Premium Cafe & Restaurant in Budapest

Premium Cafe & Restaurant - mediterranean, hungarian food

Make a Online Reservation

Premium Cafe & Restaurant

1139 Budapest, Országbíró utca 44-46.

Premium Cafe & Restaurant
Országbíró utca 44-46. , 1139 Budapest

In district 13 of Budapest in Országbíró street, with its international & Hungarian dishes and fair prices, Premium Cafe & Restaurant awaits its guests.

Premium Cafe and Restaurant & Conference has a modern style, and it is suitable for 50 persons. It has a cozy terrace and a great location for family re-unions and company events.
We provide traditional Hungarian and international dishes, and we have a wide selection of beverages, coffees, alcoholic and non-alcoholic drinks, Hungarian wines. We also provide free internet, daily newspapers, and a plasma screen from 7 a.m.
We have a sectioned room, which connects directly to the restaurant. It is air-conditioned, vary bright and airy, and has an audiovisual system equipped. It has a seating capacity for 150 persons and is suitable for receptions, private parties, etc.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Premium Cafe & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(222 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.3

"Hangulatos hely, finom falatok"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kellemes, hangulatos hely, nagyon figyelmes kiszolgálás és érdekes ízkompozíciójú ételek. Mindenkinek ajánlom.
Berezvai Zoltán - Wednesday 18/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes, barátságos hangulatú hely, még úgy is, hogy egy apartman hotel étterme.Nagyon kedves kiszolgálás, rugalmas személyzettel. A főételek finomak voltak, de a desszert nem ütötte meg az általam elvárt szintet . Kívánom, hogy legyen sok vendégünk, megérdemlik!
Tünde - Sunday 15/03/2020

"Megéri megtalálni"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
A pincér nagyon aranyos volt, csak úgy leste a kívánalmainkat. :) A paprikakrémleves és a lecsós máj nagyon finom, mint ahogy a jércebukta és a szűz is.Desszertekből az almás rétes a legjobb.
Nikolett - Sunday 15/03/2020

"Premiam Étterem és Café"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálók munkáját köszönöm. Az étterem jó hangulatú, főleg nyáron biztosan jó lehet a terasszal együtt.
Badar Zsófia - Thursday 12/03/2020

"egy vacsora"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
A pincérek nagyon kedvesek voltak, ajándék itallal kedveskedett az étterem. :-) A kacsamáj lecsóval előétel ízre finom volt, csak sajnos nagyon zsíros. A főételnek az aranydurbincsot ettük, ízletesen elkészítve, a bőre lehetett volna ropogós. Desszertnek a vegán flódni tökéletes, jó választás. A bajor almás rétes két kis vékony kb 1 cm-es széles rétes vonalacskából állt középen egy vanília fagyival. Mutatóban volt benne az alma. :-(
Oláh D. - Wednesday 11/03/2020

"Minden remek"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Ebben a koronavírusos időben a hely koronás volt
Kertész Ildikó - Wednesday 11/03/2020