Villa Pelikán Étterem (Szombathely) - Szombathely

Villa Pelikán Étterem (Szombathely) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.hotelpelikan.hu

Villa Pelikán Étterem (Szombathely)

9700 Szombathely, Deák Ferenc utca 3-5.

Villa Pelikán Étterem (Szombathely)
Deák Ferenc utca 3-5. , 9700 Szombathely

Szombathely büszkesége, a Villa Pelikán Magyarország legjobb 11 étterme közé tartozik a Népszabadság TOP 100-as listája alapján, melyre 2006-ban és 2007-ben is felkerült.

A Télikert ideális esküvők, állófogadások lebonyolítására. Elegáns, de nem feszélyező hangulata, a magas színvonalú kiszolgálás üzleti és családi ebédek, vacsorák kitűnő színhelyévé teszik. Vezeték nélküli, szélessávú internet hozzáférés biztosított.

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(32 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.4

Hangulat

4.2

"Kiváló vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel remek volt, igazi gasztro kaland az érzékeknek. Íz, illat, design, minden egyben volt. A kiszolgálás és az alkalmazottak kedvessége szintén nagyon jó volt.
Kiss Péter - 2022. március 27., vasárnap 07:30

""

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás remek volt, az ételek finomak voltak és normál adagok .A
Ildikó Vargáné - 2022. március 26., szombat 18:00

"Villa Pelikán értékelés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Korrekt hely, azt kaptuk amit vártunk. A személyzet figyelmes, az ételek finomak, jól elkészítettek, a felszolgálás kellően gyors, szakszerű.Étlap nem túlzó, áttekinthető, az árak korrektek.
KISS ZSOLT - 2019. szeptember 18., szerda 19:35

"Parádés ízek a Pelikán Étteremben "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokat jövök megyek az étteremben a hétköznapi napokban is. A menü egy igazán jól összeállított ajánlat egész héten, és fantasztikus fejlődésen esett át az elmúlt időszakon, ismerve a folyamatos szakember hiányt ami ezt az ágazatot is sújtja! Szóval ezek után nagyon vártam a kiválasztott három ételt a héten! Nem csalódtam! A marha erő leves illata, gyöngyöző színe fantasztikus. A töltött pelmenyi tészta egy igazán nagy ötlet és magas színvonalra emelte a levest. A sertés szűz finom, puha és a rozé mártás nagyon különleges! Nagy ötlet volt a forró serpenyőben felszolgált batáta püré ami így egyben egy olyan ízet alkotott hogy 100% volt a főétel! Erdei gyümölcsös desszert szinten tökéletes volt! Szerencsém volt hogy a másik sorozatból is kóstolhattam ugyhogy a trikolor lecsó kapucsínó (!!) ez már valóban a top! Nagyon finom volt! A tökmagos madár saláta pedig a nagy kedvenc! Ami nem tetszett hogy az újragondolt mákos gubát ott kellett hagyni legalább a felet hiszen már ez nem fért belém! Amúgy egy tökéletes óriási desszert volt! No ez túlzás volt a mérete alapján! A fele elég lett volna! Köszönjük a személyzetnek, mindenkinek! Visszatérünk!
Benkő Péter - 2018. október 18., csütörtök 19:11

"Vállalhatatlan"

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Gyenge minőségű alapanyagokból hasonló színvonalú fogások készültek. Hab a tortán a végösszeg 30%-al való túlszámlázása, és szerintük a szevizdíj nincs benne az árban. (Ital ára: "a gépben van jól, az itallapon szerepel hibásan alacsonyabb ár")
M.A. - 2018. október 14., vasárnap 15:56

"Isteni ételek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyakran járunk ide hétköznap menüt fogyasztani, de most teljesen más ízvilággal várt minket az étterem. Izgalmas fűszerek, eddig nem ismert összeállítások. Minden szuper volt!
Nagy Anikó - 2018. október 14., vasárnap 09:07