Budapest Bisztró - Budapest

Small 398f39e1 1382 4416 9196 cc1d3dd59dfc

Képek az étteremről

Budapest Bisztró

1054 Budapest, Vécsey utca 3.

Budapest Bisztró
Vécsey utca 3. , 1054 Budapest

A Szabadság tér mellett található Budapest Bisztró igényes, klasszikus és modern magyar konyhával várja Vendégeit.

Legendás Gulyásleves… a magyar konyha méltán legismertebb fogása, mely megtestesíti mindazt, amit a Budapest Bisztró filozófiájában képvisel. Több mint 100 főt befogadó, 510 nm-es éttermünkben és 150 férőhelyes teraszunkon casual fine dining bisztrófogásokkal várjuk itthoni és külföldi vendégeinket. A gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló tradicionális ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük. A belváros leggazdagabb reggeli választékával, kézműves cukrászattal és házi pékséggel várjuk mindazokat, akik ugyanúgy szeretik élvezni a kifogástalanul elkészített, házias ételeket és magát az életet, mint mi. A városban egyedülálló magyaros látványkonyhánk, kézműves borokat tartalmazó bortrezorunk szemet gyönyörködtető látvány a gasztronómia szerelmeseinek. A gourmet élvezetek mellett a jó hangulatról a kellemes élő zene, a klasszikus „bár és piano” hangulat gondoskodik. Látogasson el hozzánk és élje át a valódi Budapest Bisztró életérzést!
 
A konyhánkon nem árulunk zsákbamacskát. Semmi misztikum nincs a munkánkban. Mindösszesen a magyar konyhát sütjük-főzzük! Motiváltak vagyunk abban, hogy igazi klasszikus fogásokat kínáljunk a rajongó vendégeinknek. Feladatunk, hogy a megszokott átlagból kiemelkedőt készítsünk! Nincs nehéz dolgunk: minden adott a kifogástalan elkészítésére, hiszen itthon, otthon vagyunk! Támogatjuk a régiónk termelőit, a munkájukat, mert bennük van minden bizodalmunk. Hisszük, hogy a jó ízekhez a minőségi, tudatosan előállított alapanyag a legfontosabb. Őrizzük a hagyományt és ötvözzük a mai technológiákkal. Célunk, hogy jó szájízt adjunk a magyar konyhának. Ne többet, jobbat! Irányt mutassunk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Budapest Bisztró - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(860 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A Dining City hét keretében vacsoráztunk a Bisztróban, a sok vendég "ellenére" is kedves és udvarias kiszolgálásban volt részünk, a személyzet is figyelmes. Az ételek nagyon finomak voltak, minden fogással elégedettek voltunk. Jó, hogy az étterem elfogadja a SZÉP kártyát is. Máskor is megyünk!
Dorogi Boglárka - 2019. március 27., szerda 19:17

"Visszatérők"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálók mindig barátságosak. Sosem csalódtunk, nem tudok rosszat mondani. Munkaebéd, vagy családos vacsora, bármi jó. Az adag pont megfelelő, a díszítés fantasztikus.
Balázs - 2019. március 26., kedd 07:21

"Szombat este"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Finom menü, kicsit sok várakozással.
Jankó Dóra - 2019. március 25., hétfő 08:41

"Kedves felszolgálók"

3,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek unalmasak és ízetlenek voltak. A felszolgálók nagyon kedvesek, de egy étteremben az étel lenne a lényeg :/
Varga Dorottya - 2019. március 25., hétfő 06:48

"Kellemes vacsoraest"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A fogások harmóniában voltak. A kiszolgálás annyiban volt hiányos, hogy a feltett kérdéseinkre a pincér nem adott vagy nem tudott választ adni.
Kéthelyiné Király Ildikó - 2019. március 25., hétfő 06:27

"Eddigi legjobb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már sokadszorra jöttünk ide az Étteremhét keretein belül és az eddigi legjobb főételeket kaptuk. Az Eszterházy pedig egyenesen lenyűgöző volt. Biztosan visszatérünk még :)
Bérdi Petra - 2019. március 24., vasárnap 16:12