Reviews


4.2

(78 Recensies)


food

4.3

service

4.2

ambience

4.2

"Beteg lettem"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Fazekas marhahúslevest ettem ami langyosan jött ki velôvel búcsúebédként utazásom előtt, pár óra múlva belázasodtam hasmenésem lett a repülőjegyet elbuktam ágyban fekszem.
Zsanett Paraso - Thursday 18/01/2024

"SzS"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 3
A pincérek kedvesek gyorsak.Az étel:a liba ragu leves nagyon finom volt,a kétszemélyes libatál egy comb ketté vágva,két máj karika rántva és sütve nem nevezném kétszemélyesnek.A ludláb torta sem autentikus mivel az eredeti maus habbal készült fénykorában. A legnagyobb baj hogy a bejárati terem alig volt fűtve más asztaltól kérték hogy a belső helyiségekbe bemehessenek.Mi sem éreztük konfortosan magunkat igyekeztünk hamar túl lenni az ebéden.
Székely Sándor - Monday 20/11/2023

"There is some (or more) room for improvement "

2.7
food: 3 service: 3 ambience: 2
1) A Diningcity visszaigazolt foglalást nem találták, de azért szinte azonnal adtak asztalt, kb fél óra múlva mégis megtalálták. 2) A levest (nagyon fínom volt) hamar kihozták, de a második fogásra legalább félórát kellett várni. 3) A libacomb tányér nem volt előmelegítve. A libacomb bőre egyáltalán nem volt ropopgós. 4) A szomszéd "celeb" asztal igencsak ütős árú pohár vörösborát nekünk akarták kiszámlázni, ha nem ellenőrzöm a számlát kb 1600 Ft-ot bukunk.
R Péter - Monday 08/11/2021

"Értékelés "

3.8
food: 3 service: 3 ambience: 5
Menüben szereplő ételeket nem tudják biztosítani.
Matesz Imre - Sunday 10/10/2021
Reply of Kéhli Vendéglő:
Tisztelt Matesz Imre, sajnos az Étterem Hét utolsó estéjén valóban kifogytunk a lazacból, így a 6 ételből egyetlen fogást nem tudtunk biztosítani. Kárpótlásul felajánlottuk, hogy az a'la carte étlapról szabadon választhat, amelyet Ön örömmel elfogadott. Az okozott kellemetlenségért még egyszer elnézését kérjük. Üdvözlettel, Kéhli Vendéglő

"Megúszós"

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 4
Csodálatos étterem, fantasztikus hangulat, de a diningcity-t csak meg akarták úszni. Nem volt cél a vendég visszacsábítása, vagy ha igen azt nem így kell.
Schneiderné Andrea - Sunday 10/10/2021

"Dining City a Kéhliben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, jó hangulat, pazar menük!
Gál Judit - Saturday 09/10/2021

"."

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Mindkét menüben a leves és főétel nagyon finom, ízletes, bőséges volt. A desszertek kevésbé nyerték el tetszésünket, a kísérő sodó nagyon kevés volt. A pitét bőségesebb sodóval megöntözve nem lett volna fojtós, száraz. Többek közt az élő cigányzene miatt is választottuk az éttermet, de a zenészek nagyon finoman szólva nem erőltették meg magukat, több volt a szünet, mint a zene. ( 18-20 óra között). Köszönjük a szervezést és a finom vacsorát. Összeségében nagyon kellemes estét töltöttünk el. Szívesen megyünk máskor is. (Első alkalommal voltunk itt.)
Dr Balogh Zsuzsanna - Saturday 09/10/2021

"Minden szuper volt"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az ételek finomak és bosegesek voltak. Elő zene is volt a vacsora melle, kulon plusz pont, hogy a pincérek érkezéskor megkérdezték, hogy csendes vagy zenés asztalt szeretnenk.
Forrai-Molnár Fruzsina - Wednesday 06/10/2021

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló eredeti óbudai hangulat!
Berki Gábor - Wednesday 06/10/2021

"Azt kaptuk, amit vártunk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ételek ízletesek, kellemes hangulat, élő, háttér cigányzene. Nem akarja túlvállalni magát, pont azt kapod, amit egy patináns óbudai vendéglőtől vársz.
Zentai Aliz - Tuesday 05/10/2021

"-"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat. Finomak voltak az ételek, desszertek nem nyerték el annyira a tetszésünket.
Pákozdi Brigitta - Saturday 02/10/2021

"Tisztaság"

3.2
food: 3 service: 4 ambience: 2
A hely patinás, de a felszolgált ételek közül (a leves és a desszert) nem mindegyik érte meg a magas árat. Menüről választva lehet, hogy jobban járunk.
Gáborné Menczel - Saturday 02/10/2021

"Á magyar gasztronómia múzeumja és szinháza"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Ezen a oldalon szeretnék gratulálni és megköszönni a sok jó ételt és a vendégfogadást. A pozitív pontok : - A környezet : autentikus, hangulatos, történelmes. - A konyha : igazi magyar konyha, nagy választék , bőséges adagok, gyors kiszorgálás - A kiszolgálás : udvarias, empatikus , jól megjelenő, tapasztalatos, igazi nagybajszos magyar « betyár » . Elõször voltam ebben az étteremben. Többek kôzt azért választottam mert volt élõ’ igazi magyar zone, ami nagyon jó volt, de égy kicsit’túl hangos, igaz, Hogy a (két tagú) zenekarhoz kép est’ a legközelebbi asztalnál ültünk. Ezért adtam « csak » négy csillagot a hangulatra, mert nehezen tudtam beszélni az asztal másik felén levõ emberrel ( igaz, hogy heten voltunk). Az is hozzá tartozik, hogy rendszeres leálltak a zenészek, hogy lehessen akkor beszélgetni. Akusztikus szigeteléssel lehetne ezt megoldani, de csak úgy hogy ne rójjon a szép falak kárára. Ezt à szép igazi, Óbudai éttermet, mindenkinek melegen ajánlom.
Rözge Szabolcs - Thursday 02/09/2021

"Kiábrándítóan rossz"

1.3
food: 3 service: 0 ambience: 0
Nos, botrányos volt az egész vendéglátás. Többször voltunk az étterembe ezelőtt szűkcsaládi körben, emiatt is választottuk az éttermet. Amit kaptunk, azt senkinek nem kívánjuk a nagy napra... Először is, megbeszéltek alapján az egész udvari részt nekünk ígérték. U alaku asztal volt megbeszélve, amiről a pontos ültetési rendet leadtuk a kért menükkel, az étterem kritériumai szerint. Amire odaértünk egy J alaku asztalt kaptunk, össze-vissza zsúfolva, ahogy csak elfért. Az ültetésirend teljes figyelmenkívűl hagyása mellett, konkrét családokat ültettek szét... Asztal fő a megbeszélt 6 fő helyett 10-11 lett, kevesebb asztal volt, mint amennyi vendég, utólag pótolták. Mondanom se kell, hogy a főasztalnál ülők a napon ültek több órát ilyen melegben. Emellett másik társaság be lett ültetve a helyiségbe kb. 30 centire leválasztva egy paravánnal a megcsonkított U asztal végébe... Ha ez még nem lett volna elég, még az utcáról befáradó kerékpáros párt is fogadták mögöttünk a maradék 20 centi helyen. Mikor a pár kérdezte, hogy nem zavarnák-e meg a násznépet a pincér válasza: jaaaj ez nem olyan esküvő! Elnézést, akkor mégis milyen? Ezt mind tetézte a borzalmasan bunkó, lekezelő és tiszteletlen stílusú félkopasz, feketehajú középkorú pincér. Először is, fogta és levágta a levest az asztalra és idézem: "neki erre nincs ideje" hogy megvárja ki mit kér (amit úgygondolom, hogy egy teljes leadott ültetésirenddel valamint kért menülistával az étteremnek kellett volna számontartani, nem a vendégeknek...), ezután bunkó stílusban válaszolt vendégeknek. Ha kértek valamit elhajtotta őket, hogy kérjék a másik pincértől. Széttört egy kancsó limonádét az asztalon és egy bocsánat nem hagyta el a száját (mindenkivel történik baleset, de úgy gondolom alap dolog, ha eláztatsz valakiket elnézést kérsz.) Ezután hozzánk, a főasztaldísz mellé!!! Lepakolta a gazdátlan ételt, amit nem kért senki. 3 PEZSGŐ, 2 POHÁR LIMONÁDÉ, 4 TÁNYÉR KACSA VOLT ELÉM HELYEZVE. Feltételezem nem volt ideje visszavinni... Leöntötte levessel a Papám, földről felszedte a leejtett evőeszközt és visszarakta a tiszták közé és sorolhatnám még. Kenyérvágó IKEA-s kést kaptunk a tortaszeleteléshez, amivel ott lettünk hagyva :) Egy szó, mint száz: borzasztó volt és nagyon megbántam, hogy ezt az éttermet választottam. Senkinek nem ajánlom rendezvényekhez egyáltalán. Visszaolvasva a véleményeket, nem is tudom, hogy a fentebb említett pincér még hogyan dolgozhat itt...
Menyhért Dóra - Saturday 26/06/2021

"Arrogans szemelyzet"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
A helyet nagyon nem ajanlom senkinek. Sajnos mar nem a regi, nagy csalodas volt a kiszolgalas.
Keller Peter - Thursday 13/05/2021
Reply of Kéhli Vendéglő:
Tisztelt Uram, sajnálattal olvastam a bejegyzését, különösen azért, mert mostanra több fórumon, több néven is megjelent ez a bejegyzés. Bár a helyszínen a megelégedettségükről másképp nyilatkoztak, de úgy tűnik a felszolgáló valamivel mégis megbánthatta Önt/Önöket. Minden építő kritikára nyitottak vagyunk, de ehhez picivel több információra lenne szükség. Ha Ön is nyitott erre, és nem csak az indulat vezérli, kérem keressen meg minket közvetlenül, hogy orvosolni tudjuk a problémát. Köszönettel Cecei Gergely - tulajdonos

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon meg voltunk elégedve.
Udvary-Gönci Andrea - Tuesday 20/10/2020

"Kellemes meglepetés"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Először jártunk itt és kellemes élményben volt részünk. Az ételek finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás kedves és kimondottan gyors volt.
- - - Monday 19/10/2020

"Kéhli Vendéglő - régies hangulat finom ízek társaságában"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az óbudai Kéhli vengélőben megtalálható az igazi magyaros vendéglők hangulata kicsit avitt, kopottas jelleggel. A kiszolgálás figyelmes, de a tányérokat már nem sikerült maradéktalanul az asztalra helyezni. Az ételek ízével nem volt gond, de az adagok elég kimértek voltak. Egyszer ki lehet próbálni.
Hegedüs Istvánné - Sunday 18/10/2020

"Ünnepi ebéd"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden étel nagyon finom volt. Kedves és udvarias személyzet fogadott minket, illetve szolgált fel.
Imrefi-Schlegl Piroska - Sunday 18/10/2020

"Patináns étterem udvarias kiszolgálásála"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Édesanyám 81. születésnapját ünnepeltük a Kéhli vendéglőben. A belépésünktől egészen a távozásunkig 100% figyelmet szenteltek nekünk (a többi vendégnek is). Jó humorú, nem tolakodó felszolgáló biztosított bennünket arról, hogy vidám hangulatban fogyasszuk el az általunk választott ételeket. Nem sürgettek, olyan volt, mintha nem is az Éttermi hétre érkeztünk volna. Mindent kipróbáltunk és minden étel kifogástalan volt. Kedvencem a Madártej volt, ilyen finomat még életemben nem ettem. Az adagok kiadósak és Édesanyámnak még el is csomagolták a maradékot. Abszolút 5*.
Cardoso Mónika - Sunday 18/10/2020

"Remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól laktunk, minden finom volt :)
Rátkai Orsolya - Sunday 18/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Kéhli Vendéglőben még sohasem csalódtunk, az Étterem Héten is nagyon ízletes, változatos és jól elkészített menüsort kínáltak. Kiemelném a ponty halászlét, a marhanyakat vörösboros gombamártással, a sült báránycsülköt, de a madártej és a mákos guba sem maradhat említés nélkül. A felszolgálás udvarias, segítőkész ugyanakkor nem tolakodó - pont, amilyennek lennie kell. Köszönjük a szép estét és az ízélményeket!
Lőrincz Ágoston - Saturday 17/10/2020

"Vacsora"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Kedves személyzet, finom ételek. Minden rendben volt. Nyugidt hely.
Varjú Árpád - Saturday 17/10/2020

"Klasszikus hely"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az ételek minősége teljesen megfelelő volt. A klasszikus konyhát kedvelőknek tudom ajánlani a helyet
D Andras - Saturday 17/10/2020

"Jó"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 3
Kedves kiszolgálás, jó ételek.
Harkai Andrea - Saturday 17/10/2020

"Dining City / Kéhli Vendéglő"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pontosan érkeztünk a foglalt időpontban. Kedvesen köszöntöttek bennünket; az asztal szépen volt megterítve és gyorsan felvették rendelésünket. A menüben szereplő összes fogást kipróbáltuk (hatan voltunk így mindent meg tudtunk kóstolni); mindegyik étel kiváló minőségű, ízletes és megfelelő mennyiségű volt. Örömmel tapasztaltuk, hogy este 8 órára megtelt a vendéglő és remek hangulat alakult ki a nyirkos, esős idő ellenére. Mindezek alapján a maximális pontszámot kiérdemelte a figyelmes személyzet és a konyhai csapat is.
Bárány Gyula - Friday 16/10/2020

"Igazi klasszikus"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hárman csajok foglaltunk a vacsorára, amikor a zenekar mellé, akartak minket ültetni, éreztem, hogy nem lesz jó, mert ilyenkor nekünk, ha nincs éppen tele étellel, be nem áll a szánk, ezért megkérdeztem, hogy van-e lehetőség távolabbi asztalhoz ülni. Probléma nélkül teljesítették a kérésünket, ezzel kellemes kezdetét vette az este. Vendéglátóink végtelenül kedvesek és figyelmesek voltak, ha a víz vagy a bor fogyóban volt, máris ott termett valaki, hogy pótolja, Én korhely halászlét ettem de megkóstoltam a sütötökkrémlevest is, mindkettő pompás volt. Már majdnem jól is laktunk a levessel. Főételként sült báránycombot ettem. Választásaimnál az volt a szempont, hogy mi volna az, amit én nem annyira készítek otthon. Nagyon finom omlós volt a hús, megfelelően zsíros és jó ízesítésű volt, nagyon enyhén fűszerezve, hogy a bárányhús íze ne legyen elnyomva. A főétel felénél mindhárman éreztük, ha ezt továbbesszük, akkor a deszzertnek már nem jut hely, ezért elcsomagoltattuk az ételeinket (szintén remek tapasztalat!). Desszertnek madártejet rendeltem, ami pont olyan volt, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva! Imádtam minden falatot. Biztosan jövünk ide a családdal is.
Horváth Andrea - Friday 16/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó a konyhájuk, hangulatos hely.
Jakab Mariann - Friday 16/10/2020

"Minden rendben"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Jól éreztük magunkat, azt kaptuk, amit vártunk.
Gábor - Friday 16/10/2020

"ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt, kár hogy fél kilo pluszként jön a mérlegen......
Lieb Ágnes - Thursday 15/10/2020

"Itt is voltunk"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 4
Finom ételek, de a levest vissza kellett küldeni mert langyos volt. Picit a felszolgáláson csiszolnék.
Krajcsirik Ferenc - Thursday 15/10/2020

"Köszönet"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Finom ételek,köszönjük
Takács Marietta - Wednesday 14/10/2020

"Szuper, hangulatos étterem"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem nagyon hangulatos, tradicionális óbudai hangulat, inkább hagyományosnak mondható fogásokkal. Kellemes élő zene is volt és minden nap szokott lenni, nemcsak az étterem hét miatt. Az étterem hét menüből mindhárom leves szenzációsan finom volt és helyben sütött kenyeret kaptunk hozzá. Mindhárom főétel nagyon finom volt, hibátlanul elkészítve. A desszertek közül csak kétfélét kóstoltunk. A madártej szenzációsan finom volt, egyszerűen tökéletes. Az almás pite, ami a kedvenc desszertem amúgy, túl fahéjas volt, pedig amúgy nagyon jó lett volna hiszen jól készült a tésztája, tele volt tömve almával és nagyon jól illett hozzá a vanília fagyi, de csak a fahéj ízét lehetett érezni, semmi mást.
Palkó Magdolna - Wednesday 14/10/2020

"Igazi tradicionális magyar konyha,tökéletes felszolgálással."

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem nagyon hangulatos, utazás az időben. A pincérünk szuper volt. Az ételek minőségiek,az adagra sem volt panasz,sőt. A Korhely halászlé és a sütőtök leves is isteni volt,és a madártej is.
Melinda Melinda - Wednesday 14/10/2020

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes volt. Mint mindig.
Marti György - Wednesday 14/10/2020

"Klasszikus"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, élőzene. Az ételek finomak voltak, nagy adagok. A személyzet kedves, figyelmes.
Zentai Aliz - Tuesday 13/10/2020

"Elégedett, teli gyomor"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kiváló tradicionális magyar ételek! Szívből ajánlom!
Strobl Dorottya - Monday 12/10/2020

"Barátságos, családias étterem"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kedves, családias hangulatú étterem finom ételekkel.
Svéda Henriett - Sunday 11/10/2020

"Megkopott a patina"

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 3
Sajnos sem a kiszolgálás, sem az étel minősége nem volt összhangban a patinás névvel. A korhely halászlé nem volt korhely, a harcsapaprikás posványos ízű volt, a marhanyak pedig (szerintem) nyakhúsból volt. A desszert finom volt.
Boross Zsolt - Sunday 11/10/2020
Reply of Kéhli Vendéglő:
Kedves Uram, Sajnálom hogy a halételek nem nyerték el a tetszését, bár eddig is igyekeztünk kiszűrni az "iszapos ízű" halhúst, de ezután fokozottan ügyelünk rá. Ahhoz viszont ragaszkodunk, hogy az ételeink mindig abból a húsból készüljenek ami az étlapon szerepel, tehát a marhanyakat például továbbra is nyak húsból fogjuk készíteni. Üdv, Kéhli Vendéglő

"Nagy csalódás"

3.3
food: 5 service: 1 ambience: 4
A járványra való tekintettel törvényi előírás bizonyos helyeken a légutakat, szájat, orrot eltakaró maszk viselése, így különösen az éttermekben a személyzet részére! Viccbe illő, ahogyan Önöknél a személyzet a maszkokat viselte ! Egy, azaz mindössze egy felszolgáló takarta el a száját és orrát is az előírásoknak megfelelően. A minket ellátó felszolgáló pl. egyáltalán nem viselt mszkot. Ráadásul, rendkívűl kedvetlenül, mintha unná az egészet, terhére lennénk neki - érzésünk volt vele kapcsolatban. Volt olyan étel, amit az aztal fölött, másik vendégen átnyúlva adott oda a távolabb ülőnek. No comment... Szerintem örülni kellene, hogy lehet vendégeket fogadni és van munkájuk. De ilyen hozzáállással?
Hammersberg Elemér - Sunday 11/10/2020
Reply of Kéhli Vendéglő:
Kedves Uram, Köszönjük a visszajelzését! Szomorú, hogy a felszolgáló kollégák könnyelműsége és felelőtlensége elrontotta az éttermi élményt. Ezentúl fokozottan ügyelni fogunk a helyes maszkviselési szabályokra, és szankcionálni fogjuk azokat, akik nem tartják be. Elnézését kérjük, és bízunk benne hogy a jövőben is vendégül láthatjuk Önt. Üdvözlettel, Kéhli Vendéglő

"Rejtett kincs Óbudán "

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 4
Az ételek nagyon finomak voltak, bőséges adagokat kaptunk. Az étteremhétre külön összeállított borcsomag szintén pozitív élmény volt. Egyetlen negatív tapasztalatunk, hogy a maszkot nem minden pincér viselte helyesen.
Kovács Diána - Sunday 11/10/2020

"Finom szombati ebéd kellemes környezetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves és gyors kiszolgálás , első osztályú ételek.
Ferencziné Sándor Yvette - Sunday 11/10/2020

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Hangulatos hely, nagyon jó ízletes, házias konyhávál, kedves kiszolgálássa
Schöberl Róbertrné dr. - Wednesday 20/11/2019

"Csalódás"

2.0
food: 1 service: 3 ambience: 2
2018. decemberében egy ebédre tértünk be a Kéhli étterembe. Korábban több alkalommal is ettünk itt. Gluténmentes ételt is kerestünk. A pincért kérdeztük, hogy milyen gluténmentes ételek vannak. A pincér nem segített, csak közölte, hogy megtaláljuk az étlapon. Nem mutatta meg milyen jelet kell keresni. A rendelt 3 féle ételből egyik sem volt a hely színvonalának megfelelő. Részletesen: A libacomb ehetetlenül kemény és száraz volt. A kacsamell szintén kemény, száraz és ízetlen volt. A mellé tálalt aszalt gyümölcsös rizs szintén kemény volt, alul készült. Az erdélyi fatányéros minden húsa száraz és rágós volt, a fűszerezés teljesen hiányzott. Olyan lassú volt a kiszolgálás, hogy desszertet már nem is rendeltünk. A húsokat vélhetően a sütőben felejtették ezért voltak ehetetlenül szárazak. Többet ide nem megyünk, bár sajnáljuk a korábban szívesen fogyasztott velős csontos levest és a borjúlábat.
Zsuzsi - Thursday 03/01/2019

"Erre nincs mentség"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Barátaink 14 órát utaztak Hannover-ből hogy a kisgyerekük születésnapját itt ünnepeljék. 90 perccel a megrendelés után a pincér bejelentette, hogy a gyerek rendelése törölve lett valami félreértés miatt. Mondtuk, hogy rendben, előfordul, hozzon egy tányér hasáb burgonyát vagy valamit. Azt mondta minimum még 40 perc. Megértem, hogy valakinek rossz napja van meg azt is hogy néha egyszerűen minden rosszul sül el. De ennek a pincérnek nem csak egy rossz napja volt. Ő egyszerűen egy rossz indulatú ember. Rossz szakmában dolgozik. Börtönőrnek kéne mennie, ahol kiélhetné a személyes nyomorúságát. A cégre nézve iszonyú rossz fényt vet egy ilyen alkalmazott. Erre a viselkedésre egyszerűen nincs mentség még a legnagyobb megértéssel sem. Szégyen gyalázat az étteremre nézve.
Kern Ottó - Wednesday 02/01/2019
Reply of Kéhli Vendéglő:
Kedves Uram! Őszintén sajnálom a történeteket, sajnos a felszolgáló kolléga nem kezelte megfelelően a nagy forgalom miatt kialakult helyzetet. Sajnálom, hogy csak távozáskor jelezték a panaszokat, és semmilyen formában nem fogadtak el kompenzációt. Ha managerként időben tudomást szereztünk volna a problémáról biztos tudtunk volna segíteni. Ami a létező legtöbb fórumra feltöltött történetből kimaradt, hogy Ön saját szavai szerint szívesen maradt volna még nálunk, de a vendégei nem akartak. Önök egy fillért sem fizettek, és a kislánynak csomagoltunk vacsorát. Valóban nagyon sajnálom az esetet és ha lehetne vissza forgatnám az idő kerekét, de megdöbbenve olvasom ezt a bosszú hadjáratot. Üdv, Kéhli Vendéglő

"Finom ételek, korabeli hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Krúdy Gyula törzshelye, amit tükröz az étterem külső és belső megjelenése. Az ételek finomak. A kiszolgálás jó volt annak ellenére is, hogy sok volt a vendég. A helynek saját ingyenes parkolója van. Aki ízletes ételekre vágyik jöjjön ide, érdemes.
Ferenczik Éva - Tuesday 13/11/2018

"Márton napi vacsora"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálás egy kicsit lassú volt, elég sokat kellett várni az elő - és főétel között. A ételek kifogástalanok, nagyon finomak voltak. Az élőzene megnehezítette a baráti beszélgetést, ezért elég nagy volt a "zsivaj", a beszélgetni szándékozó társaságok megpróbálták túlharsogni az élő zenét. A férfi mosdóban nem működött a kézszárító és kéztörlő sem volt, szomorú, hogy erre nem figyelt a személyzet.
Varga István - Sunday 11/11/2018

"Finom ételek, korabeli hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Krúdy Gyula törzshelye, amit tükröz a külső és belső megjelenés. Az ételek finomak. Az ízek azokat is meggyőzik, ide vissza kell térni, akik idegenkednek a korabeli stílustól. A hely saját ingyenes parkolóval rendelkezik. Sok a vendég és az asztal, a kiszolgálás ennek ellenére zökkenőmentes és udvarias.
Ferenczik Éva - Sunday 11/11/2018

"Márton nap"

4.2
food: 5 service: 4 ambience: 3
Az ételek nagyon ízletesek voltak, a kiszolgálás tökéletes! Viszont nagyon fáztunk, mert nem volt befűtve!
Kővári Judit - Wednesday 07/11/2018

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó volt minden, a felszolgálás udvarias, jó kedvű, gyors.
Tamás - Saturday 16/09/2017

"VIDÁM MÁRTON NAP"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most voltunk először ebben az étteremben, és kimondottan jól éreztük magunkat. Krúdy Gyula tudta hol főznek igazán jól... Szombat délben az étterem tele volt, még jó, hogy volt asztal foglalásunk. Házias ízek, jó borok, kedves és gyors kiszolgálás jellemezte az ebédünket.
Andrea - Sunday 20/11/2016

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes ebédet fogyasztottunk el az étteremben. A kiszolgálás kifogástalan volt. Az ebéd is nagyon ízlett. Az étterem hozta az elvárt színvonalat!! Kitűnően oldották,meg a kertben elhelyezett párásító ventilátorral, hogy elviselhető volt a hőség és nem volt szükség arra, hogy a klimatizált helységet igénybe vegyük, bár ezt a lehetőséget is felajánlották! Nagyon jól éreztük magunkat az árnyat adó gesztenye fák alatt. Máskor is megyünk, ha arra járunk.
Dr.Gál Éva - Tuesday 21/07/2015

"kellemes délebéd"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes élmény minden tekintetben. Kiváló szakmaisággal foglalkozott a pincér a 15 fős társaságunkkal, kedves, de nem tolakodóan baráti felhanggal. Az ételek: finomak, nagy adagok, gyomor nem maradt üres... Köszönjük.
Horváthék - Monday 02/03/2015

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Outstanding service, excellent food what more can you ask for? Yes the music is good too. So far each of our experiencies were very good. ( large groops )
Elizabeth Orosz - Saturday 20/12/2014
4.0
food: 4 service: 4 ambience: 3
Kitűnő, aktuális választék, jó minőségű alapanyagokból, szakértelemmel elkészített választék, jó kiszolgálás mellett.
Simonyi András - Tuesday 12/11/2013
4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Az étlap remek, az ízek finomak. Teltház ellenére a kiszolgálással is meg voltunk elégedve.Ajánlani tudjuk mindenkinek.
Morauszki Mária - Wednesday 06/02/2013
4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kellemes, akár diszkrét környezet, jó hangulat, kiváló ételek! Sajnos a zenét nem volt alkalmam élvezni, mivel korábban távoztunk az étteremből.De talán legközelebb! Köszönet az étterem alkalmazottainak! Bátran ajánlom ismerőseimnek! :)
Jóni Erika - Saturday 29/12/2012
3.5
food: 3 service: 3 ambience: 3
Nagyon kellemes környezetben, az átlagtól lenyegesebben figyelmes, kedves kiszolgálásban volt részünk!! Az étel kiváló volt. A kedvező benyomásunk után többszörleszünk vendégeik.
Anonymous - Wednesday 17/10/2012
4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
With my late husband (a budapest born Hungarian) I have been coming to the Kehli since the 1980's. The restaurant has not changed a bit in all these years - the food, friendly welcome and even the music - are always the same. I'm sure I recognised most of the staff and musicians from years ago. This was my first "solo" trip with friends from Australia and all of us had a super evening. And for me, the marrow bone starter followed by melt-in-the-mouth goose liver will be a lasting memory, as will the delicious Gundel pancakes enjoyed so much by my friends. Here's to the next time!
Anonymous - Sunday 15/07/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
nem először voltunk a kéhliben és biztos hogy nem utoljára.főleg hogy imádjuk hallgatni a cigányzenészeket is.az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak tetszetős tálalással ,amit nem tudtunk megenni azt természetesen elvihettük haza.a felszolgálás kedves figyelmes,gördülékeny,volt.igazi családias hely.jó látni, hogy itt mindenki tényleg a vendégért van, és hogy folyamatosan szépül az étterem. Köszönjük Kéhli
Anonymous - Friday 06/04/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
előzékeny,kedves,udvarias kiszolgálás, finom és nagy adag ételek, kellemes,hangulatos sramli zene.igazi vendéglátás.reméljük még sokáig megmarad a Kéhli vendéglő.
Anonymous - Friday 06/04/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Patinás étterem: nagyon hangulatos környezetben ízletes, különleges ételeket kóstolhattunk meg - először voltunk, de nem utoljára!
Bukosza Erika - Wednesday 04/04/2012
3.2
food: 2 service: 2 ambience: 4
Az ételek teljesen átlagosak voltak. A pincér többször kijavított beszélgetés közben. Ezeket leszámítva a hely hangulata viszont kiváló volt.
Ishtvan Sabov - Wednesday 04/04/2012
2.8
food: 4 service: 2 ambience: 1
Nagy várakozással érkeztünk az étterembe, 4 gyermekünkkel. Kíváncsiak voltunk nagyon, mit rejtenek a nagy múltú, ódon étterem falai. Megérkezéskor kissé zokon vettük, hogy miután a "recepciós" hölgy "adminisztrálta" foglalásunkat, elfelejtett informálni, kabátjainkat hol helyezhetjük el illetve, merre találjuk az asztalt vagy, hogy ki fog odavezetni minket.Végül egy pincér a terembe vezetett és megmutatta a terem másik végében lévő asztalunkat.Így már volt asztalunk és pár perc keresgélés után a kabát akasztókra is rátaláltunk. Az ételek nagyon korrektek voltak, óriási adagok és ízletesek.Talán a sült hús lehetett volna karakteresebb...A tálalás elegáns volt. Az étel-és itallapot nézegetve, jóval nagyobb összeget kellett volna otthagynunk, ha akción kívül szerettük volna jóllakatni kamasz gyerekeinket. A kiszolgálás és a hangulat inkább emlékeztetett egy 80-as évekbeli Imbisz büfére. Gyors és gépies, mosoly nélküli. Igaz, undokok sem voltak... Sajnos Krúdy Gyulát nem sikerült megidézniük :( Mindent összevetve: degeszre tömött bendővel és kissé csalódottan távoztunk a Kéhliből.Valószínűleg nem leszünk törzsvendégek:(
Anonymous - Tuesday 03/04/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan volt a kiszolgálás, finomak az ételek,minden forrón érkezett az asztalhoz. Máskor is elmegyünk, köszönjük a ízletes ebédet.
Anonymous - Tuesday 03/04/2012
4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
The sevice was the best! All speak exellent english and are very friendly. If you like traditional hungarian food this is the right place.
Anonymous - Monday 02/04/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Anonymous - Monday 02/04/2012
3.5
food: 4 service: 3 ambience: 2
az ételek nagyon finomak voltak, de a kiszolgálás nagyon lassú
Anonymous - Monday 02/04/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos étterem, remek ízek, udvarias kiszolgálás! Köszöjük szépen!
Lavocsán Ferenc - Monday 02/04/2012
2.8
food: 3 service: 3 ambience: 2
Az ételek finomak voltak,de nem találtam annyira különlegesnek. A kiszolgálás jó volt,de kissé távolságtartó. Nem találtam túl hangulatosnak az éttermet.
Apró Imre - Sunday 01/04/2012
3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Házias ízek, finom, nagy adag főétel, közepes desszert. Az étterem híre jobb, mint a mostani összhatás.
Karácsony Noémi - Sunday 01/04/2012
4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon jól éreztük magunkat, az ebéd kifejezetten finom, ízletes és nagyon bőséges volt, a kiszolgálás is kedves, udvarias. Biztosan megyünk még máskor is!!
Anonymous - Sunday 01/04/2012
3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
A vendéglő hangulata kiváló, bár kissé megkopott.A kiszolgálás a magyar átlagnak felel meg, volt már ennél sokkal jobb élményünk is..Az ételek minősége és az adagok mérete ellenben kiváló és ízletes!
Anonymous - Sunday 01/04/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártam a vendéglőben, maximálisan meg vagyok elégedve mindennel. A vacsora ízletesebb volt, mint amire számítottam. Ajánlom mindenkinek. Az Étterem Hét kiváló lehetőség ahhoz, hogy egy új helyet megismerjünk. Biztos vagyok bennne, hogy a jövőben vissza fogok térni a Kéhlibe.
Anonymous - Sunday 01/04/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már terveztem egy jó magyar konyhával rendelkező étterem meglátogatását, amikor is a legismertebb olasz napilap(Corriere della sera) internetes változatában olvastam erről az Étterem hét rendezvényről. Megnéztem, hogy milyen éttermek vannak a listán. A kínálatokat megismerve a Kéhli Vendéglőre esett a választásom. Nem bántam meg, mert látogatásomkor nagyon szívélyes volt a fogadtatás, az általunk választott menü hatalmas adag volt, és nagyon finom. Megfogadtam, hogyha külföldi vendégek jönnek hozzánk, akkor mindig a Kéhli Vendéglőbe fogom vinni őket. Köszönöm ennek az Étterem Hét rendezvénynek, hogy lehetőséget biztosított arra, hogy a legjobb áron, nagyon finom ételeket a legjobb helyen fogyasszunk el. Köszönettel: Bata Marcell
Bata Marcell - Saturday 31/03/2012
3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Semmi különleges, korábbi tapasztalataink alapján többet vártunk.
Anonymous - Saturday 31/03/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, jó megközleíthetőség, udvarias kiszolgálás és nagyon finom ételek!
Anonymous - Thursday 29/03/2012
4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kedves fogadtatásban,előzékeny felszolgálásban volt részünk.Az ételek finomak voltak és az adag bőséges.
Anonymous - Wednesday 28/03/2012