Régóta szerettem volna ellátogatni a Kistücsök étterembe, de mindig valami közbejött. Amikor megláttam, hogy lesznek az étteremhéten, gondoltam egy nagyot és foglaltam náluk szállást, hogy a vacsorához a borlapról is tudjunk választani.
A házias ízekkel dolgozó éttermeknek nem könnyű, hiszen egy gourmet helyen, ha bármire rátesznek pát kaviárt meg egy tokaji aszú zselét, minden jó lesz, finom meg trendi, de egy olyan helyen, ahol házias ízeket lehet kóstolni, ami minden család asztalánál fellelhető, az bizony nehezített pálya! A Kistücsök kiválóan állta a próbát, a töltött káposzta egy költemény, a madártej jóízű és sűrű, a sütőtöknek remekül áll a füstölt hal.
Az italok tökéletes kísérői voltak a vacsorának.
Bár nem tartozik szorosan az étteremhéthez, de nem tudok szó nélkül elmenni a reggeli mellett sem. A kenyér, a vaj, a meleg ételek minden nagyon friss és minőségi volt. Remek-remek! Biztosan visszamegyünk még!
Kata
- 2025. október 21., kedd 08:23