Trattoria Mamma Étterem - Budapest

Small c7a01a6c 3669 4a9c 929e 5633cc7de5d5

Képek az étteremről

Trattoria Mamma Étterem

1051 Budapest, Hercegprímás u. 3.

Trattoria Mamma Étterem
Hercegprímás u. 3. , 1051 Budapest

Budapest központjában, a Deák Ferenc tér melletti Hercegprímás utcában várja Vendégeit a Mamma receptjei alapján a Trattoria Mamma olasz étterem.

Titkos találkahely a tradicionális olasz konyha szerelmeseinek a Belváros szívében.
A családias légkörű, az olasz vidék hangulatát idéző vendéglő a Bazilikától néhány lépésnyire, a Hercegprímás utca 3 sz. alatt található. Az utcáról belépve a látogató egy pillanat alatt Itália rejtett tájain érezheti magát.
Az étlap a legendás „Mamma” féltve őrzött, titkos receptjei szerint készített étel-remekek gazdag választékát tartalmazza. Valamennyi tészta helyben, házilag készül. Impozáns látványt nyújt a nyitott pizza kemence, így vendégeink akár asztaluknál ülve is megismerkedhetnek a pizza készítés fortélyaival. A bőséges ételkínálat az olasz klasszikusok mellett számos népszerű magyar fogást is magába foglal, így szeretnénk vendégeinket a világhírű talján konyha remekein túl hazai ízekkel is kényeztetni. Ételeink kiváló minőségű, eredeti alapanyagokból készülnek, így tudjuk Ön elé varázsolni az eklektikus olasz és magyar konyhákra jellemző íz világot. Borkínálatunk is sajátos keveréke a legismertebb magyar és olasz tájegységek remekeinek, így minden fogáshoz harmonikusan illő ajánlattal tudunk szolgálni.
Bízunk abban, hogy családias, vidám hangulatú üzletünkben tett látogatása során kellemes élményekkel gazdagodik és visszatérő, elégedett vendégeink számát gyarapítja a jövőben.

Szeretettel várjuk a hét minden napján 11.00 és 23.00 között.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Trattoria Mamma – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(1471 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Étteremhét"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Étteremhét keretében most egy olasz éttermet választottunk, nem bántuk meg. A menü választék változatos volt, mindenki megtalálta a kedvére valót. Az ételek finomak voltak és kiadósak, a kiszolgálás udvarias, nem tolakodó és szerencsére az este második turnusáig volt időnk még beszélgetni is a vacsora után, nem kellett azonnal elhagyni az éttermet, mint ahogy azt néhány helyen már tapasztaltuk. Egyszer biztos visszamegyünk még és megnézzük milyen a konyha, amikor nem az étteremhét menüt kóstoljuk meg.
Péter - 2019. március 28., csütörtök 19:57

"Még mindig remek :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már negyedik alkalommal látogattunk el az étterembe az étteremhét keretén belül, de egyébként is be szoktunk térni hozzájuk, amikor van rá alkalom, és most sem csalódtunk. Az ételek ízletesek, és bőségesek voltak. A limonádé még mindig kiváló, és a hangulat, valamint a kiszolgálás is remek. Jövünk még :) Köszönjük.
Czinege-Princz Mónika - 2019. március 26., kedd 18:35

"Vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A steak nagyon finom volt.
Molnár Adrienn - 2019. március 25., hétfő 09:38

"Értékelés "

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Nagyon finom volt minden.
K. Réka - 2019. március 25., hétfő 08:45

"Házias, de kicsit túl olajos"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos és kellemes hely, a belváros szívében. A kagylóleves és a desszert nagyon ízletes volt. A királyrákos rizotto viszont tocsogott a rák olajában, és a fűszerezése, illetve a textúrája sem volt meggyőző, kiegyensúlyozott
dr. Halász B. Gabriella - 2019. március 24., vasárnap 20:14

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a foglalásnál, mind a rendelésnél fantasztikus rugalmasságot tapasztaltunk. A finom ételek és a kedves kiszolgálás pedig egyértelműen 5 csillagot érdemelnek.
Sáfrányos Erika - 2019. március 24., vasárnap 17:23