Értékelések és vélemények


4,5

(1247 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.6

"Ki kell próbálni."

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Sokan voltak, hangos volt, szűkös volt, de nagyon tetszett.
Mákos Károly Pál - 2023. június 19., hétfő 06:04

"Mogorva személyzet"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
A személyzet lestrapált mosoly nélküli. Nem figyelik az asztalokat, a főétel után nem ajánlanak kávét, italt, desszertet. Szemkontaktust is nehéz felvenni, hogy észre vegyenek. Mosoly, udvariasság nincs. Az étel jó, de a kiszolgálás csapni való. Tipikusan úgy lehetnek, van elég egyszerű betérő vendég, minek tőrzsvendéggé tenni!
Szeitz Ferenc - 2022. december 04., vasárnap 23:57

"Majdnem jó"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Délre mentünk ebédelni a libaságokat végig kóstolni. Csorbalevest rendeltünk, de mondták, hogy arra 20 percet kell várni, mert előző nap elfogyott. Persze, ilyen van, de ha Márton napokat tart az étterem, miért nem készül fel arra, hogy nyitásra legyen abból a levesből, ami előző nap is a legjobban fogyott? Nem sikerült időben elkezdeni a főzést? Végül 37 perc után kaptuk meg a levest. A libacombot túlsütötték, égették. A libamáj ízetlen volt. Így számunkra a libalakoma elmaradt.
Kriszta - 2022. november 14., hétfő 06:45

"A hangulatunk odalett..."

2,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Nem tudom, kinek a hibája, az étteremé-e, vagy a Dining Cityé, de 11-től lehetett asztalt foglalni. Mi 11.30-ra mentünk, gondoltuk, mire felveszik a rendelést, elkészül az étel, déli ebéd lesz belőle. Italt kaptunk, de a pincér közölte, hogy konyha csak déltől működik, addig rendelni sem lehet. Kellemes, hangulatos hely, sokadszorra voltunk ott, de elég rossz kedvünk lett, mire - közel egy óra várakozás után - megkaptuk az ételt. Ami igen ízletes volt. Ha nem lettünk volna már "felhúzva", a kissé megégett káposztalevelet se tenném szóvá. Borítékoltam volna a 3x5 csillagot, kár, hogy így alakult.
P. József és Anikó - 2022. november 12., szombat 09:01

"Márton napi ajánlat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek és udvarias kiszolgálás. Köszönjük..
István - 2022. november 12., szombat 05:40

"régen jobb volt"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A Márton-napi ajánlat miatt mentünk. Az előételből (Libatepertőkrém, zsidó tojás, libakocsonya füstölt libamellel és tormával, marinált retek, ecetesuborka-relish, kovászolt kenyér) a kocsonya volt a legjobb, a többi különösebben mély nyomot nem hagyott. A főételek közül a libacomb (Kemencében sült rozmaringos libacomb, aszalt szilvás pecsenyeszaft, krumplistészta ”mille – feuille”, pezsgős lilakáposztakrém) finom volt, de a krumplistészta paprikássága teljesen elvitte a fókuszt az egyébként finom összeállításról, meg egyébként is túl nehéz köret volt ez. A libamáj (Parmezános morzsában sült pecsenye libamáj céklás-mandulás rizottóval, zöldalmával és tormás mascarpone-val) inkább kesernyés volt, a rizottóban pedig teljesen elveszett a felsorolt összes tétel, vagy nem tudjuk hol kellett volna keresni a tormás mascarponet, ezzel együtt sem volt különösebben ízes a rizottó. A parmezán pedig lapkánként volt rajta, talán jobb lett volna reszelve. Egyre több helyen tapasztalni, hogy a kötelezően felszámolt borrvalóval elkészített számla kifizetésekor úgy viselkednek, mintha nem adtunk volna egy fillér borravalót sem. Jó lenne ha ezt vagy megszüntetnék vagy ugyanolyan kedvesen megköszönnék mintha magunktól adtuk volna.
Attila Varga - 2022. november 11., péntek 11:42

"Libator"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csorbaleves (savanyított) füstölt libamellel, ezt kóstoltam. Príma volt minden: hangulat, kiszolgálás, kényelem, és az íz! Vissza fogok járni; de tanácsos asztalt foglalni (kijövetelkor már az utcán állt a sor). Köszönöm!
Nagy Márta - 2022. november 11., péntek 05:28

"Csodás a hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. A pincérek figyelmesek és kedvesek. A légkör is nagyon hangulatos
Nguyen Chizu - 2022. november 08., kedd 09:44

"Gyönyörű környezetben remek ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörűen tálalt, ínycsiklandozó ételek. Az étteremben a hangulat nagyon kellemes, a díszlet annyira érdekes és részletes, hogy az életelekre való várakozást teljes mértékben leköti. A pincérek értik a humort, kedvesek és segítőkészek. Teljes mértékben meg voltunk elégedve.
Kónya Csaba - 2022. november 01., kedd 16:03

"Visszatérünk"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos, elegáns étterem. Gyors kiszolgálás a nagy vendégsereg ellenére. A felszolgálók között egy tanulót is kifogtunk, akinek tapasztalatlansága érződött. ?Az ételek igényesek és finomak. Biztosan visszatérünk.
Jónás Gábor - 2021. november 23., kedd 20:56

"Finom, nagyon!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden finom volt nagyon, sokat járunk ide. Az új/diák pincérek azért nem mindig találták az asztalokat, de valamikor meg kell tanulniuk.
Péter - 2021. augusztus 08., vasárnap 10:09

"Vakvarjú étterem értékelése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek fenomenálisan finomak volt és gyönyörűen tálaták őket. Az italok pezsdítőek és a kiszolgálás kedves és könnyed. A hely dizájnja szemet gyönörködtető és kellemes. Ez a kedvenc éttermem!!
Hankó Nóra - 2021. július 24., szombat 10:56

"Vacsora pároknak"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Bár előre foglaltam egy héttel, mikor megérkeztünk, a foglalásnak nyoma sem volt. Egy kissé lassú volt a kiszolgálás, mármint miután 10 perc után nem sikerült még választanunk, a pincér visszatérése sok időt vett igénybe. Ezt leszámítva maximálisan elégedettek voltunk, az ételek hamar jöttek és nagyon finomak voltak.
Bakekolo Gilbert - 2021. július 24., szombat 03:38

"Vak Varjú"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus éreztük magunkat. Kiváló kiszolgálás, fantasztikus ízek, szuper környezet
Melovics Sándor - 2021. július 21., szerda 09:18

"Ízletes vacsora "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Dining City ajánlat keretében vacsoráztunk itt. Nagyon örültem, hogy teljesítették az asztal elhelyezkedésére vonatkozó előzetes kérésemet. Igazán finom volt a kacsamell káposztás cvekedlivel, nagyon jó gasztro élményt nyújtott. A többi étel is rendben volt. A hangulat csak azért négyes, mert teltháznál - bár mindenki csak beszélgetett - elég zajos volt az étterem.
B. Tünde - 2021. július 20., kedd 14:04

"Infó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A DININGCITY ajánlásában írta, hogy a feltüntetett ár tartalmazza a szervízdíjat is. A több, mint két órás ebéd után, az étteremben pár hónapja dolgozó fiatal főúrtól tájékoztatást kaptam - közel 80 évesen - hogy a DININGCITY ajánlásában olvasott szervízdíjtól függetlenül a kb. 10% borravaló is jár...
MZ/X MZ/X - 2021. július 20., kedd 01:23

"Csalódás"

1,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Talán balszerencse, de már helyet foglalás után kellemetlenséget okozott az, hogy a klíma folyamatosan az asztalunkra jött, közvetlenül az arcunkba vágott. Ezzel meg is barátkoztunk, kisebb ügyeskedéssel és helyezkedéssel orvosolható.. Nem értem miért nem lehet úgy elhelyezni az asztalokat, hogy ez ne okozzon kellemetlenséget a vendégeknek? A következő meglepetés az előétel egyik kis lepénye félig nyers tészta volt, a többi ehető. Az előételt és főételt köret elemei azonos sálatamixet tartalmaztak, már elsőre is bőséges volt, másodszorra viszont túl sok! Az előétel elfogyasztása után miután leszedték a tányérokat, 40 perccel később érkezett meg a főétel, ezt követve a főétel elfogyasztása után egy újabb 30 perces csúszás, majd az egyik pincér intézkedését követően kaptuk meg a desszertet, ami vállalható volt, szemben az azt megelőző ételekkel. Kifőzde színvonal.. Soha többet nem megyünk ide..
Gergő - 2021. július 19., hétfő 13:54

"Kiváló szolgáltatás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves felszolgálók fogadtak és igényesen elkészített ételek jellemzik az éttermet. Az újlipótiba évek óta visszajárok, ezért próbáltam ki a pesti (Paulay Ede utcai) Vakvarjút is. Az előétel (sárgadinnyesaláta Serrano sonkával, buffala mozarellával) nagy meglepetés, ugyanis tökéletesen passzoltak a gyümölcshöz társított finomságok. Nem kevésbé ízlett a főétel: kemencében sült aranydurbincs újburgonyával, habzó vajon sült zöldségekkel, petrezselyemhabbal. MInden eleme a tányérnak remekül készült: hozta a mediterrán életérzést az egészben sütött hal és a köret egyarántl! A szálkákkal kellett ugyan picit bajlódni, de megérte! A desszert (fehércsokoládés sajttorta málnával) is fantasztikus volt. A málna egyébként egy málnabőséges szósz volt, ami kiválóan egészítette ki a cheese cake-et. A végén még egy remek pálinkát is elkortyolgattam a bárzenére. Impozáns a választék pálinkából. Köszönöm még egyszer a kitűnő vacsorát!
Cseke Péter - 2021. július 19., hétfő 10:52

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden! Stílusos, gyönyörű környezet, finom ételek, italok, remek kiszolgálás!
János - 2021. július 19., hétfő 07:28

"Finom fogások"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Baráti ebédre mentünk. Kedves, udvarias kiszolgálásban volt részünk, az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A csokiszuflé a legjobb amit ettem!
H.D. - 2021. július 19., hétfő 07:02

"Vasárnapi csipegetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Teljesen elégedettek voltunk mindennel. Köszönjük!
Paku Patricia - 2021. július 19., hétfő 06:27

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden remek volt, jó volt visszatérni
L Dóra - 2021. július 19., hétfő 05:12

"AS."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni ételek, gyors, kedves kiszolgálás. 5 csillag.
Judit Nagy - 2021. július 19., hétfő 05:00

"Diningcity 2021 nyár"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper menüsor és korrekt, gyors kiszolgálás, minőségi alapanyagok, illetve tálalás. Remek design és hangulat, élmény egy kis időt ott tölteni, kiszakadva a mindennapokból. A diningcity menüsör minden választott fogása pazar volt küllemre - ízvilágra egyaránt, a felszolgálásra sem lehetett semmilyen panaszunk :)
Szilágyi Zsuzsanna - 2021. július 18., vasárnap 19:57

"Születésnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek mennyisége megfelelő, a minősége - ízek, illatok- tökéletes volt. A felszolgálás kitűnő, figyelmes. A környezet hangulatos. Csak ajánlani tudjuk.
dr. Dundicsné Mezei Andrea - 2021. július 18., vasárnap 12:38

"Egyik legjobb DiningCity-s élményünk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az előétel és a főétel hihetetlen finom volt, de minden mással is elégedettek voltunk. Nagyon sokan voltak, de nem vált zajossá az étterem, ami pluszpont.
M. Bence - 2021. július 18., vasárnap 08:34

"Kedvenc étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ajánlom Bármikor - akármikor - mindig ☺️
Hajni - 2021. július 18., vasárnap 08:19

"Kiváló konyha"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép, hangulatos étterem, kiválóan összeállított menüsor, az ízek hangsúlyosan megjelentek az ételekben. Csillagos ötös :)
Vincze Kálmán - 2021. július 18., vasárnap 07:35

"Jó élmény a Vak Varjúban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes, gyors kiszolgálás, jó ételek. Korrekt számlázás és többféle fizetési lehetőség.
Erzsébet Szilágyi - 2021. július 18., vasárnap 07:06

"Étterem értékelése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan elégedett voltunk mindennel. Figyelmesek voltak a pincérek, gyors volt a kiszolgálás, tökéletes volt a menüsor, kiválóak voltak az ételek. Biztos visszajövünk!!!
Török Csilla - 2021. július 18., vasárnap 06:11

"Good place but could be better"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Good new place with perfect design, but my opinion is that kitchen has space for improvement. Probably mass action affected it. The desserts were perfect BTW.
Esennikov Aleksei - 2021. július 18., vasárnap 06:00

"Tökéletes délután"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többször jártunk már az étteremben. Mindig finom és ötletes mind az étel, mind az ital választék. Egy-egy fogást valami finom részlettel tudnak egyedivé tenni, mint például a petrezselyem hab az aranydurbincs esetében. És az italkínálatuk is nagyon jó, eltér a megszokottól. Mindenkinek ajánlom!
Vacsi Ágnes - 2021. július 18., vasárnap 05:32

"Kis csalódás...,nagy igyekezet..! "

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Konyha változatlanul kitűnő, választékos alapanyagok, kiváló íz textúrák, hangulat kissé közepes, kiszolgálás isj jóval gyengébb a megszokottnál..!
Ts - 2021. július 18., vasárnap 03:38

"kedvencünk"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
mindig kiváló
Bálint - 2021. július 17., szombat 19:21

"születésnapok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek voltak és nagy adagok. Figyelmes, gyors kiszolgálás, kellemes élőzene,kiváló hangulat.
dr.Véghné Horváth Andrea - 2021. július 17., szombat 13:36

"Szuper! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csupa jó benyomással távoztunk, egy rossz szót nem tudok mondani az étteremre. Kellemes hangulat, udvarias, gyors pincérek, tökéletes kiszolgálás, laktató és finom fogások, tökéletes adagok! Szuper hely!!!
Nagy Zsófia - 2021. július 17., szombat 11:13

"Dining City 3 fogás fix áron"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Szuper fogásokat ettünk a Dining City alkalmával. Örülök, hogy az italok nem voltak felárazva. Jól laktunk. Kedvesek voltak és gyorsan érkeztek az ételek. Az ajtónál kaptunk helyet ezért az étterem hangulata annyira nem jött át. Máskor is meglátogatjuk a helyet...
Svéda Henriett - 2021. július 17., szombat 08:00

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ízek, bájos kiszolgálás. Nemsokára újra jövünk.
Kitti - 2021. július 17., szombat 06:44

"Örömteli találkozás "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Finom ízek, ízleses tálalás, elégedett vendégek. Örömteli ismerkedő találkozás.
Toronyi Zs - 2021. július 17., szombat 05:31

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük a kiszolgálást!
Rottek Kitti - 2021. július 17., szombat 03:32

"Halmosi Anikó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt.
Halmosi Anikó - 2021. július 16., péntek 20:07

"Kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finomak az ételek, nagyon kedves, figyelmes a kiszolgálás.
Bányai Nóra - 2021. július 16., péntek 19:05

"Vacsora 3asban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyik barátunkkal mentünk 3asban vacsorázni. Már régi visszatérők vagyunk a Dining City Étteremhét programjait tekintve. Most voltunk először, de nem utoljára a Vakvarjúban. Nagyon tetszett a dekoráció, az egész enteriőr, kimondottan kedvesek a felszolgálók. Plusz pont a Szép kártya elfogadás.
Gergely - 2021. július 16., péntek 11:32

"Köszönjük"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem vagyok szakember, ezért egy jelenettel jellemzem a kiszolgálást és a konyhát. Amikor felvették a rendelést, megkérdezték, hogy a kacsa rosé legyen vagy süssék meg jobban. Rosét kértünk és azt kaptunk, pont úgy ahogy arra vágytunk. Így aztán a hangulat is kiváló volt, amit talán még az is fokozott, hogy tele volt az étterem, zsongot, és mindenki boldognak látszott.
Dr. Babus László - 2021. július 16., péntek 07:02

""fagyos hangulat""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A hely hangulatos, amihez hozzájárul az zongorás élőzene is. Az ételek finomak voltak, szép a tálalás, pont megfelelő mennyiség. Az italoknál és a desszertnél sem stimmelt, a rendelt és a kihozott étel/ital, de sűrűn elnézést kértek és cserélték. Ami nem tetszett: Olyan asztalt kaptunk, ahová a klíma telibe nyomta magas fokozaton a hideget, ezt jeleztük. Tudnak róla, de nem szabályozható a klíma, kikapcsolni nem fogják. Nem ajánlotta fel, hogy átülhetünk máshova, pedig volt szabad asztal. Sajnos sietni kellett az evéssel, hogy ne fagyjunk meg.
Timi Fristáczki - 2021. július 16., péntek 06:55

"Minden kitűnő.., 5*****....! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló konyha, remek ízek, igazi hiteles íztexzúrák, kitűnő kiszolgálás, párosulva remek hangulattal! Szívesen jővünk majd vissza....!
Ts - 2021. július 16., péntek 06:50

"Szuper este"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon hangulatos étterem, kiváló ételekkel és kedves, figyelmes kiszolgálással.
Judit - 2021. július 16., péntek 06:39

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek, nagy adagok. Köszönjük
Zsiga - 2021. július 16., péntek 05:54

"Teljesen elégedett."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fél órával elöbb érkeztünk mégis kaptunk asztalt egyből. Nem először voltunk itt és még mindig nagyon különleges és finom az étel. A kiszolgálás lassabb volt a sok ember miatt, de nagyon kedvesek voltak a felszolgálók. Itt sosem csalódunk. :)
Tóth Gergely - 2021. július 15., csütörtök 19:50

"A Vakvarjúban mindig isteni a kaja"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon finom volt a kacsa a káposztás kockáva, és a szuflé is. Sajnos nagyon nagy a zaj és a népsűrűség a Pesti Vakvarjúban, és ahova asztalt kaptuk, miután jeleztük, hogy valami nyugisabb helyet szeretnék, ott meg egy osztálytalákozó volt. A pincérek is ott rohangáltak a konyhából, szóval végül ez nem volt nyugis de az ételek finomak voltak.
Varga Attila - 2021. július 15., csütörtök 12:46

"Ne menjenek, mert akkor nekünk nem lesz helyünk, mi pedig sokszor mennénk!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Félünk, ha túlzások nélkül elmondjuk az igazságot, akkor olyan sokan akarnának menni,, hogy nekünk nem jut hely! Ezt pedig nagyon nem akarjuk! Minden jó volt, de nem csak jó, hanem az elképzelhetőség határáig pazar! Legjobb barátainkat hívtuk meg, akik szintén nagyon igényesek: ők is sokszor fognak visszatérni. A foglalástól a búcsúzásig minden nagyszerű volt, azaz bocs, nem szívesen búcsúztunk! Inkább maradtunk volna még! Köszönjük nagyon szépen és folytassák ugyanígy, ugyanis jobb már nem lehet! Áldást, egészséget mindenkinek, akinek köze volt a tegnapi esténkhez a Pesti Vak Varjú-ban! (egy, az életét a bel- és külföldi éttermi-szállodai-utaztatási világban végigdolgozott házaspár)
jakabffy Miklós - 2021. július 15., csütörtök 11:51

"Remek ételek"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek minősége kifogástalan, a kiszolgálással sem volt problémánk. Mindent időben megkaptunk még úgy is, hogy szinte minden fogást már pincér hozott, tehát tényleg nem lehet rá panasz. Az egyetlen gond (számomra), hogy az étterem kicsit hangos és zsúfolt volt. (A csokoládészuflét pedig bátran ajánlom, a legjobb desszert, amit valaha ettem)
N. Fruzsina - 2021. július 15., csütörtök 07:48

"Nagyon jó, mint már korábban is"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most is remek ételeket kaptunk, figyelmes volt a kiszolgálás, kellemes a környezet. Ha nem szólna közben zene (vagy legalább halkabban szólna), akkor még jobb lenne.
Judit és András - 2021. július 15., csütörtök 05:18

"Mindig jó választás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Paulay Ede utcai Vakvarjú azon éttermek közé tartozik, ahol állandó magas színvonalon működik a konyha, a pincérek mindig kedvesek és segítőkészek, a felszolgálás üteme tökéletes: nincsenek üresjáratok. A hely hangulata családias, a belső kialakítás modern. Minden alkalomra tökéletes választás!
Kurcz Judit - 2021. július 15., csütörtök 04:53

"Nagyon kellemes volt."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét nagyon kellemes helyen fínomat ettünk.
Zsigmond Gábor - 2021. július 15., csütörtök 03:56

"Szép nyári este"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A DiningCity héten vettünk részt egy kellemes meghitt vacsorán. A hőség ellenére hűvös volt még az emeleti asztaloknál is. A várva várt hűsítő italok kicsit késtek, de aztán minden a helyére került. Jól éreztük magunkat,, Vakvarjú most is hozta a szokásos magas színvonalat.
Meixner Mónika - 2021. július 14., szerda 14:19

"Jó konyha, figyelmes kiszolgálás"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Már többször voltunk az étteremben, mindig hozza az elvárt jó minőséget. Figyelmes és gyors a kiszolgálás. A szűzderék húson maradt rágós-inas részek sokat rontottak az egyébként tökéletes ételen. A Csokoládészuflét vétek kihagyni, kitűnő! Amit ettünk: Előételnek:Hideg meggyleves amarena meggyel, habcsókkal és Tanyasi zöldborsóleves snidlinges fásgaluskával; Főételnek: Brazírozott omlós szűzderék paprikás rösztivel, hűs tökfőzelékkel és kaporolajjal és Kemencében sült aranydurbincs újburgonya, vajon sült zöldségek, petrezselyemhabbal; Desszertnek: (hagyományos) Madártej citrusos hablabdákkal és Csokoládészuflé szedres-ribizlis chutney-val, málnasorbet-val Italnak Aperolos, proseccós sárgadinnye dzsúzos „Vak Varjú” koktélt (kis csalódás) és epres-bazsalikomos rozé fröccsöt választottunk.
B. L. - 2021. július 14., szerda 06:53

"Teljesen rendben volt! - Őszintén ajánlom."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nem egyszerűsítették túl a menüt az alkalomra, szuper volt a választék és a minőség. Az egyik résztvevő szerint: "Csak 9-est adnék rose kacsamellhez jobban illett volna valami könnyű", de ezt leszavaztuk, mert bőven volt könnyű-könnyű párosítás is. A felszolgálás is rendben volt, egy kis belassulást lehetett tapasztalni, mert - legalábbis amikor megérkeztünk - telt ház volt. De nem volt zavaró.
Gábor - 2021. július 14., szerda 06:02

"Látogatás a Vak Varjúban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szuper a hely, vissza fogunk meg térni.?
Csörgő Lajos - 2021. július 13., kedd 18:17

"Születénapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Születésnapi ebédre érkeztünk, társaságunkban volt idős rokon és 2 kisgyerek is.Mindenki igényét ki tudták elégíteni. Jó volt az asztalválasztás (gyermek játszó mellett).A koktélok finomak voltak. Fantáziadús ételválaszték és menüsor várt bennünket. Az ünnepelt még ajándék bögrét is kapott.Szívesen visszatérünk legközelebb is.
Lőrincz Beáta - 2021. július 13., kedd 16:13

"Hangulatos belvárosi étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szimpatikus az étterem központi elhelyezkedése, emiatt mondjuk már hétfő este is elég nagy forgalom volt. Ez a kiszolgáláson szerencsére nem látszott, nem kellett semmire sokat várni. Az ételek kiválóak voltak, az adagok pedig bőségesek.
Téglás Szilvia - 2021. július 13., kedd 13:47

"Értékelés "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. Az ital rendelésünk sajnos 2 részletben érkezett meg (a borunk lemaradt). Az előételek finomak voltak. A főételből a rose kacsamell túl lett sütve. A bőrén sült csirkemell finom volt és a szárított paradicsom pesto, isteni! A desszertek is finomak voltak.
Zimborán Ágnes - 2021. július 13., kedd 11:16

"Kíváló étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Vakvarjú a kívállóságát a járvány utáni újranyitás után is megtartotta. Mindennel meg voltunk elégedve.
Müller Zsuzsanna - 2021. július 13., kedd 03:47

"János"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kitűnően kialakított étteremben kellemes estét töltöttünk. Az ételek rendkívül ízletesek voltak, tálalásuk kiemelkedő. A személyzet kiválóan, gyorsan, szakszerűen végezte dolgát.Remek étterem!
Dr. Sajó János - 2021. június 20., vasárnap 07:41

"Fenomenális hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az első éttermünk a párommal az éttermek újranyitása óta, a 6. évfordulónkat jöttünk ide megünnepelni és nagyon jól sikerült. A pincérek kedvesek voltak az ajtótól kezdve, még akkor is, amikor elsőre picit furcsa vagy buta kérdéseket tettünk fel a Gin-Tonic-al kapcsolatban. A hely hangulata alapból nagyon jó, viszont amikor élő zongora zene kezdte el kísérni a vacsoránkat, akkor teljesen megvettek bennünket. Az ételek nagyon finomak, gyönyörűek és laktatóak, a főétel+desszert kombóval bőven elteltünk.
Kónya Csaba - 2021. május 15., szombat 13:38

"Még mindig hibátlan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Vakvarjú még mindig hozza a megszokott színvonalat, mind a kiszolgálás színvonala, mind az ételek - italok minősége és mennyisége, illetve a kellemes hangulat terén. Sosem okoz csalódást, a Vakvarjú név garancia egy hibátlan élményre :)
Magda Lilla - 2020. november 11., szerda 07:45

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szépen berendezett az étterem. Ízletes és szépen tálaltak az ételek. A felszolgálók nagyon udvariasak és figyelmesek. A felszolgáló hölgy ,már arra is emlékezett milyen kávét iszom a desszert után. ? Mindig szeretek visszatérni ide! és a csokoládészuflé kihagyhatatlan!! ?
Mayláth Klára - 2020. október 28., szerda 17:08

"Lehengerlő!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hol is kezdjem.. Szívmelengetően szép étteremben vártak az ott dolgozók minket, ezt csak az tetézte, hogy egy gyönyörű asztalnál foglalhattunk helyet kis családommal. A felszolgálás szuper gyors és kielégítően kedves volt, illetve minden úgy történt ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Az italok és ételek elkápráztatóan finomak voltak, az élő zongora pedig szint úgy. A Rosé Kacsamell az eddigi egyik legfinomabb étel volt amit ezidáig fogyasztottam. A Csoki torta kellően lágy volt és omlós, a szőlő sorbet pedig egyszerűen díjnyertes. Ezúton is hálámat szeretném kifejezni az ott dolgozóknak a csodás estéért amit a Vakvarjúban kaptunk! Garantáltan vissza fogunk még térni!
Palotás Árpád - 2020. október 28., szerda 16:12

"Szuper étterem "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikusan éreztük magunkat az étteremben,a hölgy felszolgálónk nagyon kedves és figyelmes volt! Az ételek isteniek voltak! Biztos vissza térünk még!
Klapkai Melinda - 2020. október 28., szerda 16:08

"Kiváló "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Megfelelő adag ízletes ételek. Kiváló figyelmes pincérek. Kutya barát étterem külön tapsot érdemel. A felszolgaló hölgy kérés nélkül hozott vizet a kutyának. Nagyon hangulatos étterem. Bármikor örömmel visszatértünk.
Nagy Viktória - 2020. október 28., szerda 15:54

"Szuper!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon tökéletes volt.Kedves,szimpatikus ki szolgálás.Csak ajánlani tudom a helyet!?
Sára Simon - 2020. október 28., szerda 15:53

"étterem hét 2020 ősz"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Viszonylag gyors, kedves kiszolgálás. A korábbi tapasztalatokhoz képest egy-egy étel kicsit kevésbé volt finom mint vártuk, de azért még így is tisztességes. Ide mindig jó visszajönni.
Pusztai Ádám - 2020. október 28., szerda 11:36

"Perfect family restaurant "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hello, thanks to this restaurant we had a great lunch time with 2 very small kids. Service is fast, food is tasty, there is place for kids to play. We had 2 high chairs for our kids (even there were so many families with kids). And felt very comfortable on our table. We didn’t wait at entrance to be placed. Food is tasty and nicely presented. We will come back because only positive emotion.
Olga Aspro - 2020. október 26., hétfő 06:55

""Hiányosság'"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Az étterem hetén csütörtökön 15-en 18hra volt asztalunk foglalva a párommal érkeztünk. Az asztalok között 1,5 m nem volt meg,csak egy virág választott el minket a másik asztaltól. Egy fiatal lány volt a felszolgálónk,vagyis minden feladat más ember dolga volt,volt aki leszedte az asztalt/ megjegyzem egyikönk még evett,de már jöttek es elvittek a masikunk tányérját/volt aki hozta a következő fogast,nagyon zavaró volt ennyi embert látni az asztalunknál.A bableveshez nem kínalt a felszolgáló lany se kenyérfélet es se csipőset,holott a masik asztalnál az uriember ezt mind felajánlotta. Úgy éreztük végig,h sürhetnék minket,h minnel előbb távozzunk,holott még nem is volt teltház sem..A kacsamell kicsit alul készült,a desszenél a császármorzsa 4-5 db is égett volt. Mikor végeztúnk,megse kérdezte a felszólgáló h megvoltunk e elégedve,vagy izlett e a vacsora,semmit sem..Nagyon csalódottak voltunk,pedig rendszeres vendégek vagyunk a Kopaszin lévő ettermükben es soha se tapasztaltunk ott ilyen kiszolgálást. Amikor fizetett a párom a felszolgáló lány a következőt kérdezte: " Számolhatok 10% borravalót"?? Majdnem megkerdeztem ugyan mire, erre a kiszolgálásra? Vagy kötelező v adható? Sok étteremben megfordulunk,de ilyet még sehol sem tapasztaltunk. Remélem ha legközelebb megyünk ilyen kiszolgálásban nem lesz újból részünk.Sajnos rontott az esténken ez a hozzáallas. Csak javaslat,h a felszolgálókat erre is kikéne oktatni,h hogyan bánjunk a vendégekkel,főleg most h fontos a magyar vendég is ,mert ugye nincsennek külföldiek a vírus helyzet miatt, ezert minden vendeget meg kellene fogniuk es tartaniuk azt gondolom..Köszönjük a vacsorat.üdv:Kriszta és Tamás
Kiss Virág - 2020. október 25., vasárnap 19:33

"Remek hely, jó ár-érték arány"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az enteriőr hangulatos, a pincérek hihetetlenül gondoskodóak voltak (bár kicsit fejetlennek tűnt a dolog a tömeg miatt, de ez nem róható fel a helynek, mindent kifogástalanul kezeltek!). Az ételek finomak, az adagok bőségesek, 3 Étterem Hét fogással teljesen jól laktunk, pedig volt köztünk nagyétkű is. A forró "koktélok" szenzációsak, illatosak, a felszolgálás idejével kapcsolatban sincs semmi ellenvetés, összességében tényleg minden rendben volt, vissza fogunk térni máskor is!
Szunyogh P. - 2020. október 21., szerda 08:59

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szokásos finom ételek, kedves pincérek jól éreztük magunkat.
Prondvai Erika - 2020. október 19., hétfő 20:25

" "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, remek volt a hangulat és a kiszolgálás és az étkek is.
Orsolya Deme - 2020. október 19., hétfő 16:04

"Ragyogó vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő ételek, kifogástalan és ráadásul szakértő kiszolgálás!
Péter Kostyál - 2020. október 19., hétfő 14:59

"Remek ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy remek ebédet költöttünk el. Nem csalódtunk a Vakvarjú minőségben :)
Márta Máté - 2020. október 19., hétfő 14:58

"XX"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek , kedves kiszolgálás :) kicsit zsúfolt , de hangulatos a hely.
Kozma Vilma - 2020. október 19., hétfő 12:14

"Csodás ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás, finomak és változatosak voltak az ételek, az egész étteremnek nagyon klassz a hangulata.
Tegzes Diána - 2020. október 19., hétfő 11:49

"Minőség mesterfokon!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű tálalás, különleges ízek, hatalmas adagok, hangulatos környezet, jó kiszolgálás jellemzi az éttermet.
Galó Gabriella - 2020. október 19., hétfő 09:17

"Service Below average "

3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Staff was all in a hurry and did not create the atmosphere of fine dining
W Ang - 2020. október 19., hétfő 07:57

"visszavágyunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étterem Hét gasztro-esemény keretében ez a harmadik hely a hová eljutottunk. Minden várakozásunkat felülmúlta a hely. A hangulat, az étel- és italválaszték, a kedves és figyelmes kiszolgálás, és az isteni menüsor. Csupa dicséretet tudunk mondani, nagyon örülünk, hogy kipróbáltuk, és amint lehet, abba biztos vagyok, hogy visszatérünk.
Balogh J. - 2020. október 19., hétfő 07:44

"Vasárnapi ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek minősége és mennyisége kifogástalan volt, hangulatos környezetben fogyasztottuk el vasárnapi menüt. "Akárrrr" minden vasárnap szivesen itt töltenénk az ebédidőnket :)
Pitlik Gabriella - 2020. október 19., hétfő 07:43

"Fantasztikus élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyik legjobb élményem volt ebben az étteremben, a pincérek nagyon kedvesek, udvariasak voltak. Az étel kifogástalan volt, az adagok pont jók. Még biztosan visszatérünk.
Kostyál Regina - 2020. október 19., hétfő 07:05

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden. Megfelelő adagok. Kedves személyzet. Jo szivvel ajánlom
David Krisztina - 2020. október 19., hétfő 06:17

"Roppant kellemes hely volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak, a sok vendég ellenére nem érezte magát szorongva az ember, kényelmesen el lehetett férni, és hallani egymás hangját. A kiszolgálás pompás volt, a pincérnő roppant kedves és aranyos volt. Az ételekre sem lehetett semmi panaszom. Már régóta el szerettem volna jönni ide, és megérte a várakozást. :)
Liszkai Kata - 2020. október 19., hétfő 06:03

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Brutyó Zsófia - 2020. október 19., hétfő 06:01

"Kiemelt figyelem a speciális igényűeknek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan meg voltam elégedve az étteremmel. Külön kiemelném, hogy mennyire odafigyeltek a speciális igényekre is, már a nevem hallatán tudták, hogy én vagyok a peszkatáriánis vendég. A hely maga hangulatos volt, a pincérek kedvesek, segítőkészek. Az ételek is gyorsan érkeztek, de frissek is voltak. Az adagok hatalmasak. Nagy volt a választék, mindenki talált magának fogára valót. Csak ajánlani tudom.
Horváth Nikolett - 2020. október 19., hétfő 05:33

"Megérte :) "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az összes fogás tökéletes volt, a szöllős fagyira +10 pont :) a pincérek külön díjat érdemelnek :)
Gyetvai Dániel - 2020. október 19., hétfő 05:25

"VakVarjú értékelés "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, a kiszolgálás is színvonalas volt.
Duli Szilvia - 2020. október 18., vasárnap 22:24

"Csalódás"

1,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
A korábbi értékelések miatt, nagy reményekkel vártuk vacsoránkat az étteremben. Csalódnunk kellett, s nem a kiszolgálás miatt, nekünk az ételek messzemenően nem jöttek be. Az előételként felszolgált "csippentések" unalmasak, jellegtelenek voltak, a specialitásként emlegetett rosé kacsamell káposztás tésztával fogás, pedig kritikán aluli volt. A káposztás tészta, egy halom túlfőzött, nyomokban káposztát tartalmazó halom volt, míg a kacsamell jellegtelen, rágós hús. A csokis brownie, kiszáradt, kemény süteményként érkezett. A kiszolgáló személyzet igyekezett mindent megtenni, hogy jól érezzük magukat, de ehhez jó ételekre is szükség lett volna. Olvasva a pozitív kritikákat, lehet, hogy én máshol jártam....
Csillag - 2020. október 18., vasárnap 19:39

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes estét töltöttünk itt, az ételek nagyon finomak voltak.
Simon Katalin - 2020. október 18., vasárnap 18:52

"ebéd"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Kicsit túl vállalta magát az étterem szerintem nem szokott az ilyen telt házhoz. Sajnos az egyik főétel nemigen felelt meg a kívánalmaknak. A többi rendben volt.
Gyuláné Lieb - 2020. október 18., vasárnap 18:51

"Remek hely, remek fogásokkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már nem először (és nem is utoljára) voltunk ott, de ahogy korábban is most is mindennel meg voltunk elégedve!
Zoltán Györkös - 2020. október 18., vasárnap 16:05

":)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálással teljes mértékben elégedettek voltunk, minden kérdésünkre kielégítő választ kaptunk. Az ételek egyszerűen fantasztikusak voltak.
István - 2020. október 18., vasárnap 15:44

"Vacsora a Vak varjúban"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
A menü nagyon finom volt. Jól éreztük magunkat.
György RADA - 2020. október 18., vasárnap 14:29

"."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, tökéletes ételek. Minden rendben volt, köszönjük szépen!
Szigeti Ákos - 2020. október 18., vasárnap 12:03

"Számlázásnal volt probléma.."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Annyi kellemetlenség volt, hogy a szamlanal nem az etterem hét lett felszamolva es kertek szerviz dijat. Miutan ezt jeleztem az ételekre a diningcityt szamolták de megis maradt szervizdíj.
Kovacs Csilla - 2020. október 18., vasárnap 11:48