Értékelések és vélemények


4,8

(1194 Recensies)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Semmi extra"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Kellemes étterem élőzenével, ami egyáltalán nem volt zavaró, nagyon szépen belesimult a légkörbe. Az ételek ízletesek voltak, kivétel a narancsos csokoládé tortát, mert az nagyon alul maradt az elvártaknál. Kiszolgálásban még van hova javulni a helynek, egyszer látogatott marad számunkra.
Jászai Enikő - 2023. november 06., hétfő 13:53

"Vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes előtér kedves kályhával. Figyelmes szemelyzet. Finom ételek.
Dr. Kovács Attila - 2023. október 21., szombat 10:35

"Budai Gesztenyés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyszerű időben, a kerthelységben ebédeltünk, kitűnő falatok kerültek elő és elégedetten távoztunk. Mi kell még?
Dobor Dezső - 2023. október 20., péntek 09:15

"Csalódás"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Rutinos étterem hetesek vagyunk, a mostanit összekötöttük egy fővárosi bevásárlással, így ez alapján és a menüt tanulmányozva került a választásunk erre a helyre. Nem jártunk még itt, nem is fogunk. Az étteremben hideg volt, zavaró volt, hogy nem tudtunk nem figyelni a mellettünk lévők beszélgetéseire az asztalok közelsége miatt. Az ételek között volt olyan, ami konkrétan egy menza tálnak is beillene 1200ért… nagyon kiábrándító volt a csirke és a burgonyasaláta mind tálalásban mind összeállításban kellemetlen. A sütőtök krémlevesnél én nem nagyon éreztem egyebet annál, hogy pürésíteni sikerült a sült tököt. A desszertek is egy kommersz cukrászdáé. A kacsa és a kagyló jó volt. 3 fogás után éhesek maradtunk… összességében megbántuk a döntésünket, hogy ide mentünk.
Pittner Zsófia - 2023. október 17., kedd 19:55

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos az étterem, az emeleten a családdal kényelmesen elfértünk. A kiszolgálás kiváló, az odafigyelés folyamatos, de nem tolakodó és az ételek is nagyon ízletesek voltak! (A háttérzene lehetett volna egy kattintásnyit halkabb :-)
Busai Gábor - 2023. október 16., hétfő 15:56

"Nagy csalódás"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Rég óta készültünk elmenni ebbe a szép fekvésű, jó hírű étterembe. Gondoltuk ez egy jó alkakom. Szép volt a menüsor, de a kivitelezés nem sikerült. Hiába lakunk a közelben nem fogunk visszatérni. A vadragu leves sertésből finom volt. A két főétel közepes. A konfitált, vagy sous videl kacsára rászoktak pirítani. Itt nem! Nem is volt tökéletes. De a katasztrófa a csokoládé szelet volt, amit én nem tennék a vendégek elé. Mint ha megtalálták volna az ország legigénytelenebb retró cukrászüzemét, és annak a csokikockáját kaptuk volna meg. Számomra ez minősíti a helyet. Miután látta a felszolgáló, hogy csak megkóstoltam és úgy vitte vissza, kérdezte, hogy miért, jeleztem, hogy nagy csalódás, fel se merült, hogy kérek e mást helyette. Igaza van, én választottam.
Györgyné Varga Zsuzsanna - 2023. október 16., hétfő 14:50

""

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 1
A kiszolgálás megfelelő volt, ám az ételek frissessége és íze kifogásolható. A rákos tészta hideg volt és íztelen. A kagylósaláta kagylói pedig nem frissen készültek. Össszességében csalódás volt.
Csaba Marta - 2023. október 16., hétfő 12:56

"Borzalmas !!"

1,2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Emlékeimben még él micsoda jó ételeket ettem itt anno. A mostani viszont minősíthetetlen, nagyon gyenge volt. A kiérkező leves /sütőtök/ valami olyan sűrűségű volt mint amikor a gyermekeimnek bébiételt üveges vettem, és a kanál megállt benne na jó azt főzelékként adták. Ellenben a raguleves olyan híg hogy láttam a tányér alját, 2 apró húskockával fűszerezve benne. A főétel húsa / steak / teljesen kiszárítva rossz ízetlen a hozzá köretként chipsnek nevezett dolog olyan régen készen állhatott hogy semmi roppanósságot nem tudott produkálni inkább szikkadtnak neveztem volna, a csirke főétel szintén száraz kőkemény. A levesre visszatérve ilyet más helyen a felszolgáló ki sem hoz, hanem visszaküldi a konyhának. Mivel a várakozás is hosszas volt illetve, éhesen érkeztünk, míg megérkezett a leves megittunk pár italt ezért ott helyben nem reklamáltunk, viszont tanulságként most megosztom a tulajdonos felé leginkább, kizárólag azért mert ténylegesen jó emlékeim voltak a helyről ahol már többször voltam előtte, és most is azért mentem mert azt a színvonalat vártam. Mivel 50 percre lakom tőle, és másokat is oda csábítottam azzal hogy tényleg jó a konyha óriási csalódás volt. A felszolgáló esetlen,bizonytalan tanuló,volt. A pultban lévő hölgynek a legegyszerűbb gintonikkal is akadtak szakmabeli gondjai ami azért meglepő,ugyanis kihallatszott a segítség kérése. Sajnos úgy néz ki a szakember hiány itt is komoly problémát okozott ami a minőség romláshoz vezetett, gondolom a konyhán is az lehetett, amit az étteremben láttunk személyzet terén. 71.500.-ért ezt az estét 1 kisebb kárként könyvelem el, a várt jó ételek helyett.
Kárpáti Kornél - 2023. október 16., hétfő 11:38

"Igazi békebeli, kitűnő étterem."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mi már sokadszor voltunk a Gesztenyés Nagyvendéglőben. Minden alkalommal udvarias kiszolgálás, finom és tetszetős ételek, kellemes hangulat fogadott bennünket. Amit még kiemelnék, az a szép térítés, ami miatt az étterem mellett döntöttünk. Hasonló ár, érték arányban máshol nem volt zene sem.
Dénes Zsuzsanna - 2023. október 16., hétfő 10:34

"Törzshely"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Harmadszor járunk itt, nem véletlenül. A helynek igazi budai kisvendéglő hangulata van, pincérek a helyhez illően profik. Nekem előzőleg nagyobb élmény volt, amit a konyha nyújtott, de lehet, hogy már megszoktam a jót.
Lakics Lajos - 2023. október 16., hétfő 10:32

"Kellemes légkör, ízletes ételek"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden rendben volt az ételekkel és a kiszolgálással. Kutyabarát hely, nagy terasszal.
Schmidt Dorottya - 2023. október 16., hétfő 09:23

"Kellemes vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép étterem, kedves kiszolgálás. Az ételek is finomak voltak, de nem kiemelkedő
Lorincz Sara - 2023. október 16., hétfő 07:54

"ital árazás"

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
3 forgásos menü 7990.-ért ár/ érték arányban rendben volt, azonban az ital túlárazott, pld. 1 fröccs (Figula oraszrizling 2dl+1 dl szóda) : 3150,- amelyből 1 dl bort 1490.-ért számoltak (hozzáteszem az étlapon egy üveg (7,5 dl) ebből a borból 7500.-)
Nagyné Szilvia - 2023. október 15., vasárnap 09:50

"Etteremhet"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem szép környezetben tálalható, tömegközlekedéssel remekül megközelíthető. A vacsorát élő zene kísérte. Remek előétel, jó főfogás és kitűnő desszertek hozzá illő borokkal.
Szabó Tamas - 2023. október 15., vasárnap 08:52

"Minden elváráson túlmutat "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először jártunk itt, de biztos,hogy nem utoljára! Már az èrkezèskor kellemes èrzès tölti el az embert, mert mosolygòs felszolgálòk libbennek elènk,majd a kandalló mellè helyet foglalva tudjuk èlvezni az aznapi èlőzenèt? A leves (sütőtök krémleves) egészen egyedire formálva nèmi gyömbères felütèssel, csillagos 6os, második fogás egy ìzorgia a karamellizált maracuja csirkehús, sajttal sütve salátaágyon, nagyon jól eltalált kombináció! Ès a pohárdesszert tényleg feltette az I re a pontot!!! A felszolgálás kedves,felkèszült(pontosan tudják,mi hogyan kèszül a konyhában,ha az ember rákèrdez, miért is ilyen az ízvilág) Úgyhogy,nagy elvárásokkal èrkezve azokat felülmúlva távoztunk!
Kovács Gergely - 2023. október 15., vasárnap 06:30

"a"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
a
Vàradi Dàniel - 2023. október 15., vasárnap 05:21

"Ez nagyon kevés ennyi pénzért"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Átlagos leves, rossz steak és vajhal, jó panna cotta. Ezen az árszínvonalon ennél sokkal jobb minőséget kell produkálni.
Zsolt - 2023. október 14., szombat 13:25

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves, figyelmes felszolgálók, ízletes ételek. Ha akarnék sem tudnék semmibe belekötni, szuper volt! Köszönjük!
Nagy József Attila - 2023. október 14., szombat 11:19

"Milyen volt gesztenyéje, nem tudom már"

3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Tévedtem, vagy túl hamar mondtam véleményt. Mert EZ a hely az idei hét csalódása. Két éve tervezem, hogy eljövök ide, de egyrészt messze is van, Budakeszi határán, másrészt mindig le volt foglalva. Ezek miatt megemelkedtek az elvárásaim, ez az étterem, azért párszor megnyerte a Dining City versenyét. Igaz, NEM mostanában. Maga a hely szerintem hangulatos, sajnos csak tíz autónak jut parkoló, a kiszolgálás átlagos, ha az ember kérdez valamit, nem tudják, elfelejtenek kihozni ezt azt, csak a szokásos. De mindez nem idegesítene ha a menü jó lett volna. Feláras kacsamáj mousse, alig elegendő kalácskával. Bárhol megkapod ugyanzt, sokhelyütt meg ennél jobbat felár nélkül. A fehérboros feketekagyló kifejezetten rossz, gumis, rágós, a mellé kihozott kenyeret elfelejtették megpirítani. A zöldfűszeres csirkemellett ilyen állapotban bármelyik menzán megkapod, szárazra sült. A Rib-eye steak feláras, cserébe inkább rostélyosra hasonlít, tele zsíros, mócsingos részekkel, a lyoni hagyma túlsózva, a mellé adott karalábé chips az igazi minek nevezzelek. De a legrosszabb a garnélarákos spagetti, ahol sikerült az egész tálon NÉGY darabot elrejteni. Máshol ugyanebben a kategóriában csak az előételen nyolc volt. Ha a dupláját ráteszik talán még el is veri valamelyest az éhem, de tizenkettőt is rátehettek volna ennyi pénzért! Ha meg ennyire olcsón akarnak megúszni mindent minek indulnak, akkor passzoljanak egy félévet, vagy kettőt, de ez szégyen erre az étteremre. Ez egy nagy hírű, régi múltú, hagyományokhoz hű étterem. Ha ezen menü alapján kellene megítélnem soha többet nem tenném be a lábam ide. Utálom, ha ennyire hülyének néznek. Meg ha maguktól nem veszik észre, hogy kompenzálni illene. A második csillag a desszerteknek jár, azok rendben voltak, panna cotta, ananászos-mangós kókuszos torta, a narancsos csokoládé kifejezetten finom volt. Nem csoda, hogy egyre rosszabbak az értékelések, meg fele akkorát adnak mint máskor, tessék már összeszedni magát a helynek!
Magyar Tibor - 2023. október 13., péntek 21:54

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás hibátlan. Jól éreztük magunkat. Biztos, hogy jövünk még
Máté Éva - 2023. október 13., péntek 19:32

"vizilo"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kedves kiszolgálás (az elején kicsit hosszú várakozási idővel), jó konyha (különösen a levesek és az előételek voltak ízletesek), a kerti asztalnál kellemes nyárvégi hangulat.
dr. Ujváry Gábor - 2023. október 13., péntek 07:21

"Csendes nyugodt "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Stabilan tartja a minőséget. Kellemes hangulat, finom ételek, de semmi különleges. Meglepetést nem okozott sem pozitív sem negatív értelemben.
Szebeni Zsuzsanna - 2023. október 12., csütörtök 13:50

"A megszokotthoz képest alacsonyabb minőség"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kicsit csalódtunk mert évközben többet járunk ebbe az étterembe és nem hozta azt a minőséget amit megszoktunk. Ha már valaki részt vesz az étterem héten szerintem jobban oda kéne tennie magát. A felszolgálás és a hangulat viszont kiváló.
Caruel Zsofia - 2023. október 11., szerda 10:11

"Étteremhét- Budakeszi Gesztenyés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, finomat ettünk, a kiszolgálás tökéletes volt.
Sugár Sarolta - 2023. október 11., szerda 06:49

"Nagyon jó hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételeket kaptunk, a kiszolgálás udvarias, figyelmes volt, igazán nem lehet okunk panaszra.
Bakonyi Andrea - 2023. október 09., hétfő 09:19

"Nagyon finomakat ettünk ismét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem csalódtunk most sem az étteremben. Mind a kiszolgálás, mind az ételek első osztályúak voltak.
Rainer Ferenc - 2023. október 09., hétfő 08:49

"Minden tökéletes volt 5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, remek kiszolgálás. Elégedetten, jóllakottan távoztunk.
Lehőcz Patrícia - 2023. október 09., hétfő 07:30

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig kellemes élmény. Sosem okoz csalódást. :)
Kiraly-Riba Klara - 2023. október 09., hétfő 07:20

"Budai Gesztenyés Nagyvendéglő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő ételeket fogyasztottunk, meghitt, családias hangulatban, a kiszolgálás udvarias, gyors volt.
Mucha Judit - 2023. október 09., hétfő 06:49

"Hangulatod vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ètterem nagyon hangulatos, a pincèrek profik ès kedvesek! Az összes fogàs nagyon ízletes, finom volt, csak ajànlani tudom.
Sòlyom Beàta - 2023. október 09., hétfő 06:19

"Kiváló ebéd csodás hangulatban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes élmény volt az étteremben! Az ételek fantasztikusak voltak, és az előzene és a kandalló hangulatos légkört teremtett. Biztosan visszatérünk ide! ???
Szabó Gyula - 2023. október 09., hétfő 05:12

"Szombati ebéd a Gesztenyésben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes nagy kerthelyiségben ebédeltünk ketten és a kutyusunk is velünk volt. Minden étel nagyon finom volt, a kiszolgálás barátságos volt.
Nagy V. Éva - 2023. október 08., vasárnap 11:10

"Kritikán aluli"

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Röviden: langyos leves, hideg, semmi ízű tészta, nem jól elkészített kagyló, ehetetlen vajkrémes sütemény, ami narancsos csokitorta néven fut. Tálalás is döbbenetes volt a számunkra. Régen nagyon szerettem ezt a helyet, most hatalmas csalódás volt. Éhesen távoztam.
Kukucska Helga - 2023. október 08., vasárnap 05:41

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt... Nagyon jól éreztük magunkat! A felszolgàlàs és az ételek minősége is Parádé volt. A hölgy aki énekelt még tökéletesebbé tette a helyet. Köszönjük
Dallos Csaba - 2023. október 07., szombat 06:09

"Teszt vacsora"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Rendszeres vendég vagyok az étteremben. Próbaszerűen ugyanazt a menüt kértem, mint szoktam a Dining cityn kívül. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy kb. fele akkora adagot kaptam, sokkal egyszerűbb díszítéssel és az ételek minősége sem volt olyan, mint a többi napokon (olajosabb, ízetlenebb, sózottabb volt). A kiszolgálás teljesen rendben volt. A végén mikor megkérdeztem a pincért, hogy az ár tartalmazza-e a szerviz díjat közölte, hogy a Dining city alapból felszámol szerviz díjat, de ennyi. Tehát célzott arra, hogy elvárják. Egy nagyon kellemes, minőségi étteremről van szó, ami azt hiszem a Dining Cityn túl remek, de ebben nem állja meg a helyét.
Szabó Kata - 2023. október 06., péntek 06:59

"Remek étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos a hely. Kedvesek a pincérek, finomak az ételek.
Kohán Leonárd - 2023. március 31., péntek 18:47

"Remek ételek, profi kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hangulatú helyszín, gyors kiszolgálás, segítőkész és profi személyzet és fantasztikus étel-és italķínálat. Csak ajánlani tudom!
Czefernek Dorottya - 2023. március 26., vasárnap 16:40

"Csak ajánlani tudom!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves pincér, nagyon finom ételek, különleges menük, jó és gyors kiszolgálás.
Tóth András - 2023. március 26., vasárnap 16:39

"Nem ajánlom"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A kiszolgálás tökéletes volt, ellenben a felszolgált ételek, a feláras kecskesajt mellé nagyon gagyi saláta és valami befőttes eper darabok kerültek, a tészta teljes mértékben túl volt főzve, a kacsa és a köret sem hozta a minimum elvárt szintet,sajnálom pedig nagy reményekkel mentünk.
Vivien - 2023. március 20., hétfő 16:40

""

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Több órás várakozás, agresszív, tiszteletlen, bunkó pincérek. Mindenki messziről kerülje el ezt a helyet. Szörnyű
Hálkó Anna - 2023. március 20., hétfő 08:23

"Nagy adag finom ételek"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Különösen jó helyen van, ha az ember szeretné letúrázni az elfogyasztott kalóriákat, vagy egy vadaspark látogatás után finomat étkezni szeretne családjával.
Ferenc Patai - 2023. március 20., hétfő 06:44

"Családi vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű étterem ,nagyszerű ételek ,nagyszerű kiszolgálás ! Sokszor voltunk mar az étteremben ,sőt több jelentős családi esemény helyszíne volt. Mos sem csalódtunk. Nagyon érdekes es különleges ételeket kínált az étterem az étterem heten . Mindenki talált kedvére való ételt . Az adagok bőségesek es nagyon finomak. A kiszolgálás hibátlan. Szívesen ajánlom az éttermet !
Csapenszky Eva - 2023. március 19., vasárnap 15:22

"csak ajánlani tudom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
udvarias kiszolgálás, első osztályú ételek, családias hangulat
Kiraly-Riba Klara - 2023. március 19., vasárnap 11:07

"Budai Gesztenyéskert"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
remek volt
rózsa judit - 2023. március 18., szombat 20:08

"Remek hangulat, remek étterem"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ezúttal nem minden fogásba szerettünk bele, de a remek hangulat és a nagyon kedves kiszolgálás miatt imádtuk az estét! Ajánlott hely!!
Tóth Gergely - 2023. március 18., szombat 12:57

"Étterem hét, Gesztenyés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet kifejezetten kedves, mosolygós és segítőkész volt. Az ételek kivétel nélkül kifogástalanok voltak, a szervíz gyors és zökkenőmentes volt és a hangulat is kifejezetten kellemes és meghitt volt. A gitáros úriember sokat hozzá tett ehhez. Köszönjük ezt az estét.
Szabó Kornél - 2023. március 17., péntek 12:10

"vendégszerető kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő 3 fogásos vacsorát fogyasztottunk el az étteremben. Az ételek fantáziadúsak, különböző ízek,fűszerek és textúrák keverednek. Nem egy unalmas rántott hús krumplival. Olyan alapanyagokat hoztak egy tálra amik nem megszokottak pl kacsa és nudli párosa. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat, nagyon színvonalas étterem és a felszolgálók is szuper kedvesek,figyelmesek voltak.
Kóczián Éva - 2023. március 16., csütörtök 19:17

"Ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Super a steak és az előételek is.
Wimmer Ágnes - 2023. március 16., csütörtök 09:06

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Isteni volt az ebéd.
Budaváriné Deák Marietta - 2023. március 16., csütörtök 06:21

"Baráti találkozó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, és kedvesek voltak a pincérek, annak ellenére, hogy szinte teltház volt, amikor érkeztünk. Kisgyerekeknek van egy kedves játszósarok is.
Melinda - 2023. március 16., csütörtök 06:11

"Elvárás alatti"

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Régóta készültünk ebbe ebbe at étterembe, de minden szinten csalódást okozott. Beléptünk a teljesen üres étterembe és egy kijelölt előnytelen asztalhoz irányítottak. Amuse bouche: kissé száraz fehér kommersz bagette , jellegtelen ajvár, nyers hagymadarabok. Leves : kellemes, semmi különös, a feláras grillezett kecskesajthoz zacskós vegyes saláta, eper befőtt dresszing nélkül. A feláras ribeye steak : nem lehet rare kérni, mert sous vide készül. Papardelle : ízetlen szósz, 5 db kicsi garnéla. A brownie és a mangó mousse is átlag alatti .
Hollósy Eszter - 2023. március 15., szerda 16:08

"Nagyon finomat ettünk"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden az étteremhetes menün, körbe tudtuk kóstolni a nagyját. A kiszolgáló személyzet is nagyon kedves volt. Egyedül a desszertek terén lehetne egy kicsit javulni, a brownie es a mangó mousse is szárazabb volt a kelleténél.
Rovó Judit - 2023. március 15., szerda 08:19

"kissé túlárazott"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
kissé túlárazott, az begész étterem. a 2000 ft felárral kínált ribeye körete elég egyszerű volt. A kacsához nem hoztak csont tányért
Walter Lux - 2023. március 13., hétfő 22:48

"a megszokott minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedvesség, odafigyelés a macerás vendégnek is! :-) Köszönjük!
Balázs Visontai - 2023. március 13., hétfő 12:04

"Gesztenyés Budakeszi "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül rugalmasak (munka miatt aznap tettük későbbre az időpontot, gond nélkül megoldódott). A konyha osztályon felüli. Egyetlen apróságot hiányoltam: az évtizedeken át a vendéglő cégérének számító jellemző rántott borjúláb már nincs az étlapon
Dr. K. Kornél - 2023. március 13., hétfő 10:22

"Zsófi"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon ízletes, szép ételek, bőséges adagok.
Gerhardt Zsuzsanna - 2023. március 13., hétfő 07:09

"Minden szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
nagyon finom volt minden
Úr Bence - 2023. március 12., vasárnap 19:38

"Ebéd 13.00 kor az DININGCITY hetek alkalmából"

0,7
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 0
Èrdekes hogy a megirt negativ véleményem nem lett megjelenitve hát csak ennyi a véleményem irásról . Akkor mi értelme is van ennek az egésznek ??? Mindenesetre tovább nem fogom ajánlani senkinek.
Engerth Zsuzsa - 2023. március 12., vasárnap 07:37

"Budai Gesztenyés Nagyvendéglő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely. A kiszolgálás tökéletes az ételek ízletesek voltak,jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudjuk ezt az éttermet másoknak is.
Gavódi Andrásné - 2023. március 12., vasárnap 07:10

"Fantastic!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Good service and wonderful foods!
JP Tai - 2023. március 12., vasárnap 06:06

"nagyon kedves kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon udvarias és figyelmes kiszolgálásban volt részünk, vendégszerető pincérek fogadtak minket. A menü nagyon finom és ízletes volt, bőséges adagokat kaptunk. Nagyon szép a hely, ide még vissza fogunk térni.
Herczeg Tamás - 2023. március 11., szombat 14:03

"Non plusz ultra"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már máskor is voltunk itt. Fennséges az étel. Nagyon kedves a kiszolgálás és mindenről tudják, hogy miben mi van :) Meleg és kellemes hangulatot ad a kandalló. Remek választás! Köszönjük
Hauser Barbara - 2022. október 27., csütörtök 11:19

"Ide érdemes ki kirándulni "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ajánlat mi a lazac tatarral kezdtünk amit a rozé malac szűz követet hibátlan volt mind a kettő ? Vissza fogunk térni!
Szalai Eva - 2022. október 17., hétfő 08:13

""

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
minden étel izes, kitünően elkészitett volt.
Kertész Péter - 2022. október 17., hétfő 07:22

"Igényes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csendes, zöld környezetben egy hangulatos, igényes étterem. A kiszolgálás nagyon udvarias volt, az ételek pedig fenségesek, gyönyörűen tálalva.
Ujvári-Szabó Edit - 2022. október 17., hétfő 07:16

"Koszonjuk!"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes kornyezet, kedves, rugalmas felszolgalas. Kulonleges, finom etelek.
Mak Kalman - 2022. október 17., hétfő 05:51

"Öt csillagos vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Baráti társasággal voltunk. Az étteremben nagyon jó gyerek sarok is van. A konyha fergeteges ételeket állított össze. A pincérek nagyon kedvesek és figyelmesek voltak.
Liktor Balazs - 2022. október 17., hétfő 05:13

"GESZTENYÉS FOREVER"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Messze a legjobb étterem Budakeszin, és Budán is benne van a top 10-ben.
Szalay András - 2022. október 16., vasárnap 15:33

"Maxi élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, elragadó légkör, csodás hangulat. Az ételek is a helyén voltak.
Norbert - 2022. október 16., vasárnap 09:05

"Teljes elégedettség!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A legjobbakat tudom elmondani a tegnap esténkről. Kellemes környezet, vidám, precíz kiszolgálás és természetesen nagyon gusztusosan tálalt, finom ételek. Mi visszatérő vendégek vagyunk és mindig ugyanezt tapasztaljuk.?
Krasznai Nóra - 2022. október 16., vasárnap 07:14

"Finom főételek, desszert"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteniek voltak a főételek és desszertek, viszont a Csicsóka krémlevessel és a Lazac tatárral nem voltunk teljesen elégedettek. A lazac tatárhoz kifejezetten kevés kenyeret adtak. Kérésre viszont hoztak még :) Ettől függetlenül biztosan visszatérünk még.
Gergely-Kiss Noémi - 2022. október 16., vasárnap 06:05

"A"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Ab
Tz Re - 2022. október 16., vasárnap 05:04

"Gesztenyés "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias gyors kiszolgálás finom ételek meg voltunk elégedve.
Vassné Fehér Katinka - 2022. október 15., szombat 15:26

"Gyönyörű hely, finom életek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszer már voltam itt, így nem volt kérdés, hogy a párommal is szeretnék jönni egyszer. Ismét nem csalódtam, minden tökéletes volt, a kiszolgálástól kezdve az ételeken át a fizetésig. Az ételeket gyorsan megkaptuk (amik nagyon finomak voltak), a hangulat az étteremben pedig valami mesés. Mindenképpen jövünk még!
Nagy Nóra - 2022. október 15., szombat 06:52

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves,gyors kiszolgálás,hangulatos hely.Finom , különleges ételek?
Méry Annamária - 2022. október 15., szombat 05:22

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
nagyon kedves kiszolgálás és finom ételek! megérni kipróbálni!
Cs. Mirtill - 2022. október 15., szombat 05:16

"Visszajelzés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet minden tagja nagyon kedvesen, figyelmesen végezte munkáját. Igyekeztek a kedvünkbe járni, fontos volt számukra az ételekről alkotott véleményünk, figyelembe vették egyedi igényeinket.
Barta Krisztina - 2022. október 14., péntek 23:42

"Kiváló "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló
Becságh Bence - 2022. október 12., szerda 09:14

"Gesztenyézz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes kiszolgálás,nagyszerű ízek,kellemes hangulat!
Vincze Ákos - 2022. október 12., szerda 07:53

"Minden nagyon finom volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt!
Úr Bence - 2022. október 12., szerda 06:28

"Vasárnapi Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek hangulat, kellemes zongora aláfestéssel egy pazar menüsor mellé. Mindenki remekül érezte magát! Csicsóka krémleves 9/10! Marhaszegy 7/10 Babka 8/10 Talán egy picivel több kreativitást elbírnak az ételek tálalás szempontjából. (pl. elhaló félben lévő fakó mikrozöldek cseréje , impozansabb díszítés.. de ez már csak a személyes meglátásom)
Hajdu Dániel - 2022. október 10., hétfő 14:27

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek fantasztikusak és nagyon kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Köszönjük.
Darvas Györgyi - 2022. október 10., hétfő 13:06

"Elégedetlen"

3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
A menüből választott ételek : A csicsóka leves nagyon sós volt. A Marhaszegy pisztáciával ízetlen volt, unalmas... A sertésszűz szintén brutálisan sós volt. Lehet szerelmes a szakács de ez már túlzás. Személy szerint én is jó sósan eszem az ételeket ez már túlzás volt !!!
Molnár T Ferenc - 2022. október 10., hétfő 12:45

"Ebéd a Gesztenyésben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt, az ételek ízletesek, a pincér hölgy nagyon kedves és profi! Egy pici negatív, hogy a páromnak a főétel adag kevésnek bizonyult. Sajnos a parkolás nehézkes. Köszönjük a vendéglátást!
Szilasi Viki - 2022. október 10., hétfő 10:37

"Finom ételek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Családias hangulatú étterem, remek fogásokkal.
Landauer Gábor - 2022. október 10., hétfő 09:27

"Jázmin"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgált ételek kifogástalanok voltak. A kiszolgálással is tökéletesen meg voltunk elégedve. Örülök,hogy megismerhettük ezt az éttermet,visszatérünk máskor is.
Hruska Jázmin - 2022. október 10., hétfő 09:07

"Mindennel elégedettek voltunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel elégedettek voltunk.
Baráth Anett - 2022. október 10., hétfő 07:15

"Kellemes"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A vacsora és a kiszolgálás is jó volt. Ajánlom mindenkinek.
Czirjak János - 2022. október 08., szombat 08:08

"Itt mindig jó (l)enni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Lehet elfogultak vagyunk az étteremmel, mivel itt volt az eskuvőnk de azóta is visszajárunk és ugyanaz a meghitt, családi hangulat fogad mint az első alkalommal. A pincérek nagyon figyelmesek, az ételek kifogástalanok és különlegesen finomak mellé pedig csodás borokat kóstolhatunk. Hidegben és melegben is jó ide visszatérni!
Tóth-Lekics Lilian - 2022. október 08., szombat 07:07

"Csodás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes élmény volt. Gyors és minőségi volt a kiszolgálás.
Bokros Csaba - 2022. október 08., szombat 06:22

"Éttermek hete"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy szépen berendezett étteremben nagyon jól átgondolt és tökéletesen elkészített ételeket fogyasztottunk el. A profi konyhai munkát pedig egy nagyon jó kiszolgálás támogatja! Gratulálok a vezetőnek,hogy ilyen csapata van.Visszatérő vendégek leszünk,köszönjük!
Szabó Roland - 2022. október 08., szombat 06:00

"Hanyatló színvonal"

1,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Nagyjából 8 éve az egyik kedvenc helyünk a Gesztenyés, de szerintem tegnap utoljára látogattuk meg. Nem tudom mi az oka a drasztikus minőség romlásnak, mert nyáron, amikor legutóbb itt ettünk, még minden rendben lévőknek tűnt. Én konfitált kacsát kértem rókagombával és édesburgonyával. A kacsa még elment (bár az eddig tapasztalt szintet ez sem ütötte meg), de az édesburgonya - ami két nagy tömbben érkezett - közepe teljesen kemény volt, a gombák pedig kifejezetten ízetlenek voltak. A feleségem vadast rendelt zsemlegombóccal, ahol a hús tökéletes volt, de a gombóc frissességét nagyjából kétnaposra lőttük be, ha pedig friss volt, akkor meg még nagyobb a baj. Az óriás bécsi szelet rommá volt klopfolva és ennek megfelelően szárazra is sikerült. A felszolgálónak jeleztem a tapasztaltakat, amiért elnézést kért és felajánlott desszertet kárpótlásként. A kókusztejes madártej fantasztikus volt - kár, hogy ez az egy képviselte a régi színvonalat, mert a szuflé szintén csalódást keltő volt. Az ígéret ellenére a desszert is rákerült a számlára, ami pedig rémesen pitiáner húzás volt.
Boroczki Gergely - 2021. december 10., péntek 06:04

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon rendben volt
Adri - 2020. április 07., kedd 18:13

"Nagyszerű élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kedves és gyors kiszolgálás. Erősen ajánlott, 5*!
Kucher Dóra - 2020. március 19., csütörtök 08:33

"Kitűnő kiszolgálás, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenki kedves, a hely hangulatos, az ételek finomak. A vírushelyzet miatt sajnos csökkentett volt a kínálat, pedig kóstoltam volna étlapról is, de ez érthető.
Balázs - 2020. március 18., szerda 11:13

"Újra a Gesztenyés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokadszorra választottuk a Gesztenyést, és idén sem bántuk meg. :)
Ködmön András - 2020. március 17., kedd 17:59

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus élmény volt
Anikó - 2020. március 17., kedd 08:49

"Tökéletes vacsoraélmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Párommal remekül éreztük magunkat a vacsora alatt, minden tökéletes volt: hangulat, zene, kiszolgálás, és természetesen az ételek. A kacsamáj terrine és a szarvascomb különösen kiemelkedő ízélményt nyújtottak, életem legfinomabb fogásai közé tartoznak. Biztosan visszajövünk még!
Linda - 2020. március 16., hétfő 20:41

"Megérdemli a figyelmet"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Többször megfordultunk már az étteremben felújítása óta. A színvonal megbízható,. Az ételek ízletesek, a desszertek egyenesen csodaszámba mennek. Javasolnám, hogy a legsikeresebb fogásokból állítsanak össze a szervezők egy szakácskönyvet, ugyanis mind a hagyományos konyha, mind az egyéni , viszont teszteletlen kreációk területén számos receptgyűjtemény megtalálható, de az éttermi héten vagy egyes éttermek kínálatában fellelhető remek kreációkhoz nincs hozzáférése a gasztronómia kedvelőinek. Erre vonatkozólag tartalmazhatna egy kérdést az értékelő lap /pl. szeretne-e hozzájutni valamelyik étel leírásához/.
Pál - 2020. március 16., hétfő 18:07

"Vacsora a kandalló mellett"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hangulatos vacsorát fogyasztottunk el a kandalló pattogó tüze mellett. Az ételsor pazar volt, ötletes új fogások jöttek sorban a kreatív séf keze alól. A hozzájuk választott borok méltó kísérői voltak a fogásoknak. Többször voltunk már itt és nem utoljára!
Moharos Ince - 2020. március 16., hétfő 14:46