Borssó Bistro - francia, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.borsso.hu

Borssó Bistro

1053 Budapest, Királyi Pál utca 14.

Borssó Bistro
Királyi Pál utca 14. , 1053 Budapest

IDEIGLENESEN ZÁRVA!

Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában - ez a Borssó bisztró.

Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval.
Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
Séfünk, Kovács Norbert kitűnő szakmai hozzáértésével olyan ételkölteményeket képes a tányérra varázsolni, amilyet mi elképzeltünk. Jó minőségű alapanyagok, modern konyhai technológia, kreativitás és folyamatos megújulás – ez az, amit munkájában a legfontosabbnak tart. Ezért étlapunkon francia ételkülönlegességek mellett hagyományos magyar fogások is szerepelnek, ám ezek nem csak ízükben, hanem megjelenésükben is valami újat nyújtanak, egy különleges gasztronómiai és vizuális élményt. Az ötletgazdag konyhánk révén méltán kerültünk be igen rövid idő alatt Budapest legelismertebb éttermei közé.
Szezonálisan megújuló étlapunkon kívül, heti ajánlatunkból is válogathatnak vendégeink.
Fontosnak tartjuk, hogy ételeink mellé a megfelelő borokat is fel tudjuk szolgálni, ezért gondos válogatással állítottuk össze borlapunkat. Rendszeresen tartunk borvacsorákat is, ahol neves borászok mutatják be jobbnál jobb nedűiket, melyek kóstolása a séfünk által kreált menüsorral és egy kis jazz zenével válik igazán különleges élménnyé. Látogassanak el hozzánk a Borssóba, és élvezzék a gasztronómia sava-borsát…

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Borssó Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(21 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.4

"Közepes csalódás"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Valentin-napra mentünk, speciális menüvel készült az étterem. Sajnos a kezdeti lendület kifulladt, pedig a welcome drink, és az első három fogás bíztató volt (a kókuszos kagylóleves kiváló) de a leves után majdnem 40 percet vártunk a wellington szarvasra ami az étlapon 9000 Ft-os tétel, ehhez képest túl volt sütve. Nem volt ehetetlen, és jók voltak az alapanyagok, ezért nem küldtem vissza, de ezt illene medium-rare-re sütni. Ráadásul kimondottan fantáziátlan volt a mellé adott sült krumpli köret. A szarvassal egy időben érkező rosé kacsamell finom volt, de a mellé tálalt rizottó teljesen kiszáradt és elvesztette rizottó jellegét, a gyümölcssószban pedig túlságosan a cukor dominált A desszert nem volt harmonikus, rengeteg dolog történt egyszerre a tálon, mégsem vált harmonikus egységgé. Tényleg kár ezért a vacsoráért, mert az az igazság hogy 2019-ben Budapesten ennél kevesebb pénzért is lehet jobb dolgokat enni. A kiszolgálás viszont tényleg figyelmes és kedves volt.
Boross Zoltán - 2019. február 15., péntek 11:53

"Great food"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We enjoyed every bite. The lamb shank just melted apart.
Clint - 2018. október 01., hétfő 04:36

"Excellent diner"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Belle présentation,raffinée. Ingrédients frais.
Mario Martineau - 2015. május 11., hétfő 06:03

"<3"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
We were just vandering around and looking for a nice restaurant to have our dinner. We were lucky to have a table for two on sunday evening, otherwise the restaurant was fully booked. Live quitar music was played, the service was excellent and I have no words to discribe the dinner! Dry sparkling wine for start, rabbit liver with tomato and a breathtaking creamy soup of artichokes. Main courses were a rib-eye steak with liver and mushrooms + pork medallions - just perfect. Our choice of wine created a great combination with dinner. we were very happy. Thank You for excellent dinner experience!
Tarja & Jouni - 2014. október 19., vasárnap 20:25
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk! Nagyon finomak voltak az ételek és a kiszolgálás is kifogástalan volt. Köszönjük szépen, biztos, hogy a jövőben is szívesen ellátogatunk az étterembe :)
Anonymus - 2013. október 22., kedd 22:08
4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Mennyei és különleges dolgokat ettünk. A pincérek is nagyon kedvesek és figyelmesek voltak.
Kádár Bori - 2013. október 21., hétfő 08:04