Premium Cafe & Restaurant in Budapest

Premium Cafe & Restaurant - mediterranean, hungarian food

Make a Online Reservation

Premium Cafe & Restaurant

1139 Budapest, Országbíró utca 44-46.

Premium Cafe & Restaurant
Országbíró utca 44-46. , 1139 Budapest

In district 13 of Budapest in Országbíró street, with its international & Hungarian dishes and fair prices, Premium Cafe & Restaurant awaits its guests.

Premium Cafe and Restaurant & Conference has a modern style, and it is suitable for 50 persons. It has a cozy terrace and a great location for family re-unions and company events.
We provide traditional Hungarian and international dishes, and we have a wide selection of beverages, coffees, alcoholic and non-alcoholic drinks, Hungarian wines. We also provide free internet, daily newspapers, and a plasma screen from 7 a.m.
We have a sectioned room, which connects directly to the restaurant. It is air-conditioned, vary bright and airy, and has an audiovisual system equipped. It has a seating capacity for 150 persons and is suitable for receptions, private parties, etc.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Premium Cafe & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(215 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.2

"Szuper volt"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Köszönjük szépen! Minden rendben volt, kedves kiszolgálás, finom ételek, közel is van, máskor is megyünk :)
Jakkel Nóra - Sunday 16/02/2020

""

3.5
food: 2 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálás jó, az ételek minősége viszont hagy némi kívánnivalót maga után.
efká - Friday 14/02/2020

"Valentin-hét a Premium café & restaurantban"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon kedves és barátságos kiszolgálásban volt részünk egész este, a felszolgálók nagyon figyelmesek voltak. Az ételek bőségesek és finomak voltak. Az étterem elsőre megdöbbentő, inkább egy club szobához hasonlít, de ettől függetlenül jól éreztük magunkat.
Bori - Thursday 13/02/2020

"Kitűnő ételek, kiváló hangulat"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az étterem egyben egy hotel hallja is, ami egy kellemes, de cseppet sem tolakodó hátteret adott az ebédhez. Az étterem hangulatosan berendezett, kényelmes ülőalkalmatosságokkal és barátságos enteriőrrel. A fal mentén húzódó polcon régi kancsók, kávéfőzők, konyhai eszközök sorakoztak ízléses rendben, bár nélkülük sem éreztük volna üresnek a helyet. A kiszolgálás figyelmes és nagyon szolgálatkész volt anélkül, hogy túl bizalmaskodó lett volna. Az ételek finomak voltak, gondosan elkészítve és szépen tálalva, ráadásul elég gyorsan el is készültek - a konyha szemmel láthatóan felkészült a Márton-napi rohamra. Az étlap pont annyira volt bőséges, hogy hiteles legyen: ezt az ételválasztékot biztosan frissen készítik és jó minőségben. Az adagokat jól méretezték, talán csak a sörben sült kacsa érdemelt volna egy megjegyzést az étlapon, hogy itt bizony egy fél szárnyassal kell megbírkózni. Összességében egy nagyon kellemes, jó hangulatú szombati ebédet költöttünk el itt a barátainkkal a Márton-nap jegyében, igazi liba és kacsa finomságokat élvezve. Biztosan jövünk még máskor is ide.
Zoltán - Sunday 10/11/2019

"Kellemes, tartalmas vacsora"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Maga az étterem helység picit kisebb volt mint amire számítottunk, de azért kellemes volt a légkör. A válaszott ételek mind jól készültek, finomak voltak, és az adagok is megfelelőek voltak. Kiszolgálás (kicsit túl) kedves, figyelmes, olajozott volt. Megérte elmenni.
Pusztai Ádám - Wednesday 16/10/2019

"Étteremhét 2019"

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 3
Kiszolgálás: a kicsi néha több. Az ételek hőmérsékletére jobban lehetne figyelni.
Z. Erika - Monday 14/10/2019