Értékelések és vélemények


4,6

(34 Recensies)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Még visszatérek :)"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Otthonos környezett, amit a személyzet tesz azzá. Maximális figyelem, emberközpontú kiszolgálás. Az ételek és italok kivételes minőségben, mennyiségen. A konyha a maximum minősítés a csak azért nem kapta meg tőlem ,mert a zöldsaláta "csak" átlagosan jó volt, a többi kimagasló étel mellett. Még biztos visszatérek, aki arra jár semmi képen ne hibázzon, kipróbálni kötelező....
Gerencsér Gábor - 2024. február 12., hétfő 08:16

"szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
szuper
Ujco Marian - 2023. november 10., péntek 09:37

"kitünő konyha"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden estben "vak randit" eszem,általában 4 fővel megyek,eddig minden alkalommal el voltunk ájulva a minőségi étkektől és a kiszolgálással!! Ha tehetném minden nap oda járnék,de ugyebár pest azért messze van,sajnos...Minden fogás szuper volt és egyben élmény,ha akarnék akkor sem tudnék egy hibát sem mondani....további sok sikert és rengeteg vendéget kívánok!!
Forró Gábor - 2023. november 06., hétfő 17:39

"Egy fantasztikus ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Munkatársak ajánlották az éttermet, ezért kerestük fel. Kívülről a külsejét látva én biztosan nem mentem volna be, mert félre eső helyen van, és nem egy hívogató megjelenésű hely. Soha ne a külső alapján ítélj! Bent nagyon aranyos hely, nyílt kemence. Az ízek? Soha nem ettem még ilyen finom ételt! Mennyei volt!!!!! 10 pont, sőt! Köszönöm az ételt és a süteményt! Biztosan ajánlani fogom mindenkinek, hogy térjen be hozzátok!
Sipos Edit - 2023. július 28., péntek 14:05

"Ertekeles"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon szuper volt
Németh István - 2023. május 30., kedd 07:41

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kitűnő ételek, nagyon figyelmes kiszolgálás.
Gyenes Károly - 2023. május 11., csütörtök 17:03

"Nem erre számítottam"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először voltam itt, eddig nagyon elégedett voltam az ételekkel. Elképzelhető, hogy igaz a mondás, ahány ember, annyi ízlés, de most, a legutóbbi alkalom nekem csalódás volt. Magabiztosan érkeztem, hiszem voltam már itt, azt hittem, jót fogok enni az eddigi tapasztalatok alapján. Amit szerettem volna az étlapról, nem volt, de ez előfordul, maradtam a rántott mangalicánál, gondoltam, rántott hússal nem lehet mellélőni. Tévedtem. Talán vajban sült, nem tudom, de számomra kimondottan kellemetlen volt az íze és zsíros volt a panír. A sült burgonya szintén zsíros volt. A limonádé eszméletlen savanyú volt, a pirítósba az előételnél majdnem beletört a fogam, nem tudom, lehet, hogy nekem volt rossz napom. Ami biztos, hogy szuper a hely, kedves a személyzet, a hely hangulatát én kimondottan imádom, de enni most egy darabig nem mennék ide.
Kovács Emma - 2023. január 06., péntek 10:42

"Köszönjük a gasztro élményt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Interneten foglaltunk asztalt. Kellemes, olasz hangulatú, ízléses és igényes az étterem. A "tábláról" felirat a belső terem kandalló feletti falán levő ételek/menüsor a távolból kevésbé jól olvasható, de a kedves felszolgáló hölgy részletes tájékoztatást nyújtott. Az ételek egyediek, ízletesek. A saláta kiegészítés picivel több is lehetett volna - annyira finom volt. Különleges ízvilágban volt részünk. Sok finomat ettünk.
Bartáné Molnár Edina - 2022. október 21., péntek 05:20

"Aranylakodalom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt az étel. A pincérek kicsit siettek. Nem az alkalomnak megfelelő asztalt kaptuk. Ahogy kértem. Nem kínáltak bort. ... se pezsgőt. Úgy látszik a szombati csúcs miatt volt. Üdvözlettel Kravar Ágnes
Kravar Agnes - 2022. szeptember 25., vasárnap 14:04

"Szülinap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes, családias hangulat. Mennyei ízélmény!!!!!!! Figyelmes kiszolgálás! Köszönjük Szabi ?
Lónárt Csaba Attiláné - 2022. július 30., szombat 16:27

"Ebéd az Anyukám Mondtában"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már több mint 10 éve járunk oda, ők azok, akiknél az egész étlapot végig tudnánk enni, sosem csalódtunk bennük, és ez most sem volt másképp.
Kondi István - 2022. július 30., szombat 07:13

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedett vagyok az étteremmel,ami hangulatos a kiszolgálás, gyors és udvarias az ételek nagyon finomak voltak!
Vaszily János - 2022. április 17., vasárnap 08:41

"Szuper a hely !"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Meghitt , meleg és barátságos fogadtatás . Ügyes , tisztelettudó személyzet . Nagyon finom ételek . Maximálisan megvoltunk elégedve mindennel ? csak ajánlani tudom ? További jó munkát és sok vendéget kívánunk ?
Petrusinec Natália - 2022. március 27., vasárnap 14:27

"Excellent chioce! Must try! "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
I almost started to cry when I tasted their Panna Cotta. Amazing experience! The whole menu was incredible!
Urbán Szabó Melinda - 2021. augusztus 21., szombat 07:24

"Többet vártam"

2,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 2
Bakancslistás volt az étterem, de sajnos nagy csalódás. Minde étel nagyon finom, de szerintem ez alap ezen a szinten. A kiszolgálás botrányos. Unottan, muszályból dolgozó pincérek, egy db szalvéta három fogáshoz, madártej leveseskanállal... Ne már! Belépéstől kezdve túl akartak lenni rajtunk, mert este esküvő volt. Ezt nekünk nem szabadna éreznünk. Már bánom.
Havrilla József - 2021. július 25., vasárnap 06:58

"Életem legfinomabb ebédje"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A korábban hallottak alapján kitűnő ebédre számítottam egy exclusive helyen. A környezet megtévesztő, kis, eldugott helyen e remek étterem... ...de az “árnyékból a fénybe” vezető bejárat után egy másik világba jutottam. Elegáns, de mégis vidéki motívumokkal teli belső tér, udvarias és felkészült személyzet. Az étel, melyet nagy várakozással kóstoltam, minden képzeletet felülmúló ízélménnyel varázsolt el! Szó szerint leírhatatlan. Az ember ismer jó helyeket, ahol egy-két ételt remekül készítenek. Az Anyukám Mondta erőssége, hogy itt az összes tétel fantasztikus! Köszönöm az étterem minden dolgozójának ezt az élményt! Biztosan visszatérek még ide. :)
Benkő Lajos - 2020. augusztus 14., péntek 06:06

"A legek közt a helyük!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló konyha, minőségi friss alapanyagból pompás étkek, tökéletes kiszolgálással! Ide mindenkinek egyszer legalább el kellene jönnie! Mi már többször voltunk és remélem megyünk is!
Kiss Éva - 2020. június 24., szerda 18:05

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom , a tálalás különleges, a pincérek kedvesek. Nem foglaltunk asztalt, de megoldották.
Katalin - 2019. július 24., szerda 18:34

"Nagyin jó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek kifogástalanok.A kiszolgálás udvarias és gyors.Segitökész és kedves.A hangulat nagyon jó. Csak ajánlani tudom aki jótakar enni.
Zoltán - 2019. január 10., csütörtök 12:15

"Megérte a kilométereket"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Abszolút hozta azt a szintet, amit az eddig hallottak alapján reméltünk. A hangulat otthonos, a pincérek kedvesek és közvetlenek, az ételek egytől egyig kifogástalanok és az árak - a színvonalhoz képest - sincsenek elszállva. Szuper!
Mándy Zsóka - 2018. május 26., szombat 04:31

"Végülis... "

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Én tudom, hogy a sznobizmus jegyében egy étterem akkor jó, ha pogácsa méretű ételekért 5000 forintokat kérnek el. Tény, hogy a tálalás ízléses és valóban nagyon finom, de én még az a maradi 2 diplomás bunkó mérnök vagyok, aki szerint egy étteremben nem kóstolót kéne adni, hanem ha nem is durranok szét, de két fogás után nem éhesebben távozok, mint ahogy érkeztem. Ezért a 3 csillag. A hangulattal alapvetően semmi gondom nem volt, de ha már az ember sznobizmus áldozatává válik és kifizet több tízezer forintot, akkor az étterem is nézhetne ki jobban, mint egy felsőbbkategóriás kifőzde. Ezért a 4 csillag. Összeségében nagy a kontraszt és a leírások, tapasztalatok alapján csak az árak voltak olyanok, mint amire számítottunk.
M. Csaba - 2018. május 20., vasárnap 08:51

"Nem panaszkodhatom"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Rosszat nem tudok és nem is akarok írni. Jó meg annyi ért, hogy túl hosszú lenne leírni. :) Ez az a hely, ahol hetente is tudnék étkezni. Figyelmes személyzet, szuper étlap, jó ételek és aránylag megfizethető árak. A párommal a Top3 vidéki kedvencben benne vannak bőven Anyukámék.
Gellért László - 2018. április 24., kedd 19:44

"Hűűűha!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Megvolt a hűha érzés! Szuper!
Gál József - 2017. augusztus 04., péntek 20:36

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Dr. Örkény Antal - 2016. augusztus 13., szombat 12:32

"Íz orgia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves,családias vendéglátás. Fantasztikus ételek, mennyei ízek. A kávé nemcsak finom,de jol is van elkészítve. Meg több ilyen hely kellene!
Hegedűs Zsuzsa - 2016. július 06., szerda 17:48

"Családi ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Családdal voltunk nemrég Tokajon és ha már itt vagyunk, akkor egybekötöttük a kirándulást egy vacsorával az Anyukám Mondta étteremben. Megérte a kiruccanás, remek volt az étterem ,jó sokan voltak, de ennek ellenére gördülékenyen zajlott minden. Jó kezdés az ízelítő, többféle alapanyagból válogathatjuk össze az előételünket. Nagyszerűek a pizzák is, bár legközelebb kicsit bátrabbak leszünk és egyéb főételeket is ki fogunk próbálni. Hogy is mondják angolul? A must have place!
Szemán József - 2016. június 16., csütörtök 13:49

"Hatalmas csalódás :("

1
Konyha: 2 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Az ízek fejedelmiek, a kiszolgálás kritikán aluli. A pincérek a pultot támasztották vagy a pincérnőket szórakoztatták. A kedvesség és a figyelmesség nem a legfőbb erényük. Sajnos megbántam, hogy több száz kilométert utaztam, magasabb színvonalat vártam egy ilyen étteremtől. Talán jobban meg kellene válogatni a személyzetet.
Dr Mészáros Attila - 2016. május 21., szombat 18:42

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden frankó
Tamás János - 2016. április 10., vasárnap 12:06

"Húsvét"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Nyers, fásult , "szivességet tevő", únott arcú pincérek. :((
Dr. Szpaszkij László - 2016. március 25., péntek 08:05

"Anyukám is szereti:)"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Csak azért nem adtam max. pontszámot, mert az csak Anyukámnak jár:))) És akkor most jöjjön a kritika: A hármas előétel ízelítő jó ötlet, az ötletnél már csak az íze és a választék a jobb. Pizzák nagyon ott vannak, a tiramisu pedig...azt meg kell kóstolni. Jó lenne ha többet jöhetnénk ide :)
Kocsis Dominika - 2015. június 15., hétfő 19:08

"Debrecen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyik legjobb az országban.Reméljük sokáig így marad!!!
Bence - 2014. szeptember 10., szerda 15:27

"Még mindig jó"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem még mindig ugyanolyan jó, mint amit kb. másfél évvel ezelőtt éreztem. Szívvel-lélekkel csinálják, a sok vendég ellenére a személyzet nem fáradt, nem fásult. Lazák és jó fejek, ha ezen a környéken élnék, biztosan törzsvendég lennék :)
Kelemen Tibor - 2014. augusztus 01., péntek 22:19

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Prosím rezervujte mi na meno juliana na 9.7.2014 pre 4. osoby Ďakujem pekný deň! Prosim mate otvorené od 16,00 alebo aj obed o 12.00 hod.
Juliana Čupková - 2014. július 08., kedd 07:47

"Klassz!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Klassz az étterem és a hangulat. Jó, hogy gyakorlatilag minden alapanyag igazán friss és minőségi. A pizza topon van és a kávé az egyik legjobb amit Magyarországon ittam. Remélem tartani fogják a színvonalat...
Harmath Krisztián - 2014. április 14., hétfő 20:37