Solier Cafe (Gödöllő) - Gödöllő

Small 2e24384e 5602 4636 bdf1 d3d1032ccb38

Képek az étteremről

Solier Cafe (Gödöllő)

Solier Cafe (Gödöllő)
Dózsa György út 13. , 2100 Gödöllő

A Solier Cafe Cukrászda és Étterem egy helyen, két szinten, Gödöllő központjában található!

A földszinten a cukrászdában, finomabbnál finomabb helyben készült kézműves édességek, sütemények, fagylaltkelyhek és kávékülönlegességek, a galérián az étteremben napi menü, a'la carte vagy heti ajánlat várja a vendégeket, melyet kiváló séfünk és cukrászaink készítenek el.
Állandó programjaink, - borvacsorák, főző-és cukrásztanfolyamok - is nagy érdeklődésre tartanak számot.
Kellemes környezetben szívélyes vendéglátás, ínycsiklandozó ízek, chefünk remekművei és ajánlatai, tehát igazi íz-élmények várják kedves Vendégeinket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Solier Cafe – Gödöllő

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(179 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"10 pont"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni finomat ettünk, kellemes hangulatban. Csodás vasárnapi ebéd volt! És bár a desszert egyenesen fenséges volt , nem álltuk meg , hogy a földszinti cukrászdából ne vigyünk haza még néhány szelet tortát :) És milyen jól tettük :)
-

"The best food so far. Eddig a legjobb konyha."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
The best food so far. Decent selection of soft drinks, coffee and tea, beer and wine. Eddig a legjobb konyha. A libapástétom pompás, a csipkebogyó lekvár és a pirított tökmag kiemeli a libadarabok ízét. A bárányleves szépen megtervezett, és valóban bárányból készült, nem ürüből vagy birkából. A marhapofa valóban omlós. A választott Heimann birtokbor jobb a vártnál, csilingelést ad a zöldséges-vadas-marhapofához. A csokoládé szuflé pedig a végére időzített energia-bomba, szerencsére néhány szem eper, szőlő, kékáfonya, nomeg mentalevél segít lecsillapítani a bombát. Ha én készíteném el ugyanezeket az ételeket, az alapanyagokat és a készítés módját is megtartanám, csak a fűszerezésen változtatnék, ez pedig igencsak pozitív vélemény részemről. Persze, az ördög még mindig nem alszik, a választott fehér tea kifogyott, kénytelen voltam beérni egy Jaune Lemon (citromfüves zöld tea) teával. Maga a hely kicsi, de a székek kényelmesek, az asztalok megfelelő méretűek, a formák ás a színek konzervatívak, rengeteg üvegfelület, panoráma a Dózsa György út másik oldalára...ebből a helyből ennyit lehetett kihozni. Remélem, az étterem és az alatta működő cukrászda még sokáig fog örömet okozni a vendégeknek. Csak így tovább!
-

"Vasárnapi estebéd"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek ízletesek voltak.
-

"Finom és különleges"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Lenyűgöző. Hogy csinálnak máj alakú májhabot?! :)
-

"Megérdemelt dícséretet "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Méltán került a győztesek sorába az étterem. Az étel sor kiváló volt mint mennyiségben, mint ízében . A kiszolgálás udvarias az ételek felszolgálása jó ütemű. Az ételek ár értek arànya az éttermi héten kívül is nagyon jó. Ha jót akar enni làtogasson el a Solierbe Gödöllőre !
-

""

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Nagyon kedvesek a pincérek. Az étel átlagos, de az ár nem.
-