Udvarház Csárda (Bánd) - Bánd

Udvarház Csárda (Bánd) - magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.facebook.com/udvarhazband

Udvarház Csárda (Bánd)

8443 Bánd, Petőfi út 2.

Udvarház Csárda (Bánd)
Petőfi út 2. , 8443 Bánd

A bándi Udvarház a Bakony lábánál a 8-as út mellett, Veszprém és a világhírű porcelángyár otthonául szolgáló Herend között található.

Tel: +36-88-272-424
FIGYELEM! Az étterem csak március közepétől november közepéig tart nyitva az év folyamán!

A több mint 150 éves épületbe betérve az embernek olyan érzése támad, mintha visszatérne a lassan feledésbe merülő múltba.
19. századi parasztos hangulat, tele a korból származó eszközökkel, kiegészítőkkel.
A megszokott étlap helyett a vendégek egy igazi gyúródeszkáról választhatják ki, hogy mi kerüljön asztalukra fatálon, vagy fateknőben.
Az Udvarház konyhájának ételei dédanyáink ízeit idézik.
Az ódon falak közti étterem részben 40-en férnek el, míg az öreg csűrben, ahol ősszel és tavasszal a régi kemence melegénél foglalhatnak helyet vendégeink, akár 150 fő is kényelmesen elfér. Nyáron a vén diófa árnyékában 50 főnek tudunk megteríteni. Igény szerint cigányzenekarunk és néptánc csoportunk is igényes programmal tudja a vendégeket szórakoztatni.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Udvarház Csárda - Bánd

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,1

(18 értékelés)


Konyha

4.1

Kiszolgálás

4.2

Hangulat

4.1

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hétvégén voltunk itt a családdal! Tetszett a hely egyedi hangulata, a személyzet közvetlensége, az ételek minősége és mennyisége! Tiszta mellékhelyiségek! Biztosan visszajövünk még!
Pintér László - 2017. augusztus 07., hétfő 12:07

"Vissza a huszadik századba!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ez a csárda egy különlegesség,mind a kiszolgálás,mind a hangulata mind az ételek ízei és mennyisége tekintetében.Külön érdekessége a XIX. és XX.század paraszti tárgyi gyűjteménye,melyet egy amatőr néprajzos nagy gonddal és szeretettel gyűjthetett össze. Valaki az előttem szólók közül az illatokra panaszkodott.Látszik,hogy az illető életéből kimaradt a paraszti nehéz munka,és az utána megérdemelt pihenés étkezés közben. Tisztelt tulajdonos ! Ne hallgasson a fanyalgókra! Ezt a helyet így kell megőrizni az utókor számára, nem kell semmi újítás,mert akkor oda a varázslat. Jenei Ferenc Szeged
Jenei Ferenc - 2016. szeptember 08., csütörtök 15:33

"Autentikus hely, házi ìzek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Autentikus hely, házi ìzek, kedves kiszolgálás
Szilvi - 2016. augusztus 09., kedd 11:35

"Visszakívánkozunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Átutazóban voltunk a térségben és egy hirtelen ötlettől vezérelve álltunk meg az étteremnél. Már elsőre izgalmas volt a látvány és a hangulata a helynek. Hétköznap ebéd időtájt, épphogy nyitás után érkeztünk. Kedvesen fogadtak és beljebb invitáltak bennünket. Annak ellenére, hogy csak hárman voltunk gond nélkül az étterem közepén egy tágas nagy asztalhoz kísért bennünket a hölgy. Először meglepődtünk az étlap és az itallap kialakításán, de tökéletesen illeszkedik a környezetbe. Csülök, libacomb és szűzérme volt a választásunk és egyikben sem csalódtunk. Ízes, zamatos és igencsak bőséges volt az ebéd. Az tény, hogy kutya macska bejár az étterembe, de aki nem szereti az állatokat, jobb ha olyan helyet keres, ahol csak a tányérján találkozik döglött állattal. Mi különösen élveztük a doromboló cica társaságát. A bőséges ebéd után megkóstoltuk a szomszéd asszony pitéjét ami szintén pazar. Egyetlen percét Sem bántuk meg az itt elköltött időnek. Köszönjük az élményt! Igyekszünk úgy intézni, hogy még legyen alkalmunk ellátogatni az étterembe a jövőben is.
Varga Balázs - 2016. május 26., csütörtök 12:01

"Visszatérünk"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nos, mi 2015-ben "fedeztük" fel az éttermet. Aki nem szereti a régi, kicsit poros, dohos hangulatot, azt, hogy egy cica ebéd közben udvariasan dorombolva, de kitartóan kunyerál a lábadnál, hogy esetleg a küszöbön átesel egy abszolút szelíd kutyán, hogy nem kapsz Coca-cólát csak házi bodzaszörpöt, az messze kerülje el ezt a helyet, mert csak fanyalogni fog. Bennünket ezek a mellékes "szolgáltatások" egyáltalán nem zavartak, csupán csak ténylegesen megmutatták, hogy milyen egy igazi vidéki-parasztos udvarház, a jó értelembe véve. Az ételek finomak, rendkívül ízletesek, a mennyiségnek már a látványa is megelédegéssel tölti el az éhes vendéget, úgyhogy - ha nem emelik bőszen az árakat, mint a "kifinomult" cica és kutyamentes éttermekben évente szokás - az ár-értékarány is rendben van és lesz. A kiszolgálás pedig emberközeli: azaz közvetlen, barátságos. Visszatérünk.
dr. G.J. - 2016. május 02., hétfő 09:30

"Vendeg várás "

1,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Vasárnap érkeztünk sajnos nem nagyon őrültek már nekünk. ...záróra felé ...az ételek csalódást okoztak....:(
Korda - 2015. július 29., szerda 22:20