Reviews


4.6

(135 Recensies)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.6

"Brunch"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
Sajnos sem a választék sem az ételek minősége nem volt megfelelő. Úgy gondolom egy ilyen volumenű étterem és szálloda nem engedheti ezt meg magának! Tudom ez most egy különleges helyzet a vírus kialakulása miatt kevés vendég,de akkor inkább ezt a kb 10 asztal foglalását le kellett volna mondani... tisztességesebb lett volna!
B.V. Andrea - Monday 16/03/2020

"Koncert menü "

2.7
food: 4 service: 2 ambience: 2
Hiaba érkeztünk 6 órakor, az étterem nyitására, a kiszolgálás pokoli lassú volt. Két óra alatt szolgáltak ki minket a menüből, amire eleve keszülhetnének. Az utolsó percben értünk oda a koncertre. Nagyon kellemetlen késni!
Vivaldi - Friday 13/12/2019

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó volt Köszönjük szépen !!
Dr.tamas nguyen - Sunday 27/10/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek rendkívül finomak, a kiszolgálás udvarias, a hangulat nagyszerű. Lenyűgöző élmény volt.
Miklos - Tuesday 26/02/2019

"Valentin"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos helyszín szuper kiszolgalas
Tóth Ferenc - Friday 15/02/2019

"Nagyszerű vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minőségi alapanyagok, hozzáértő elkészítés, kiváló zenei aláfestés röviden. A hab a tortán a tűzijáték volt. Jó hangulatú, kellemes estét töltöttünk itt, kimondottan jól éreztük magunkat. Az elvárásunk és az Icon étterem szolgáltatása egybeesett. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik igényes programot szeretnének!
AJózsef - Tuesday 21/08/2018

"Csodálatos a hely és az ételek is finomak!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos az étterem, figyelmes a kiszolgálás, és az ételek is finomak és ízlésesen vannak tálalva. Itt még 'igazi pincérek' dolgoznak, mint megtudtuk.
Vajda Zsófia - Wednesday 25/10/2017

"Csodálatos kilátás!"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Elegáns környezet, figyelmes felszolgálók, kiváló étkek, sajnos a vasárnap megszokott zenei aláfestés nélkül ezért adtam csak 4 csillagot a hangulatra. Jól átgondolt menü sor. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük.
Szalai Éva - Tuesday 24/10/2017

"Fantasztikus este a Hiltonban :)"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A szálloda hangulata, az étterem és a csodálatos kilátás megalapozta remek hangulatunkat. A pincérek igazán figyelmesek voltak és remek meglepetést kaptam mivel mogyoró tartalmú desszertet nem fogyaszthatok most. Kiváló volt a főétel és a desszert is! Remélem lesz még lehetőség, hogy ilyen kedvező áron kipróbáljuk az étterem menüjét.
B_Anikó - Monday 23/10/2017

"Tökéletes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, udvarias profi felszolgálás, kellemes hangulat. Biztos eljövünk újra
Hollósy Eszter - Friday 20/10/2017

"Vacsora az Ikonban"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Figyelmes kiszolgálás, jó hangulat,különleges ízélmény.Az előétellel illetve a főétellel maradéktalanul elégedettek voltunk a desszert lehetett volna egy kicsit különlegesebb. Összességében az éttermet bátran ajánlani tudom.
Dorisz - Thursday 19/10/2017

"Korrekt, de nem kimagasló"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 3
A felszolgálók kedvesek és precízek voltak, de valami fennakadás lehetett a konyhán, mert fél órát vártunk a főételre (és velünk együtt mások is). Az ételek minősége rendben volt - korrekt konyha, de nem kimagasló, főleg a mai budapesti kínálathoz képest..Az étterem berendezése szép. de kivilágítás nekünk nem jött be, valahogy kellemetlenül félhomályos volt az egész (bár ez erősen szubjektív).
- - Tuesday 17/10/2017

"étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden étel nagyon finom volt, a zöld curry-s jérceleves különösen tetszett! A hely hangulata elegáns, a kiszolgálás végig odafigyelő volt, de nem tolakodó.
Smetana - Tuesday 17/10/2017

"Fantasztikus Élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden a legnagyobb rendben volt.
Csanki István - Monday 16/10/2017

"5 csillag szerintem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Páratlan kilátás, egyedi ízek, kivételes kiszolgálás, megfelelő hangulat. Köszönet a friss limonádéért, az ételek csodás ízeiért és tálalásáért. Köszönet Tamásnak és Lászlónak a kivételes, odaadó kiszolgálásért és poénokért. Az sem baj, hogy a meglepetés desszert nem sikerült:)
Parádi Kira - Monday 16/10/2017

"Engem Elvarázsolt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Imádok étterembe járni. A barátnőim kevésbé, de most sikerült egyiküket elcsalogatnom. Megérte! A budai várban található, Hilton szálloda Icon éttermét választottam. Már az érkezésünk ámulatba ejtett. Az étterem bejáratánál egy úr fogadott minket, aki káprázatos eleganciájával, modorával elvarázsolt. Lesegítette a kábátomat, asztalhoz kísért (gyönyörű panoráma). Elájultam, a barátnőm kissé feszélyezve érezte magát, de az úr segített oldani a hangulatot. Felhívta a figyelmünket, hogy ez egy szokványos helyzet és nyugodtan engedjük el magunkat. Már akkor éreztem, hogy rábízhatjuk magunkat. Az ételek, melyeket ajánlott, mit is mondjak, lenyügöző, varázslatos. Olyan desszertet kaptunk, ami nem is volt a választhatók között. Aki végig, szinte csak velün foglalkzott (én így éreztem), Czúth László étterem vezető, aki elbűvölt, ámulatba ejtett és lenyűgözött. Vidám, hangulatos, ugyanakkor visszafogott humorával, olyan élményt nyújtott, melyet soha nem tapasztaltam. Mind az ételek, mind a hely alapos ismertetése, a feszültség oldásában "otthon" volt. Ezúton szeretném megköszönni Önnek és csapatának a csodás, mesebeli estét ,a figyelmet. Barátnőm odavolt a helytől, az ételektől és a kiszolgálástól. Biztoan visszatérek! Vagy vele, vagy nélküle. Ez az a hely, amit ajánlok. PK
Patricia - Monday 16/10/2017

"normal food and environment"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
The service was good. The soup and the mushroom sauce was a bit salty. The environment was a little crowded and noisy and there isn't piano nor violin music. I expect it to be better since it's in Hilton hotel.
Sabrina - Monday 16/10/2017

"Életreszóló élmény- nem csak vacsora!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Páratlan és felejthetetlen élmény volt számomra ez az este. Az fogások és a hangulat is fantasztikus volt. Ilyen kedves kiszolgálásban eddig soha nem volt részem. A személyzet segítőkészsége példaértékű. Mindenben a kedvünket keresték, nagyon udvariasak voltak. Mint "földi halandó", aki ilyen luxus helyre nem jut be ( ezennel szeretném a Dining City-nek megköszönni a lehetőséget) CZÚTH LÁSZLÓ étterem managert megkérdeztem bekukkanthatnék-e a konyhába. Pár perc múlva kívánságom teljesült, de itt nem ért véget a meglepetések sora, ugyanis később azt is felajánlotta, hogy egy kollégája megmutat pár szobát a szállodában, ha kíváncsiak vagyunk rá. NAGY GÁBOR supervisor kalauzolt minket, érdekességekkel tarkítva ezt a kis "kirándulást" és minden kérdésünkre válaszolva. A vacsora végeztével CZÚTH úr kikísért minket, majd felajánlotta, hogy csinál rólunk a szálloda előtt egy fotót. Ezen az estén nekik is köszönhetően úgy érezhettem magamat, mint egy fontos vagy híres személy. KÖSZÖNÖM!!!
Kovách Emese - Monday 16/10/2017

"Icon étterem Hilton"

3.7
food: 4 service: 4 ambience: 3
Az este nehezen indult, érkezésünkkor a főpincér udvariasan a helyünkre kísért, majd több mint 20 percig vártunk, és senki sem jött még az italrendelést sem felvenni. Ez azért egy 5*-os szálloda étterme! Külön el kellett menni szólni, hogy szeretnénk valamit legalább inni! Ezután sűrű elnézést kértek, konyhai nehézségekre hivatkoztak, de onnan már gördülékenyen ment a felszolgálás. A kezdeti kellemetlenség miatt gyengének ítéltem volna a felszolgálást, de a végén, egy fantasztikus meglepetésdesszerttel kértek bocsánatot, ezért piros pont! A vacsora finom volt, az étterem új hangulata nekem nem annyira tetszik.
Mária - Monday 16/10/2017

"OK"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
OK
PG - Monday 16/10/2017

"Egy rendkívüli hely..."

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Szuper kiszolgálás, finom ételek, pazar kilátás az Országházra....nem mindennapi élmény. Köszönjük!
Varga Melánia - Monday 16/10/2017

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már többször jártam az ICON étteremben, és most is csak pozitív élményekkel távozhattam. A kiszolgálás szuper volt. Amint megérkeztem, azonnal köszöntött egy kedves fiatalember és hellyel kínált. A munkatársa mellé csapódott és kérdezte, hogy mit hozhat inni. Egy szép asztalt kaptam, ahogy a foglalásban jeleztem is a dolgozóknak. Kicsit lassan hozták ki a megrendelt étlet, de ahhoz képest, hogy étterem hét van/volt nem kellett órákig várnom semmire! Jópofa humorral töltötték ki az időt, míg várakoztam. Az ételek nagyon finomak voltak, pont úgy elkészítve ahogyan szeretem és pont annyi amennyit éppen meg is tudtam enni. Köszönöm a Hiltonnak ezt a remek ebdédet. Máskor is szívesen nézek be hozzájuk, akárcsak egy levesre is! Csak így tovább fiúk!
Fanni - Sunday 15/10/2017

""

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
Az étterem elhelyezkedése és neve alapján jobbat vártunk. Az előétel és a desszert jó volt. Sajnos a főétel viszont nyers volt többünknél is az asztalnál, mivel ugyanazt rendeltük. A vendégvárót pedig teljesen elfelejtették felszolgálni az előétel előtt. Egyszerre hozták végül az előétellel, amikor már nem igazán volt értelme. A felszolgálás rendben volt és az étterem hangulata is, nem volt telt ház.
Nádas Szabina - Sunday 15/10/2017

"Családi vacsora"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan kiszolgálás mellett egy fantasztikus vacsorát költhettünk el családunk körében. Minden kérésünket teljesítették! Az étterem gyönyörű, a panoráma pazar! Nagyon jól éreztük magunkat!
Éva - Sunday 15/10/2017

"Látványos ízek világa"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon örültünk, hogy az Étterem Hét keretében alkalmunk volt meglátogatni ezt a valóban nagyszerű helyet. Izgalmasan tálalt, ízletes és finom fogások voltak. Figyelmes felszolgálók, halk zene.
Nágel Árpád - Sunday 15/10/2017

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus környezet, kiváló kiszolgálás, szuper konyha!
Nagy Beatrix - Sunday 15/10/2017

"Visszatérünk!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes kiszolgálás,remek ételek,gyönyörű panoráma.
Elégedett Vendég - Sunday 15/10/2017

"Szemet gyönyörködtető étterem, ételek és kilátás"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
A különleges menüsor nagyon ízletes volt, bőséges adagokat kóstolhattunk egy gyönyörű étteremben.
Sz. Zsanett - Sunday 15/10/2017

"The Best"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló volt.!!!
Gergely - Sunday 15/10/2017

"Értékelés "

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 4
...
Váradi Balázs - Saturday 14/10/2017

"Szép este, igényes környezetben"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus környezet, kíváló kiszolgálás,finom ételek és gyönyörű panoráma! A figyelmes, hozzáértő személyzetet szeretném külön kiemelni!
Szabó Éva - Saturday 14/10/2017

"Z&A"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tiszta, szép, hangulatos környezet, barátságos kiszolgálás, kaprázatos panoráma. Köszönjük
Zita - Saturday 14/10/2017

"Vacsora kilátással"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan italok és ételek. Kiemelten jó kiszolgálás. Mindez a Hilton éttermében, kilátással a Dunára és a Halászbástyára. Nem kell részletezni...
Balázs - Saturday 14/10/2017

"Kiszolgálás felsőfokon, gyenge konyha, magas árak."

4.2
food: 2 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás nagyon kedves és magas színvonalú volt, a helyszín elegáns, tiszta, pazar a kilátás. Gasztro-élmény szempontjából azonban kifejezetten gyenge, az alapanyagok (pl. felszolgált marhahús, mártás, köret) gyengék, az ételek elkészítése silány (rágós, túlsütött, íztelen). A desszert kimondottan finom volt, de nem extrán különleges. Az italok drágák, ami érthető, hiszen itt a helyszínt és a kilátást fizetjük meg elsősorban, de ezért az árért egy fokkal magasabb kategóriájú borokat is fel lehet szolgálni.
Egy Vendég - Friday 13/10/2017

"Egy csodálatos este a Budai várban!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon vártam az estét,nagyon kíváncsi voltam az étteremre. Sok helyen voltunk már a párommal,de az Icon, a hangulatával, a pincérekkel, a kiszolgálással,a gyönyörű környezettel és az egész estével, nálam mindent vitt! Fantasztikus volt eme méltán híres szálloda éttermében eltölteni egy kellemes és isteni vacsorát!!!A vacsora lezárása pedig egy sétával végződött a gyönyörű Várban. Imádtam az egész estét!!! Bátran ajánlom mindenkinek az éttermet!
Ria - Friday 13/10/2017

"Kedves felszolgálás, gyönyörű panoráma"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Igazából jól éreztük magunkat, az ételek nagyon finomak voltak és a kiszolgálók pedig kifejezetten kedvesek.
Nagy-Alberti Bernadett - Friday 13/10/2017

"Kiszolgalas"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Profi kiszolgálás, finom ételek, romantikus este
Kriszti - Friday 13/10/2017

"Tökéletes Este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes pincérrel, a legszebb asztalnál ülve fogyasztottam el egy isteni menüsort. Biztosan visszatérek még. Külön dicséret a személyzetnek!!!!!
Dóra Tímea - Thursday 12/10/2017

"Csillagos ötös"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges, hibátlan ételsor, kifogástalan, nem tolakodó kiszolgálás, kellemes zene, és nem utolsósorban a helyszín: ezek tették felejthetetlenné tegnap esténket. Köszönjük!
Somoskői Edit - Thursday 12/10/2017

"Hilton"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 3
Jó menüsor, finom ételek, figyelmes kiszolgálás.
Detti - Thursday 12/10/2017

"Kifogástalan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind a fogadtatás, az ételek külleme, íze tökélestes volt. A kilátás pazar. Mindenkinek ajánlom!
AJózsef - Thursday 12/10/2017

"Icon étterem"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kiváló kiszolgálás, tökéletes ételek
Nemes András - Thursday 12/10/2017

"Hozzászólás"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom és a látvány is pompás!
Pokoraczki Tamás - Wednesday 11/10/2017

"nem csalódtunk"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
A menüsor alapján választottuk a Hilton Icon Éttermét, és nem csalódtunk: amellett, hogy tökéletesen volt elkészítve minden fogás (a kacsát is sikerült szép rozéra sütni, ami néhol sajnos kihívást jelent a szakácsnak), az adagok mennyisége is megfelelő volt, nem csak "díszítésnyi" mennyiség került a tányérokra. A kiszolgálás kifogástalan, mindenki nagyon kedves, figyelmes volt.
Dr. Kovács Emese - Wednesday 11/10/2017

"Egy különleges este az Iconban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A csodás panoráma, az igényes háttérzene, a finom ételek és a kedves, nem tolakodó de nagyon figyelmes felszolgálás tette emlékezetessé ezt a különleges estét. Az Icon a lehető legjobb választás volt évfordulónk megünneplésére.
M. Mónika - Wednesday 11/10/2017

"ICON @ Hilton"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 4
Furcsán nézett a pincér amikor a sonka eredetéről érdeklődtünk, emiatt a tájékozatlanság miatt -1* a kiszolgálás. Ezt leszámítva páratlanul kedvesek és előzékeny kiszolgálásban volt részünk. A konyha jó alapanyagból dolgozik, nagyon finom de hiányzik a kategória kiváltsága a bizonyos "plusz". Hangulatot a zsúfoltság (túl közeli asztalok) minimálisan befolyásolták. De egy kellemes estét töltöttünk el itt.
DD - Wednesday 11/10/2017

"Nagyon jóó !"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek ételek, nagyon figyelmes, segítőkész személyzet ! Ajánlom !
P. János Zuglóból - Wednesday 11/10/2017

"Great dinner and amazing view"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
The service is very good. The view to the Parliament is visible from 1-2 tables by the window. Most tables can't see it. The food was fine: 1st course - mozzarella with tomatoes - classic and very simple. 2nd course - Duck breast was very tender and flavorful. Aged Beef Neck was good especially with the sauce - FYI it's long baked , not grilled . The deserts were nothing special - standard fatty sweets. The espresso was below standard .
Uri - Wednesday 11/10/2017

"Finom, de ötlettelen"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely elegáns, a kiszolgálás udvarias, kedves, de nem bratyizós, 10 pont. A desszertet kivéve minden tételre igaz volt, hogy jó alapanyagokból, korrektül megcsinált étel, de egy kis plusz hiányzott belőle. Mindegyik finom volt, de semmi ötlet, kis csavar vagy meglepetés nem volt benne. A húsok tökéletesen voltak elkészítve (sertésszűzet és marha nyakat választottunk), cserébe a köret krumpli és rizs elég kiábrándító volt. A calvados-os szósz sima gombás-tejszínes. A desszert külön tészta :-), egyértelműen a menü fénypontja volt. A mákparfé mellé szolgált mézes rizsbrülé kiváló, nem túl édes, nagyon jól megy a mákhoz, a feketeribizli fagyi habkönnyű, gyümölcsös, szintén jól ment a nutellás sütihez. Összeségében jó vacsora volt, finomakat ettünk, a hely rangja miatt kreativitásban picit többet vártam, de ez csak fél csillag mínuszt jelent.
Rell Tamás - Wednesday 11/10/2017

"Elégedett "

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
.
Ági - Wednesday 11/10/2017

"Tobbetvartam"

2.7
food: 1 service: 4 ambience: 3
Osszesegeben gyenge 3*
Dave - Tuesday 10/10/2017

"Tökéletes "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szuperül éreztük magunkat. Minden úgy történt, ahogy az a vendéglátás nagykönyvében meg van írva. Minden felszolgáló tanulónak iót kellene gyakorlaton tanulni a valóban Nagyoktól!!! Egészen biztosan visszatérünk.
O.Eszter - Sunday 27/08/2017

"éttermek étterme"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vőlegényem családjának meghívásának tettünk eleget, amikor is egyben ünnepeltük az államalapítás ünnepét és leendő apósom neve napját. Jó választás volt, és örülök, hogy itt lehettem. Csók István :) Nekem az ételek közül az őzgerinc ízlett, de a desszerteket sem hagyhatom figyelmen kívül. Halk háttérzene, tetszett a duó zenei stílusa, elegáns és nem volt tolakodóan hangos. Irigylésre méltó az étterem vezetőjének helyzete, akkurátusan irányította csapatát, akik mindent megtettek az est folyamán, és kimagasló, extravagáns, szakmailag kifogástalan hozzáállásukkal tették emlékezetessé az est hangulatát. Rólunk Márk ( magas, vékony fiatalember) nevű pincér gondoskodott, aki extravagáns, és lehengerlő stílusával járult hozzá a tökéletes estéhez. Köszönöm a pincéreknek a mesés estét, különös képen hálával tartozom az étterem vezetőjének, egyedi stílusának, irigylésre méltó hozzáállásának, aki meghívott minket egy vasárnapi ebédre, amivel természetesen élni fogunk. Ötből öt pont Lovasi Mese
Lovasi Emese - Monday 21/08/2017

"Csodás Aug. 20"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elöljáróban csak annyit, hogy megrögzött étterembe járó vagyok. Amit itt tapasztaltam az egyenlő volt az édenkerttel. A párom egy igazi élménnyel ajándékozott meg. Ahogy a Maître d' hôtel fogadott minket, az asztalhoz kísért, bemutatkozott és ismertette az est lehetőségeit, tudtam, hogy jó helyen járok. László (elnézést a vezeték nevét elfelejtettem) egyéni stílusának köszönhetően, egy hercegnőnek éreztem magam. Ehhez hozzájött még a felszolgálók hozzáértése, hangulata, a büféasztalon kínált ételek minősége, a kínált italok, az atmoszféra, egyszerűen lenyűgözött. A körülöttünk lévő asztaltársaságok kedélyállapotából ugyanezt tudtam olvasni. Férjemet kértem, hogy ide mindenképpen vissza kell jönnünk. Ezúton köszönöm neki ezt a felejthetetlen élményt. barbara
Szőcs Barbara - Monday 21/08/2017

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon minőségi alapanyagok és elkészítés is kitűnő. Lehet érezni az odafigyelést és szakértelmet. A libamáj a legjobb volt amit eddig kóstoltam. Kár hogy a borválaszték elég szűkös de a rizling ízlett.
Dr Wimmer Ágnes - Monday 21/08/2017

"hnevigh@freemail.hu"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek volt!
Huszákné Vigh Gabriella - Thursday 17/08/2017

"Amazing experience in Budapest "

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
It's a good place to have a special night with your family. The view is marvelous, the service is good, the food is valuable. You should not miss the chance to experience it!
Fiona - Thursday 17/08/2017

"Icon étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulata, konyhája és kiszolgálása teljes mértékben hozza a már megszerzett és elvárható színvonalat. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy kis ékszerdoboz a város tetején, melynek környékét elhagyva szembesül csak újra az ember a mindennapi valósággal.
Péter - Tuesday 15/08/2017

"Remek volt :)"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Már a Hilton szállodán átsétálva elakadt a lélegzetem, de az étterembe megérkezve se lett jobb a helyzet :) Alig tudtam szóhoz jutni a látványtól, a kiszolgálás minőségétől. Az ételek ehhez képest "csak" finomak voltak. Köszönöm az élményt!
Csordás János - Tuesday 15/08/2017

"Mintha nem egy helyen jártak volna az értékelők..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A korábbi hozzászóló ahhoz képest, hogy nem tudja értékelni, mégis megtette. Sajnálatos, hogy manapság mennyire nem tisztelik egyesek a másik munkáját. Én augusztus 20-án nem leszek Pesten, de majd megkérem a szervezőt, hogy nekem 21-én ismét lőjenek pár petárdát. Barátaimmal ott vacsoráztunk csütörtökön este a majdnem teltházas étteremben. Mindent rendben találtunk. Az ételek finomak és mutatósak voltak, a felszolgálás a helyhez méltó színvonalon történ. Tény, hogy várnunk kellett kicsit, de látván, hogy mennyien vannak, ezt természetesnek vettük. Szívesen visszatérek ide máskor is! B Krisztina
Boda Krisztina - Monday 14/08/2017

"Sajnos elmaradt és nem tudtuk pótolni sem, nem tudom értékelni sem"

0.7
food: 1 service: 0 ambience: 0
Sajnos a kiválasztott időpontban (csütörtökön) munkám miatt nem tudtunk elmenni a családommal. Ezt telefonon jeleztem az étteremnek. Vasárnap járt le az akció és kérdeztem, hogy hétfő estére át tudjuk-e tenni ezt a kedvezményes vacsorát. Az étterem válasza az volt, hogy nem lehetséges, ez az akció csak vasárnapig él! Kár, hogy nem volt több rugalmasság az étterem részéről. Ezért nem tudom értékelni.
József - Monday 14/08/2017

""

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 5
Osszessegeben csalodas. Egy ilyen helyen a kiszolgalas is lehetne sokkal profibb. Diak pincerek, sok baki, a felig teli etteremben alig birtak a tempot. Az etelek egyszeruek voltak es maximum kozepes minoseguek, az italok tul dragak, a tajekoztatas is hagy kivannivalot. Az etelsor fenypontja a desszert volt. Pozitivum a gyonyoru kilatas.
Viktor - Monday 14/08/2017

"ICON HILTON/Horváth Miklós"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kiváló konyha, elegáns, nagyszerű kiszolgálás, csodálatos kilátás.
Horváth Miklós - Monday 14/08/2017

"Fantasztikus IKON"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás első osztály, előzékeny, figyelmes, vidám pincérek. Az éltelek minőségi alapanyagból fantasztikus tálalással készülnek. A kilátás a várra és a Parlamentre pazar. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki igényes gasztro élményre vágyik.
Viki - Monday 14/08/2017

"Vacsora"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étterem gyönyörű környezetben helyezkedik el, bámulatos kilátás nyílik a Budai Várra. Az ételek finomak voltak, és rendkívül udvarias kiszolgálásban volt részünk. Tervezzük, hogy visszatérünk.
Andrea - Monday 14/08/2017

"A cukorral is jól bánnak"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ha majd egyszer beülhetek egy igazán komoly versenyautóba, olyasmi érzésre számítok, mint amit az ICON főnöke élhet ál. Elképesztő erőket kell kontroll alatt tartani. Tökéletesen egyedi környezet, világörökség helyszín, kilátás a Halászbástyára, világszínvonalú gasztronómiai elvárások, vendégek a világ minden tájáról. Jól bánnak mindezzel. Személyes kapcsolatot találtak a pincérek, átvették a stílusunkat, alkalmazkodtak a hangulatunkhoz. Pedig sok ilyen helyen a maguk merev normáit kényszerítik a vendégekre. Ja, és a cukorral is jól bánnak. Ritkaság. A legtöbb helyen a hagyományos édességet még a régi módon túlcukrozzák, itt megtalálják a középutat.
Baktay Miklós - Sunday 13/08/2017

"Finom ételek, kedves kiszolgálás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek es a panoráma pazar. Kedves, udvarias személyzet.
Sturcz Georgina - Sunday 13/08/2017

"Ikon - vacsora - szerda "

3.7
food: 2 service: 5 ambience: 3
Sajnos több mint 50 percet vartunk az eloetelre, remeltuk az etelek majd karpotolnak, sajnos nem igy lett. Nem volt rossz, de semmi extra, viszont ezert az arszinvonalert nem azt vartuk volna, hogy semmi extra. A szemelyzet viszont nagyon rendes volt.
Méhész Gábor - Sunday 13/08/2017

"Csillagos otos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgalas elsoosztalyu volt, az etelek rendkivul finomak voltak, a hangulatrol pedig a panorama es a kellemes zene gondoskodott. Nagyon koszonjuk, hogy hozzajarultak ehhez a felejthetetlen estehez!
Somoskoi Edit - Saturday 12/08/2017

"Osztályon felüli"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan ételek és kiszolgálás. Abszolút meg voltunk elégedve.
Varga Krisztián - Saturday 12/08/2017

"Panorámás vacsora"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kiváló ételek, kedves régivágású kiszolgálás.
Tamás - Friday 11/08/2017

"Elegáns vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos és különleges helyszín egy kellemes vacsorához. A kiszolgálás az ötcsillagos szállodához méltóan magas szakmaisággal történik, de mindeközben nagyon barátságosan is, így nem éreztük magunkat feszélyezve a több pincéres megkomponált felszolgálástól. A kilátás pazar, a konyha kitűnő, a szűzérme olvad a szájban. A levegőn szárított sonka sárgadinnyével pedig mennyei előétel volt! Köszönjük!
Judit - Friday 11/08/2017

"Fantasztikus vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Köszönjük szépen a csodálatos élményt. A felszolgálás és az ételek is rendkívül magas színvonalúak voltak, nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet azért, hogy a névnapom alkalmából megleptek minket egy pohár pezsgővel! Szívesen visszatérünk máskor is.
A.Csilla - Friday 11/08/2017

"Fiatal pár"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegáns étterem, mégis oldottabb a hangulata. Az ételek nagyon finomak voltak, különösen a desszertek ízlettek.
Máté - Thursday 10/08/2017

"Majdnem"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Míg a az ételek minősége és a hangulat tökéletes volt, addig a kiszolgálás nagyon furcsára sikerült. Minden fogás között legalább 20 perc telt el, eltévesztették a rendelést (és hallottam, hogy más asztaloknál is kavarodás volt). Amikor már nagyon húzódott a dolog és kértem a számlát, akkor kifogástalan stilusban elnézést kértek, hogy a rendszerük összeomlott és kicsit várni kellene a számlára. Ami aztán hamarosan meg is jött és a kellemetlenségért az italokat nem számolták fel. Tehát mindha gyakornokok igyekeztek volna nagyon, a vezető pincer pedig tartotta a frontot a rendszer miatt. Ezért nem 1 csillag a kiszolgálásra, mert igyekeztek.
Lukács Zsolt - Thursday 10/08/2017

"Vegyes érzések"

2.7
food: 3 service: 3 ambience: 2
Miután mégis csak a Hiltonba mentünk az éttermet indulás előtt felhívtam, hogy rövid nadrág megengedett-e. Kérték menjek inkább hosszúban.Semmi gond erre számítottam, csak tettem egy próbát a meleg miatt. Érkezéskor az étterem bejáratánál éppen két embert engedtek be rövid nadrágban....... Az asztalunkat két nappal előbb lefoglaltam.Az érkezéskor a főpincérnek komoly gondot okozott hova ültessen bennünket a relatív üres étteremben. A vacsora teljesen átlagos volt, pont megérte a promóciós árát de egy fillérrel sem többet! Egy pohár bort nem számoltak mert nehezményeztem, hogy száraz volt a hús.Korrekt, köszönjük szépen! A kiszolgálást egy fiatal pincér srác tette kellemessé aki sokat javított az este hangulatán. Mondta, hogy ez az a nap amikor ami elromolhat az elromlik. Megértjük, előfordul, lehet, hogy kapnak még egy esélyt. Kívánjuk neki, legyen sikeres a szakmájában mert megérdemli! Jól éreztük magunkat de egy Hiltonban többet várna az ember.
Pontyos István - Thursday 10/08/2017

"Évfordulós vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mivel házassági évfordulónkat tartottuk, az ablak mellé kértem asztalt, amit teljesítettek is! Káprázatos panorámában volt részünk, maga az étterem is nagyon exkluzív! Kifogástalan volt a kiszolgálás, nagyon kedvesek voltak velünk. Az ételekkel és a borral is elégedettek voltunk, finom volt minden! Bátran ajánlom másoknak is, főleg, ha ünnepelni szeretnének! Nem fognak csalódni!
Éva - Thursday 10/08/2017

"A látvány mindenért kárpótol!"

3.5
food: 4 service: 2 ambience: 4
Elegáns környezet, gyönyörű kilátás! A kiszolgálás talán kissé döcögős és az ételek is lehetnének emlékezetesebbek, de természetesen alapvetően minden nagyon magas színvonalú!
Tóth Gergely - Thursday 10/08/2017

"Icon étterem"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A műbőr kanapék sokat rontanak a minőségérzeten
Dr.Dóra József - Wednesday 09/08/2017

"elégedett vagyok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden választott étel finom volt,minőség,mennyiség ,tálalás rendben. A kiszolgálás figyelmes.Remek panoráma. Visszatérünk!
B.L.-né dr - Wednesday 09/08/2017

"Velemeny"

3.8
food: 3 service: 5 ambience: 3
Nevehez méltó felszolgalas, ha bármi probléma adódott a személyzet teljes mértékben segítőkész és barátságos volt.
Gyuri - Wednesday 09/08/2017

"ICON Étterem értékelése"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelmes fogadás, udvarias kiszolgálás, izletes ételek jó hangulat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szarka Zsolt - Wednesday 09/08/2017

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt. A kiszolgálás, az ételek és a mennyiség is elegendő volt.
Gábor - Wednesday 09/08/2017

"Szép környezet"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Jól választottunk,mert mindenkinek ízlett az összes általa kért fogás. Különösen finom volt a hajdina,amit majd otthon is felveszek a repertoáromba. Látszatra kevésnek tűnt 1-1 adag,de végül is mindenkinek elég volt. Finom ,rafinált ízekkel találkozhattunk. Sajnos az étteremnek nincs hangulata,hiába a pazar kilátás! Talán 1-2 nagyobb zöld növény segíthetne?!
Horváth Andrea - Tuesday 08/08/2017

"A vendéglátás felsőfoka"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek mennyisége és minősége kifogástalan, a kiszolgálás elegáns és udvarias, a kilátás pedig gyönyörű. A személyzet közvetlen, ami nagyon lényeges egy ilyen elegáns étteremben. Egy szó, mint száz, tökéletes volt.
Both Balázs - Tuesday 08/08/2017

"Hilton-.Icon"

3.7
food: 4 service: 4 ambience: 3
Elegáns hely,verhetetlen panorámával. A kiszolgálás az iskolában leírtnak megfelelő,de nagyon "steril" a kötelező minimum kommunikáción kívül semmi más. Elején egy baki: a pincér kihozza az előételt miközben még az amuche-bouche-t fogyasszuk és a feleségem keze alól kiveszi evés közben a tányért... összegezve jó volt, az ételek ízesek szép tálalásban.
Sándor Miklós - Tuesday 08/08/2017

"ICON Hilton Étterem értékelése"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemesen éreztük magunkat.A kiszolgálás nagyon udvarias, az ültetés - gyönyörü kilátás az Országházra- valamint a felszolgált ételek kifogástalanok és nagyon finomak voltak.Remélem hamarosan sikerül megismételni ezt a kellemes estét..
Németh Andrásné - Tuesday 21/03/2017

"Icon"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Very good food. Waiters are well trained.
Tamaki Tahara - Monday 20/03/2017

"Gyönyörű Hely "

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kedves Felszolgálók, Minőségi ételek, élő zene, pompás környezet! Csodás este volt!!
Kata - Monday 20/03/2017

"Étterem Hét Hilton"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem nagyon elegáns. Az ételek ízletesek, udvarias a kiszolgálás. Hangulatos a zene.
Szilágyi Csilla - Monday 20/03/2017

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, finom ételek, gyönyörű panoráma. Mindenkinek ajánlom!
Dóra - Monday 20/03/2017

"Varázslatos panoráma"

4.5
food: 5 service: 3 ambience: 5
A legszebb asztalt kaptuk az étteremben, a vacsora során végig a gyönyörűen kivilágított Parlamentet nézhettük. A vacsora nagyon finom volt, minden fogás mestermű volt! A férjem főleg a narancsos csokis desszertet dicsérte. A kiszolgálásra adtam csak kevesebb pontot, mert a bennünket kiszolgáló egyik pincér kicsit mintha "pityókás" lett volna, vagy legalábbis a szombat esti buli sokáig tarthatott! :-) Mindent összevetve nagyon szép esténk volt, egy nagyon hangulatos, panorámás és elegáns helyen. Az IKON-t egyébként is ismertük, de a Hilton a múlt évi belső felújítást követően még szebb lett, mint volt. Mindenkinek tudom ajánlani!
Orsi - Monday 20/03/2017

"Első osztályú, különlegesen figyelmes kiszolgálás, kifogástalan ételek!"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Ketten vacsoráztunk, az ételek finomak voltak és a pincérek figyelmességét szeretném különösképpen kihangsúlyozni!
Máté Henrietta Anna - Monday 20/03/2017

"So great "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Everything is the best
Lea - Monday 20/03/2017

"景美,菜美,服务好!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
靠窗的这个位置太棒了!!!谢谢给我们提供这个位置!窗外就是渔人堡,再远的多瑙河对岸就是国会大厦。 服务好也不用强调了。 说菜吧,前菜点了鸭胸肉和三文鱼,鸭胸肉腌制得很嫩,三文鱼的口感也与众不同。 主菜点了牛脸颊肉和海鲜千层面,牛脸颊肉比别的部位都嫩,不腥。海鲜千层面分量也足材料丰富,各种海鲜,好吃! 甜点点了白巧克力慕斯和梨子蛋糕,梨子蛋糕一般吧,白巧克力蛋糕造型完美,太赞了,当然也非常好吃!
RAN MAO - Monday 20/03/2017

"Legjobb etterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.
Fitos Zoltán - Sunday 19/03/2017

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, különösen a desszertek, de semmi különleges gasztro-élmény. A kiszolgálás profi, nagyon figyelmesek és kedvesek a pincérek, mindenre próbálnak megoldást találni.
Pap Éva - Sunday 19/03/2017

"extra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étlaponk kívül is kész és segítőkészek voltak, hogy speciális étrendemet folytassam.
Dóri - Sunday 19/03/2017

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű az étterem,a kiszolgálás elsőrangú volt,kedvesek voltak és nagyon udvariasak.Az ételek nagyon finomak voltak. Jól éreztük magunkat.
Szépvölgyi-Balogh Anita - Sunday 19/03/2017

"Hédi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Hiltontól megszokott és elvárt remek kiszolgálás és nagyon ízletes ételek. A saját készítésű péksütemények nagyon finomak voltak. Örültem, hogy sikerült helyet kapnunk. Nem bántuk meg. Köszönjük.
Siklós Hédi - Sunday 19/03/2017