Reviews


4.7

(978 Recensies)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.8

"Visz a retro érzés "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szeretek vissza repülni a korai idők hangulatába, a 100 éves tárgyak pénztárgép, írógép és a megyezeti tiffany üveg... emellett a kiszolgálás is retro elegancia jegyeit mutatja és az élő zene is zongora gitár abszolút bele illik a miliőbe. Szóval megyünk még. Az étel kb mindig kiváló.
Boldizsár Ádám - Thursday 15/02/2024

"különleges alkalom"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Amit kaptunk,méltó a GUNDEL névhez!! Gyönyörű környezet,kellemes élő zene,kifogástalanul felszolgált remek fogások. Egy élmény volt fiam 44.születésnapján ez az ebéd! Ő gyakran jár étterembe, van összehasonlítási alapja,de el volt ragadtatva attól, amit kaptunk! Nagyon köszönjük!
Fabricius Mária - Monday 20/11/2023

"I'm afraid it's going downhill"

2.5
food: 2 service: 1 ambience: 4
It was my wifes birthday and I wanted to give har a nice dinner at Gundel. It used to be goo with excellent food and a really good service at a really nice ambiance. But... The service was slow... we had to wait to order for ten minutes after we had been seated. We finally ordered a glass of sparkling wine to sip on when we studied the menu. We made it clear to the waiter that we wanted to enjoy the sparkling wine and study the menu. He came any way a couple of times until we ordered. We chose the three set St: Martin menu with a wine pairing. And then we waited. There came the goose soup and it was relatively warm and it was ok. Ok, on the other hand, wasn't the dry and hard bread. After that I had Cholent with goose gizzard and smoked beef brisket and egg. The eggs were overcooked and the meal as a hole not enough warm. I wanted to send it away but there was no waiter near us for a long while. We had wine pairing for both dishes and that was ok, but there was a long waiting after we had the plates with the food before the wine came to our table. We actually had to ask for it. A nice young waitress finally served the wine. Finally we had Flodni as a dessert. It was dry and hard and not tasty at all. And then we wanted to ask for the bill. No waiter again. Finally one of them came and I could ask for it. A long time after that he finally came. I wanted to study the bill before I signed it. And the waiter walked away. We started to go to the cashier when the waiter finallay came back after 10-15 minutes. Of course I complained over the nonchalance but he excused himself when he just should have apologized. I'm not so fond of restaurants that tip them self with a service charge without deserving it. If I could chose I would give the service charge to the young waitress that took over the serving of wine at the end. I saw her doing a good job at other tables at the restaurant.
Jon-Erik Egerszegi - Friday 17/11/2023

"Liba vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismét nem csalódtunk ,minden szuper volt! Megyünk máskor is!
Benkő Dániel - Friday 17/11/2023

"valami hiányzott"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 5
Egy hete ebédelni voltam,akkor a pincérek sokkal kedvesebbek voltak,az étel mennyisége is elfogadható volt. A mostani Márton napon vacsorázni voltunk, hát itt az adag csak mutatóban volt... Szerintem ez művészet milyen vékonyra vágnak mindent,de az étel azért finom volt. Azt hiszem egy jó darabig nem megyek, pedig a vendégeket meg kellene tartani,mert csak egy páran lézengtünk az étteremben.....
Forró Gábor - Tuesday 14/11/2023

"Márton-napi libalakoma"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Egy esős szombatra esett idén Márton nap, de a Gundelben elfogyasztott menüsor felvidította azt! A feltálalt aranyló libaleves maceszgombóccal akár egy esszencia! Benne volt a liba minden zamata. A ludaskása libamell, libamáj és libazúza darabokkal fenséges! A desszert volt az utolsó "liba" lúdlábtorta formájában, újragondolva, aszalt meggyel: könnyű, nem túl édes. Ádám, a pincérem gyorsan és gördülékenyen tálalta fel ezt a lakomát.
Szadai Ildikó - Sunday 12/11/2023

"Étteremhét+ - Gundel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Előkelő környezet, élvezetes élő zene, finom ételek és italok. A Gundelt mindenképpen ki kell próbálni, ajánlom mindenkinek.
Szabó Tamás Miklós - Friday 10/11/2023

"Kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmesek, kedvesek. Az ételek melegen érkeztek és tökéletes szervírozással. Élő zene gondoskodott a kitűnő hangulatról.
Raszler József - Friday 10/11/2023

"Gyönyörű környezet, fantasztikus ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazán kellemes ebédet fogyasztottunk el itt.
Frank Jenő - Thursday 09/11/2023

"Tényleg a legjobb "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek minősége, a kiszolgálás, a zene, együttes erővel adja azt amit Gundel minőségnek hívhatunk. A legapróbb részletek is rendben vannak. Jó oda betérni.
Juhász Anna - Thursday 09/11/2023

"Kellemes ebéd"

4.2
food: 5 service: 4 ambience: 3
A belső átalakított tér még mindig nem tetszik de a Gundel.még mindig minőség
Marianna - Thursday 09/11/2023

"Étterem Hét "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezetben kitünő ételeket ettünk. Különösen a körteleves volt különleges és nagyon finom. A hangulatról a kellemes zene gondoskodott. A kiszolgálás is az étterem nevéhez méltó volt.
Szepesné Somogyi Erzsébet - Thursday 09/11/2023

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyedülálló élmény !
Nagy András - Thursday 09/11/2023

"elégedett"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finomak voltak az ételek, figyelmes a kiszolgálás. Bár a zongorista kiválóan játszott, engem zavart a beszlgetésben az élő zongorajáték, mert hangos volt. Ezért nem adtam 5 csillagot a hangulatra.
P. Ágnes - Wednesday 08/11/2023

"Értékelés "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes időtöltés, finom, ízletes ételek, szép környezet. ?
Jelinek Mária - Wednesday 08/11/2023

"Gundel Etterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikusan finom etelek, nagyon baratsagos kiszolgalas, kellemes hangulat.
Bajor Csilla - Wednesday 08/11/2023

"Élmény novemberben is!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálásunk során öt vagy hat felszolgálóval találkoztunk. A "főúrral" egyetemben mindegyik udvarias, készséges volt és tökéletes vendéglátóként viselkedtek. Az ételek minősége tükrözi a Gundel márka hagyományos és új színvonalát is. A libamájat általában is könnyű dicsérni, ami persze felülmúlhatatlan volt, ezért emelem ki a tejfölös rakott burgonyát a grillezett csirke vargányával.... kezdetű ételből. Az egyszerű alapanyagból igazán nagyszerű eredmény született. Nem vagyok ételszakértő, ezért sokáig kellene gondolkodnom, hogy le tudjam írni. Nagyon jól sikerült kapocs volt a tányér tartalma közt.Nem lehetett nem észre venni, a vendégek után az asztalok rendbetételének és tisztításának laboratóriumi elvárásoknak is megfelelő módját. Hasonló alaposságot máshol még soha nem tapasztaltunk. A zongorista annyira volt csak diszkrét, amennyi a társalgáshoz szükséges volt egyébként. Egyébként a változatos repertoárral hozzájárult a jó hangulatunkhoz. Hogy ne csak emlék maradjon, máskor is számíthatnak ránk! Legyünk még többen vendégek, mert itt érdemes! Szürke novemberi kedden különösen.
Horváth Joachim - Wednesday 08/11/2023

"Kiváló ételek, felszólgálási hibák sora "

4.0
food: 5 service: 2 ambience: 5
Nagyon vártuk már hiszen sose voltunk a Gundelben még és étterembe járó emberként kíváncsiak voltunk a színvonalra.A hely elképesztően gyönyörű és az értékek egyik egyig tökéletesek voltak. Zsolnay étkészlet, kristály poharak adták a hangulatot. Azonban a felszolgálás és pincérek jelentősen rontottak az étterem minőségén. Nem tartották be a minimális szabályokat se, fent hagyták a felesleges étkészlet, rossz oldra tették a kóstolót így az üres helyre szolgálták fel, hozták a főételt de akkor vette észre hogy még ott a leves. Értem hogy kell a fiatalokat segíteni és tanulók is voltak, de ez hatalmasat ront az étterem színvonalán. Ennyi pénzért ilyen múlttal, nem kéne megengedni.
Ádám - Wednesday 08/11/2023

"Patina"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gundel palacsinta a Gundel etteremben. Leirhatatlan elmeny.
P T - Wednesday 08/11/2023

"Klasszis hely"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kellemes zonogra játék, patinás környezet. Jó ételek.
Sztrapál János - Tuesday 07/11/2023

"Budapest"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
A hely látványra csodás, az ételek felemás érzést okoztak. Ízesítés terén összességében átlagosnak mondanám. A pincérek aranyosak voltak, de azért egy ilyen neves helyen a többszöri ital mellé öntése nem tetszetős. A fizetéskor az úriember többször fejeket vágott, lenéző stílusa volt, így az est zárása nem sikerült kellemesre. Egyszeri kipróbálásra megéri, de ilyen árak mellett több ízre vágynék.
Stamatiu Dominika - Tuesday 07/11/2023

""

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Food was delicious, especially cheesecake with ice cream. Service was polite and friendly. Piano player was amazing.
Illia - Tuesday 07/11/2023

"Zavaróan hangos zongora"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
DC keretein belül látogattunk el. Az étterem gyönyörű es hangulatos, a kiszolgálás tökéletes. Az ételek finomak voltak, de számomra semmi kimagasló. Ugyanilyen ár/értékben már voltam olyan helyen ahol kimagasló ételeket szolgáltak fel. Ami negatívum, hogy a zongora zavaróan hangos.
Huber Teodóra - Tuesday 07/11/2023

"nálam a legjobb étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az éttermek királya még mindig,a kiszolgálás magasiskolája, a minőség a szervírozás egyszerűen elképesztő! Az ételek fenségesek az ízviláguk fantasztikus,nekem az étterem hét keretében a legjobb benyomásokat hozta.A halászlé jobb volt,mint amit Szegeden ettem,a kacsamell zöldborsóval fantasztikus,mig a Gundel palacsinta összetéveszthetetlen !!! Gratulálok minden dolgozónak!!
Forró Gábor - Tuesday 07/11/2023

"⁸"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
!
Sándor Szabó - Tuesday 07/11/2023

"Köszönet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tisztelt Vezetőség! Ismét finom ebédet fogyasztottunk ebben az elegáns étteremben. Kedves,figyelmes felszolgálók, remek és különleges ételek, halk zongoraszó tette felejthetetlenné az itt töltött időt. Mindezek megkoronázása pedig az az emeleti tárlatvezetés volt,melyen Varga Mónika vezetésével vehettünk részt.? Érdekességeket tudtunk meg a méltán híres Gundel családról,s megcsodálhattuk a különböző termek gyönyörű berendezését. Igazi élmény volt,hálásan köszönjük.??? Remek kezdeményezés ez a Vezetőség részéről.? A Mónika kedves lénye pedig valóban maradandóvá tette ezt a különleges sétát. Köszönjük,hogy Nyíregyházáról már visszajáró vendégként (de kicsit ismerősként is) látogathatumk el ebbe a patinás étterembe.
Lengyelné Bodnár Tünde - Monday 06/11/2023

"Ez nem volt az igazi"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Nem volt olyan minőség az ismétlés, mint a korábbi. pl. a szarvas gerinc mellé adott zöldbab nem volt megpárolva
Kovács József - Monday 06/11/2023

"Csillagos ötös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Másodjára ettük végig a menüt az őszi Dining City alkalmából, megérte elmenni. Gyors, udvarias kiszolgálás, kiváló ételek. Itt ettem a legjobb Rákóczyt :)
Miskolci Krisztina - Monday 06/11/2023

""

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Kifogástalan kiszolgálás, minőségi ételek, autentikus Gundel palacsinta Kissé hangos zene
Gimes Gabor - Monday 06/11/2023

"Fantasztikus atmoszféra"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Rendszeres résztvevője vagyok az Étteremhétnek. A Gundelban nyilván a hírnevet és a miliőt kell megfizetni. Az ételek finomak voltak, de semmi egetrengető, ettől nem egyszer ettem már finomabb falatokat az Étteremhét keretében. Az étkezés elején ajándékba kihozott kőrözött a kenyérfalattal még a számban volt, mikor a levest szervírozták, elég kellemetlen volt, hogy nem tudtam kommunikálni a felszolgálóval emiatt. A többi fogás között azért hosszabb szünetek voltak, szóval szükségtelen volt így rohanni a leves felszolgálásával. A hangulat kiváló volt, gyönyörű az épület, az atmoszféra magával ragadó. A zongorista úr és az általa játszott dalok jelentősen emelték az est fényét, a népi zenekart viszont nem kellene erőltetni, egyrészről a hegedűs játéka elég sok kívánnivalót hagy maga után, másrészről ez az asztal melletti bazseválás szeintem nem egy ilyen helyre való, hanem inkább egy vidéki csárdába. Mi legalábbis rettentő kellemetlenül éltk meg, hogy az asztalunktól fél méterre hegedülnek, ráadásul elég borzasztóan. Mindent összefoglalva páratlan élmény egy vacsorát a Gundelben, de akadt 1-2 bosszantó apróság, amit más hasonlóan nívós helyen nem tapasztaltam.
Borbély Linda - Monday 06/11/2023

"Gundel"

4.0
food: 3 service: 3 ambience: 5
Imádunk a Gundelbe járni, mindig szívélyes a fogadtatás, profi a felszolgálás. Kicsit olyan érzésünk volt mintha gyorsan le akarnának tudni minket, az elő-elő ételt (mert itt ezt is kapni) a felszolgáló szinte a számból vette ki, mert már hozta a következő fogást. Ezen inkább csak jót mulattunk, de az érzésen nem változtatott. Az előétel a libamáj terrine mint indig, leírhatatlanul csodálatosan fenséges volt. Kacsát kértünk mindketten, annak elkészítése hibátlan volt, egyszerűen jobban nem lehetne elkészíteni. Viszont itt meg is állt a dolog. A kacsa melletti borsópüré ízetlen és száraz volt sajnos, volt valami karamellizált hagyma a kacsán, de olyan kicsi és kevés volt, hogy érdemben mintha ott se lett volna. A desszert, ami rákóczi túrós volt finom volt, de nem vágódtam hanyatt. Sajnálom a dolgot, mert nem egyszer voltunk már a Gundelben.
Leitner Csaba - Monday 06/11/2023

"Szuper ebéd a Gundelban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sokadjára voltam a Gundelban és ismét egy tökéletes ebédet fogyasztottunk el, minden nagyszerű volt, az ételek, kiszolgálás, zene. Külön kiemelném Andrist, aki végtelenül kedves és figyelmes volt az egész ebéd során. Legközelebb is fogok menni.
Pótor Ádám - Sunday 05/11/2023

"Gundel a klasszikus"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Remek kiszolgálás, valóban szakmát ismerő vendéglátók. Az élőzene stílusos, könnyed háttér. Nem mellesleg magyar slágerek feldolgozásai szóltak. A fogások hozták az ilyen helytől elvárható szintet, kellemes ízvilággal. A Gundel palacsinta kihagyhatatlan, és a lángolás nagyon helyesen, csak túristáknak felárért...
Dr. Németh Z - Sunday 05/11/2023

"A méltán híres Gundel "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Minden isteni volt , nem véletlenül az egyik legjobb étterem!
Mezei Eva - Sunday 05/11/2023

"Klasszikus változatlanság"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
A magas színvonalú zenei aláfestés, az enteriőr stílusossága csak szuperlatívuszokkal írhatók le. A konyha korrekt, a tálalás ízléses ( bár már hiányzik az ételfedő a tányérokról). Kicsit meglepett, amikor a fiatal felszolgáló arra kért, hogy tegyem már arrébb az amuse bouche tányéromat, hogy a helyére le tudja tenni a következő fogást…(?!).
Gyura Erika - Sunday 05/11/2023

"Tömör"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Gundel hírnevéhez méltó kiszolgálást és minőségi ételeket kaptunk. Az étterem történetét és helységeit bemutató körbevezetést külön köszönjük.
Lénárt Zsolt - Sunday 05/11/2023

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ebédelni mentünk. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás kifogástalan.
Melis Beáta - Sunday 05/11/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat! 3 különböző menüt próbáltunk ki és mindegyik nagyon finom volt. A kiszolgálással is nagyon megvoltunk elégedve, kedvesek és figyelmesek voltak.
Vidra Vivienne - Saturday 04/11/2023

"Hangulatos este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes este volt
Szőke István - Saturday 04/11/2023

"Sic itur ad astra!"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Mennyei körteleves, varázslatos kacsa és extra finom csirke. Olvadó libamáj, habkönnyű gesztenyés desszert.
Horvath GD - Saturday 04/11/2023

"Perfect"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
It was very good
Alisa Lachugina - Saturday 04/11/2023

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendkívül finom volt, azóta is emlegetjük az ételeket és biztosan visszatérünk még ide! Köszönjük az élményt!
Viki - Saturday 04/11/2023

"szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
minden remek volt
Laska Anikó - Saturday 04/11/2023

"Kellemes este a párommal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ízletes és lakatató volt a teljes menü sor, különösen a különleges körteleves nyerte el a tetszésünket. Udvarias pincérek, kellemes élőzene fűszerezte meg az estét.
Sz. L. - Saturday 04/11/2023

"Nagypolgári hangulat "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Impozáns, nagypolgári hangulat, egyszer kötelező meglátogatni. Az elfogyasztott ételek jól elkészítettek voltak, talán a fogásokon néha egy kicsit többet gondolkodott a séf, mint kellett volna, de azért minden a helyén volt. A körtelevesben a tökmagolaj túl sok.
Lovász Gergő - Saturday 04/11/2023

"Vegetáriánus menü a Gundelben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A körteleves pazar volt, a babfasírt inkább egy erős közepes, de a desszertek ismét fantasztikusak. A kiszolgálás illő a patinás éttermi hangulathoz.
György Horváth - Friday 03/11/2023

"Kellemes ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatos ételek, csodálatos tálalás, kedves felszolgálók, jó hangulat.
Tillai Csilla - Friday 03/11/2023

"Mindennel megvoltam elégedve"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt :)
Marton András - Friday 03/11/2023

"Időutazás finom ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártunk itt és nagyon jól éreztük magunkat. Kiemelném a pincérek kedvességét, az ételek nagyon finomak voltak. A hangulatról egy zongorista és egy zenekar felváltva gondoskodott, akik zenéikkel tökéletesen illeszkedtek a az intik bútorok varázsolta hangulathoz. Szuper volt! Visszajövünk még.
Pataki Balázs - Friday 03/11/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper ételek kedves kiszolgálás!
Zoltán Berényi - Friday 03/11/2023

"Kiváló"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Remek konyha, igényes tálalás, udvarias kiszolgálás.
Péter - Friday 03/11/2023

"TOP GUNDEL"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Magyarország legjobb étterme! Nem csak a nevében az! Olyan élménnyel lettünk gazdagabbak, hogy 15 év étterembe járásunk óta nem éreztük sehol máshol így magunkat. Az ételek TOP, a kiszolgálás ( TOP, a hangulat TOP, az élőzene kiváló, a milliő gyönyörű. Vannak még szép "menő" helyek de a klasszik az örök! A Gundel családtól ered a vendéglátás öröksége, sok étel onnan indult világhíres útjára.! Sokan ezeket nem tudják! Amit most csinálnak a Gundelesek, le a kalappal előttük! Mert a márkanév mögötti láthatatlant, láthatóvá teszik és ami eddig a Gundel-el nem volt megfogható vagy elérhető bárki számára, azt megfoghatóvá tették és elérhetővé!. Visszadták a magyaroknak a Gundelt! Nagyon nagy dolog! Próbálja ki aki már régen szemezget vele, nyugodtan, bátran. Mi is mást gondoltunk, amikor megláttuk az étteremajánlók között. Megérte!!! Maradok tisztelettel, köszönjük a délutánt Gábor felszolgálónak!
Labát Eszter - Saturday 28/10/2023

"Excellent "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Everything was perfect. Service is great, cuisine is testy. I had a good time with my family in Gundel
Elena Ermolenko - Saturday 21/10/2023

"Remek libamáj pástétom, remek hangulat"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Pazarul finom volt a libamáj pástétom. A főételeknél az ízek egysíkúak voltak.
Pázmán Attila - Friday 20/10/2023

"Minden remek!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. Kiszolgálás illedelmes, az egyik pincér nagyon halkan beszélt, de azért megértettük egymást.
Jáger Roland - Thursday 19/10/2023

"Gundel ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Varázslatos hely.Rendkívül segítőkész, figyelmes felszolgálók,kíválóan elkészített, tálalt ételek, megfelelően temperált italok, nagyon kellemes, maradandó élményt adó hely. Mosolyt csal az ember arcára ??
Bertalan Balázs - Wednesday 18/10/2023

"Törekedni a tökéletesre.."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szeretem az éttermet, a felszolgált ételek mindig felülmúlják a várakozásomat. A partnerem halászlét evett, és olyan guszta volt, hogy legközelebb én is azt fogok kérni :D Az én élőételemben, a tokaji aszus libamájpástétomban tökéletes harmóniában voltak az ízek, minden falattal más élményt tudtam elővarázsolni belőle. A főételünk szarvas volt, a hús tökéletesen készült, megfelelően omlós és ízletes volt, a savanyított zöldbab előállításával, ami a köret volt, pedig azóta kísérletezünk itthon, de még nem közelít :D A partnerem Gundel palacsintát kért, ez számomra tömény, úgyhogy én a Rákoczi túróst választottam tejfölfagylalttal és nem bántam meg. A teríték, a felszolgálás, a hangulat mind-mind olyan volt, amitől egy étkezés élménnyé válik.
Pápai Marianna - Tuesday 17/10/2023

"királyság"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
nagyon jó volt :)
Csík István - Tuesday 17/10/2023

"Megszokott minőség!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Külön terembe voltunk a teltház miatt, így sokkal kényelmesebb és nagyobb asztalt kaptunk (4fő). Minden étel amit kóstoltunk finom volt és professzionális. Sajnos az előételek közül a saláta és a desszertek közül túrótorta gyengébb volt a vártnál (viszont cserébe a Rákóczi túrós kiemelkedő volt), de a kiszolgálás, a hely szelleme a csodálatos élő zene és a finom főételek mellett ez belefért. Összességében azt kaptuk amit vártunk a helytől. Köszönjük!
X Y - Monday 16/10/2023

"Gundel randi"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Ízletes ételek és hangulatos élőzene színesítette meg a vacsoránkat. A kiszolgálás pedig kifogástalan volt. Először voltunk a Gundelben, és az Étteremhéten is, de biztos nem utoljára.
Bakos Lili - Monday 16/10/2023

"Nagyon jól éreztük magunkat"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
..
Rugár Ádám - Monday 16/10/2023

"Méltó régi nagy híréhez"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Örömmel tapasztaltuk meg a külső - belső megújulást! Minden nagyon finom volt, kedves, figyelmes felszolgálást kaptunk. Megyünk még. Gratulálunk.
Soós Ágnes - Monday 16/10/2023

"Great experience "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The food was one of the best of all restaurants I have visited, atmosphere is elevated, life music, decor - all is a huge pleasure! I am happy to find this full of history and beauty restaurant ! It was worth the price.
Alena Dolzhikova - Monday 16/10/2023

"Soha rosszabbat"

4.5
food: 5 service: 3 ambience: 5
A ragyogó menün és a kellemes hangulaton kicsit rongáltak felszolgálási bakik: 20 perc üresjárat után egyszerre szervírozták a körözött kencéket és az előételeket, a kihozott fehérbor legalább 16 celsius fokos volt /azonnal kicserélték/, az egyébként kitűnő ristretto langyos volt
dr. Vándor Ferenc - Monday 16/10/2023

"Köszönet "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes volt minden fogás,a felszolgálók nagyon kedvesek és és figyelmesek, tökéletes kiszolgálásban volt részünk. Mindemellett végig mosoly volt az arcukon. Igazi VENDÉGLÁTÁSBAN volt részünk. Az étterem zenekarának külön köszönet a csodálatos hangulatért
Tóth Richárd - Monday 16/10/2023

"Gundel vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
.
Zsuzsa Hegedűs - Monday 16/10/2023

"Hangulat, minőség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörűen tálalt, ízletes ételek, Zsolnay porcelánban. Az élőzenés hangulat fantasztikus volt, felváltva zenélt a Zongorista és a Cigányzenekar, nagyon színvonalasan. A halászlé isteni volt. Csonttányér nélkül tálalták, de garantáltan szálkamentes volt a hal 3 tányérnál is. Számomra furcsa volt, hogy nincs asztalterítő, és damaszt szalvéta, valamint nem volt búzasör. Ettől függetlenül nagyon kellemes volt, vissza fogunk menni és ajánlom.
Gyóniné Oláh Tünde - Monday 16/10/2023

""

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Minden super volt, koszonjuk szeoen
Görzsöny Eva - Monday 16/10/2023

"Finom ételekkel elegáns étteremben "

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, hangulatos zene, finom ételek
Maráz Katalin - Sunday 15/10/2023

"Első élmény a Gundelben"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép hely, élőzenével és finom ételekkel. Én halászlevet ettem, lazacot és a híres palacsintájukat. Sajnos a halászlé nem ízlett, úgyhogy azt visszaküldtem és elcsomagolni nem tudták. Jó hely, biztosan visszamennék.
Baba Jázmin - Sunday 15/10/2023

"Gundel, nagy élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes ízek, harmónia az ételekben. Kifogástalan kiszolgálás. Egyedül néhány vendég hiányos öltözéke (rövidnadrág, póló,papucs...) rontott az élményen.
H. Csaba - Sunday 15/10/2023

"2023.10.12. Ebéd Renoir kiállítás után"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most sem csalódtunk. Nagyon elégedettek voltunk a kiszolgálással. A halászlé különösen nagyon ízlett mindkettőnknek. Hangulatos zene szólt, a zongora játéknak köszönhetően. Igazi Gundel élmény volt!
Gosztom Csaba - Sunday 15/10/2023

"Csodás este egy csodás helyen "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegancia, magyaros ízek, kiváló alapanyagok, remek hangulat és kiszolgálás. Nem véletlenül ez a leghíresebb magyar étterem.
Varga - Sunday 15/10/2023

"."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus volt
Lóczi-Gyurina Adrienn - Sunday 15/10/2023

"5* mint mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt minden!
Viktória - Sunday 15/10/2023

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt ! Az étterem beltere csodálatos , gördülékeny a kiszolgálás és a konyha is megfelelő. Nagyon tetszett a hegedűszó az étkezés alatt. Az árak viszont nekem egy picit magasak !
Zugn Gábor - Sunday 15/10/2023

"A Gundel örök"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Régi hagyományt folytatva, magas szintű szolgáltatást kaptunk.
Kovács Lóránt - Sunday 15/10/2023

"Gundel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias kiszolgálás, minőségi ételek kellemes elő zene
Kara Kolozs - Sunday 15/10/2023

"Szuperior"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
A zongora zeneszó nem volt elég elegáns a hely hangulatához. A bejárattal szemben a pult sok tárggyal volt tele, nem volt elég kifinomult. Ezenkívül minden pazar volt, különösen a libamáj pástetom és persze a Gundel palacsinta! ☺️
Winkler Zsuzsa - Saturday 14/10/2023

"Ez már nem a régi Gundel! ( hangulat )"

4.2
food: 5 service: 4 ambience: 3
Összeségében elégedetten távozott 14 fős “ csapatunk”.
Mezei Tamas - Saturday 14/10/2023

"Varázslatos hangulat "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, figyelmes kiszolgálás és zongora. Tökéletes kompozíciók.
Csapó Éva - Saturday 14/10/2023

"szenzációs élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ételek, kedves és gyors kiszolgálás. Gundel palacsintát többet sehol máshol nem fogok enni, csak itt. Köszönjük, meg biztosan visszatérünk!
Andrea - Saturday 14/10/2023

"Ebéd az étteremben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ebédre érkeztünk az étterembe, -Megérkezésünkkor mosolyogva,-kedvesen fogadtak. -Segítőkész udvarias személyzet. Az előétel és a fogások felszolgálása közben is érdeklődően jöttek oda hozzánk,hogy minden rendben van e. Nem tolakodóan. -Szolid és kellemes élő zene. Kérésre a vendégeknek is játszanak külön az asztalnál. Zongora,nagybőgő,hegedű szó mellett kellemes az ebéd. -Az ételeket magyar hagyományok alapján ,Gundel Károly eredeti receptjeit használva készítik. Kihagyhatatlan a népszerű Gundel palacsinta. Jó hangulatban,kellemesen telt az ott töltött idő.
Gigacz László - Saturday 14/10/2023

"Baráti vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Régmúlt idők hangulata élőzenével és remek ételekkel. Elegáns tálalás, gyönyörű Zsolnay étkészlettel. A gasztronómia csúcspontja a békebeli, hamisítatlan Gundel palacsinta volt! :-)
Cs. Ágnes - Saturday 14/10/2023

"Kiváló ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló felszolgálás és kellemes zene mellett nagyon finom ételeket fogyasztottunk, csak ajánlani tudom.
Géczi Patrik - Saturday 14/10/2023

"Elegánsan finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig nagyon finom minden fogás és tökéletes a felszolgálás. Élmény itt étkezni.
Bog Gabriella - Saturday 14/10/2023

"Különleges élmény!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ételek, kedves kiszolgálás, kellemes zene és hangulat!
Sandor Valeria - Saturday 14/10/2023

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel meg voltunk elégedve. Mindenki nagyon kedves volt. A kiszolgálás gyors volt, voltak keveredések, de nagyon hamar orvosoltak mindent.
Steiner-Berta Nóra - Saturday 14/10/2023

"Gyönyörű étterem, ízletes fogások "

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Elégedettek voltunk mindennel, egyedül a kiszolgálás volt kicsit lassú, de így legalább hosszabban élvezhettük az élőzenét. :)
Zsolnai Tamás - Saturday 14/10/2023

"Budapest "

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon hangulatos, elegáns étterem élőzenével, klasszikus magyar konyhával szép környezetben.
Szendrő Tamás - Saturday 14/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
-
Harmati Gergely - Friday 13/10/2023

"Minden tökéletes egy tökéletes helyen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek fantasztikusan finomak voltak. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A Gundel egy minden igényt kielégítő étterem. Gyönyörű meleg barátságos környezetben lehet elfogyasztani a finomabbnál finomabb ételeket.
Seres Edit - Friday 13/10/2023

"Kiváló "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló volt minden, ajánlom az éttermet.
Alex - Friday 13/10/2023

"Kellemes este élőzenével"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
elegáns, finom ételek, az étterem héten kívül nem jöttünk volna a Gundelbe
Eszenyi Réka - Friday 13/10/2023

"Excellent diner"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Very Nice evening with excellent food and good atmosfere
Wil Bouwman - Friday 13/10/2023

"Szuper "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kiváló atmoszféra, magas színvonal
Kiss Attila - Friday 13/10/2023

"Kifogástalan!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Patinás enteriőr, kellemes zene, kifogástalan kiszolgálás és az ételek is csodálatosak voltak :)
Viktória - Thursday 12/10/2023

"fantasztikus volt, el voltam ájulva"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül figyelmes és kedves felszolgálás, a zene hangulatos, az ételek ízletesek, nekem az újragondolt rakott krumpli nagyon tetszett és ízlett, és a csirke is nagyon jól elkészített omlós volt. Kíváncsi voltam az eredeti Gundel palacsintára... Bejött :-) Nagyon tetszett, hogy a felszolgáló annyira figyelmes volt, hogy a kistáskáknak külön tartót hozott.
Visontai Balázs - Thursday 12/10/2023

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hétköznap 14.00 órára volt foglalásom egy főre az étterembe. Háromnegyed órával korábban érkeztem, de nem problémáztak ezzel és udvariasan egy zongorához közeli kétszemélyes asztalhoz vezettek. Az étterem majd teltházzal ment, és - a szokásos módon - zongora szolgálta élőzene szólt. A szerencsés megérkezés örömére kértem is egy korsó dréhert. Levesnek halászlét kértem, ami a megszokottnál könnyedebb volt a beleszelt (édes)paprika és a petrezselyem miatt. Nagyon ízlett, így megdicsértem. A főételem szarvasgerinc volt, ami egy kábé 15dekás egybensült bélszínszerű húst jelentett zöldbab és mogyoró körettel. Ez is volt olyan jó mint a leves, így hát a dicséret itt sem maradt el. A főételhez kértem és kaptam egy pohár vörösbort is, amit a poharas kiszerelés ellenére, a Főúr előre megkóstoltatott velem. Desszertnek gundel palacsintát kértem, és kaptam. Az ebéd során több pincér is kiszolgált, akik mindannyian őszinte érdeklődéssel kérdezték tőlem, hogy „Minden rendben van?” És, hogy „Hogy ízlett?” Egyébként, marha jó volt! Az ebéd végén még ittam egy kapucsínót, így a menüsorért, a korsó sörért, a pohár borért és a kávéért szervízdíjjal nemegészen 22eft-ot fizettem, aminél szerintem – bár nem szívesen mondom, de ez az igazság - ez az ebéd többet ért. Idén - majd minden hétköznap étteremben ettem - azt hiszem, most ettem a legjobb ebédem! Pontozáshoz: úgy pontozok, mintha egy iskolában érdemjegyet kéne adni azzal a megkötéssel, hogy 4,5csillag jelenti a jelest, az 5,0csillag pedig a dicséretes jelest. Így a pontszámom itt: konyha 5,0; hangulat: 5,0; szerviz: 5,0.
Nagy Tibor - Thursday 12/10/2023

"Étterem Hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt.
Kovács Martin - Thursday 12/10/2023