Kéhli Restaurant in Budapest

Kéhli Restaurant - hungarian food

Make an Online Reservation

Kéhli Restaurant

1036 Budapest, Mókus utca 22.

Kéhli Restaurant
Mókus utca 22. , 1036 Budapest

In district 3 of Budapest (only 2 minutes from the Árpád bridge), with its Hungarian specialties and live music, restaurant Kéhli awaits its guests, since 1899.

„Dear Guests,
We warmly welcome you in our „story-telling” old house, opened at the beginning of the 19th century by the Kéhli family. The Kéhlis ran their business with such a care that their name became well-known even in their own time.
Kéhli, surrounded by some similary old houses, keeps a little slice of the past alive, owing thanks to the well-known regular guest of the past, Gyula Krúdy, the great Hungarian writer.
Dear Guests! We invite you to visit us often and bring with yourselves everyone who, apart from the joys of eating, wish to enjoy live music and dance away the hardships of the working day.
Together with our families, my colleagues and I wish you a good appetite and a pleasant stay:

Tibor Cecei-Horváth (owner)”

Reserve your table online now for free through DiningCity: Kéhli Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.2

(78 értékelés)


food

4.3

service

4.2

ambience

4.2

"Beteg lettem"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Fazekas marhahúslevest ettem ami langyosan jött ki velôvel búcsúebédként utazásom előtt, pár óra múlva belázasodtam hasmenésem lett a repülőjegyet elbuktam ágyban fekszem.
Zsanett Paraso - Thursday 18/01/2024

"SzS"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 3
A pincérek kedvesek gyorsak.Az étel:a liba ragu leves nagyon finom volt,a kétszemélyes libatál egy comb ketté vágva,két máj karika rántva és sütve nem nevezném kétszemélyesnek.A ludláb torta sem autentikus mivel az eredeti maus habbal készült fénykorában. A legnagyobb baj hogy a bejárati terem alig volt fűtve más asztaltól kérték hogy a belső helyiségekbe bemehessenek.Mi sem éreztük konfortosan magunkat igyekeztünk hamar túl lenni az ebéden.
Székely Sándor - Monday 20/11/2023

"There is some (or more) room for improvement "

2.7
food: 3 service: 3 ambience: 2
1) A Diningcity visszaigazolt foglalást nem találták, de azért szinte azonnal adtak asztalt, kb fél óra múlva mégis megtalálták. 2) A levest (nagyon fínom volt) hamar kihozták, de a második fogásra legalább félórát kellett várni. 3) A libacomb tányér nem volt előmelegítve. A libacomb bőre egyáltalán nem volt ropopgós. 4) A szomszéd "celeb" asztal igencsak ütős árú pohár vörösborát nekünk akarták kiszámlázni, ha nem ellenőrzöm a számlát kb 1600 Ft-ot bukunk.
R Péter - Monday 08/11/2021

"Értékelés "

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 5
Menüben szereplő ételeket nem tudják biztosítani.
Matesz Imre - Sunday 10/10/2021
Reply of Kéhli Vendéglő:
Tisztelt Matesz Imre, sajnos az Étterem Hét utolsó estéjén valóban kifogytunk a lazacból, így a 6 ételből egyetlen fogást nem tudtunk biztosítani. Kárpótlásul felajánlottuk, hogy az a'la carte étlapról szabadon választhat, amelyet Ön örömmel elfogadott. Az okozott kellemetlenségért még egyszer elnézését kérjük. Üdvözlettel, Kéhli Vendéglő

"Megúszós"

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 4
Csodálatos étterem, fantasztikus hangulat, de a diningcity-t csak meg akarták úszni. Nem volt cél a vendég visszacsábítása, vagy ha igen azt nem így kell.
Schneiderné Andrea - Sunday 10/10/2021

"Dining City a Kéhliben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, jó hangulat, pazar menük!
Gál Judit - Saturday 09/10/2021