Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi) - Budakeszi

Small db2a0d72 f95e 49b8 a318 cc2de9b8f8b7

Make a Online Reservation

About Rest Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)
Fő utca 1. , 2092 Budakeszi

Budapest és Budakeszi határában, hatalmas gesztenyefák árnyékában található a 110 éves múlttal rendelkező Budai Gesztenyés Nagyvendéglő.

Étlapunkon hagyományokat és régi alapelveket követve a magyar konyha ízvilágát vonultatjuk fel a legmodernebb konyhatechnológiai vívmányok segítségével. Az ételek elkészítése során felhasználásra kerülő alapanyagok között hazai kézműves termékek és saját készítésű lekvárok, pástétomok is megtalálhatók. Törekszünk arra, hogy kínálatunkban hiánytalanul megfeleljünk a szezonalitásnak, így biztosítva ételeink számára a legmagasabb minőséget. Évszakok váltakozásával frissülő állandó étlap kínálatunk mellett minden nap háromfogásos ebédmenüvel, kéthetente hatfogásos szezonális ajánlattal jelentkezünk, továbbá a tavaszi-nyári szezonban kerthelyiségünkben grillkonyhát üzemeltetünk, mely sültekkel és salátákkal várja vendégeinket.

Éttermünk tágas belső térre, galériára, kávézóra, kerthelyiségre és borpincére osztható, amelyek különféle rendezvények: kisebb családi események, születésnapok, esküvők, exkluzív céges vacsorák helyszíne.
Rendszeresen tartunk saját rendezvényeket is: borvacsorák, ételkóstolás, zenés estek szerepelnek programkínálatunkban, a gyerekeket pedig játszóház és az udvaron játszótér várja.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Budai Gesztenyés Nagyvendéglő – Budakeszi

Lees meer

Click to see opening-times and more

Értékelések és vélemények


4,8

(779 Recensies)


Konyha

9.6

Kiszolgálás

9.8

Hangulat

9.5

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ma voltam ott először, de nem utóljára! Gyömbéres sárgarépakrémlevest, és zöldborsókrémlevest ettünk csak. Isteni volt! Legközelebb tovább kóstolunk! Kiszolgálás kedves, udvarias. Környezet kellemes! Toalett illatos!
-

"Kellemes meglepetés :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ha röviden kellene értékelni, hát azt mondanám, hogy senkinek se hiányozhat a bakancslistájáról (az én bakancslistámon az egész étlap rajta van, méghozzá igen rövid határidővel)! Hosszabban: Nem dob fel a pénz, a barátnőmmel ezért olcsó éttermekhez vagyunk szokva, viszont nagyon kíváncsiak voltunk már, hogy mit nyújthat egy számunkra "drága" étterem. Az a helyzet, hogy nagyon-nagyon kellemeset csalódtunk. A hely: Csendes, nyugodt, tiszta környezetben, kellemes hangulatvilágítással ellátott helyiségek, lágy muzsika mellett étkezhetünk. beszélgethetünk két fogás között. A kiszolgálás: A felszolgálók egytől-egyig annyira kifinomultak, hogy tényleg úgy éreztük, hogy ők vannak értünk, most mi vagyunk a vendégek és itt valóban megvendégelnek minket. Mindeközben egyetlen pillanatra sem éreztük magunkat kínosan, a stílusuk egyáltalán nem volt erőltetett, tenyérbemászó. Pont annyira voltak kedvesek velünk, amennyire kellett. Nagyon jól éreztük magunkat. Érdekes volt pl, hogy a rendelésünket felvették (fejben megjegyezték) és nem felírták (mint máshol általában, ahol aztán össze is keverik), valamint minden fogásnál az első falat után ott termett egy felszolgáló és igen illedelmesen érdeklődött, hogy mindent rendben találunk-e az étellel kapcsolatban! Ezek különösen tetszettek :) (Máshol általában le se sz@rnak) Nem kellett se integetni, se füttyögni: figyelték, hogy hogy állunk és az első kérlelő pillantásunkra ott termett valaki, azután érdeklődve, hogy van-e valami kívánságunk, de többnyire ki se kellett mondani, mert már képben volt az illető, hogy mit szeretnénk. A felszolgált étel: Művészien tálalva, mindennek megvolt saját a helye. Semmi sem volt túl forró, vagy hideg, esetleg langyos. Az ízek elsőre nagyon érdekesek, egyébként nagyon el vannak találva az arányok, ezeket nem rakja össze semmiféle jött-ment szakács, az tuti! Az adagok ránézésre kicsik, DE! az első falat után rájön az ember, hogy itt nem a mennyiség a lényeg, a látszat pedig nagyon is csal, merthogy minden egyes fogás után úgy érezhetjük, hogy már jól is laktunk! Az biztos, hogy előbb-utóbb végig fogjuk enni az étlapot, annyira el voltak találva az ételek minden szempontból. Ajánlom mindenkinek! Ha valaki "belsős" olvassa, akkor üzenem, hogy nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, rövidesen találkozunk!
-

"budai gesztenyes"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
kedves és gyors kiszolgálás, közepes ételekkel. kisgyerekkel érkeztünk, így a játszósarkot és a pelenkázót is tesztelhettük, ami átlagon felüli volt.
-

"Majdnem"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Ha a pincér úr/srác nem szagol bele a boromba, tökéletes este lett volna. Fejedelmi ételek, kellemes adagok, jól ö9sszeválogatott borlap, szép környezet és egyébként igen udvarias kiszolgálás!
-

"keszi"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Érdemes volt visszamenni és a menü más tételeit is megkóstolni.Nem csalódtunk.
-

"Vasárnapi nosztalgia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
szuper kiszolgálás, nagyszerű ételek és borok
-

Restaurants in proximity of Budai Gesztenyés (Budakeszi)

HALÁSZBÁSTYA ÉTTEREM

1014 Budapest, Budai Vár-Halászbástya, Északi Híradástorony
7,47 kilométer

  Augusztus 20. - Vacsora 20:00 órától. Ár: 25.200 Ft/főtől.

(124)

Tovább ->

BUDA GOURMET BISTRO

1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
7,47 kilométer

  Augusztus 20. - MINDEN HELY ELKELT!!!

(103)

Tovább ->

ART BISTROBAR / ART' OTEL BUDAPEST

1011 Budapest, Bem rakpart 16-19.
7,81 kilométer

  Augusztus 20. – Ünnepi vacsoramenü. Ár: 4.950 Ft/fő.

(83)

Tovább ->

FORTUNA SZÁLLODA ÉS ÉTTEREMHAJÓ

1137 Budapest, Szent István park (Alsórakpart)
8,32 kilométer

  Augusztus 20. - MINDEN HELY ELKELT!!!

(153)

Tovább ->

VOGUE HAJÓ-ÉTTEREM

1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 1.
8,48 kilométer

  Augusztus 20. - Ünnepi ajánlat 19:00 óra. Ár: 14.990 Ft/fő.

(950)

Tovább ->