Értékelések és vélemények


4,7

(190 Recensies)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Nagyszerű hely! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Messze felülmúlta az elképzelésünket! A hely maga is gyönyörű. Nem túl nagy, de pont emiatt nagyon hangulatos. A zenészek nagyon jól játszottak, a hegedűs minden asztalhoz odament, megkérdezte, van-e valami, amit szívesen hallanának. A mi kérésünket nem tudta fejből, de utána nézett, és pár perc múlva már játszották is, nagyon tehetségesek! 😊 Volt, hogy az ismertebb dalokat több asztalnál is énekelték, szóval tényleg, nagyon jó hangulata van a helynek. A felszolgáló hölgy extra kedves volt, többször is odajött érdeklődni, hogy minden rendben van-e. 😊 Már a választék is különleges, nehéz dönteni (ez volt az első étterem, ahol vadkacsát láttam az étlapon, én azt választottam) de mi teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel, nagyon finom volt. Mindenképpen ajánlom 😊
Kun Virág - 2024. február 25., vasárnap 07:13

"Not good expirience"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
They want to pay case in euro They did not inform us that do not accept cards
Dim Sokinazt - 2023. december 27., szerda 16:07

"Not bad"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
I expected better quality of the food. It was not bad but due to the references I have read before going to, I thought to get better quality. The musicians were nice and the atmosphere too. I didn't like paper table napkins
Dona W. - 2022. október 22., szombat 08:15

"Elégtelen"

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Ízetlen, unalmas, menza szintű tányérételek, salátalevél és paradicsom dekor, otthon az ember jobbat csinál. A hangulat nem ellensúlyozza, hogy minden ízetlen volt és egy olyan árfekvésben amiért egy csárdában elájul az ember, javaslom ti is nézzetek el, mert ide nem turistaként jönni csalódás volt.
Takács Ferenc - 2019. június 23., vasárnap 12:34

"Excellent meal!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We booked this restaurant based on food reviews and the prospect of live music. The photos of their food on their website do not do justice to the presentation in the restaurant. The quality and taste of the food was outstanding. There were four of us and each of us greatly enjoyed our meal. Three of us had the meal with some wine pairings and each of the wines was an excellent made to the food. The restaurant is small and the wandering violinist was enjoyable without being arbiters of. He took requests.
CynicalToad - 2019. május 27., hétfő 18:30

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat,isteni ételek és nagyon kedves kiszolgálás! Bíztos,hogy még menni fogunk!
Mauthner Tamásné - 2018. október 08., hétfő 03:59

"Kacsa étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt, a foglalástól a fizetésig. azt kaptuk amit vártunk, Figyelmes kiszolgálás, kellemes környezet.
Rácz István - 2018. szeptember 03., hétfő 05:56

"kulcsar tamas keszthely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Én csak először voltam itt de nem utoljára
kulcsar tamas - 2018. március 03., szombat 05:40

"Kacsa"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Az étel alapvetően rendben volt, a tányéron az elhelyezés, a díszítés is, a kacsa puha, bőre ropogós, viszont számomra túl sós. A kiszolgálás kedves és udvarias, de alapvető hiányosságok voltak. Nem volt a terítéken és csak kérésre hoztak szalvettát, nem szedték le a tányérokat az étel elfogyasztása után. Viszonylag nagy volt az asztal, így a használt tányérokat, evőeszközt kitettük a szélére, előbb-utóbb elvitték, de nem túl gusztusos így étkezni. Az főétel fogyasztása közben, egy harmadik személy, nem aki kiszolgált minket, a beszélgetésuünket megzavarva, végzett "piackutatást", hogy elégedettek voltunk-e (múlt időben!) a promócióval?
Rudas Andrea - 2016. március 31., csütörtök 09:06

"Kíváló konyha és szervíz"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nevéhez méltóan, a kacsacomb tökéletes!
Péter - 2016. március 29., kedd 06:57

"Varázslatos vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek, finom ízek, udvarias és kedves felszolgálás! A figyelmesség, a finom vacsora, a hangulatos zongora- és hegedűszó varázslatossá tette az esténket. Köszönjük!
Gina - 2016. március 28., hétfő 13:25

"Tradícionàlis és hangulatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Kacsa Étterem szuper volt! Kivàló a kiszolgàlàs és finomak az ételek. Az estét az élőzene tette igazàn különlegessé.
Cs. Veronika - 2016. március 26., szombat 14:22

"jó színvonal"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A már korábban megismert jó színvonalat kaptuk, sajnáltuk, hogy kevés hazai vendég volt, talán a közelgő húsvét okán....
Kóczián - 2016. március 25., péntek 07:14

"Valentine-vacsora / Valentine-dinner"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon régen voltunk itt, és nem tudom mert nem jöttünk gyakrabban..., mert kedves a szolgáltatás, finomak az ételek (avocados ráksaláta, lazacos tortácska, lepényhal és kacsa, karamellizált banán, diós csokoládés) amelyeket választottuk a különleges Valentin-menüból, és az előzene miatt is és a szép "Valentin-decorátió köszönhető, hangulatos este volt. Ajánom!!! A long time ago we were here, and I do not know why we did not come here more often..., because the service is friendly & efficient, the food is delicious (avocado shrimp salad, salmon tartlet, flatfish, crispy leg of duck, caramelized banana, walnut-chocolate brownie) which we chose from the special Valentin-menu, and also due to the live-music and "Valentine"-decorations, there was a nice atmosphere. Highly recommended!!!
Mozley Ellen - 2016. február 15., hétfő 17:22

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Waiter was very attentive to details and responded to our requests as needed. The food was very fresh and tasty. Three of us tried different dishes and we're all satisfied in every way. We took several photos of the dining area and the food to bring Bach to New York as it brought back to mind the ambiance we used to have in small family restaurants in the 70s and 80s before the dominance of commercial establishments. The deserts were also a splendid treat and really topped off the entire experience in a wonderful way. The beauty of the area is an added benefit to the foreign visitor as it provides an amazing view of the Parliament buildings and the entire waterway. I recommend an evening visit when the night lights provides an ambiance well wothy of the travel
Larry Lawrence - 2015. április 01., szerda 10:39

""

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Különleges nosztalgikus kirándulás volt ez számunkra a régmúltba, ezen a helye a XX. század elején (az I. világháború végéig) Heinzl Jakab vendéglője volt, akit mi csak Ópapaként emlegettünk.Felesége és két lánya (a nagymamák) készítették az ételeket és felszolgáltak. "Békebeli" polgári családként jellegzetes színfoltját jelenthették az akkor Vízivárosnak. A vendéglő mostani arculata persze egy jóval magasabb kategóriát képvisel, őket pedig régen elnyelte a feledés homálya.A tegbapi étkezésből kiemelném az ételek magas színvonalát, és a különlegesen figyelmes kiszolgálást. További sikeres működést kívánunk!
Pusztay Mária - 2015. március 23., hétfő 11:21

"Igazi gyöngyszem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül jó ételkompozíciók (pl. az előételek között szereplő kaviáros, füstölt lazac és spenótkrémes palacsinta egészen fenomenális), kiváló és figyelmes kiszolgálás. Az italárak az átlagosnál magasabbak, de az ételek minősége ezt ellensúlyozza. Az egyik főételnél félreértettük egymást, szó nélkül kicserélték, 10 percen belül hozták az új, frissen készített főételt. Ízléses békebeli berendezés, csak a hátsó traktusban csúszott meg a dekoráció a Szász Endre-esque, inkább rémisztő festményekkel, a többi berendezési tárgy egységet alkot.
szra - 2015. március 23., hétfő 09:24

"Jó hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Végig éreztem, hogy fontos vendégként kezeltek arrogancia nélkül. Jó volt a kiszolgálás.
Garai Márton - 2015. március 23., hétfő 08:52

"Kiváló étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind az ételek,mind a kiszolgálás első osztályú volt. Mindennel meg voltunk elégedve.
B - 2015. március 23., hétfő 06:23

"isteni volt minden"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgáló úrról és hölgyről csak nagyon jókat tudok írni, igazi PINCÉREK. Az ételek minősége (íze) kiváló volt, a tálalás kifogástalan. Nagyon jól éreztük magunkat, isteni volt minden.
Laszlovszky Gizella - 2015. március 23., hétfő 06:00

""

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
figyelmes kiszolgálás, rövid várakozási idő, finom ízek, jó látványtervezés a tálaláskor,
Kádár Gáborné - 2015. március 22., vasárnap 09:32

"értékelés"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
érdemes volt eljönni
dr hereb istvan - 2015. március 21., szombat 16:55

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első alkalommal jártunk az étteremben, nagyon elégedettek voltunk. A kiszolgálás nagyon udvarias és kedves, a választott elő és főétel kifogástalan volt, a desszertek pedig szép befejezést adtak a vacsorának. A vacsora mellé pedig hangulatos volt az élő zene, és a finom borokról sem szabad megfeledkezni. Köszönjük!
Oláh Péter - 2015. március 20., péntek 19:54

"-"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Udvarias kiszolgálással, jó , minőségi ételeket kaptunk , az egyéni igényeket is figyelembe vették. Jól éreztük magunkat ! Köszönjük a hozzáállásukat. Ajánlani fogjuk másoknak is az éttermet. Üdvözlettel: Dévay Zoltán
Dévay Zoltán - 2015. március 20., péntek 10:45

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
...Bocsánat!Fontos hozzátennünk,hogy a zenekar virtuóz,a műsoruk a helyhez illő és igazán kellemes!
Dr.Szabó Márta - 2015. március 18., szerda 21:27

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves fogadtatás a kellemes környezetben.Az ételek kifogástalanok,különlegesek,a felszolgálás közvetlen ,ugyanakkor profi.Jövünk és másoknak is ajánljuk,köszönjük....
Dr.Szabó Márta - 2015. március 18., szerda 21:23

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt!
lorincz eszter - 2015. február 16., hétfő 07:42

""A charming and delightful evening""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Wonderful atmosphere. Delicious Hungarian food. Waiter with great personality and sense of humour. Beautiful music played by a very talented violinist, who asked us for our requests.. A birthday treat for my sister and we all enjoyed ourselves enormously. All the other guests appeared to be locals which we appreciated and added something to the atmosphere.
Sandy - 2014. október 28., kedd 21:13

"Állapotosan is kellemes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes Hangulat, készséges kiszolgálás, Nagyon jó konyha. :)
Maráczi Zoltán - 2014. október 23., csütörtök 14:12

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos, elegáns vendéglő. A pincérek rendkívülien előzékenyek és kedvesek.
Enikő - 2014. október 23., csütörtök 12:42

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes kiszolgálás, finom ételek. Egy kritizálhatò pont a ropogòs burgonyachips: puha, néhol nyers, olajban ázott.
I.Krisztina - 2014. október 23., csütörtök 03:50

"Brilliant Atmosphere, Great food"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Really good food and staff were incredibly friendly. The live music makes for a wonderful evening. Would definitely recommend.
Chris - 2014. október 22., szerda 18:56

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ízletes leves, finom kacsacomb, kellemes desszert - köszönöm.
Reiman Krisztián - 2014. október 22., szerda 01:11

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
kitünő minden,a desszert kicsit száraz
Réther Attila - 2014. október 21., kedd 11:48

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Alapvetően jó étterem, finom ételekkel.Ha valaki túl közel kap helyet a zenekarhoz, az lehet zavaró.
Éva - 2014. október 20., hétfő 16:45

"Hat elégedett vendég"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletes volt az étel,roppant figyelmes volt a kiszolgálás, mindezt az élő zene tette még kellemesebbé.
Barna Katalin - 2014. október 20., hétfő 09:46

""

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kituno kiszolgalas.
Jamak Katalin - 2014. október 19., vasárnap 15:41

"Köszönjük!"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, előzékeny és figyelmes felszolgálók, jó hangulat, kellemes élmény. Külön kiemelném az egyes ételek közötti pont megfelelő várakozási időt. Viszont a zene egy kissé hangos volt, a beszélgetés rovására.
Edit - 2014. október 19., vasárnap 14:14

"Köszönjük!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, előzékeny és figyelmes felszolgálók, jó hangulat, kellemes élmény. Külön kiemelném az egyes ételek közötti pont megfelelő várakozási időt.
Gombosné Sipos Edit - 2014. október 19., vasárnap 14:12

"Teljes megelégedés !"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő konyha, kellemes környezet, figyelmes kiszolgálás ajánlom mindenkinek !!
Péter Tibor - 2014. október 19., vasárnap 12:34

"Zahorán Márti"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes környezet, ízletes ételek nagyon igényes tálalással. A felszolgálók kedvesek, figyelmesek. Mindenkinek bátran ajánlom.
Zahorán Márti - 2014. október 19., vasárnap 07:26

""

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Csalódás volt az előző alkalmakhoz képest.Az ételek többségében átlagosak voltak a vadas marha nem puha a gombóc ttésztája íztelen. Lassú kiszolgálás, a zene hangulatos de túl hangos a beszélgetés mellett. A kiszolgálás kedves.
Kovács Béla - 2014. október 19., vasárnap 07:13

"Lot of shill posts."

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Right now it's: 10/18/14 12:25 PM; the restaurant opened half hour ago. Newest four posts, ALL dated TODAY, Saturday: "Ismét egy kellemes este" (Again a pleasant evening) Next:"" ; "Az eddigi legjobb" (So far the best); and the fourth again: "". And there is the dumb one (in English) by a certain Susan Caddy with the title: "Best dinner in Budapest" but she (being a Hungarian) accidentally put in the accented Hungarian "o" (in: "Somlói" - in this - my - instance, it is a cut-and paste) in her Hungarian keyboard. So we know this "review" is bogus too. No prices mentioned, generally no dishes mentioned, just a bunch of gushing; a legit posted or reviewer usually(!) includes all those. This is a veritable shillfest.
Shillhunter - 2014. október 18., szombat 10:51

"Ismét egy kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kellemes hangulat mellett, a személyzet kedvessége és hozzáértése egészítette ki a rendkívül ízletes vacsorát.
Losó Miklós - 2014. október 18., szombat 07:06

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, figyelmes kiszolgálás, kellemes hangulat, csupa pozitív, másoknak is bátran ajánlom!
M. Eszter - 2014. október 18., szombat 06:30

"Az eddigi legjobb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyerekekkel voltunk a régi idők polgári lakásának hangulatát idéző étteremben. A fogadtatás kedves, a kiszolgálás gyors, a hangulat vidám volt. Az ételek fenségesek, mennyiségben is több, mint elegendőnek bizonyultak. Visszajövünk.
Horváth Zoltán - 2014. október 18., szombat 06:20

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves fogadtatás után, egy kellemes hangulatban (élőzene), barátságos környezetben elfogyasztott príma vacsorában volt részünk, melyet kedves, udvarias felszolgálók tettek emlékezetessé.
Tardos Károly - 2014. október 18., szombat 06:04

"Katalin"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tegnap este töltöttünk egy szép estet. Mind az étel mind a kiszolgálás es a kellemes zene kifogástalan volt. Mindenkinek ajánlom az éttermet aki egy polgári igényes éttermet keres.
Bánk Kata - 2014. október 17., péntek 20:16

"Anniversary"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hangulat kiváló, remek kiszolgálás. Az étel nem hozta azt az élményt, amire vágytunk (marhahús vadasan zsemlegombóccal). A hús száraz volt, a zsemlegombóc pedig el nem fogyasztott levesbetét darabkákból volt összeragasztva.
Dr. Somogyi Andrea - 2014. október 16., csütörtök 18:58

"Egy igazi békebeli hangulat "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig csodás hangulat, lenyűgözően figyelmes kiszolgálás! Köszönjük a vacsorát.
Bánvölgyi András - 2014. október 16., csütörtök 16:59

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan és nagyon kedves,udvarias kiszolgálás.Nagyon jól éreztük magunkat.
Samuné Simon Márta - 2014. október 16., csütörtök 16:09

"Kellemes"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes estét töltöttünk el, nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás szimpatikus volt!
Krisztina - 2014. október 16., csütörtök 13:07

"vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos esténk volt, figyelmes kiszolgálással, ízletes ételekkel. Köszönjük
Ildikó - 2014. október 16., csütörtök 05:51

"Polgári entérieur a századelőn, nívós kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes estét töltöttünk az étteremben.A menű váltizatos volt, az adagok megfelelőek, nem spóroltak a mennyiségen. A pincérek gyorsak, mosolygósak, arra is szánnak időt, hogy apróbb dolgokat negbeszélenek a vendéggel.
dr Berényi Pál - 2014. október 15., szerda 21:15

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Kellemes eteleket ettunk, nagyon finom bort ittunk, a kiszolgalas pedig tokeletes volt. A rovid arak teljesen vallalhatatlanok. Nekem az etterem egy kicsit tulzsufolt es fura a hangulata. Az elo zene nekem inkabb zavaro volt. Az osszbenyomasom azert jo.
Benedek Aron - 2014. október 15., szerda 10:12

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Tetszett, finom volt.
Szatmári Szabolcs - 2014. október 15., szerda 06:58

"Hangulat"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon kellemes az élő zene, de szokás szerint kicsit hangos, a beszélgetés ezért a zene alatt szintén hangosabb a kelleténél
Kócziánné.dr.Sz:E. - 2014. október 14., kedd 07:48

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menü valamennyi fogása, ízletes, igényes, szépen tálalt és bőséges. Az étterem nevéhez illően a kacsacomb egészen fantasztikus. A desszertek is meglepően frissek és ínycsiklandóak. a kiszolgálás figyelmes, tapintatos, szívélyes és elegáns. Bravó!
Datcsinszky Erika - 2014. október 14., kedd 06:57

"“Best dinner in Budapest!”"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The entire dinner was an unforgettable treat. The cold goose liver was simply ingenious, the mushroom cream soup fresh and light, the combination of the three cuts of duck (liver, breast and leg) very special. And the Somlói Galuska was the best dessert I have ever had!The Hungarian gipsy music was superb with a very attentive service and a nice atmosphere! You must give it a try when you visit Budapest!
Susan Caddy - 2014. október 03., péntek 19:24

"“Everything was perfect”"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The restaurant dealt perfectly with a group booking of over 40 people, adapting final numbers at the last minute and providing a fantastic local experience. All elements were great: authentic well-prepared dishes, lovely Hungarian wines, talented and crowd-friendly musicians, and smiley faces all round.
Ulf Arntell - 2014. május 25., vasárnap 18:09

"Outstanding typically Hungarian restaurant!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
I have been in this restaurant a few times on my regular trips to Budapest and have never been disappointed. The food is very good and service is really nice as well. My all time favorite is the crispy duck, but the other dishes (soups, desserts) i have tried were good as well. Good value for good price.
Gabriella Smith - 2014. május 02., péntek 15:32

"Amazing lunch!!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We had lunch here and the food was exceptional! You must pay a visit to this cute little restaurant. Away from all the touristy areas. The owner suggested the wine according to the dish that I ordered. I had the chickenpapprikash with egg noodles and my bf had the beef stew. The meat was very tender and the food tasted amazing! I would definitely go back if I was staying longer. Ana
Ana Cuadrado - 2014. április 21., hétfő 17:31

"Excellent and recommended!!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We found this late on a sunday night and were really impressed with the ambiance, live music and attentive and personal service. The food was very good - authentically Hungarian, tasty and nicely presented. Would recommend.
Marianne Krüger - 2014. április 05., szombat 17:20

"-"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kiváló volt minden, most voltunk először de nem utoljára!!!
kozma jános - 2014. március 24., hétfő 21:31

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy csodálatos estével ajándékoztak meg minket úgy kulináris, mint kiszolgálás tekintetében! Mindenkinek tiszta szívből csak ajánlani tudom, hogy látogasson el a Kacsa Vendéglőbe!
Krisztina - 2014. március 24., hétfő 11:58

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét fantasztikus íz élményt adott a konyha, köszönjük a chef úrnak. A kiszolgálás tökéletes volt mint mindig. Az élő zene pedig még romantikusabbá tette a vacsorát. Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet!
Ákos - 2014. március 24., hétfő 10:48

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Öten ebédeltünk az éttermi hét során a Kacsában.A felszolgálás és a vendéglátás profi volt.A "nouvelle cuisine"néhány elő - és főétel esetében túltengett,vagyis nagy tányéron kis adagocskák.Az evőeszközök nem egyformasága és pl.a teás csészében felszolgált leves kicsit rontanak az összképen,de lényegében egy kellemes étkezés volt egy kellemes helyen.
Herman Gábor - 2014. március 24., hétfő 09:31

"DiningCity"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos kis étterem. Ak csak teheti, térjen be!
Márton Attila - 2014. március 24., hétfő 09:14

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Finomakat ettünk és még a másfél éves unokánk is jól érezte magát
Szabados György - 2014. március 24., hétfő 06:29

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon meg voltunk elégedve az ételek minőségével és a kiszolgálással is a két zenész játéka kellemes volt.
Keszthelyiné K.Katalin - 2014. március 23., vasárnap 16:57

"Vendéglátás felsőfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A jó értelemben vett polgári vendéglátás csúcsa. Tökéletes konyha, nem tolakodó, mégis odafigyelő törődés. Tanítanivaló kiszolgálás.
Péri Benedek - 2014. március 23., vasárnap 15:45

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hangulatos étterem, udvarias pincérekkel és finom ételekkel.
Anita - 2014. március 23., vasárnap 13:21

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
olyan az egész mint egy időutazás... :D
jaromil - 2014. március 23., vasárnap 08:54

"köszönöm"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló konyha! Nagyon kedves, udvarias kiszolgálás! Biztos, hogy nem ez volt az utolsó látogatásunk! :-)
Springel János - 2014. március 23., vasárnap 07:35

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes élőzene mellett élvezhettük az étterem nyújtotta remek ételeket színvonalas kiszolgálás mellett.
Szabó Lajosné - 2014. március 22., szombat 16:09

"Budapest"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Remek volt az elkészített étel
Zsifkó Ádám - 2014. március 22., szombat 13:42

"nagyon jól éreztük magunkat"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos, barátságos és az étel, amit fogyasztatunk izletes volt. Szívesen jövök ide máskor is
Ljuba - 2014. március 21., péntek 07:18

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Pompás ételek, remek és kedves kiszolgálás ami az éttermet jellemezte. Csak az élőzene amit kicsit "soknak" találtunk!
Kristóf - 2014. március 20., csütörtök 08:05

"Kacsa újra"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Máskor is voltunk már, akkor is kellemes polgári hangulatú hely volt házias de különleges finomságokkal. Most sem csalódtunk, kiváló volt minden, élveztük a változatos és hangulatos zenét a kedves kiszolgálást és a választékot.
Kovács Béla - 2014. március 19., szerda 19:07

"Valentin nap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Valentin nap alkalmával látogattunk el az étterembe,ahol még nem jártunk korábban,de sok ismerősöm ajánlotta mint kiváló helyet.Igazuk volt!A menü tökéletes volt,a kacsamáj pástétom kiváló,a lazac lime mártással isteni,és a brownie fantasztikus volt.A borok remekül voltak összeállítva,a teljes telt ház,a élő zene,és a pontos,udvarias kiszolgálás pedig kifogástalanná tette az esténket.Ajánlom mindenkinek!
Szűcs Anna - 2014. február 16., vasárnap 18:27
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Собственно ресторан был рекомендован на стойке отеля как место где можно вкусно поужинать венгерскими блюдами. Впечатление прекрасное, зал на 30-35 человек, пианист и скрипач. Прекрасное меню на 6 языках, Специализация на утке и ее компонентов, Отличный выбор венгерского вина. Мне очень понравилось. Для Венгрии ценник выше среднего, Ужин на троих 150 евро. Еда и подача великолепные, за пять дней я там был 2 раза.
Anonymus - 2013. december 16., hétfő 22:45
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak a legjobbakat tudom mondani erről az étteremről!Kacsasültet ebédeltünk,utána édességként tökös-mákos rétest.Minden kiváló,ízletes és szépen tálalt volt.Miután 12 és 17 óra közötti időszakban voltunk ott,így -30% kedvezményt kaptunk minden italfogyasztásból.A kiszolgálás kedves,udvarias volt éreztük,hogy velünk törődnek,ránk figyelnek.Külön elismerés illeti a felszolgálót.Jó szívvel ajánlom mindenkinek,különösen annak aki elegáns,magyaros,hagyományos éttermet keres,akár külföldieknek is.
Anonymus - 2013. december 09., hétfő 11:38
4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Déli menüt ebédeltünk,hárman háromféle főételt.Sajnos a kacsa kevés is volt, és nem is volt teljesen puha, a másik két főétel finom volt. De a legízletesebb az almás rétes volt vaníliasodóval. Érezni lehetett, hogy a sodó nem porból készült, a rétes is finom volt, ropogós lapokkal. A pincérhölgy kedvessége viszont felülmúlt mindent. Nem volt tolakodó,természetes volt, nem erőltetett. Nem is emlékszünk arra, hogy mikor találkoztunk ilyen kedves,barátságos kiszolgálással.Köszönjük!
Anonymus - 2013. december 09., hétfő 09:11
4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
I had a wonderful trip in Budapest with my wife and we tried some restaurants. One of the best was Kacsa. The restaurant's name means duck, so we tried the duck specialties and weere totally satisfied with the flavours and the presentation. Recommended category!
Hammish Bowles - 2013. június 22., szombat 14:57
4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden rendben volt az étteremben, az étterem hétre nagyon jól felksézültek, kellőképpen választékos menükínálatot adtak. Az adagokkal jól laktunk és minden fogás finom volt. Az élő zene külön jót tett a hangulatnak, a kiszolgálás pedig diszkrét volt, illet az étterem hangulatvilágához. Jól éreztük magunkat, már ajánlottuk is barátainknak az éttermet.
Boldizsár Péter - 2013. április 06., szombat 16:45
4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes meglepetés volt, mert a régi üzemeltetéskor is jártam ott és a mostani konyhával, kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok.
Anonymus - 2013. március 30., szombat 18:28
4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden finom volt, amit ettünk: a leves(fácán), a kacsasült és desszert (csokihab és a somlói), de a kacsasült, amit én készítek omlósabb, porhanyósabb. Az is igaz, hogy az nem pecsenye kacsából, hanem hízott kacsából készül. A borok, ha nem adták volna az 50 %-os kedvezményt, nagyon drágák lettek volna.
Anonymus - 2013. március 27., szerda 13:59
4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A wonderful Saturday night dinner in the atmospheric and charming Kacsa Restaurant, which is very traditional in the best possible way. Service was attentive but not intrusive, wine was properly handled and opened at the table. Highlights were the pheasant consomme, and of course, the duck - very crispy but succulent, too. The musical performances from the violinist and pianist were excellent, and really enhanced the experience.
Anonymus - 2013. március 27., szerda 12:20
4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon szivelyes fogadtatasban volt reszunk,a konyha kituno,a felszolgalas szinten udvarias,szivelyes.
Anonymus - 2013. március 27., szerda 00:07
4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon kellemes étterem, kitűnő konyhával, csak ajánlani tudom.
Anonymus - 2013. március 25., hétfő 14:34
4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó hangulatú estét töltöttünk a vendéglőben, szuper volt a kiszolgálás és a hangulat is!
Guba Erika - 2013. március 25., hétfő 12:38
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elegáns hely, hétvégi hangulatos ebédre kíváló.
Anonymus - 2013. március 25., hétfő 10:41
4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kivalo minosegu volt az eloetel es a foetel, a desszert kevesbe, ezert csak 9 pontot adtam. A kiszolgalo kedves volt, de a kiszolgalas soran elfelejtett nehany dolgot, ezert csak 9 pontra ertekelnem. A hangulat kivalo volt!
Anonymus - 2013. március 25., hétfő 10:40
4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Remek étterem,jó értelemben vett polgári hangulat, szép teríték. Egy picit lehetett volna melegebb. Nagyon elégedettek voltunk.
Dr. Farkas Tamás - 2013. március 25., hétfő 10:22
4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló hely. A konyha nagyon finom, a kiszolgálás osztályon felüli
Anonymus - 2013. március 25., hétfő 09:17
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A konyha a levesekkel, az ízes, ropogós kacsasülttel,az omlós hallal, valamint a desszerttel remekelt. A kiszolgálás nagyon kedves, gyors és udvarias volt. Az étterem belsője pedig kiváló hangulatot teremtett egy igazi jó ebédhez. Köszönjük.
Anonymus - 2013. március 25., hétfő 09:12
4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Jó, de a magas listaárak távol tartanak.
Anonymus - 2013. március 25., hétfő 07:25
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép estét töltöttünk a " Kacsában ".A fogadtatás és a kiszolgálás nagyon jó volt, éreztük, hogy fontos az ott dolgozóknak, hogy valóban jól érezzük magunkat. Az ételek nagyon finomak voltak. A zene / hegedű és zongora / nagyon kellemes volt, sok szép örökzöldet hallottunk. Remélem, még visszatérhetünk ide. B.M.
Anonymus - 2013. március 25., hétfő 00:08
4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, figyelmes kiszolgálás, szép eszközök. Kicsit ó divatú étterem.
Györgyné Varga Zsuzsanna - 2013. március 24., vasárnap 14:22
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szombat estére foglaltunk az étterembe,már a fogadtatás kedves,udvarias volt.A felszolgálás hibátlan,minden a megfelelő időben jött úgy,ahogy rendeltük.A pincér hölgy és urak mosolyogva,barátságosan szolgálták ki a nem kevés vendéget,mindenkinek személyre szabott felszolgálást nyújtva.Köszönjük még egyszer a Kacsa Étteremnek ezt a szép estét és visszatérünk biztosan. Péter
Anonymus - 2013. március 24., vasárnap 11:47