Reviews


4.7

(648 Recensies)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.7

"Csodahely!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sosem tudtam elképzelni milyen lehet valójában a Gundel, mindig csak hallottam ahogy mások áradoznak róla, de mostmár tudom miről beszéltek és miért lett számomra is csodahely. Rendkívül magas minőségű és nagyon finom ételek, udvarias személyzet, magas színvonal (ruhatár is). Az ottlétünk alatt végig élőzene szólt, főleg régi magyar klasszikusokkal, amitől a helynek van egyfajta varázsa, mintha visszarepültünk volna az időben és egy asztalnál ülhetnénk akár Márai Sándorral is (merthogy ő és számos híresség tényleg járt itt és ezt a bejárat mellett kiállított tábla is igazolja). Érdemes jól szemügyre venni az éttermet díszítő régiségeket, ha betérünk. Ezek mind gondoskodnak arról, hogy az ember otthon érezze magát Magyarország leghíresebb éttermében. Főételnek káposztás sztrapacskát rendeltünk birsalma krémmel, ami egy kicsit el volt sózva szerintünk és a káposzta is lehetett volna egy kicsit lágyabb ízű, nem ennyire savanyú, de ez semmit nem von le a hely értékéből és szívből ajánlom mindenkinek, hogy egyszer próbálja ki a Gundelt. Életem legfinomabb limonádéját is itt ittam (Gundel limonádé) és a somlói sem fogható semmihez. Az előételek (leves és citrusokkal pácolt pisztráng), valamint a malac csülök, mint főétel nagyon-nagyon finom volt. Bár ez volt az első látogatásunk ide, de biztos, hogy nem az utolsó.
Verebey Nóra - Wednesday 01/02/2023

"Csillagos ötös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Barátainkat vittük el, akik így értékelték a Gundelt: "Csillagos ötös". Mi már voltunk korábban is a Dining City keretében itt, ezért esett a választásunk az étteremre.
M. Veronika - Monday 30/01/2023

"Csodálatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vasárnapi ebéd a Gundelben. Varázslatos hangulat. Szuper felszolgálók. Finom ételek. Kellemes zene a csodálatos környezetben.
Gulyás Miklósné - Monday 30/01/2023

"Kati"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű, tiszta hely!Udvarias, figyelmes a személyzet! Ízletes nagyon finomak az ételek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Domokos Katalin - Monday 30/01/2023

"Más élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó kiszakadni a tipikus éttermi hangulatokból, és elegánsan kortárs, mégis századelős dekor mellett, hatalmas belmagassággal felszabadítva a teret és a hangulatot, váltakozó, de mindig kiváló zongora és cigányzene mellett élvezni igazi ínyencségeket. A felszolgálás stílusa is megfelelően kívánja tükrözni a milliőt.
Karvalics Attila - Monday 30/01/2023

"Ismét remek volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételsor, finom ízek, kedves, figyelmes kiszolgálás, közben csodás dallamok.
B. Éva - Monday 30/01/2023

"Kiválóság"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletesség, udvarias kiszolgálás, kiváló ételek, gyönyörű környezet , kisgyerekre is maximális odafigyelés, köszönjük GUNDEL !!!
Kalmár Lajos - Monday 30/01/2023

"Awesome experience"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
I can say that Gundel was the best restaurant in Budapest! I am thinking to bring my friends and family if they visit Hungary without no any doubt.
Sahee Kim - Monday 30/01/2023

""

3.5
food: 4 service: 3 ambience: 3
Fantasztikus étkészletek, sajnos a felszolgálók néha tanuló érzését keltették. A desszertek kivételével finom ételek. A kellemes cigányzene hangulatát sajnos a helyiség alulfűtöttsége rontotta.
Szűcs Balázs - Monday 30/01/2023

"Gundel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vasárnapi ebédre érkeztünk a Gundel étterembe, ahol a kabátok átvétele után az asztalhoz kísértek bennünket. Vaslav Havel “asztalát” kaptuk. 😊 Ezután kiválasztottuk a háromfogásos menünket, a borajánlattal együtt, majd érkeztek a finomabbnál finomabb fogások! A citrusokban pácolt pisztráng, a sült malaccsászár, majd a somlói galuska. Mind, mind valódi kulináris élvezet volt! A kiszolgálás figyelmessége és kedvessége külön köszönetet érdemel az élő zenei aláfestéssel. Köszönjük az élményt!
Krizsán Margit - Monday 30/01/2023

"..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sajnos nem tudtunk elmenni, és lemondani sem,mert az utolsó pillanatban derült ki
Valla Valla - Monday 30/01/2023

"Fantasztikus vacsora, ízlésesen tálalva. :))) "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fenomenális élmény volt :)))
Hajda Edina - Monday 30/01/2023

"Judit"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Remek ételek! Jó kiszolgálás!
Kraft Judit - Sunday 29/01/2023

"Hajnalka"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitünőek voltak a zenészek Az ételek érdekesek Dávid pincér fenomenális - illik a Gundel érzéshez és elváráshoz Jól éreztük magunk
Szalay Hajnala - Sunday 29/01/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
We had the opportunity to go to the noble GUNDEL restaurant, there are no words to describe the amazing experience. Thank you
Moti Zour - Sunday 29/01/2023

"Egyszer az életben…"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
…mindenképp ki kell próbálni. A Gundel az Gundel. Teljesen más miliő, hangulat, amit saját magadnak kell megtapasztalni, ne mások negatív véleménye befolyásoljon. Az étterem sajátos hangulatú, az ételek finomak voltak, a személyzet kedves volt. Számunkra nagy élmény volt.
Paku Patricia - Sunday 29/01/2023

"Élmény volt"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Csodásan éreztük magunkat!Először voltunk itt. Az érkezéstől a távozásig mindenennel elégedettek voltunk. A kiszolgálás magas szintű,mivel szombaton voltunk a zenei aláfestés valami eszméletlen hangulatot árasztott. Az ételek is ízletesek voltak. Személy szerint a faszenes kecskesalátát kihagytam volna,az almás pite túl édes volt,de ez csak az én ízlésemnek nem tetszett. A marha valami eszméletlen finom volt.Összességében nekunk olyan volt mintha egy filmbe csöppentünk volna. Köszönjük !
Grin-Pavlik Nikolett - Sunday 29/01/2023

"Egy este a legendás Gundelben"

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 4
A hely hangulata es az élőzene pazar. A pincérek nagyon kedvesek. Sajnos azonban picit ugy éreztük, hogy minel hamarabb le akarják tudni a vacsoránkat. Szeretjük ha nem kell sokat várni az ételekre, de ezúttal annyira pörgették a dolgot, hogy a kenyeret (amihez sajnos csak körözött jutott a Dining cityseknek, a különleges mangalicazsírhab nem, amit amúgy kapsz ha a la carte eszel) hamarabb kihozták mint az italokat. És még meg sem ettük a kenyeret, már hozták is az előételt, és csak utána hozták az italokat. És kb. a feleségem szájából ha nem vették ki a kenyeret, olyan gyorsan elvitték aztán, vicces volt. Az ételek nem voltak rosszak, de olyan nagy nyomot nem hagytak. A legjobb ételük szerintem a kacsamáj trió, ami sajnos nem volt rajta a Dining city-s menün (nagy kár, mert ver minden kacsamájas előételt szerintem amot eddig ettem valaha). És persze a Somlói galuska, ami most is nagyon finom volt. Különleges, szép étterem és nem főznek rosszul, sőt, de nem a mi izlésünk. Ennyi pénzért lehet menni már a Spago-ba, a Szent Andreába és a Párisi udvarba is, és azok szerintem teljesen más ligában versenyeznek az ételek tekintetében. Bár megértem azokat, akik a különleges, tradicionálos atmoszféra és a hagyományos, de kissé ujragondolt ételek miatt a Gundelt választják. De nem hiszem, hogy a fiatalabb közönség a kipróbáláson túl ide fog szokni.
Glóner Márk - Sunday 29/01/2023

"értékelés"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
A palackos italokat nem felbontva kellett volna az asztalokhoz vinni.
Kittler Valter - Sunday 29/01/2023

"Ajánlom!!!"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Teljes mértékben meg voltunk elégedve, csodálatos milliő, hangulatos zene, udvarias kiszolgálás, finom ételek!
Ildikó - Saturday 28/01/2023

"Századfordulós milliő, békebeli hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Gundel számomra HUNGARIKUM. Egyedi, különleges, megismételhetetlen. A története, a milliője, a szinte tapintható szecesszió, a Gundel-elefántok a terítéken, a békebeli ízek, a zongoraszó, a cigányzenészek muzsikája, az udvarias felszolgálás/kiszolgálás, jókedélyű, humoros, ugyanakkor tisztelettudó munkatársak. Jó visszatérni, megpihenni, élménnyel feltöltődni. Kívánom, hogy sokáig ragyogjon mindannyiunk örömére a Gundel-csillag a magyar gasztronómia egén. Legalább ilyen fényesen, ha nem fényesebben. A Gundel értéket teremt, értéket ad. A Gundel a kultúránk része, az örökségünk és még mindig itt van velünk. A Gundel név, ha úgy tetszik, "márka". Legyünk részesei ennek a HUNGARIKUMnak!
Péter - Saturday 28/01/2023

"Elégedett ügyfél"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép helyen, nagyon kellemes hangulatban, rendkívül finom ételeket volt lehetőségünk megkóstolni. Az ebéd ideje alatt végig élő zene volt. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlani tudom.
Anikó - Saturday 28/01/2023

"holnap is megyünk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Örömmel újrázunk. Holnap részletesebben.
Baktay Miklós - Friday 27/01/2023

"Kitűnő mint Mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tábori-Györfi Anita - Friday 27/01/2023

"Érdekes"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 5
Az előételek (waldorf saláta és pisztráng), nagyon finom volt, hozta a kötelezőt. A malac kiemelkedően jó volt, viszont a sztrapacska nem igazán működött, úgy érzem nem találták el az arányokat, pedig izgalmas fogásnak tűnt. A somlói tényleg különleges (kíváncsi is lettem a gundel palacsintára is), az almás pite finom. A hangulata környezet nagyon jó (zongora egy picit hangos volt talán), emiatt mindenképp érdemes ide látogatni.
Bardocz Márk - Friday 27/01/2023

"Lunch at Gundel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The food was tasty. Service was quick and good. We felt we were at the time of the Austrian- Hungarian Empire
Shelley - Friday 27/01/2023

"Elégedettség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az élő zene nekünk bejön
László Mamuzsich - Thursday 26/01/2023

"Tökéletes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes kiszolgálás, remek ételek, nagyon szép környezetben.
Oláh Gergely - Thursday 26/01/2023

"First visit Gundel restaurant"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
This was our first visit to the luxury Gundel restaurant using dining city discount. Our experience was beyond expectations. Great and beautiful location, cosy atmosphere, perfect service from the very friendly and professional reception and waiters. The 3 course menu (soup, main dish -also Vegan- and dessert), including the local red house wine was more than excellent and with a very pleasant taste.
Moorman Frans - Thursday 26/01/2023

"Elképzelést felülmúló élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Aki a Gundelt választja, igazi, klasszikus éttermi élményre vágyik és vár el. Egy DiningCity-s lehetőségnél azonban benne van a félsz a vendégben, hogy lesz-e esélye ugyanazt megtapasztalni, amit egy normál vacsora során. Ez nekünk minden elképzelést felülmúlóan sikerült. A mai munkaerő piaci helyzetben természetesen voltak itt is gyakornokok, de olyan igyekezettel, odafigyeléssel látták el feladataikat, mint egy igazi, a szakma iránti alázattal bíró kolléga. Az asztalunkért felelős felszolgáló fantasztikus hozzáértéssel és gonddal segített a választásban, és ugyanezen profizmussal segítette a fiatalabb kollégáit is. A fogások isteniek voltak, ha egy észrevételt kellene tenni, összehasonlítva az előételeket, talán a malacpofánál a kápia paprika túl hangsúlyos volt, de ez a fogás is finom volt. Desszertként a klasszikus somlóira esett a választás, de állítólag a nudli is telitalálat. Köszönjük szépen, csodás este volt!
Kanel Gyula - Thursday 26/01/2023

"Vélemény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló ételek és kedves, figyelmes kiszolgálás. A hangulat nagyon kellemes volt.
Illés Gabriella - Thursday 26/01/2023

""

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Meg voltunk elégedve a kiszolgálással, az ételek minősége és a tálalás is kitűnő volt, különösen a desszert ízlett mindenkinek. Közel ültünk a zongorához, az egy kicsit hangos volt.
Fajoyomi Anna - Thursday 26/01/2023

"Gundel"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
A fogadtatás kissé döcögős, egy ember vezet be mindenkit az asztalához, csúcsidőben várakozni kell (3-5perc). A belső tökéletes, a pincérek kedvesek (a tanulók is :D), udvariasak. A menü hamar érkezik, az ételek jó minőségüek és szépen tálaltak, de messze nem méretesek. Az adagok kisebbek, mint egy éve. A hely szelleme miatt azért ajánlott.
József - Thursday 26/01/2023

"Értékelés "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kivãló!
Gyöngyvér Maurer - Thursday 26/01/2023

"Élmény volt"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kiváló kiszolgálás, ízletes ételek a somlói galuska minden várakozást felul múlt !
Szalai Eva - Wednesday 25/01/2023

"Biztos kézzel hagyományosan"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Ismét jól éreztük magunkat a Gundelban. Kedves figyelmes kiszolgálás, kiváló környezet. A székek kicsit már kiültek a kárpitozás bizony meggyengült az aranyszínű brokát székekre ráférne egy új kárpitozás. Az ételek jók voltak. Egyszerű alap anyagok, új ízekben, sárgaborsó, malaccsászár, bárány kolbász kiváló Waldorf saláta. A somlói pedig Budapesten itt a legjobb.
Karácsony Iván - Wednesday 25/01/2023

"Hármasban "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szeretjük a hangulatot, a miliőt és a finom ízeket. Most sem csalódtunk, köszönjük a vendégül látást, a profizmust, a kedvességet. Az élő zene, a sanzonok olyan fontosak, mint az ételek friss, tökéletes ízei. Pocaklakonk is mindent élvezett, ami külön öröm :)
Futó Emőke - Wednesday 25/01/2023

"X"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
Y
Kaszas Kornel - Wednesday 25/01/2023

""

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Korábban még Kala Kálmán korszakában sokat jártunk a Gundelbe. Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy Wolf séf úr irányításával a mai csapat méltó örököse az emblematikus Gundel színvonalnak. A libamájjal rakott malac pofa, savanyított dinnyéből készült salátával és kápia paprikával mind tálalásában, mind ízében fantasztikus volt. A főételként fogyasztott malac császár, párolt káposztával, burgonya pürével és fűszer ecetes glace-szal igazi bravúr varázslat volt minden elemében. A belül puha kívül ropogós bőrű malac mellé a sült, de még roppanós lilakáposzta és a felejthetetlen glace olyan íz kavalkáddal ajándékozott meg minket, amely igazi élménnyé tette az estét. A sütemények közül a vegán sajttorta tetszett a leginkább. Újra érdemes a Gundelbe járni. Nem csak szépek a fogások, hanem (újra) remek ízűek így igazi élmény gasztronómiával találkozhat a szerencsés vendég. GRATULÁLOK Lux Walter
Lux Walter - Tuesday 24/01/2023

"Erős névhez közepes minőség"

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 2
Nagy várakozás előzte meg látogatásunkat és csalódtunk. A Gundel étterem múltja erősebb, mint a jelene. Az étteremben zavarba ejtő dekorációs elemeket alkalmaztak. Az élővirágok kókadtak, a szárazvirágos díszítések kifejezetten ízléstelenek és feleslegesek. A ruhatár sem méltó egy ilyen árszínvonalú helyhez. A 3 fogás közül a desszert volt egészen remek, a főételek csak közepesek vagy egyenesen gyengék (a marhahús rágós, a kolbászos fogáshoz tálált köret jellegtelen). A kiszolgálás kedves volt és gyors. Mos kicsit az árakról is: négyen voltunk, 64 000 Ft-ot fizettünk, ebben a menük mellett 3 pohár (1 dl/pohár) száraz pezsgő, egy alkoholmentes "koktél" és egy nagy víz szerepelt. Összességében azt kell mondanom, hogy sajnos senkinek sem ajánlom, hogy a Gundel éttermet válassza, akár teljes áron, akár kedvezményesen.
Balogh Judit - Tuesday 24/01/2023

"Királyi"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon tetszett
Arnold Kivágó - Tuesday 24/01/2023

"Fantasztikus volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A felszolgálók közvetlenek, de nem túlságosan, végtelenül illedelmesek, segítenek az ételek kiválasztásában, nagyon kedvesek. A menüsor összeállítása csalóka, látszólag kisebb adagoknak tűnnek, de igen is laktatóak , a főétel után már épphogy csak le tudtuk gyűrni a desszertet. Na igen, a NUDLI! A desszertből mi a somlóit és a nudlit választottuk. A nudli fantasztikus!
Kovács Anikó - Tuesday 24/01/2023

"Felejthetetlen vacsora"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az egyik, hanem a legjobb éttermi élményünk Budapesten! A magával ragadó tágas, legendás helyszín a gondosan kidolgozott részleteivel végig fent tartotta a csodálatunkat, s mosolyunkat az ott tartózkodásunk alatt, amit a kifogástalan kiszolgálás tett még felemelőbbé. Az élőzenei dallamok és a kifinomult ízek méltó tartalommal töltötték meg a varázslatos Márton napi estét. Köszönjük az odafigyelést! :)
Sz Petra - Friday 25/11/2022

"Gundel élmény "

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Összeségében kellemes estét töltöttünk itt. Az ételek finomak voltak, extra nagy adagok. A kiszolgálás kedves volt. Ami csalódás volt, hogy : Nem ízlett a Gundel palacsinta 🤷🏻‍♀️ A zongorista hamar lelépett … picik az asztalok és közel vannak egymáshoz abban a vendégtérben, ahol leültettek.
Mocsar Viktoria - Wednesday 26/10/2022

"Régen jobb volt"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Az átépítés előtt sokkal elegánsabb és hangulatosabb volt. A plakátjaikon hirdett híres magyar ételekre számítottunk. Nekünk ezek az újragondolt fogások nem igazán tetszettek. Dícséretes, hogy a fiatal generáció képzésében részt vesznek. Viszont az idősebb pincéreknél is szükség lenne az áruismeretre.
Román László - Monday 24/10/2022

"A név árnyéka"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 3
A szép belsőt beárnyékolta a zsúfolt asztal elhelyezés. A kiszolgáló a másik asztalt ellátva többször súrolt, egyszer meglökött. Az étel szépen elrendezett, ízletes, csak túlzottan sós. Az asztalon ott volt a só, tehát aki hiányolta, az megsózhatta volna, Fordítva ez nem működik. Az élőzene jó, de túlzottan hangos, olykor zavaró hangerejű.
Gipsz Jakab - Thursday 20/10/2022

"A boldog békeidők hangulata"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem felújítása jól sikerült, a 21.századi megoldások nem törték meg a vendégtér tradicionális miliőjét. Ezüst evőeszközök, Zsolnay porcelán, dupla damaszt abrosz, budapesti viszonylatban manapság egészen ritka minőségű szervíz. Hétvégi ebéden voltunk, a felszolgált ételek is kifogástalanok voltak. Számomra meglepő volt ugyanakkor, hogy a vendégek zöme (jellemzően nem turisták) megjelenésükben kevéssé illeszkedtek a Gundel patinás környezetéhez.
dr. Scholz Evelin - Wednesday 19/10/2022

"Klasszikus elegancia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
18:00ra volt foglalásunk, Szombati napon- hangulatos zongora szólt a háttérben, elegáns- patinás berendezés és belső tér. A kiszolgálás udvarias és gyors volt. Az ételek szépen tálalva és ízletesen elkészítve.
Róth GYörgy - Wednesday 19/10/2022

"Kiváló vacsora a barátokkal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló volt a hangulat, az étel és a kiszolgálás is! Remekül éreztük magunkat mind a 10 -en.
Bóta Dániel - Tuesday 18/10/2022

"Gundel Étterem Kávéház"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon meg voltunk elégedve!
Petróné T. Gabriella - Tuesday 18/10/2022

"Nagyon elégedett vagyok"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos volt az étterem, fantasztikus élőzene, profi kiszolgálás, és gyönyörű hely vett minket körül végig!
Katinka - Tuesday 18/10/2022

"rendben volt"

4.5
food: 5 service: 3 ambience: 5
magas minőség, kellemes élőzene.
K. K. - Monday 17/10/2022

"Gundel"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
Kicsit többet vártam, az ételek finomak voltak, de semmi kuriózum.
Kovács Viktória - Monday 17/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elsősorban a Gundel menüje fogott meg, mivel vegánként idén nem sok lehetőség kínálkozott. Ennek ellenére a legkevésbé sem bántam meg, sőt, az étterem héten kívül is újra meg fogom látogatni az éttermet. Az elsőre kevésbé különlegesnek tűnő vegán főétel remek újragondolásba került feltálalásra. Külön öröm számomra, hogy mindhárom fogásnál lehetőség volt vegán opciót választani. Az ott eltöltött idő nagyon hangulatos volt, végig élőzene kísérte.
Salamin Kata - Monday 17/10/2022

"Gundel is the best"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Újra kiváló volt minden. Remek ételek, kiváló felszolgálás és fogadtatás.
Leitner Csaba - Monday 17/10/2022

"Tradicionális"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tradicionális ételek tökéletes minőségben, igényes környezet, figyelmes kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!
Tóth Anna - Monday 17/10/2022

"Ez már nem az a Gundel…"

3.5
food: 4 service: 3 ambience: 2
Hangulat kávéházi és nem éttermi, nagyon régen voltam utoljára, de azóta teljesen megváltozott a miliő, szőnyeg helyett padlólap (ráadásul otthon ilyen van a zuhanyzómban), nincs abrosz, élőzene csak este 9-ig, utána síri csend, semmi háttérzene, így az összkép elég gyenge. Ami mégis a legjobban zavart az az, ahogyan a külföldi betérő vendéggel bántak, este fél 10, üres az egész, de nem ülhetett oda a kedves vendég ahova szeretett volna, ahonnan mindent látott volna, fényképezni szeretett volna és vinni a hely jó hírét. Ehelyett a bejárat mellett az oszlop mögé beültetve. Förtelmesen gyenge angol kommunikáció a hostesstől, mindez mosoly nélkül, ridegen, kedvetlenül, persze az italrendelés is félreértve. Nesze neked ország imázs! A mi kiszolgálásunk rendben volt, ami meglepett, hogy egyszer sem ugyanaz a felszolgáló jelent meg nálunk, mindhárom fogást és az italokat is más-más hozta ki. Az ételek ugyanakkor finomak voltak, jó volt az adag és szépen is volt tálalva, az evőeszközök legalább a régiek voltak. Egyedül a vegán sajttorta volt megosztó, de nekem ízlett.
Nádas Gábor - Monday 17/10/2022

"Hello többiek, a Gundel nem kocsma!"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Szuper hely minőségi ételekkel, sajnos kissé hangos zenével. A menüsor kiváló, én az extra főételt kértem és nem csalódtam. Az akcióhétre betérő vendégekben akik épp csak nem melegítőalsóban jóttek igen. Tisztejük már meg a minőséget kedves akciózók!
Végh Attila - Monday 17/10/2022

"Remek volt"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Jobb volt mint amire előre gondoltam. Figyelmes pincérek, remek ételek. Szeretnék még vissztérni.
Ferenc Végh - Monday 17/10/2022

"Kiváló este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű élmény volt! Kiváló hangulat és zene, ízletes ételek, kedves kiszolgálás! Mindenkinek ajánlom legalább 1x ha teheti jöjjön el és látogassa meg ezt a legendás helyet.
Dusza Miklós - Sunday 16/10/2022

"Gundel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper volt
Ehmann Gyorgyi - Sunday 16/10/2022

"Remek ételek, remek zene!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, visszatérünk!
Feuerer Josef - Sunday 16/10/2022

"Az elegancia jegyében, sok újragondolással, de teljes harmóniában"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
A „diningcity hét” keretében 1 fő részére volt foglalásom a Gundelbe. A foglalt időpontnál (14.00) fél órával korábban érkeztem, de nem problémáztak ezen, udvariasan az asztalomhoz kísértek. A teremben kellemes élőzene szólt, az étterem pedig – a hétköznap ellenére - jóval több mint félházzal ment. Meglepetésemre, még az előétel előtt, előelőételként és a ház ajándékaként kőrözöttel és házikenyérrel kedveskedtek. Finom volt. Az előételem - kacsamáj pástétom lekvárral és kaláccsal –nagyonis harmonikus volt. Úgy, hogy megdicsértem. Főételem bárányborda volt, amit félig átsütve kértem. A hús maga volt a tökély, bár a köretben a habbal és meggyel lefedett dödöllére csak a chef úr ismert volna rá. (most néztem, hogy cseresznye volt az a szerintem meggy) Ez a fogás számomra tökéletes volt. Ilyen jó birkát még soha nem ettem, pedig már 55éves vagyok… És a felszolgáló fiatalember által javasolt bor is jól ment hozzá. Desszertem gesztenyepüré volt, amit szintén újragondoltak, de nekem ez is bejött (ez volt az első szabályos téglatest alakú gesztenyepürém). A desszerttel még kértem egy eszpresszót, amihez ajándék süti is járt. A számla szervizdíjjal együtt 20e forint volt (10e menü + 2,5e bárány felár + 1 korsó csapolt sör + 1 pohár bor + eszpresszó). Ilyen jót, 20ropiért bármikor máskor is szívesen eszek. (Nálam étel: 4,5; szerviz: 4,0; hangulat: 4,5)
Nagy Tibor - Friday 14/10/2022

"A GUNDEL!!!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A felújítás egyedi hangulatot adott a Gundelnek. A felszolgálók figyelmesek. Az ételek szépen tálaltak és izletesek. A vegetáriánus opció is pazar volt. Nagyon jól éreztük magunkat!!!
Csolti Csaba - Friday 14/10/2022

"Köszönöm "

4.2
food: 5 service: 2 ambience: 5
Köszönöm ezt a remek lehetőséget, hogy kis hazánk egyik legpatinàsabb èttermèben vacsoràzhattam tegnap. A hely gyönyörű, az èlőzene csodálatos volt, az ètelek nagyon finomak. Egyedül a kiszolgálással volt probléma,mert nagyon sokat kellett várni.
Illés-Nagy Ildikó - Friday 14/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás élmény volt. Az ételek minősége, a kiszolgálás, az élőzene, a hely hangulata mind azt hozta, amilyennek a Gundel élményt képzeltem, biztosan visszatérünk még!
Nagy Luca - Friday 14/10/2022

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló hangulat, nagyszerű kiszolgálás, minőségi ételek. Csak ajánlani tudom!
Csapkó Zoltán - Friday 14/10/2022

"Értékelés "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rebák Ferenc - Friday 14/10/2022

"Eszter"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kiszolgalas kifogastalan, igenyes kornyezet, gundel millio, hangulatos zene, magyaros izekkel.
Mihaly Eszter - Friday 14/10/2022

"Egy csodálatos elő születésnapi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem gyönyörű, a kiszolgálás kifogástalan, az ételek pedig szenzációsak! A Gundelben elengedhetetlen megkóstolni a fenomenális Gundel palacsintát.
Gábor-Csapó Éva - Friday 14/10/2022

"Elegáns de nem tökéletes"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
A hangulat és a vacsora kifogástalan volt. Negatív élményeim: -vörösbor helyett fehérbort kaptam -nem kaptam desszertvillát Bár a pincér kétszer is elnézést kért a fentiekért, ennek ellenére kompenzációt nem kaptam. Úgy gondolom, hogy egy ilyen nagy nevű és hírű étterem ezt nem engedheti meg magának!
Joó Zsófia - Thursday 13/10/2022

"Korrekt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó hangulatú étterem, finom ételek, kedves kiszolgálás.
Olivér - Thursday 13/10/2022

"Köszönet"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Patinás hely, régi vágy teljesült. Profi figyelmes kiszolgálás, újragondolt de mégis hagyományos harmonizáló ízvilág a gasztrohétnek köszönhetően megfizethető áron. A zene kellemes de nekem kicsit hangos. Köszönet az élményért!
Visontai Balázs - Thursday 13/10/2022

"Remek este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ételek, remek kiszolgálás, csodálatos este volt. Csak ajanlani lehet a Gundel éttermet!
Farkas Szabolcs - Thursday 13/10/2022

"Kellemes vacsora"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon szép étterem, kedves, de nem tökéletes kiszolgálás. Az ételek alapvetően finomak voltak, egyedül a desszert volt enyhén csalódást keltő. Az élő zene számomra nagy plusz volt.
Török Lajos - Wednesday 12/10/2022

"A hiányzó lényeg"

3.3
food: 2 service: 3 ambience: 4
Az étterem alapvetően kifejezetten különleges atmoszférában rendelkezik és belső építészeti szempontból is kimagaslóan jeles. Mindeközben maga az étel, a lényeg, amiért érkezik a vendég csalódottságot keltett bennünk. Intenzívebb ízekre számítottunk, amelyek sem a desszertekben, sem pedig a főételben nem mutatkoztak meg. A kiszolgálás figyelmes és felszínesen kedves volt, de nem hatotta át a vendégszeretet.
Petra - Wednesday 12/10/2022

"Gundel "

3.2
food: 2 service: 3 ambience: 4
..
Gerencsér Laura - Wednesday 12/10/2022

"Szokásos jó szinvonal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szokásos nívós színvonal. Kiváló hangulat halk zongora szó. Kedves személyzet, jó biztos lábakon álló konyha. Szép tálalás. Talan a desszert lehetne legközelebb izgalmasabb. Gratulálunk! Az árak itt is magasak már az eredeti cél hogy olcsón jó helyen már nem valósul meg. Ezt tudomásul kell venni.
Karácsony Iván - Wednesday 12/10/2022

"Gundel"

3.8
food: 1 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet, kedves személyzet. Sajnos a választott bárány inas, ehetetlen volt. Nem mi voltunk az egyedüliek akik nem tudták elfogyasztani. Ennek ellenére kiszámlázták. Méltatlan a Gundelhez!
Birócsák Krisztina - Wednesday 12/10/2022

"Patinás helyett inkább rozsdás"

3.5
food: 5 service: 2 ambience: 3
Még soha nem voltam a Gundelban, a híre és az árképzése alapján komoly elvárásaim voltak. Egy átlagos étteremnél nyilván jobban magasabb színvonal volt (főként az étel minősége), ezért csak a negatívumokat írom. A WC húgy szagú, 6-ból egy szappanadagolóból működött, sokat kellett várni megérkezésekor, hogy beengedjenek és a kabátunkat elvegyék (ami nagyon burzsujnak tűnik, csak távozáskor vadászni kellett pincérre, hogy visszakapjuk), a kért italt elfelejtették kihozni (figyelmeztetni kellett a felszolgálót), az üres üveget, étlapot, az előétel előtt kihozott kenyeret ottfelejtették az asztalon szinte a vacsora végéig, a felszolgálók farmerben dolgoztak (nem illett a hely milliőjéhez). Sajnos ezeket a problémákat sem az élő zene, sem a kitűnő étel nem tudta kárpótolni eléggé.
Dévay Balázs - Wednesday 12/10/2022

""

4.0
food: 2 service: 5 ambience: 5
Az élőzene és a kedves, figyelmes kiszolgálás nagyon kellemes hangulatot teremtett. Az üdvözlő falat körözött a házi kenyérrel nagyon ízletes volt, a desszert gesztenyepüré elgondolás tökéletesen megvalósítva szintén nagy élmény. Sajnos a további fogások csalódást okoztak, talán csak a DiningCity ajánlat ételeire nem fordítottak kellő odafigyelést,de egyetlen ételt sem sikerült elfogadható minőségben szervírozni.
Molnár Judit - Tuesday 11/10/2022

"Köszönet mindenkinek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Impozáns épület, kedvesség, figyelem, kiváló konyha, maximális vendégszeretet, kitűnő csapat: ez jellemzi ezt a csodás éttermet. A belépéstől az ebéd végéig VENDÉGNEK érezhettük magunkat, hiszen itt minden és mindenki a kedvünket kereste, a gondolatunkat leste. Csodálatos hangulatban fogyasztottuk el a Séf Úr remekműveit,közben fülbemászó élőzenében gyönyörködhettünk. A kedves és figyelmes Felszolgáló Hölgyek és Urak még a gondolatainkat is lesték,mindenre kiterjedő figyelmességük jólesett. Köszönjük, hogy a szürke hétköznapok után ilyen csodát is megélhettünk. Jó volt itt lenni, visszatérünk még!
Lengyelné Bodnár Tünde - Tuesday 11/10/2022

"Előkelő étterem"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az élőzene nagyon kellemes hangulatot kölcsönöz az impozáns étteremnek. Az ételek finomak voltak, de nem kiemelkedően. A kiszolgálás rendben volt, mindenki kedves és gyors volt. Mindenképp ajánlanám!
Pölz Klaudia - Tuesday 11/10/2022

"Ajánlom "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom bőséges ételek, udvarias kiszolgálás és csak néhány zavaró vendég, melyekről persze nem az étterem tehet.
Judit - Tuesday 11/10/2022

"Gundel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vegán fogások gazdag ízvilággal és tökéletesen elkészített hagyományos magyar ételek. A desszert csak hab a tortán.
Balázs - Tuesday 11/10/2022

"A jó öreg Gundel"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Finom étel megfelelő adagban
Selmeci György - Monday 10/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig szívesen jövünk ide, a hangulat, kiszolgálás, minőség kiváló!
Fáki Zsuzsanna - Monday 10/10/2022

"Klasszikus és Elegáns"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Varázslatos, ízléses hely. Páratlan finom ételek. Szenzációs személyzet és kiszolgálás.
Molnár T Ferenc - Monday 10/10/2022

"Zsu"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Rendkívüli figyelmes, gyors kiszolgálás. Az ételek ízletesek voltak, ízlésesen kínálva, talán a desszert nem hozta a várt minőséget, ízvilágot de mind az előétel és főétel rendkívül finomak voltak. Külön dícséret a zongorista és hegedűs szalonzene előadóknak, tovább emelve a hely eleganciáját.
Kavalák Zsuzsanna - Monday 10/10/2022

"Vasárnapi ebéd "

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Kiszolgálás a hely és a hangulat méltó volt az étterem nevéhez. A főétel illetve a desszert kicsit elütött az elvárttól, viszont az előételek meg felülmúlta az elvárásokat. Azért a Gundel még mindig egy jó étterem.
Takács Henrik - Monday 10/10/2022

"Gyenge bárány"

4.0
food: 2 service: 5 ambience: 5
A halászlé teljesen sótlan. A halfilé kockákban stálkák voltak. Nem volt túl elegáns étkezés közben a számból kiszedegetni. A bárány körethiányos, a hab és a jus nagyon jó, a hús túlment, nem volt szépen letisztítva, ez a része az ételnek nagyon nem sikerült. A gesztenyepüré finom. Kiszolgálás kifogástalan.
Horváth Zsolt - Monday 10/10/2022

"Csalódás "

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 3
A kiszolgálás, az élőzene kiváló, az étel közepes vagy inkább alatta. Középkategóriás éttermekben sokkal finomabbakat ettünk. A halászlé kimondottan nem volt ízes és finom, a sajttorta szerintem ehetetlen, a baranyborda semmilyen. A csirkepaprikas, mint otthon, ez volt a legjobb mind közül, de ha étteremben eszem,nem otthoni minőségre vágyom. Az egyetlen ízélmény amivel gazdagodtam, a dödölle, az valóban finom volt,de ez egy éttermi ebéd jellemzésénél igen keserves eredmény.
Kapás Fanni - Monday 10/10/2022

"Köszönjük a lehetőseget❣"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes családi , ünnepi napunkat megalapozta ...🙏💞💑💑
Sáska Andrasné - Sunday 09/10/2022

"2022.10.06. "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitűnő élmény volt másodszor is!
Gosztom Csaba - Sunday 09/10/2022

"Egy családi vacsora"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az étterem a régmúltat idézi,szépen berendezett jó kiegészítőkkel.Az előételek és a főételek nagyon finomak voltak,a desszertek nem a legjobban sikerültek.A kiszolgáláson még van mit csiszolni.Összességében ajánlani tudom.
Kál Attila - Sunday 09/10/2022

"Ötcsillagos !"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A
Medgyes Agnes - Sunday 09/10/2022

"Elegáns és hangulatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az egész este csodás élmény volt, isteni ételekkel, kedves felszolgálókkal és élőzenével. Nagyon ajánlom mindenkinek!
Szucsics Tímea - Sunday 09/10/2022

"Elefántok "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás környezet, otthonos ízek, családias kiszolgálás.
Futó Emőke - Sunday 09/10/2022

"Kivaló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szempontból tökéletes mind a kiszolgálás mind az ételek.
Fehérvári Simon - Sunday 09/10/2022

"Finom étel, jó hangulat!"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
A kiszolgálás kicsit lassú volt és figyelmetlen, de az étel nagyon jó!
Krisztina Nagy - Saturday 08/10/2022