Budapest Bisztró - Budapest

Small 398f39e1 1382 4416 9196 cc1d3dd59dfc

Képek az étteremről

Budapest Bisztró

Budapest Bisztró
Vécsey utca 3. , 1054 Budapest

A Szabadság tér mellett található Budapest Bisztró igényes, klasszikus és modern magyar konyhával várja Vendégeit.

Legendás Gulyásleves… a magyar konyha méltán legismertebb fogása, mely megtestesíti mindazt, amit a Budapest Bisztró filozófiájában képvisel. Több mint 100 főt befogadó, 510 nm-es éttermünkben és 150 férőhelyes teraszunkon casual fine dining bisztrófogásokkal várjuk itthoni és külföldi vendégeinket. A gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló tradicionális ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük. A belváros leggazdagabb reggeli választékával, kézműves cukrászattal és házi pékséggel várjuk mindazokat, akik ugyanúgy szeretik élvezni a kifogástalanul elkészített, házias ételeket és magát az életet, mint mi. A városban egyedülálló magyaros látványkonyhánk, kézműves borokat tartalmazó bortrezorunk szemet gyönyörködtető látvány a gasztronómia szerelmeseinek. A gourmet élvezetek mellett a jó hangulatról a kellemes élő zene, a klasszikus „bár és piano” hangulat gondoskodik. Látogasson el hozzánk és élje át a valódi Budapest Bisztró életérzést!
 
A konyhánkon nem árulunk zsákbamacskát. Semmi misztikum nincs a munkánkban. Mindösszesen a magyar konyhát sütjük-főzzük! Motiváltak vagyunk abban, hogy igazi klasszikus fogásokat kínáljunk a rajongó vendégeinknek. Feladatunk, hogy a megszokott átlagból kiemelkedőt készítsünk! Nincs nehéz dolgunk: minden adott a kifogástalan elkészítésére, hiszen itthon, otthon vagyunk! Támogatjuk a régiónk termelőit, a munkájukat, mert bennük van minden bizodalmunk. Hisszük, hogy a jó ízekhez a minőségi, tudatosan előállított alapanyag a legfontosabb. Őrizzük a hagyományt és ötvözzük a mai technológiákkal. Célunk, hogy jó szájízt adjunk a magyar konyhának. Ne többet, jobbat! Irányt mutassunk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Budapest Bisztró - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(852 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"Finom ételek a belváros szívében"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes estét töltöttünk ott. Finom ételek, kifogástalan felszolgálás.
Adel - 2019. március 23., szombat 20:24

"2019.03.22."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon udvarias, előzékeny felszólgálók. Nagyon finom, ízletes ételek. Szép környezet.
Tóth-Koskár Lívia - 2019. március 23., szombat 13:16

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szuper volt a menűsor,a kiszolgálás.
Gabi - 2019. március 23., szombat 12:38

"A legkedvesebb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. Az Eszterházy fantázia maga volt a csoda. Gábor, a pincérünk pedig a legsegítőkészebb, legkedvesebb volt mindközül!
Jásper Kata - 2019. március 23., szombat 07:46

"Slightly disappointing "

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
This is a lovely restaurant in a great location and the ambience is hard to beat. Piano music, attractive decor and very pleasant table servers are all positives. We have eaten here each year since 2013 and were quite disappointed with the food. While it was presented beautifully, it lacked a distinctive edge. My duck liver terrine was very cold but rather bland, as was my wife’s goat cheese starter. The pork main was tasty, but for our palates excessively salty. The dessert was - ok. So overall it was an average experience, but nothing special.
Dermot Parsons - 2019. március 23., szombat 07:40

"Jo es minosegi"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Jo volt! Kicsit nagyuzemben porognek. A szuz zsenialis, az eloetelek kifogastalanok, a hal finom volt, de hianyzott az a plusz amitol tobb mint egy jo fogas, ez a desszertre is igaz.
Sziszi - 2019. március 23., szombat 07:03