Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi) - Budakeszi

Small db2a0d72 f95e 49b8 a318 cc2de9b8f8b7

Képek az étteremről

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)
Fő utca 1. , 2092 Budakeszi

Budapest és Budakeszi határában, hatalmas gesztenyefák árnyékában található a 110 éves múlttal rendelkező Budai Gesztenyés Nagyvendéglő.

Étlapunkon hagyományokat és régi alapelveket követve a magyar konyha ízvilágát vonultatjuk fel a legmodernebb konyhatechnológiai vívmányok segítségével. Az ételek elkészítése során felhasználásra kerülő alapanyagok között hazai kézműves termékek és saját készítésű lekvárok, pástétomok is megtalálhatók. Törekszünk arra, hogy kínálatunkban hiánytalanul megfeleljünk a szezonalitásnak, így biztosítva ételeink számára a legmagasabb minőséget. Évszakok váltakozásával frissülő állandó étlap kínálatunk mellett minden nap háromfogásos ebédmenüvel, kéthetente hatfogásos szezonális ajánlattal jelentkezünk, továbbá a tavaszi-nyári szezonban kerthelyiségünkben grillkonyhát üzemeltetünk, mely sültekkel és salátákkal várja vendégeinket.

Éttermünk tágas belső térre, galériára, kávézóra, kerthelyiségre és borpincére osztható, amelyek különféle rendezvények: kisebb családi események, születésnapok, esküvők, exkluzív céges vacsorák helyszíne.
Rendszeresen tartunk saját rendezvényeket is: borvacsorák, ételkóstolás, zenés estek szerepelnek programkínálatunkban, a gyerekeket pedig játszóház és az udvaron játszótér várja.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Budai Gesztenyés Nagyvendéglő – Budakeszi

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(862 értékelés)


Konyha

9.6

Kiszolgálás

9.8

Hangulat

9.5

"Budai Gesztenyés vendéglő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már többször voltam itt s sose csalódtam. Szakképzett emberek vannak jelen mindegyik területen. Ízletes s megfelelő adagú ételek. Kedves, közvetlen precíz kiszolgálás. Igazi vendéglátó hely!
-

"A megszokott profizmus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokadszorra is a megszokott magas színvonal! Köszönjük!
-

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az italrendelésünket egy kicsit megkeverték, ezen kívül minden tökéletes volt.
-

"Egy valódi 5 csillagos étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az utóbbi idők legjobb étterme, ahol jártam. Íncsiklandozó ételek, bőséges fogások, egyszóval remek shéf. A felszolgáló személyzet készségesen és kedvesen, udvariasan, hozzáértően és pontosan szolgálta fel az ételeket; a rendkívüli kereslet ellenére meg tudták őrizni professzionalitásukat. Gratulálok a csapatnak, máskor is megyünk és csak ajánlani tudom az éttermet ismerőseim körében.
-

"Kiváló családi vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Eddig még nem ettem sem cápasteak-et, sem kacsatepertős-étcsokis musttorta desszertet. Most kipróbáltam ezeket a különleges fogásokat, és nem bántam meg. :)A család minden tagja finomat és szépet evett, a figyelmes kiszolgálás és a kellemes élőzene is hozzátett az élményhez. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha kifogást kell keresnem, akkor a parkolóhelyek számát lehetne jobban az éttermi férőhelyekhez igazítani.
-

"értékelés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Előzékeny udvarias kiszolgálás, finom ételek.
-

További éttermek a közelben

MIRAGE ÉTTEREM & KÁVÉZÓ (HAJDÚSZOBOSZLÓ)

4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 5-7.
185 kilométer

  Bolyki borvacsora - Október 19-én, 19:00. Ár: 9.900 Ft/fő.

(11)

Tovább ->