Értékelések és vélemények


4,6

(958 Recensies)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"normal taste, not very surprising, service is good"

3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
food is ok, location is good, can see the pariliment directly.
Alice C - 2023. október 16., hétfő 07:11

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A hely nagyon kellemes, a kiszolgálással is meg voltunk elégedve, az ételek nagyon finomak, kivéve a madártej, ami iszonyúan túl volt cukrozva.
Oláh Attila - 2023. október 13., péntek 14:15

"Szuper vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek szuperek voltak. A filet mignon tökéletesre volt sütve, a madártej maradandó élményt adott.
Kovács Kristóf - 2023. október 12., csütörtök 21:22

"A legjobb budapesti étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A gulyás tényleg legendás.
Ujhelyi Dóra - 2023. október 08., vasárnap 08:08

"Busapest Bisztro Csarda"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel teljes mertekben elegedettek voltunk. A kereseinket figyelembe vettek, gyors es udvarias volt a kiszolgalas. Az etelek esztetikusak es izletesek voltak. Ez nem egy olyan jellegü etterem, ahol a mennyiseg van elöterben. Az arat viszont magasnak talaltuk.
Dorottya Kühn - 2023. október 06., péntek 08:40

"Dining City 4 fogásos ajánlat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem sokat kellett gondolkozni hogy mire hány csillagot adjunk, mert minden hibátlan volt. Kellemes a terasz, jó kis élőzene szólt. Mindenki nagyon profi és kedves volt a személyzetben aki az asztalunknál járt, és nagyon flott, jó ütemű volt a kiszolgálás végig. Az ételek minden szinten szuper ízletesek voltak, semmibe nem lehetett belekötni. Nagyon ajánlott a hely, és ha legközelebb is lesz hasonló ajánlat akkor biztosan megint megyünk ide enni. Köszönjük szépen.
Pusztai Ádám - 2021. július 14., szerda 13:31

"Értékelès"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, csodás hangulat, szép hely
Fónyad Anna - 2021. június 30., szerda 04:08

"Nem jött be"

1,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Figyelmesebben kellett volna olvasnom a korábbi értékeléseket... Érkezéskor úgy tűnt nem is tudnak a foglalásról, de "mindjárt megoldjuk". A kinyomtatott előjegyzésén összesen 2 foglalást láttam az estére, a teraszon kb. 4 asztalnál volt vendég, ami nagyjából így is maradt egész este. Érezd magad kellemetlenül kezdet. Annak ellenére, hogy alig volt vendég, az a'la carte-sok nagy része salátát és pizzát evett, sikerült 3 óra alatt elfogyasztani az ízelítő adag menüsort. Rendkívül kis adagok (erre az egyre készültünk), ízvilágban a saláta önteten kívül semmi, ami megfogott volna. A húslevest hidegen hozták ki; a sokat emlegetett őz főétel eleve nem is volt kérhető (a pincér szerint rendkívül sok fogyott belőle); a rizottó csak köret értékű volt; desszertek felejtősek (amúgy sem lehetett kikanalazni a szűkülő szájú vizespohárból leveses kanállal). Hangulatot a "kihaltság" nyugalma uralta, a meccs miatt az élő zene véget ért, pedig a meccset a nagy kivetítőn mindössze 1 vendég követte, másokat nem is érdekelt. Ha egy étterem meghirdet egy Dining City akciót, rosszul is elsülhet, mint az ő esetükben.
Mangó Éva - 2021. június 29., kedd 04:53

"Vacsora"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Nem voltunk még az étteremben, így egy próba vacsorát terveztünk az adott fogások közül. A kiszolgáló személyzet kedves volt, itt-ott volt csúszás a fogások tálalásával, de összességében jó volt. Az ételek ízei átlagosnak mondhatók és a mennyiségük is kifogásolható volt, tekintve azt, hogy a'la carte rendelés esetén ugyanazon étel mennyiségei eltérőek voltak. Ami rontott a hangulaton, hogy főétel esetén nem volt teljes a választék, ez azért volt bosszantó, mert előrendelés esetén igencsak lehet számítani a vendégekre. Egy dolog volt kifejezetten zavaró, hogy egy alulöltözött személy (tulajdonos/vezető) hangosan, kioktató módon folyamatosan degradálta a kiszolgáló személyzetet a vendégek előtt, ezt véleményem szerint (még, ha jogos is a kiakadás, vagy hiba észrevétele) nem a célközönség előtt mondjuk el az adott alkalmazottnak. Bízom benne, hogy ez az üzenet eljut az elkövető felé. Az élőzene viszont kellemes volt. Összességében egy közepest tudnék mondani az étteremre, első vásárlóként/vendégként.
Péter Péter - 2021. június 28., hétfő 13:17

"Lassan járj..."

2,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Foglalás előtt el kellett volna olvasni az értékeléseket. Sajnos tényleg nagyon lassan kaptuk meg az ételeket. Nyilvánvalóan el van úszva a konyha, 4 fogás 2.5 óra (bár a korábbi értékelések alapján ezzel még jól is jártunk). A fizetésre is külön 15 percet kellett várni, pedig még a desszert előtt szóltunk. Világos, sok vendég volt, de ez így akkor sem kellemes élmény, hiába kaptunk "ajándék" vizet, ennél valami többre/jobbra lenne szükség. A hangulatot rontja a méretes káosz, úgy mint összekevert asztalok/italok/ételek, plusz a személyzet látható feszültsége. Az ételek finomak voltak, kivéve az őzcsülökhöz adott száraz és íztelen házi "gnocchit". A panna cotta, bár finom, de nem panna cotta. Szegény szomszéd asztalnál ülő osztrák(?) úr végül nem kapott sört, pedig háromszor kért. :)
Szűcs Balázs - 2021. június 28., hétfő 11:55

"Finom vacsora kellemes környezet "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem tágas teraszán kaptunk helyet. A pincér a rendelés felvételekor készségesen válaszolt kérdéseinkre. A négy fogasos étel sor nagyon ízletes volt. A tálalás módja igazi esztétikai élményt nyújtott.
Csapenszky Eva - 2021. június 28., hétfő 09:36

"Nyugodt helyen a belvárosban"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem nagyon jó helyen van, gyönyörű épületek között, a teraszáról látni a Parlamentet. Csendes utca. A személyzet nagyon kedves, csak nagy csúszásban voltak. Foci EB volt, valószínűleg ennek köszönhető, hogy iszonyú sok vendég volt, viszont a pincérek elég kevesen. Nagyon lassan kaptunk meg mindent, mint minden más vendég is, de minket a környezet miatt nem zavart különösebben, ráadásul igyekeztek kárpótolni ajándék vízzel. Az ételek finomak voltak, 4 fogás. Azt kicsit fantáziátlannak tartottam, hogy a saláta a hideg előételhez teljesen ugyanaz volt, mint a főételhez, bár az öntet kiemelkedően finom volt. A gulyásleves isteni. A madártej nekem kicsit túl édes, de a citromos hab feldobja.
Radván Leonóra - 2021. június 28., hétfő 05:59

"Kellemes környezet "

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek kóstoló jellegűek voltak, de az ízük finom volt. Kivéve a Somlói galuska, ami csokiszósz nélküli piskóta!
Tóth Zoltán - 2021. június 28., hétfő 04:48

"Kifogástalan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuperek voltak az ételek! Minden nagyon finom volt!
Auguszt Auguszza - 2021. június 27., vasárnap 20:23

"Family evening"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Very flexible with substituting a course from the fixed menu. Good branzino.
Mike Holland - 2021. június 27., vasárnap 15:35

"A kétes borravalót felváltotta a biztos szervízdíj"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Korábban a címben jelzett pénzért jobban meg kellett dolgozni. Az adagok kicsik, de jó ízűek voltak. Sajnos az őzből készült étel nem volt. Pár alkalommal voltunk már itt de jobb emlékeink voltak. A kiszolgálás nagyon-nagyon lassú volt és gépies, 3 órát töltöttünk itt. A hangulat jó volt,sokan voltunk, a háttérben élőzene szólt.
AJózsef - 2021. június 27., vasárnap 14:41

"Finom ételek, kis adagok"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak, de nagyon picik az adagok. Szombat vacsorára volt foglalásunk, a rengeteg külföldi turista miatt lassú volt a kiszolgálás. Az ételek textúrája viszont csillagos ötös.
Bence Magasvári - 2021. június 27., vasárnap 09:22

"Kellemes délután "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első alkalommal voltunk itt. A menü nagyon jól volt összeválogatva, az ételek mennyisége megfelelő, és mindegyik nagyon ízletes. Elegáns a tálalás. A felszolgálás figyelmes, nem siettettek a fogyasztással. Mindenkinek ajánlom!
Vacsi Ágnes - 2021. június 27., vasárnap 06:00

"Klaudia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Páratlan kiszolgálás, finom ételek, kíváló olasz borok, kellemes környezet. Csak ajánlani tudom :)
Lakatos Klaudia - 2021. június 26., szombat 20:03

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hangulatban fogyasztottuk el a DiningCity menü minden - ízletesen elkészített - fogását, a kiszolgálás nagyon jó volt, csak sajnos az özcsülök már elfogyott a foglalt időpontra.
Polgár Szilvia - 2021. június 26., szombat 18:13

"Kicsit várakozáson aluli "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A hangulat nagyon jó volt, kellemes zene szólt. A konyha kicsit csalódás volt, mivel különlegesebbet várunk volna ár/érték arányban (a húsok kicsit szárazak voltak). A kiszolgáláson kicsit érződött a hosszú zárva tartás, de nagyon igyekeztek. Az ételek elkészítésének ideje igaz nem volt gyors, de azért nem is fél órán belül akar egy ilyen helyen 4 fogást megenni az ember.
- Edit - 2021. június 26., szombat 17:24

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezetben, rálátással a Parlamentre, egy finom vacsorát fogyasztottunk. A kiszolgálás figyelmes volt, az ételek hamar érkeztek, és a legfinomabb salátaöntetet itt ettem valaha.
Becsák Ildikó - 2021. június 26., szombat 12:02

"-"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Hasonló árkategóriában más éttermek jobb kiszolgálást nyújtanak.
Donát Kim - 2021. június 26., szombat 10:08

"Kellemes este?"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép az étterem belső része. Nagyon jó, hogy van terasz is. Kellemes volt az idő.Finom volt minden.
Bacsó Henrietta - 2021. június 26., szombat 08:08

"Budapest Bisztro"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jol ereztuk magunkat, a kiszolgalas kedves es gordulekeny volt, az etelek finomak es az adagok pont megfeleloek.
Emoke - 2021. június 26., szombat 03:57

"Csalódás"

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A páromat vittem el vacsorázni - de nem jól választottam. Talán előtte el kellett volna olvasnom a korábbi értékeléseket és akkor nem lett volna csalódás az este. Az ugyan számomra érthetetlen, hogy sorozatos rossz minősítések mellett vajon hogyan csúszik be néhány magas pontszám.... de ne firtassuk. A pincérünk robot üzem módban működött, az automatikus "Ízlett?" kérdésre választ sem igazán várt. Nagyon lassú kiszolgálás, alig átlagos ételek (a desszertek átlag alatt) - legkevésbé sem nevezném "izgalmas fúzió"-nak. Ebben a formában senkinek sem ajánlanám.
Gábor - 2021. június 25., péntek 10:03

"Remek vacsora"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden étel nagyon finom volt. Az egész menü nagyon jó volt és bőséges. A pincér kicsit talán túl közvetlen volt, ami lehet, hogy valakinek nem tetszik, de mi jót nevettünk vele.
K. Csatos Sára - 2021. június 25., péntek 08:15

"4 fogásos vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon figyelmes személyzet, finom ételek és remek hangulatú hely!
Nagy Anita - 2021. június 25., péntek 06:26

"Rossz élmény"

3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A főételig kellemesnek tűnt az este, viszont a főételünk nagyjából 50 perc után érkezett meg, kétszer szóltam előtte. A főételhez a saláta mellé szerettem volna egy plusz köretet kérni, viszont a saláta így lemaradt a rendelésről, amikor szóltam, akkor elvileg intézkedtek, de végül nem kaptam salátát, valószínűleg elfelejtette a pincér. A kiérkezett halam eleje nyers volt, így levonták a főételem árát a számláról. Negatív pont, hogy ennyi felszolgáló nem tudott kiszolgálni ennyi embert, úgy gondolom, hogy a Dining citys kedvezmény miatt is kaptunk kevesebb figyelmet, mivel a többi, később érkező vendég jóval korábban megkapták a főételüket.
Nagy Zsófia - 2021. június 25., péntek 05:30

""

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
A kiszolgálás lassú volt és akadozott, sokszor éreztük, hogy mintha elvesztették volna a fonalat, pedig nem volt zsúfolásig a hely.
Katona Klára - 2021. június 25., péntek 04:15

"Nem túl jó kaja és drága is"

3,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek nem voltak túl jók,pl az őz iszonyú száraz volt, a paradicsomleves jó volt, de ugyanilyet csinálok én is otthon, a Panna cotta pedig nem tudom mi volt, de biztos nem Panna cotta, íze nem volt, keksz darabok voltak beleszórva és szétfolyt az egész. A limonádé is nagyon rossz volt és drága is, és csapvíz is 500 ft volt, mivel csak szűrt vizük van. A pincérek viszont nagyon kedvesek voltak.
Szimandl Fruzsina - 2021. június 24., csütörtök 18:31

"Vacsora és futballmeccs"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kifogástalan ételek a remek válogatasban amit a DiningCity Gasztronapok-ra készítettek. Ízléses tálalás, isteni Gin tonik és igazi foci hangulat tette emlekezetessé az estét, köszönjük szépen!
Juhos Szilvia - 2021. június 24., csütörtök 10:56

"Nem ajánlom senkinek"

1,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Extra modortalan pincér, majdhogynem alig akart minket kiszolgálni amikor meghallotta, hogy Diningcity foglalásunk van. Az étel gyenge, ehető kategória. Evőeszközt nem hoznak, kérni kell, fogásokra nagyon sokat kell várni, pincér az éppen étkező vendég tányérjára felett tölti ki a vizet az asztal másik oldalán lévő vendégnek.
Kiss Tibor - 2021. június 24., csütörtök 07:58

"Fantasztikus ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek környezetben, remek ízek, szép tálalás.
Sz. Éva - 2021. június 24., csütörtök 05:59

"Kellemes környezet, jó konyha"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Kellemesen vacsoráztunk a teraszon a 30 fokos melegben. Kora este érkeztünk , mert nem szeretjük a tömeget. Sajnos a "tömeg" utolért és lehagyott minket, mert 3 órán keresztül tartott amíg megkaptuk az ételeket (a korlátozott étlapról). Nem csoda, hogy időközben a somlóira kért csokoládéöntet elfelejtődött. A kért kancsó víz helyett kérdezés nélkül üveges ásványvizet kaptunk. Szívesen láttuk volna, ha a vendégek után/előtt letörlik az asztalt. A választott ételek ízei jók voltak, de említésre méltó,hogy a füstölt libamell elvághatatlanul rágós, hozzá kacsamáj mousse híg és olajos volt. A választott ételek, amiket fogyasztottunk. Előételek: hortobágyi húsos palacsinta ‘Budapest Bisztró módra’ és Füstölt libamell saláta, kacsamáj mousse; Levesek: Gulyásleves és Paradicsomleves ‘Mutti Pelati; Főételek: Branzino (tengeri süllő) egészben sütve, salátaágyon és Vörösborban párolt őzcsülök szederrel és gombákkal, házi gnocchi-val; Desszertek: Tiramisu és Somlói galuska volt
B. L. - 2021. június 23., szerda 11:35

"belváros"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A turistákra számító étterem, konyha jó, a hely hangulata nagyon jó. A négy fogást 3 óra alatt kaptuk meg, így volt időnk beszélgetni.
Bálint - 2021. június 23., szerda 11:12

""

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A nagy meleg és a teltházra való tekintettel elnézőbb vagyok. A kiszolgálás kedves volt és korrekt, sajnos érezhető volt egy feszült hangulat és stressz a személyzeten. A hosszabb várakozási idő a vacsorára nem lett volna gond, ha ezt a konyha kompenzálja egy rafináltabb, szemnek és léleknek felfrissítő tálalással! Ez sajnos elmaradt, a minimál stílusú tálalás lehet, hogy ma modern, de egy ilyen nívós étterembe nem való. Az ízek, amik rendben voltak, így nem érvényesültek nálam. Az Ár/Érték arány itt most nem volt rendben.
Wagner Anton - 2021. június 23., szerda 08:01

"3 óra az életünkből"

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
A tegnap esti vacsora közel 3 órát rabolt el az életünkből. Nem érte meg. Ha jelezték volna, hogy túl terheltség miatt ennyi a várakozási idő, akkor le sem ülünk. De nem jelezték, sőt amikor reklamáltunk amiatt, hogy a levesre kereken egy órát vártunk, akkor még elnézést sem kértek. Mindezt úgy, hogy egy előre elkészített menüsorral dolgoztak. Pl. a gulyás levessel (ami állandó étlapelemük, mindig készen van) és paradicsomlevessel, ami kb. negyedóra alatt elkészül a nulláról. Ráadásul az év egyik legforróbb napjának az estéjét fogtuk ki a teraszon, ilyen időben pláne oda kellene figyelni, hogy a vendéget ne üsse meg a guta... se így, se úgy hogy esetleg kérés nélkül kínáljanak vizet, jeget. De itt még a kérés is nehezen ment. És az ételekről szólva: a füstölt libamell saláta mellett a kacsamáj mousse konkrétan 6 csepp a tányér szélén. A Hortobágyi húsos palacsinta ‘Budapest Bisztró módra’ annyit jelent, hogy a konyhában várakozva kiszáradt. A csirke Saltimbocca-t egy "Konyhafőnök"-ön nevelkedett háziasszony is ízletesebben készíti el, a vörösborban párolt őzcsülök köretszegény volt, a desszertek (panna cotta, tiramisu) egy gyorsétterem színvonalán. Nagyon nagy csalódás volt. Igaz a pincér már az megjegyezte, hogy az adagok a menüsorban csökkentettek - de ezt ugye a a Diningcity hírlevelében nem jelzik, így többet vártunk. Minden téren.
Károlyi Judit - 2021. június 23., szerda 07:18

"Csalódás"

2,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Rendkívül hosszú várakozási idő mind rendelés előtt, mind a fogások között. Egyszerűbb volt az itallapot megnézni az interneten, mint várni arra, hogy kihozzák. A pincérhölgy nem volt a helyzet magaslatán, az ételeket is összecserélte. Az adagok a korábbiakhoz képest jóval szerényebbek és egyáltalán nem kimagaslóak. Nem ajánlom a helyet.
Szabó Attila - 2021. június 23., szerda 07:00

"Hosszú várakozás.., 2,5 órás vacsy...! "

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Viszonylag jól eltalált menűsor(ok), de az átlagosnál is jóval kisebb adagok.., nagyon - nagyon lassú, vontatott kiszolgálás.., vélhetőleg a konyha de elsősorban séf, és jelentős étterem vezetési problémák.., teljességgel elfogadhatatlan..!
DR. BÁNYAI Tamás - 2021. június 23., szerda 06:45

"Vegyes erzelmek"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A megerkezesunkkor mar az asztal elfoglalasanal adodott egy kis kavar, hogy a hova lehet leulni. A rendelest gyorsan felvettek, azzal nem is volt gond. Korulbelul 30percet vartunk az eloetelre es legalabb 20-25 percet az osszestobbi fogasra, ez sajnos megalpozta a hangulatot. Kapkodas, rendelesek osszetevesztese is elofordult. Az etelek jok voltak, de nem kiemelkedően az adagok volt ahol lehettek volna nagyobbak. Sajnos ezzel a várakozással rossz emlekkel tavozunk. (2,5 ora alatt sikerult megvacsorazni)
H. D. - 2021. június 23., szerda 05:24

"Budapest Bisztró"

1
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 0
Életem legrosszabb Dining Citys vacsorája volt. Érkezéskor a morcos pincérnő még azt sem kérdezte meg, innánk-e valamit, az itallapot nem is kaptuk meg végül. Az előételt 1,5 óra után hozták ki, a levest rá fél órára kihűlve. A kitaláláskor lecseppent ételmaradékok nem voltak letörölve. A tortellinis "húsleves" elsózott, a rizottóban a rizs kemény, a madártej felhígitott pudingszerű volt. Láthatóan sem a konyha, sem a pincérek nem voltak a helyzet magaslatán. 3 órával érkezésünk után, kifizetve a kötelező szervízdíjat, távoztunk. Mondanom sem kell, egy fillér borravaló nem járt volna mindezért. Aki teheti, jobban teszi, ha lemondja a foglalását mindezek tükrében és más vacsorahelyet keres magának. Az már csak hab a tortán, hogy a dohányos vendégek is emelték a hangulatunkat azzal, hogy az orrunk alá eregették a füstöt és senki nem szólt rájuk.... No comment...
Anna Szabó - 2021. június 23., szerda 05:02

"Ajánlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kánikulai délután fogyasztottuk el a fogásokat. Nem szeretjük az utcai teraszokat, de mivel itt nincs nagy autó forgalom, így ez a terasz kellemes hely. A kiszolgálás kifogástalan volt. A fogások ízletesek voltak, a sót nem sajnálta a szakács, de túlzásba sem esett. Hiányoltuk a fogásokhoz az italajánlatot. Már voltunk itt máskor is, s újra elmegyünk.
Szabóné Oláh Éva - 2021. június 23., szerda 04:30

"romantikus vacsora"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Finom volt mind a 4 fogás, kicsit több idő telt el a felszolgálások között, de addig legalább volt időnk beszélgetni és nem volt olyan nagy telítettség érzetünk sem. Humoros pincér, remek kilátás a Parlamentre, szép idő, finom és bőséges vacsora, SZÉP kártya :D
Gergely - 2021. június 22., kedd 07:58

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek finomak voltak, de az előzetesen ígért választékból az egyiket nem lehetett választani. A kiszolgálás figyelmes volt, de rendkívül lassú, pedig nem volt telt ház (2 és negyed órát töltöttünk ott, igaz, nagyon kellemes volt a hangulat a teraszon a kánikula ellenére).
András és családja - 2021. június 22., kedd 05:15

"Értékelés "

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 1
Szép volt a tálalás, de a menü nem ízlett.
Márffy Magdolna - 2021. június 22., kedd 05:00

"Kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt és bőséges volt a Márton-napi menü. A kiszolgálás kedves, sajnos a számlára elég sokat kellett várnunk a végén, de ezt leszámítva jól éreztük magunkat.
M Kornél - 2020. november 11., szerda 07:20

"Káosz"

1,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Az etterem vezetosegenek sikerult egybe szerveznie ket rendezveny akaratukon kivul, a Marton napi vacsorat nem fujtak le, es raszerveztek egy orosz vacsoraestet. Majd mikor megerkeztunk, meglepodtek, hogy liba menusort kerek. Becsuletukre legyen mondva, a konyha menteskent bevallalta. Kar volt, mert nem birtak tartani a tempot egyebkent sem. Ugy eluszott a konyha, hogy eloben ilyet meg nem nagyon lattunk. 2 ora utan el is jutottunk a hideg eloetelig. Az it is bo 3/4 ora utan jutott el az asztalunkig. Mondani sem kell, hogy mindez bearanyozta az estenkent. Az etelsor lapos volt, unalomig ismetelt elemek a tanyeron ( tapioka ropogos, fugekrem). Szomoruak voltunk. Az eteleket rapszodikusan hoztak ki, nem a sef szerint megalmodott sorrendben. Szova tettuk, hogy talan jo volna tartani, akkor ugyan visszavittek a tanyert, de utana ismet csak ez a kaosz kovetkezett. A menusor felenel felalltunk es otthagytuk az ettermet. Annyi nem volt bennuk, hogy erdeklodjenek, mi volt a problema. Bar szerintem ezt maguk is tudtak. A kaoszon meg a szomszed etterembol kolcsonzott pincerlany sem segitett...
Karádi Zoltán - 2020. november 07., szombat 05:49

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes finom ételek. Kiváló kiszolgálás!
Fitos Zoltán - 2020. október 20., kedd 07:45

"Újragondolt finomságok"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
.
Moni - 2020. október 19., hétfő 09:26

"Vacsora 4 főre"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó légkör,stílusos étterem, kellemes hangulatú. Nagyon jól éreztük magunkat,az ételek csodásak. Gratulálok.
Bregócs Edina - 2020. október 19., hétfő 07:05

"-"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
-
Fülöp Éva - 2020. október 19., hétfő 06:11

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenki kedves volt, előzékeny. Az ételek kitűnőek voltak.
Endre Tomos - 2020. október 18., vasárnap 11:21

"Nagyszerű vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, tökéletes kiszolgálás egy igazán tetszetős környezetben. Kellemes háttérzene volt, igényesen kialakított borkínálat. Mindennel meg voltunk elégedve.
Kelemen Gábor - 2020. október 18., vasárnap 08:49

"Nagyszerű volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hagyományos magyar konyha ételei annyira vannak "újragondolva", hogy az izgalmassá teszi őket, de nem vesztik el az eredeti karakterüket. A sörtésztában sült pacal eredeti ötlet és nagyon finom. A környezet letisztult és hangulatos. A kiszolgálás profi, készséges, barátságos. Korrekt tájékoztatás a borravalóval kapcsolatban. Nagyon elégedetten távoztunk.
Miklós - 2020. október 17., szombat 07:29

"Minden tökéletes volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különlegesen újragondolt ételek a hagyományos magyar ízek kedvelőinek!
dr. Szebeni Andrea - 2020. október 14., szerda 08:43

"Delicious food with a twist in a very nice surrounding"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The food here is wonderfully delicious but different. Rather than the standard Hungarian traditional fare, the chef gives it a twist with different ingredients and ways to cook it. We love it! The restaurant itself is very nicely decorated with a cozy ambiance and the staff is friendly and attentive. For me, this is much better than Hungarikum or Retek where people flock to eat the standard traditional local dishes.
Walter S - 2020. október 13., kedd 06:03

"Dining City"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyszerű volt, kiváló konyha és minőség. Kifogástalan felszolgálás.Hangulatos környezet.
Zoltán - 2020. október 11., vasárnap 10:42

"Dining city"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fantasztikusan finom volt. Imádtuk. :)
Szabó-Kiss Nikoletta - 2020. október 11., vasárnap 07:10

"Hangulatos vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elősször is a ha lehetne tízest adnék. Anyira meg voltunk elégedve. A kiszolgálás a hangulat ?? Az ételek hát azok a meg, még most is érzem a számba a csodás ízeket pazar!!! Nagyon finom minden, aki teheti menjen el ide . Csak ajánlani tudom ,úgy. Ki ne hagyd !!!!! Szuper hely ???
S. ÁGI - 2020. október 11., vasárnap 06:24

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt .... :) Érdemes kiprobálni....
Juhasz Laszlo - 2020. október 10., szombat 05:07

"Nagyüzem "

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A kínálat és a minőség + a kiszolgálás kiváló, talán csak a hangulata esik áldozatul a hatékonyságnak. A kétszemélyes asztalok elhelyezése számomra túlzsúfolt, minden más tekintetben szuper.
Tom - 2019. október 27., vasárnap 09:02

"Kellemes családi ebéd"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Egy vasárnapi családi ebédet töltöttünk az étteremben kellemes élő zene mellett. A fogások finomak voltak és ízléses volt a tálalás. Az egyik fogásról, ugyan lemaradt egy gyümölcs hozzávaló, de ezért kárpótoltak minket. A kiszolgálás udvarias.
Nóra - 2019. október 21., hétfő 05:46

"Kellemes ebéd"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hely egy könnyed étkezéshez.
Gabriella - 2019. október 16., szerda 06:59

"Csalódás"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Egy korábbi étteremhét pozitív emlékei nyomán választottuk újra a helyet, de most sajnos nem volt az igazi. Talán a sok vendég is tette, de a kiszolgálás elég vegyes színvonalú volt, a végén a kávéról le is mondtunk. Az előételek még rendben voltak, de egyik választott főétel (se a hal, se a császár) sem volt az igazi, a csokimousse-ban pedig a legnagyobb jóindulattal se találtunk karamellt. Kár, így legközelebb kevésbé lesz esélyes nálunk a hely.
Péter - 2019. október 15., kedd 19:46

"Finom ízek"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étteremhét keretén belül fogyasztottunk el egy finom menüsort, ami gazdag ízekkel és tökéletes textúrákkal nyűgözött le, bár az adagok kisebbek voltak, mint más éttermekben, ahol eddig a DiningCity-t kipróbáltuk. A hangulatot fokozta az élő zongorakíséret ez abszolút plusz pont, viszont az összbenyomást rontotta, h. a főnök (tulajdonos?étteremvezető?) a vendégek füle hallatára marasztalta el a felszolgálókat, folyamatosan elégedetlenkedett és utasítgatott.
P.Dóra - 2019. október 15., kedd 16:10

"Jó hely, ajánlom"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiszolgálás és a kaja is 5ös!
Bertalan - 2019. október 15., kedd 01:36

"Szuper este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, a kecskesajt tökéletes volt a vörösborunk mellé, de az összes fogás fennséges volt. A kiszolgálás szintén nagyon jó volt, Róbert volt a felszolgálónk, aki nagyon figyelmes volt és a jó hangulatról is gondoskodott még a nagy rohanásban is. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
Csilla - 2019. október 14., hétfő 19:31

"Szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az összes fogás nagyon finom volt. A kiszolgálás és a hangulat is kiváló. Mindenkinek ajánlom!
H.Zsófi - 2019. október 14., hétfő 13:22

"Elegáns és tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes estét töltöttünk itt el a pénteki vacsora alkalmával barátaimmal. Nagyon finomak voltak az ételek, a felszolgálók is maximálisan kedvesek és figyelmesek voltak velünk. Még arra is figyeltek, hogy viccelődjenek kicsit. Az este folyamán Róbert volt, aki gondoskodott rólunk. Az étterem hangulata önmagában is nyugodt és kellemes, és ezt a vacsora időszakában a nagy forgalom mellett is megőrizte. Bármikor ajánlanám ismerőseimnek a helyet. Üzleti ebédekre is sokszor járunk ide.
Mester Anita - 2019. október 14., hétfő 11:03

"A kiszolgálás kifogástalan volt!"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét keretén belül vacsoráztunk baráti társasággal. A hangulat nagyon szuper volt.Külön szeretném kiemelni Pataki Róbert felszolgáló és Veres Viktor tanuló kedves,profi,kifogástalan szakmai hozzáállását. Az este folyamán segítőkészek, udvariasak és gyorsak voltak. Az ételeknél felmerülő problémákat igyekeztek orvosolni. Az ételeknél, a köretet keveselltük. A vajhal nagyon kis adag volt és a desszertnél hiányzott a csokimoussból a sós karamell... A fent leírtakat leszámítva nagyon jól éreztük magunkat.
Magyaródi Renáta - 2019. október 14., hétfő 09:43

""

2,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Az amuse bouche izetlen volt, nem nagyon tudtuk nagyon ertekelni a kukoricadarat.. Az eloetelek finomak voltak, sutotokleves, kecskesajt A fogas foetel nagyon kicsit adag volt, kicsit ki volt szaradva a hal. A csirke nem volt rossz desszertek finomak voltak
Zsolt - 2019. október 14., hétfő 07:43

"Non plus ultra"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Budapest Bisztró nem csak a hétköznapokon nyújt kiváló gasztronómiai élményt, hanem akkor is, amikor "kampány" keretében (Étterem hét) csábítja be vendégeit. A konyha dolgozóinak pazar munkáját a figyelmes és gondos személyzet teszi teljessé. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bedő Valér - 2019. október 14., hétfő 07:18

"Kellemes este!"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk, az ételek finomak voltak, de picit aránytalan méretben és köret tekintetében.
Bódi Eszter - 2019. október 14., hétfő 07:09

"vegyes tapasztalatok"

4
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Átlagos ételek és legalább 4 fogás kell hozzá, hogy egy nem nagy étkű ember mint én ne éhesen jöjjön el. Ha valaki jól átsütve szereti a húsételeket az szóljon előre mert csalódni fog. A hely amúgy barátságos, és jó a hangulata és a pincérek is kedvesek..
Zoltán - 2019. október 13., vasárnap 18:48

"Visszatérő vendégek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A megszokott profizmus, minden tekintetben.
Varga Zoltán - 2019. október 13., vasárnap 17:50

"Ebéd"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás hihetetlen, közvetlen, barátságos, mégis tisztelettudó. A konyhán igazán kivételes ételköltemények készültek, mindössze a császárhús zsírossága nem volt kielégítő. Összességében fantasztikus étterem és biztosan menni fogunk még. Köszönjük a csodálatos családias élményt.
Vigh Zsuzsi - 2019. október 13., vasárnap 17:25

"Teljes mértékben elégedett vagyok, csak ajánlani tudom! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás különdíjat érdemel, az élő zenétől a hangulat adott. :)
Blazsek Anna - 2019. október 12., szombat 18:32

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, a menüsor finom volt.
Petrovics Ágnes - 2019. október 12., szombat 15:54

"BB"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételsor íze hagy kívánnivalót maga után, a desszertek finomak voltak! Hangulat a remek zenéket játszó zongorista miatt volt jó
Péter - 2019. október 12., szombat 13:05

"Tökéletes élmény"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes felszolgálas, nagyon kedves volt mindenki az ételek kiválóak voltak
Fejér Tamás - 2019. október 12., szombat 09:22

"Ismét nem csalódtunk "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már jártunk a Budapest Bisztróban. Akkor is kiváló volt az étel, kedves és figyelmes a kiszolgálás - így magas volt a léc. Kíváncsian vártam, most milyen lesz. A kiszolgálás kedves, közvetlen és figyelmes volt. A menüből mind az öten gond nélkül tudtunk válaszatni, a különböző ízlésünk ellenére. A várakozás alatt + előétellel kedveskedtek. A vacsora ismét finom volt, a hangulat a személyzetnek és az élő zenének (ami mellett így is hallottuk egymást) köszönhetően oldott, kellemes. Az egyetlen zavaró, amit említettek: a pult mellett volt az asztalunk és amikor a jeget öntötték, első körben frászt kaptunk. Ami nagyon pozitív: külföldön élő barátaink sok negatív élménnyel találkoztak Budapesten szállodában, étteremben, a városban. Itt kiválóan ellensúlyozták/helyrehozták megitélésünket. Szóval így is lehet :-)
Ildikó - 2019. október 12., szombat 08:52

"Kellemes hangulat"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, kedves kiszolgalas, a szamla 6 fele bontasa se okozott problemat holott ezt sok helyen nem szeretik. Az etelek valamelyike nagyon finom volt, valamelyik pedig lehetett volna jobb is. Jol ereztuk magunkat.
Sinka Fruzsina - 2019. október 12., szombat 08:30

"Különleges vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely különlegesen összekombinált ételekkel. A kiszolgálás fantasztikus, barátságos.
Ajna - 2019. október 12., szombat 07:33

"Tökéletesség!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A cím mindent elárul.
dr. Hajdu Szabolcs - 2019. október 12., szombat 05:53

":("

2,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
A konyha üdvözlete polenta volt, semmi ízzel. A kacsa sonkás előétel nagyon finom volt. A lassan sült sertés császár szalonna nem éppen volt megsűlve. A halas főétel semmilyen, a hal finom volt, minden más jellegtelen. A csoki mousse szerintünk remek. És akkor ez volt a pozitívum. Az első pincérlány fél óra után jelezte, hogy 'eltűnt' a gépből a rendelésünk. Egy másik pincér majdnem egy óra után meghozta az előételt. Egy harmadik pincér 1 óra után közölte, hogy a konyhán elvesztették a blokkot - ekkor rendeltünk harmadjára. Borzasztó, ajtó melletti asztalok közül választhattunk, 2 tv-vel szemben; egyiken főző csatorna, másikon a CNN ment, ami eléggé rossz hatás volt a várakozással meg a zongorával együtt. Az asztalok max 40 centire egymástól, és a pincérek az asztalok között keringenek, konkrétan lökdöstek minket, vendégeket. Jól esett volna, ha menet közben felajánlottak volna valami csekély kárpótlást a háromszori rendelés miatt, de nem történt meg, csak a számla kérésekor. Akkor nagyon szimpatikus volt, hogy a 3. pincér felajánlotta a várakozás, és az elfelejtett rendelés miatt hogy ne fizessünk teljes árat, és a borravalót is visszaadta volna ha hagyjuk. A férfi wc tolóajtaja egyenest a piszoárra néz - így mindent látni a női mosdó felé menet ha a férfiból épp jön ki valaki. A plusz 1 Dining City csillagot szerintünk nem érdemli meg.
. - 2019. október 11., péntek 21:31

"Kitűnő ételek"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Lokáció kiváló, ételek nagyon finomak, felszolgálók kedvesek, viszont néha figyelmetlenek, bár majdnem teltházas volt az étterem. Örömmel ajánlom. Teremfőnök rendkívül figyelmes volt.
Gazdik Csilla - 2019. október 11., péntek 07:35

"Lassú és zajos"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Az előétel (kecskesajt) kimagaslóan és a főétel (csirke) jól sikerült, a desszert (mousse) ehhez képest csalódás. A kiszolgálás rettentő lassú, elég zajos hely, az élő zenéből szinte semmit nem észlelni. A székek nagyon kényelmetlenek, főleg ilyen hosszas várakozási idővel.
Roland - 2019. október 11., péntek 07:33

"Korrekt vacsora"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A előétel és a desszert kiváló volt, a tőkehal főételként 7/10. A helyszín és a kiszolgálás (Róbert által) szintén hibátlan.
Atilla - 2019. október 11., péntek 06:24

"Értékelés"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Megfelelő kiszolgálás, finom ételek
Szedlák Csaba - 2019. október 11., péntek 05:47

"Tokeletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper volt az etelek minosege es mennyisege. A felszolgalas is rendben volt, a pincer tobbszor is erdeklodott afelol, hogy hogy erezzuk magunkat, milyenek az etelek, mindent rendben talaltunk-e (koszonet erte Robertnek). A halkan szolo zene meg hangulatosabba tette az estet.
Dora - 2019. október 10., csütörtök 14:25

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő ételek, kellemes hangulat, tökéletes kiszolgálás!
Dr Sléder Éva - 2019. október 10., csütörtök 06:39

"Budapest Bisztro"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel megvoltunk elegedve! Tokeletes volt az este!
Kasza Bettina - 2019. október 10., csütörtök 05:09

"Baráti vacsora"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
A kiszolgálás gyenge volt, mert tanuló pincérekre bízták. Az ételek finomak voltak, de kicsit nehezek. Maga a hely hangulatos, igényes.
Zsuzsa - 2019. október 09., szerda 13:15

"Étterem hetes vacsi"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hangulatos hely, kedves pincérekkel
Bősz Emília - 2019. október 09., szerda 08:20

"Budapest Bisztro "

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Kifejezetten előnytelen asztalt kaptunk, amit erkezeskor jeleztem és bár az étterem üres volt, nem állt módunkban korrigálni. A kiszolgálás lassú volt, az étterem túl vállalta magát foglalások téren. Már többször voltam az étteremben nem csak étterem hét keretein belül és az alapanyagokkal sem voltam megelegedve.
Vajda István - 2019. október 09., szerda 07:32

"Kiváló vendéglátás"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Gergő Módi - 2019. október 09., szerda 06:54

"Expected"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
There are a lot of guests in the restaurant, most of them are tourists, the dishes are exquisite, the waiting time is a bit long, the service staff is a little less, and the location on the second floor feels better.
xiaoxiao - 2019. október 08., kedd 07:52

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A Dining City hét keretében vacsoráztunk a Bisztróban, a sok vendég "ellenére" is kedves és udvarias kiszolgálásban volt részünk, a személyzet is figyelmes. Az ételek nagyon finomak voltak, minden fogással elégedettek voltunk. Jó, hogy az étterem elfogadja a SZÉP kártyát is. Máskor is megyünk!
Dorogi Boglárka - 2019. március 27., szerda 19:17

"Visszatérők"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálók mindig barátságosak. Sosem csalódtunk, nem tudok rosszat mondani. Munkaebéd, vagy családos vacsora, bármi jó. Az adag pont megfelelő, a díszítés fantasztikus.
Balázs - 2019. március 26., kedd 07:21