Solier Cafe (Gödöllő) - Gödöllő

Small 2e24384e 5602 4636 bdf1 d3d1032ccb38

Képek az étteremről

Solier Cafe (Gödöllő)

Solier Cafe (Gödöllő)
Dózsa György út 13. , 2100 Gödöllő

A Solier Cafe Cukrászda és Étterem egy helyen, két szinten, Gödöllő központjában található!

A földszinten a cukrászdában, finomabbnál finomabb helyben készült kézműves édességek, sütemények, fagylaltkelyhek és kávékülönlegességek, a galérián az étteremben napi menü, a'la carte vagy heti ajánlat várja a vendégeket, melyet kiváló séfünk és cukrászaink készítenek el.
Állandó programjaink, - borvacsorák, főző-és cukrásztanfolyamok - is nagy érdeklődésre tartanak számot.
Kellemes környezetben szívélyes vendéglátás, ínycsiklandozó ízek, chefünk remekművei és ajánlatai, tehát igazi íz-élmények várják kedves Vendégeinket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Solier Cafe – Gödöllő

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(243 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Valentin napi vacsora"

1,2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 2
Majd egy éve voltunk a párommal vacsizni a Solier-ben épp Valentin napon. Sült tarját ettünk hasáb burgonyával, járt volna hozzá káposzta saláta is, de azt ki sem hozták. Az egész adag hát elég kicsi volt szinte egy fél tenyérnyi sem mócsingos húscafat.A hús le volt öntve a hús szaftjával, ami eléggé zsíros volt, íze elég kellemetlen hányás íz, olyan mintha valakinek felbüffenne valami, nem valami kellemes. Az egyetlen értékelhető a hasáb burgonya volt. Ami elég kevés. Tényleg túl sokat kérnek a rossz minőségű, és nevetségesen kevés kajáért!!!! Főzzetek otthon sokkal jobbat, most úgyis nagy divat összeütni otthon valami igazán finomat. Ne menjetek a Solierbe, csak ha mindegy mit esztek, és nem számít a pénz. Soha többet a Solierbe Gödöllőre nem megyünk kajálni!!! Több barátunk is csalódott bennük már nem is egyszer. Nagyon lenyúlósak a semmiért!!!!!!!
Csaba - 2019. február 11., hétfő 14:37

"Vacsora"

2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Rettenetesen drága hely, megfizethetetlen. Nemrég jártunk ott, grillezett csirkemell filét ettünk ami, félig készült, majdnem nyers volt, burgonyapürével tetején 2 db teljesen nyers csikemájjal. A macskám lehet, hogy örült volna neki. Mi sajnos csalódtunk! 9900/fő+szervízdíj ez túl van árazva, nem ér annyit ennyi pénzből 20 kg húst lehet venni, aztán otthon változatosan elkészíteni. Inkább otthon főzök rendes finom tápláló, gusztusos ételeket, nem megyünk ide félig nyers, vagy nyers ételt enni amitől felfordul az ember gyomra, kidobott pénz az egész, még sokat kell nekik tanulni, és nem egy vagyont elkérni a pár falat hányingert keltő nyers ételnek sem nevezhető valamiért!
Szilvia - 2019. február 11., hétfő 13:55

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kitünő konyha,harmonikus ízek,udvarias ,figyelmes kiszolgálás.
Judit - 2018. november 19., hétfő 11:47

"Nagyon jó hely!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon figyelmes és kedves kiszolgálás. Kitűnő ételek! A budapesti éttermek nagy többségét lekörözi. Nem véletlenül lett különdíjas a konyha! A borválasztékon van még mit javítani, de mindenképpen megér akár csak egy vacsoráért is egy utat! Bátran ajánlom mindenkinek, próbálja ki!
Garancsi Attila - 2018. november 19., hétfő 09:47

"hibátlan!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sziasztok! Nekünk egyik legjobb diningcity élményünk volt, remek menüválaszték, remek kiszolgálás, kifogástalan ízek, nagyon készséges kiszolgálás, figyelmesség, hogy a kévét a desszert mellé fogyasztanánk-e. Szép, hangulatos környezet. Köszönjük szépen!
Tóth Levente - 2018. november 19., hétfő 09:08

"Tartósan magas színvonalon"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Most sem csalódtunk a az ételek íze, a találása, felszolgálása most is kiváló volt. Ezért mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermi héten kívül is.
Katalin - 2018. november 19., hétfő 09:00