amitől a helynek van egyfajta varázsa, mintha visszarepültünk volna az időben és egy asztalnál ülhetnénk akár Márai Sándorral is (merthogy ő és számos híresség tényleg járt itt és ezt a bejárat mellett kiállított tábla is igazolja). Érdemes jól szemügyre venni az éttermet díszítő régiségeket, ha betérünk. Ezek mind gondoskodnak arról, hogy az ember otthon érezze magát Magyarország leghíresebb éttermében. Főételnek káposztás sztrapacskát rendeltünk birsalma krémmel, ami egy kicsit el volt sózva szerintünk és a káposzta is lehetett volna egy kicsit lágyabb ízű, nem ennyire savanyú, de ez semmit nem von le a hely értékéből és szívből ajánlom mindenkinek, hogy egyszer próbálja ki a Gundelt. Életem legfinomabb limonádéját is itt ittam (Gundel limonádé) és a somlói sem fogható semmihez. Az előételek (leves és citrusokkal pácolt pisztráng), valamint a malac csülök, mint főétel nagyon-nagyon finom volt. Bár ez volt az első látogatásunk ide, de biztos, hogy nem az utolsó.
Verebey Nóra - Wednesday 01/02/2023

"Csillagos ötös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Barátainkat vittük el, akik így értékelték a Gundelt: "Csillagos ötös". Mi már voltunk korábban is a Dining City keretében itt, ezért esett a választásunk az étteremre.
M. Veronika - Monday 30/01/2023

"Csodálatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vasárnapi ebéd a Gundelben. Varázslatos hangulat. Szuper felszolgálók. Finom ételek. Kellemes zene a csodálatos környezetben.
Gulyás Miklósné - Monday 30/01/2023

"Kati"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű, tiszta hely!Udvarias, figyelmes a személyzet! Ízletes nagyon finomak az ételek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Domokos Katalin - Monday 30/01/2023

"Más élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó kiszakadni a tipikus éttermi hangulatokból, és elegánsan kortárs, mégis századelős dekor mellett, hatalmas belmagassággal felszabadítva a teret és a hangulatot, váltakozó, de mindig kiváló zongora és cigányzene mellett élvezni igazi ínyencségeket. A felszolgálás stílusa is megfelelően kívánja tükrözni a milliőt.
Karvalics Attila - Monday 30/01/2023

"Ismét remek volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételsor, finom ízek, kedves, figyelmes kiszolgálás, közben csodás dallamok.
B. Éva - Monday 30/01/2023