Small 011a2494 397e 4a16 8ea4 439af1688e3d

Képek az étteremről

Szilveszter - December 31-én 19:00 és 21:00 órától. 38 900 HUF Érvényes: 2018. december 31. - 2018. december 31.

SZILVESZTER - Töltse nálunk az év utolsó estéjét egy felejthetetlen 6+1 fogásos exkluzív vacsora keretében!

2018 Szilveszteri Menü
  Aperitif: Törley Chardonnay Brut Nature /100 ml/, Campari Orange, Aperol Spritz, Pálinka
- Amuse bouche /Kacsamáj Royal bonbon/
- Füstölt kardhal wasabis tojás salátával, homoktövis pürével és wakameval
  Tűzkő Pinot Grigio 2016 Tolna /100 ml/
- Pisztácia krémleves rákkal és burgonya chips-szel
- Malaccsászár három féle lencsével (vörös, puy, beluga)
  Kreinbacher Öreg Tőkék Bora 2016 Somló /100 ml/
- Töltött fürj szarvasgombás gratin burgonyával és mini édesköménnyel
  Kovács Nimród 777 Pinot Noir 2016 Eger /100 ml/
  vagy /előzetes választás szükséges!/
- Szarvas bélszín Wellington /vargányával és kacsamájjal/ bébi spenóttal, marinált paradicsommal és dijoni jus habbal
  Vylyan Montenuovo Cuveé 2014 Villány /100 ml/
- Csokolédé ganache – trüffel – mousse gyümölcsökkel és macadam dióval
  Béres 6 puttonyos Tokaji Aszú 2008 Tokaj /50 ml/

Élő jazz zenével!

Menü ára: 38.900 Ft/fő (ásványvízzel, kávéval és teával)

Korai ültetés 18:30 – vacsora kezdés 19:00
vagy
Késői ültetés 20:30 – vacsora kezdés 21:00

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (december 31-én 19:00 órától vagy 21:00 órától) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most

Borssó Bistro

Borssó Bistro
Királyi Pál u. 14. , 1053 Budapest

Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában - ez a Borssó bisztró.

Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval.
Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
Séfünk, Kovács Norbert kitűnő szakmai hozzáértésével olyan ételkölteményeket képes a tányérra varázsolni, amilyet mi elképzeltünk. Jó minőségű alapanyagok, modern konyhai technológia, kreativitás és folyamatos megújulás – ez az, amit munkájában a legfontosabbnak tart. Ezért étlapunkon francia ételkülönlegességek mellett hagyományos magyar fogások is szerepelnek, ám ezek nem csak ízükben, hanem megjelenésükben is valami újat nyújtanak, egy különleges gasztronómiai és vizuális élményt. Az ötletgazdag konyhánk révén méltán kerültünk be igen rövid idő alatt Budapest legelismertebb éttermei közé.
Szezonálisan megújuló étlapunkon kívül, heti ajánlatunkból is válogathatnak vendégeink.
Fontosnak tartjuk, hogy ételeink mellé a megfelelő borokat is fel tudjuk szolgálni, ezért gondos válogatással állítottuk össze borlapunkat. Rendszeresen tartunk borvacsorákat is, ahol neves borászok mutatják be jobbnál jobb nedűiket, melyek kóstolása a séfünk által kreált menüsorral és egy kis jazz zenével válik igazán különleges élménnyé. Látogassanak el hozzánk a Borssóba, és élvezzék a gasztronómia sava-borsát…

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Borssó Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(20 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Great food"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We enjoyed every bite. The lamb shank just melted apart.
Clint - 2018. október 01., hétfő 04:36

"Excellent diner"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Belle présentation,raffinée. Ingrédients frais.
Mario Martineau - 2015. május 11., hétfő 06:03

"<3"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
We were just vandering around and looking for a nice restaurant to have our dinner. We were lucky to have a table for two on sunday evening, otherwise the restaurant was fully booked. Live quitar music was played, the service was excellent and I have no words to discribe the dinner! Dry sparkling wine for start, rabbit liver with tomato and a breathtaking creamy soup of artichokes. Main courses were a rib-eye steak with liver and mushrooms + pork medallions - just perfect. Our choice of wine created a great combination with dinner. we were very happy. Thank You for excellent dinner experience!
Tarja & Jouni - 2014. október 19., vasárnap 20:25
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk! Nagyon finomak voltak az ételek és a kiszolgálás is kifogástalan volt. Köszönjük szépen, biztos, hogy a jövőben is szívesen ellátogatunk az étterembe :)
Anonymus - 2013. október 22., kedd 22:08
4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Mennyei és különleges dolgokat ettünk. A pincérek is nagyon kedvesek és figyelmesek voltak.
Kádár Bori - 2013. október 21., hétfő 08:04
5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus volt a nyúl és a charlotte is. De a többi fogásra sem lehet panaszunk. Nagyon kellemes meglepetés volt, máskor is megyünk.
Anonymus - 2013. október 20., vasárnap 13:19