Értékelések és vélemények


4,6

(181 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Turistáknak remek"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek finomak voltak. Előző nap annyira kiemelkedő limonádét ittam egy másik étteremben, hogy ahhoz képest visszaesés volt, amit itt kaptam. A kiszolgálás korrekt volt, egy kicsivel lassabban ment a szokásosnál, valószínűleg azért, mert amikor ott voltunk, már beindult a turistaszezon, és a konyha egyszerűen nem bírta a sok rendelést egyszerre feldolgozni.
Zoltán - 2019. március 26., kedd 13:53

"Főpincér barna pulcsiban"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Mi is több helyen voltunk már, erről a helyről a civil ruhás főpincér (főrendező) fog megmaradni. Számunkra teljesen felesleges volt a szerepe, ennek ellenére többször odajött az asztalunkhoz, megkérdezve, hogy minden rendben van-e, hogy ízlett az étel, stb. Semmi szükség nem volt erre, mert egyébként az asztalpincérünk nagyon kedves és figyelmes volt. A szuflé nagyon finom volt, a társaságunkban sajnálták, akik nem azt választották desszertnek. A firenzei levest túl forrón hozták ki, a gombócok benne nagyon finomak voltak. Az adagokkal mi meg voltunk elégedve, nem szeretjük túl enni magunkat. Mi is bent kaptunk helyet, de ha választani lehetett volna, akkor is ezt választjuk. Hangulatos a belső (nem teraszos) helyiség és nem olyan zajos, mint a terasz. Összességében jól éreztük magunkat, megadta a hely azt a hangulatot, amiért a diningcity hetekre járni szoktunk.
Péter - 2019. március 26., kedd 08:43

"Jerney bisztró felejthetetlen desszerttel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, vicces kiszolgáló, ízletes könnyed ételek, desszert után a 10 ujjamat is megnyaltam.
Barbara - 2019. március 25., hétfő 17:59

"Szombati ebéd"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem, fekvésénél fogva érthetően, a külföldi turista vendégkört célozza meg, így pozitívan értékelhető, hogy az étteremhétre is beneveztek és az étlapinál kedvezőbb árú menüt kínálnak a magyar vendégeknek is elérhetően. Minket nem zavart különösebben, hogy a belső térben kaptunk asztalt, onnan is ki lehetett látni a Dunára, a Várra. A kiszolgálás figyelmes volt, nem kellett sokat várni, noha szinte teljesen tele volt az étterem. Az adagok - a pizza kivételével - kisebbeknek tűntek az étlapos rendelésekhez képest, különösen a lazacról mondható ez el, az valóban csak néhány falatnyi volt, de a raviolis körítéssel együtt finom. A csokiszuflé belseje kellemesen lágy volt, ahogy kell, a fagyi csak gombócka, de jó volt. S ne feledkezzünk meg a gratis üdvözlő pohár pezsgőről sem! A csökkentett adagok viszont összeférnek az étteremhét szabályaival?
Tibor - 2019. március 25., hétfő 15:40

"Dunaparti ebéd"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Már két éve minden alkalommal élünk az étteremhét adta lehetőséggel, és igyekszünk mindig újabb éttermeket kipróbálni. Van, ahová később is visszatérünk, és van, ami a megmarad az "ezt is kipróbáltuk" kategóriában. Sajnos a Jerney Italian Bistro ez utóbbi kategóriába esett nálunk. Sajnos nem a teraszon kaptunk helyet. Kint szép idő volt, de a nyitott ajtók miatt bent elég huzatos és napsütés híján kissé hűvös is volt. Mire végeztünk a három fogással, elég jól átfáztunk. Az adagok (talán a három fogásra tervezett menü miatt) lényegesen kisebbek voltak, mint amelyeket azoknak a vendégeknek szolgáltak fel, akik nem az étteremhét keretein belül ebédeltek az étteremben. A lazac pl. nekünk 1,5 cm vékony szelet volt, egyéb esetben kb. 5 cm, de ez a fogás nagyon finom volt. A csokiszuflé sajnos sokáig a sütőben maradhatott, mert teljesen átsült, így sokat veszített az élvezeti értékéből. Sajnos a bruscetta sem volt az igazi. A paradicsom ízetlen volt, és a friss bazsalikom is hiányzott belőle. Ami pozitív: A kenyeret ott helyben sütik, és tényleg nagyon finom. A kiszolgálás gyors volt, és nagyon udvariasak voltak a pincérek.
Papp Mária - 2019. március 25., hétfő 10:15

"Itáliai hangulat a belvárosi Duna parton"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ma már nem kell Olaszországba utazni egy jó kis olasz ételért. Itt meg lehet kóstolni. Kedves pincérek szolgálják fel az elégedett vendégeknek. Még az olaszok is élvezték. Hibátlan volt.
Gábor - 2019. március 25., hétfő 09:51

"Értékelés Jerney Italian Bistro"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely, a kiszolgálás jó volt, az ételek nagyon finomak voltak.
Bella Gergő - 2019. március 25., hétfő 09:43

"pénteki veszekedős párocska :-)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. Egy nagyon édes fiatal srác volt a felszolgáló, nagyon menő övcsattal. Kedves volt, mosolygós, nagyon jó hangulatot teremtett. Az ételek fnomak voltak és nem kellett rá sokat várni. Minden nagyon rendben volt.
Kovács Réka - 2019. március 25., hétfő 07:27

"Ajánlás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteniek voltak a rendelt ételek, mindennel meg voltunk elégeve! Az étterem nagyon hangulatos és a felszolgálók is kedvesek. Szerintem visszatérünk :)
Prohászka Melitta - 2019. március 25., hétfő 07:11

"Értékelés"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kissé nehezen találtuk meg a helyet és viszonylag pici, ám az ételek minősége elképesztően jó volt. Biztosan vissza fogunk még menni.
JC - 2019. március 24., vasárnap 22:23

"Nem a magyar vendégeket várják"

2,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 0
Tulajdonképpen érthetetlen számomra, hogy ez az étterem miért vesz részt az Étterem heti ajánlatban. Nem ülhettünk a teraszra, pedig volt szabad asztal. A benti helyiségben hatalmas huzatban ebédeltünk, ahol a "panorámás asztalunk" egyik oldala a raktárra nézett, ahol folyamatosan a Heineken sörök rekeszeit pakolták, másik irányban az Intercontinental tűzfalát nézhettük. Az ételek átlagosak, az adagok szűkre szabva - a férfiaknak a 3 fogás nem volt elég, pedig nincs átlagon felüli étvágyuk. A lazac 3-4 falatnyi, a desszerthez adott vanília fagylalt egy negyed gombóc :( Sajnálom, hogy ezt választottuk, eddig ez volt a leggyengébb étterem ahol az Étterem hét keretében voltunk.
Lujza - 2019. március 24., vasárnap 19:56

"Finom ízek a Duna-parton"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek nagyon finomak voltak, és a mennyiség is megfelelő volt. Az egyetlen dolog, ami kicsit csalódást okozott, hogy bent adtak nekünk asztalt, pedig kint is voltak szabad helyek.
Szandi - 2019. március 24., vasárnap 10:42

"Jerney Italian Bistro"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Jó kiszolgálás, finom ételek.
Niki - 2019. március 24., vasárnap 10:30

"Olaszos ízek és hangulat!"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
:)
Rafito - 2019. március 24., vasárnap 08:05

"Csak turistáknak"

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 0
A Dining City-s vendégek nem ülhetnek ki a panoráma teraszra. A főnök a vendégtérben vette át az árut, panaszkodott a drága szalvétákra és ott könyvelt.
XY - 2019. március 23., szombat 15:08

"Finom ételek, hangulatos hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak és bőségesek voltak a felszolgált ételek. Kedves és előzékeny kiszolgálás. Tetszett a belső kialakítás. Jól választottam. ☺
Andi - 2019. március 23., szombat 09:12

"Végre hozta a megszokott jó formáját "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Előző években változó volt az ételek minősége, a felszolgalas és az össz hangulata a helynek. Így látom most összekapták magukat és minden olyan volt mint régen.
Péter - 2019. március 22., péntek 15:28

"Egy kellemes olasz vacsora a Duna parton"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Jerney étteremben jellegzetes olasz ételeket kínálnak. Az előételként lefogyasztott Anconai halleves, a főételként a Lazac filé négy sajttal töltött raviolival, rosé mártással valamint a desszertként a Fehér csokis brownie erdei gyümölcs szósszal, vanília fagyival kíváló vacsora volt. A nagyszerű szervírozás és remek ételek mellett a Duna panoráma kivilágítása emelte vacsora fényét.
Kocsis Béla - 2019. március 22., péntek 15:22

"kiváló ételek, kedves kiszolgálás"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Lényegében minden olyan volt, amilyennek lennie kell. Szuper ételekhez kedves kiszolgálás párosult. Köszönjük!
Ács Ádám - 2019. március 22., péntek 09:34

"Jerney Bistro"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő személyzet, mindig megkérdezték, hogy ízlik-e az étel, vagy nem hangos-e a zene. Az ételek zseniálisan finomak voltak, és összességében egy negatívumot se tudnék felhozni az étteremről. Az elmúlt évekből számomra a Jerney Bistro vitte a pálmát az étteremhéten.
Kata - 2019. március 22., péntek 08:33

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely, finom ízek
Attila - 2019. március 22., péntek 08:09

"Olasz ételek a Dunaparton"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Először voltunk az étteremben délidőben a Dunaparti korzón. Kedves , visszafogott kiszolgálás, olaszos hangulat natur téglafalak, sötétre pácolt fa asztalok. A firenzei zöldség leves remek volt, sürű , jó ízű, a második fogás lazac szelet raviolival ís finom volt, szépen volt tálalva. A desszert csoki szuflé volt vanílai fagyival és gyümölcs öntettel ez telitalálat. Az adagok kisebbek, mint az akció nélküliek, de a három fogás ebédre bőségesen elég volt egy átlag étvágyúnak. Köszönjük!
Karácsony Iván - 2019. március 22., péntek 06:47

"Kelles etterem"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az etterem nagyon szep helyen talalhato, csodas panoramaval. Megerkezesunkkor kedvesen fogadtak, kaptunk egy pohar pezsgot ajandekkent. Az etelek finomak voltak, am a mennyisege a foetelnek alul maradt a varakozason. A desszert atlagos volt.
Dius - 2019. március 22., péntek 06:12

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes, kedves kiszolgálás, remek ételek, gyönyörűen tálalva, fantasztikus helyen.Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Salaczné Fodor Edina - 2019. március 21., csütörtök 13:58

"tökéletes vacsora +++"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Másodjára mentünk megint a Jerney Italian Bistro-ba és újfent nem csalódtunk. Az ételek nagyon finomak voltak, szépen tálalva. Minden fogás ízletes volt. Külön kiemelném a pincérek kedvességét, figyelmességét. +++
Oláh D. - 2019. március 21., csütörtök 07:15

"Egy kis Itália"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak, a kiszolgálás remek, a helyszín tökéletes. Ajánlom!
AJózsef - 2019. március 21., csütörtök 06:55

"Nem maradtunk éhesek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias kiszolgálás, finom ételek, óriási adagok. Kifejezetten kellemes hangulat. Ide még visszatérünk.
Novbert - 2019. március 21., csütörtök 04:02

"Egy kis Italia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sok olasz etteremben jartam mar de itt mindennel elegedett voltam. Minden fogas nagyon izletes volt, a kiszolgalas a leheto legudvariasabb. Aki szereti az olasz etelek mindenkeppen latogasson el ide. Aki nem szereti , az is, mert tuti megvaltozik a velemenye! ;-)
Kamilla - 2019. március 20., szerda 12:09

"Csodás vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi olasz hangulat, udvarias kiszolgálás, fantasztikus fogások. Nagyon kellemes estét töltöttünk itt.
Csenge - 2019. március 20., szerda 10:57

"Egy tökéletes barátnős este"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás tökéletes volt, az ételek is jók voltak. Nekem a szuflé kicsit túl volt sütve és emiatt szárazabb/folytósabb lett, de a többi étel fűszerezése, tálalása is fantasztikus volt. Biztos vagyok benne, hogy még visszatérünk ide.
Polgár Georgina - 2019. március 20., szerda 10:35

"Remek ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek (lazac filé sajtos raviolival tökéletes), kedves és gyors kiszolgálás, hangulatos étterem - minden remek volt, köszönjük!
Lux Adorján - 2019. március 19., kedd 09:48

"Hiányos"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem hangulata és a felszolgálók kedvessége vitathatatlan. A választott előételből -konkrétan a Firenzei zöldség krémleves burgonya gombóccal, parmezán forgáccsal- sajnos kimaradt a burgonyagombóc...ez elég nagy baki szerintem. A vacsora fogyasztása közben illetve a főétel felszolgálása előtt sem kérdezték meg, hogy ízlett e az előétel vagy, hogy minden rendben volt e. Így csak fizetésnél tudtuk jelezni a hiányérzetünket.
Tar Gina Veronika - 2019. március 19., kedd 07:05

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, kedves és gyors kiszolgálás
Erős Krisztina - 2019. március 19., kedd 06:54

"És tudja, és tudja és tudja... "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely továbbra is az EGYEDÜLI mely a világörökségi környezet képét (a Budai Várat) mutatja, ha kiülünk a kerthelyiségbe. És az ételek is igazán remekek! A kiszolgálásról nem beszélve!! : )) Mille grazie, ragazzi!
Sejtelmes Alexander - 2018. november 20., kedd 08:05

"Hegyi Gáborné"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat , csak ajánlani tudom ezt az éttermet is.
Hegyi Gáborné - 2018. november 19., hétfő 16:22

"olasz hangulatban"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Olasz hangulatú, nagyszerű helyen lévő étterem. Az ételek átlagosak, a kiszolgálás jó volt.
Klára - 2018. november 19., hétfő 08:08

"Középszerű "

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kedves személyzet, közepes minőségű ételek. Inkább turistákra vannak berendezkedve.
Sturcz Georgina - 2018. november 19., hétfő 07:07

"Kellemes"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon jó meditterán ételek.Kitünö ZENE
Laci - 2018. november 19., hétfő 06:08

"Kellemes hely a Duna korzón"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes olasz étterem, az ételek minősége jó, a kiszolgálás nagyon figyelmes, egyedül az innivalók ára volt elég magas és a mellékhelység lehetne tisztább.
Hegedüs Istvánné - 2018. november 18., vasárnap 18:58

"Jerney Italian Bistro"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már a fogadtatás is pompás volt: az étterem olyan asztalán terítettek nekünk (= ketten voltunk a párommal), ami a legkellemesebb volt ahhoz, hogy mind magát az éttermet, a hangulatot, mind pedig a felszolgált ételeket igazán élvezhessük. És kellemes meglepetés volt a wellcome-drink is, ami nem volt a kínálatban. Aztán a paradicsomos és a tonhalas bruschetták (= párom előételei) tálalása és íz-élménye, meg az én "Ancomai halleves"-em íz-élménye meggyőzött miket arról, hogy nincs miért megbánni, hogy a Jerney Bistrot választottuk. Majd a különleges spagetti, és az én "Sziciliai sügér"-em tovább fokozta ezt a meggyőz(őd)ést, amit az olasz csokitorta rendkívüli módon megkoronázott !
H.Á. - 2018. november 18., vasárnap 15:39

"Jerney,az olasz ízek tárháza"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szenzációs olasz hallevest követte 1 kiadós pizza,majd utána csodálatosan finom desszert zárta a sort! Az aperitifnek adott grátis pezsgő csak fokozta a jó hangulatot!! Biztosan visszatérek ide...
Glasz Tamás - 2018. november 18., vasárnap 07:46

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek, remek kiszolgálás, csillagos 5!Top!
Zsanett - 2018. november 17., szombat 18:25

"Jó hely"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A halleves mindent visz. Jót ettünk, jól éreztük magunkat. Ajánlom.
AJózsef - 2018. november 17., szombat 10:33

"Jerney"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
.
Daróczi Petronella - 2018. november 17., szombat 10:04

"Jerney Bistro"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes élmény.
Tibor - 2018. november 17., szombat 08:18

"Tökéletes:)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
5 csillag
Szarka Beatrix - 2018. november 15., csütörtök 10:40

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes, barátságos hely, jó ételek, udvarias kiszolgálás. Nagyon ízlett az anconai halleves.
SM - 2018. november 15., csütörtök 07:10

"Kellemes vacsi volt"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Bátran tudom ajánlani a helyet, minden tekintetben alkalmas, hogy egy kellemes vacsoraélménnyel gazdagodjon, aki ide betér. Az anconai halleves számomra igazi különlegesség volt. A kiszolgálás figyelmes, udvarias, gyors.
V. Gábor - 2018. november 15., csütörtök 07:06

"korrekt"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes hely, kedves kiszolgálás!
Tamas - 2018. november 15., csütörtök 06:34

"Szuper hangulat és ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó választásnak bizonyult, a welcome pezsgő kellemes meglepetés volt. Az ételek és a kiszolgálás is kifogástalan, a hangulat már csak a kilátás miatt is 5 csillagos.:) Biztosan megyünk még!
Reka - 2018. november 14., szerda 10:10

"Je-NR-1 !"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Yeah, Nr.1! Hogy a címben szereplő (kép)rejtvéyt feloldjam.... Mi az, ami miatt hazánkba látogtnak a kirándulók? A főváros. A Duna, ami az épületeket és a természetet annyira nagyszerűen tárja elénk. Nos, EGYETLEN (!) olyan étterem van, amelynél ez a látvány, amely miatt AMERIKÁBÓL(!) Ausztráliából(!) eljönnek az emberek- elénk tárulhat. "Jó, jó, de a konyha akkor biztos..." Nos, nem. Olaszos ételek kapcsán NAGYSZERŰ amit nyújtanak. "Jó, jó, de akkor a kiszolgálás biztosan..." Nos, az sem. KITŰNŐ, MESTERI! Mintha otthon lennénk... Mille Grazie, Ragazzi!
Sejtelmes Alexander - 2018. november 14., szerda 07:22

"Nagyon kedves kiszolgálás."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, hangulatos hely, de külön kiemelendő a maximális odafigyelés és kedvesség a pincérek részéről.
Petra - 2018. november 14., szerda 06:53

"Atlagos olasz etterem"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A kiszolgálás kifejezetten lassú. A pincérek nem segitokeszek. A barátnőm úgy kezdte hogy nem tud választani az előételek közül, mire jött a válasz a pincertol, hogy o sem. Aztán kicsit szofisztikáltabban megkérdezte a hölgy hogy mit ajánlanak neki, erre pedig az a kielégítő válasz érkezett, hogy minden jó. Ezután következett az igazi távolba nézés a pincerektol, amikor elméz az összes vendég feje felett 2 méterrel, hogy véletlenül se vegye fel a szemkontaktust egyikkel se. A kaja átlagos szerintem, a hangulat is. Kockás terítő, egy fel órás olasz lejátszani lista és ennyi. A kilátás, na az jó... azért mentünk oda mert ez kapta a legjobb hangulatert járó címet. Hat számomra érthetetlen.
Akos - 2018. november 13., kedd 06:50

"Kellemes ebéd a napfényes Duna parton"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül hangulatos ebédünk volt a Duna parton. A pincérek nagyon figyelmesek és kedvesek, az ételek finomak voltak!
Tamás - 2018. október 18., csütörtök 07:55

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes péntek estét töltöttük el a Jerney Italian Bistroban.Minden fogás finom volt, a csoki szuflé különösen ízlett. Az adagok is rendben voltak, ami mindannyiunknak feltűnt, hogy a pincérek különösen udvariasak és szolgálatkészek voltak. Elégedetten távoztunk.Köszönjük.
Farkas Anikó - 2018. október 16., kedd 18:42

"Nagyszerű vacsora "

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyszerű vacsora volt. Kellemes környezet, udvarias kiszolgálás. Az ételek is jók voltak. Az anconai halleves kiváló, finom a pizzájuk is. Egyedül a csokiszuflé nem sikerült úgy ahogy kellett volna, a két darabból csak az egyik sütése volt megfelelő.
Hegedűs Péter - 2018. október 16., kedd 13:45

"Szuper hely :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tamás ügyvezető nagyon segítőkész volt. Mind a kiszolgálás, mind az ételek szuperek voltak.
Anett - 2018. október 16., kedd 08:13

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszatérünk! A kiszolgállás,gyors,kedves,rugalmas volt. Nagyon jót ettünk,. Jó hangulatunkhoz a panoráma csak bónusz volt.
Judit - 2018. október 15., hétfő 14:13

"csodás este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazán finom, precízen elkészített olasz ételek, gyönyörű környezet és panoráma a Duna korzón, kedves pincérek... Csodás este volt, szívesen visszatérünk.
Rita - 2018. október 15., hétfő 09:49

"Remek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű kilátás, kedves felszolgálás, finom ételek (főleg a tészta!).
Takács Bendegúz - 2018. október 15., hétfő 09:33

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes helyen, tökéletes vacsora. Gyönyörű panoráma, igazán finom ételek, nagyon kedves kiszolgálás. Profi csapat. Köszönjük Jerney Italian Bistro!
Oláh D. - 2018. október 15., hétfő 06:47

"minden szuper volt"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül kedves felszolgálók!
D - 2018. október 15., hétfő 05:55

"nagyszerű ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
nagyon finom ételek, a kiszolgálás első osztályú, kellemes a hely a Duna partján kiülve, jó hangulat, máskor is szívesen visszamegyünk
xy - 2018. október 15., hétfő 05:27

"Csodás vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus az étterem, a kiszolgálás kifogástalan, az ételek igazán finomak, a kivilágított város látványa lélegzetelállító. Köszönjük ezt a csodálatos vacsorát nagyszerűen éreztük magunkat! Biztosan visszatérünk még.
Zita - 2018. október 14., vasárnap 20:01

"Minden rendben volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az etelek finomak, a kiszolgálás gyors, figyelmes,profi volt. Köszönjük!
B.Ágnes - 2018. október 14., vasárnap 18:58

"llll"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
NAgyon finom volt a welcome drink, és elégedettek voltunk a menüvel is.A pincérünk is nagyon kedves volt:) Összeségébe véve egy jó vacsi volt,köszönjük.
Martina - 2018. október 14., vasárnap 18:05

"Tökéletes kiszolgálás, fantasztikus látvány"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szemelyzet nagyon kedves, figyelmes és gyors. Az ételek finomak voltak, es az hogy a. duna parton a várral szemben ültünk még emelte a hely.varázsát!
Révész Katalin - 2018. október 14., vasárnap 09:22

"Pazar"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni finom volt minden, a pincérek kedvesek voltak, a látvány Budára pedig pazar. Máskor is megyünk.
T.E. - 2018. október 14., vasárnap 08:16

"Perfect Choice on a Perfect Day"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Beautiful fall day, a friend in town who wanted Italian food - so we came. It was a spectacular day. Became even better when we were served a complimentary glass of champagne. Cheers! Our appetizers were fresh, nicely served, tasty and substantial. The cream sauce of the main course deserved being eaten slowly and savored. Pasta without a doubt made by hand and cooked to perfection. Perfetto! Then there was dessert - we ordered one of each to get a taste of the full scale. The Italian cake was light and soooo chocolaty and the chocolate souffle was piping hot with the contrast of ice cream. Combine this with sunshine, outdoor eating and people watching while being served by a professional. It was a beautiful experience.
Julie Mester - 2018. október 14., vasárnap 06:32

"korrekt konyha, pazar kilátás"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Budapest egyik legszebb részén a Duna korzón található, a teraszról lenyűgöző a kilátás. Az ételek az árakkal összhangban a korrekt középkategóriát képviselik.
msz - 2018. október 13., szombat 11:28

"szülinapozás"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
a desszert mindent vitt!!!!
Bea - 2018. október 13., szombat 05:51

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt, köszönjük, máskor is megyünk. Portörő Lajosné
Portörő Lajosné - 2018. október 12., péntek 08:24

"Minden rendben volt!"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás is korrekt volt.
Timár Gergely - 2018. október 11., csütörtök 07:01

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom vacsora kellemes kiszolgálás.
Fernezelyi Péter - 2018. október 11., csütörtök 06:13

"egyszerűen finom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes bisztróhangulat, nem túl hivalkodó módon, de annál lelkiismeretesebben elkészített és finom ételek. A kiszolgálás jól illeszkedik a hely profiljához. Jó választás volt itt fogyasztani el az étteremhét egyik vacsoráját.
Tibor - 2018. október 10., szerda 09:06

"Sok csillagos ..."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
... vacsorát fogyasztottunk tegnap ebben az étteremben. Az üdvözlőitalként kínált pezsgő csak az első volt a meglepetések sorában. Az ételeket nem csak gusztusosan tálalták, de nagyon ízletesek és bőségesek is voltak, hozzá finom borokat kóstoltunk. A pincérek figyelmesen és nagyon kedvesen szolgáltak ki bennünket. A kellemes érzést csak fokozta a Duna-part látványa és hangulata. Bennünket megfogtak, biztosan visszatérünk még!
Hilda - 2018. október 10., szerda 06:35

"Étteremhét 2018"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A korábbi vegyes értékelések alapján nem tudtuk, mire lehet számítani. Pozitív csalódás volt. Átlagos adagok, a 3 fogással tökéletesen jól lehetett lakni. A konyha nem kimagasló, de rendben volt minden, pár kisebb hibát lehetett találni a fogásokban. Ezt azonban a személyzet minden tagjának kedvessége, udvariassága, figyelmessége feledtette. Nagyon szimpatikus volt, hogy itt a Dunakorzón, ahol alig akad magyar vendég, milyen örömmel fogadták a hazai vendégeket. Ár-érték arányban teljesen korrekt. Bár a terasz a dunai panorámával igencsak vonzó, de a beltér toszkán hangulata is kellemes. Az ajándék pezsgő igazi meglepetés volt.
Értékelő - 2018. október 09., kedd 19:41

"Építő jellegű kritika"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Sajnos számunkra csalódás volt a tavaly októberi kifogástalan vacsoránkhoz képest. Sem a kiszolgálás, sem az ételek minősége nem hozta a várt/elvárható szintet. Az összeszedetlenség és hanyagság érződött (ami az étterem hét vendégeit illeti). Egyedül a két üzletvezető/tulajdonosnak gondolt urak próbálták valamennyire odafigyelni legalább a kiszolgálás színvonalára. Sajnáljuk, mert októberben el voltunk ájulva a Jerneytől, pozitív értelemben!
ZsL - 2018. március 12., hétfő 10:15

"Kiváló vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A hangulat nagyon kellemes volt, az ételek finomak, ízletesek, és az adagok mértékére sem lehet kifogás. A kiszolgálásra és konyhára azért vontam le fél csillagot, mert bár jeleztük, hogy boroznánka feltálalt ételekhez - ahhoz sajnos nem érkezett támpont, hogy milyen bor is illene hozzájuk; másrészt az egyik fogást sérült szélű tányérra sikerült felhelyezni. Amúgy összességében nagyon pozitív volt az este, nyáron a terasszal kiegészülve pedig mindenki kellemes hangulattal, pazar kilátással, finom ételekkel és italokkal számolhat.
R - 2018. március 12., hétfő 08:47

"Hangulatos étterem"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom ételek, kellemes hely, jó kiszolgálás. Ismét jól éreztük magunkat.
Dorogi Attila - 2018. március 11., vasárnap 08:46

"Grazie!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Zseniális hely, 2 kedves restaurateur, finom, friss és gazdag tenger gyümölcseivel készüt ételek.
Pesti-Farkas István - 2018. március 10., szombat 14:13

"Csalódás "

2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Sajnos a borjú ragu levesbe ZÖLD olivabogyot tettek, borzasztó volt. A kiralyrakos kagylós spagettinél a királyrák ég, szerű nem volt. A pincér meg is nézte külön hogy tényleg a menüben így volt e majd konstatálta, hogy igen. S tulajdonos is oda jött és ő annyit mondott, hogy ez az étel nem túl jó, de rák hol létéről nem esett szó. A tiramisu hát ízetlen volt a brownie száraz, erre az volt a válasz, hogy most készült el és azért. Illetve szerviz díj is fel volt számolva. Lehet az őszi étteremhét keretein belül kapnak meg egy esélyt mert tavaly októberben nagyon jó volt minden.
Péter - 2018. március 10., szombat 13:33

"Korrekt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak voltak, jól éreztük magunkat. Ajánlom!
AJózsef - 2018. március 08., csütörtök 08:15

"Tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes vacsorát töltöttünk el a Jerney Bistroban, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás nagyszerű volt, még a glutenmentes étkezésemre is külön odafigyeltek. Biztos visszatérünk! :)
László Orsi - 2018. március 07., szerda 14:18

"-"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
.
D.S. - 2018. március 07., szerda 09:20

"5*"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek kifogástalanok voltak.
Marosi Ivett - 2018. március 06., kedd 07:21

"rendben volt"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kedves felszolgálás, kellemes környezet, finom, de nem kiemelkedő ételek - rendben volt.
Anita - 2017. november 28., kedd 21:02

"Ria"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás hibátlan. Figyelmes, kedves, rugalmas pincérek. Finom étel. Kicsit szoros volt, összeért a székem a mögöttem ülővel. Összességében jól éreztem magam.
Gácsi Rita - 2017. november 24., péntek 17:55

"Finom ételek a Dunakorzón"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes hangulatú hely a Dunakorzón. Megérkezéskor forralt borral kínáltak a Ház ajándékaként, ami nagyon jól esett abban a nyirkos-szeles időben. Meglepetés volt számunkra a hely, nem ismertük korábbról. A kiszolgálás tökéletes volt, mosolygós és szolgálatkész. Az ételek olyanok, mint bármelyik olasz tengerparton, különösen finom volt az Anconai halleves. Csak jót tudok mondani a vendéglátásról.
Lőrincz Ágoston - 2017. november 23., csütörtök 07:28

"Családi ebéd"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Hát nem is tudom. Ebben a kategóriában nem egy olasz étterem van Budapesten, ami legalább ennyire jó, sőt. Vagy csak az ízvilág nem jött át. Mindenesetre az nagyon nem tetszett, hogy úgy vitték el a tányérokat, hogy még nem fejezte be mindenki. Illetve amikor elvitelre kértük, amit a gyerekek nem bírtak megenni, akkor a dobozt nyitva tették az asztalunkra, úgy, hogy az egyik gyermek maradéka már benn volt, és ha a másik gyerek is befejezi, akkor az Ő maradékát is tegyük bele. (Azonosat kértek.)
Családapa - 2017. november 20., hétfő 13:28

"Értékelés"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Jól éreztük magunkat.Jó átlagos hely. Semmi extra.
Kéthelyiné Király Ildikó - 2017. november 20., hétfő 10:32

"Szuper volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, kellemes kiszolgálás és ajándék forralt bor! köszönjük
Neumann Márta - 2017. november 19., vasárnap 18:52

"Remek"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló konyha, remek kiszolgálás
Attila - 2017. november 19., vasárnap 14:17

"Macesz"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon kedves személyzet, átlagos, ízletes ételek!
Macesz - 2017. november 19., vasárnap 06:24

"Vacsora(;-)"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
CSAK GRATULÁLNI TUDOK!!IGEN VÉGRE EGY KIS OLASZ A SOK (lecsó)MELET,SZÁNDÉKOSAN NEM PIZZÁT RENDELTEM ÉS SIKERÜLT A FELSZOLGÁLÓ AJÁNLÁSÁVAL EGY OLASZOS MENÜT ELFOGYAZTANUNK!!NYELVEKET BESZÉLŐ SZEMÉLYZET SŐT (Szerintem olasz) a A KEDVES ÚR AKI MINKET SZOLGÁLTKI!!!!!CSAK JÓT TUDOK ÍRNI ÉS AJÁNLOM MINDENKINEK !!!!!
Puzsoma Béla - 2017. november 18., szombat 08:32

"Egy remek este"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
...köszönjük a mennyei falatokat. nagyszerű vacsora volt
Riti Edi Lackó - 2017. november 18., szombat 05:26

"Hangulatos"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A halleves nagyon finom volt.
Dömötör Zoltán - 2017. november 17., péntek 09:49

"Minden tökéletes volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon hangulatos, a pincer nagyon udvarias és az ételek nagyon finomak!
Császár Zsófia - 2017. november 17., péntek 09:17

"Kellemes délután"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű hely, fantasztikus ételek, nagyon figyelmes személyzet. Köszönjük :)
Balogh Gabriella - 2017. november 17., péntek 07:43

"Felejthetetlen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves személyzet, mennyei ételek!!!
Benedek Eszter - 2017. november 16., csütörtök 16:16