Fuji Japanese Restaurant in Budapest

Fuji Japanese Restaurant - asian, japanese / sushi food

Make an Online Reservation

Fuji Japanese Restaurant

1025 Budapest, Csatárka utca 54.

Fuji Japanese Restaurant
Csatárka utca 54. , 1025 Budapest

Find a top quality traditional Japanese cuisine with always fresh and quality ingredients in Restaurant Fuji, in district 2 of Budapest (on the Buda side).

The Japanese restaurant Fuji won the Hungarian newspaper Népszabadság's "Hungary's best Asian restaurant" title in 2011 along with the online restaurant guide DiningCity.com's "Best Restaurant of Restaurant Week" prize!

Our well pronounced goal is to reach the highest level of gourmet quality attainable; for that reason we purchase our fish and seafood materials from the clearest water sources and cook always according to season. The tuna arrives from the Mediterranean Sea, the beef tenderloin and sirloin from New-Zealand. Throughout the cooking process our kitchen staff use ultra-soft water, exclusively. We never work with artifical or synthetic materials. Even the chicken comes from well-trusted farms. Although sushi and sashimi have become widely known for the public, it is important for us to show how warm dishes are essential parts of the traditional Japanese cuisine too. Therefore, you can try numerous warm food specialties in our restaurant.
Our four tatami-rooms, teppanyaki-corner, sushi and sashimi-bar will give you, your family and business-partners a warm welcome; our tables suit European and American customs as well.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Fuji Japanese Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(1312 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.5

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finomak voltak az ételek, friss, ízletes, nagy adagok, kedves kiszolgálás.
Debreceni Zoltán - Monday 25/03/2024

"Közepes"

2.3
food: 2 service: 3 ambience: 2
Meglehetősen közepes volt az ételsor minden szempontból, amúgy az "extrát" választottuk. Nem tudnánk kiemelni egyik fogást sem. Talán a szilvabort, de azt külön kértük, nem volt része az ajánlatnak... A hangulatról annyit, hogy legalább a háttérzene lehetne itt-ott "japánosabb".
Kiss Sándor - Monday 25/03/2024

"Autentikus japán hangulat"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem atmoszférája tökéletesen visszahozza a japán autentikus hangulatot. Az étterem dolgozói nagyon kedvesek, figyelmesek, precízek. ELképzelhető, hogy ha az a la carte étlapról rendelünk, akkor igazi különleges gasztro élménnyel távozunk, de sajnos az étterem hétre összeállított menüsort nem éreztük elég erősnek. Minden finom volt természetesen, de a főételnél már nagyon lehetett érezni, hogy ez a menüsor megúszós lett, a desszert pedig meg is erősítette ezt az érzetet. A sushi viszont világbajnok. Összességében minden szuper volt, pozitív élményekkel távoztunk, legközelebb az eredeti étlapot is kipróbáljuk a teljes élmény érdekében.
Polgári Fanni - Monday 25/03/2024

"Éttermek hete"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes kiszolgálás, nagyon finom minőségi ételek, rendkívül kedves és tájékozott felszolgálók
B Dóra - Monday 25/03/2024

"Bőséges, finom ebéd"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Most először jártunk a Fuji étteremben. A kiszolgálás jó volt, az ételek finomak voltak és nagyon bőséges is volt nekem. Az "A" és a "B" menűt is ettük, mindegyik ugyanolyan jó volt. Az egyetlen ami nekem nem ízlett az a desszert volt. Ez egy töltött rizsgombóc volt, aminek számomra furcsa volt az állaga, kicsit gumi hatású volt és hiányzott egy kis savanykás szósz is róla. De összességében elégedettek voltunk az étteremmel.
Csányi Rita - Sunday 24/03/2024

"Ebédmenü jellegű étel"

3.3
food: 1 service: 5 ambience: 4
Sajnos eleg nagy csalodas volt az etel, pedig reg ota ki akartam probalni ezt a helyet. A foetel teljesen ertelmezhetetlen volt, egy hatalmas adag rizs tetejen volt egyket dolog, se a halas se a husos variacio nem volt tul izletes. Desszertnek ezt a tobb mint valoszinu hogy bolti mochit vegleg nem ertettem.
K K - Sunday 24/03/2024