La Perle Noire Restaurant and Lounge - Budapest

La Perle Noire Restaurant and Lounge - francia, magyar konyha

Képek az étteremről

La Perle Noire Restaurant and Lounge

1063 Budapest, Andrássy út 111.

La Perle Noire Restaurant and Lounge
Andrássy út 111. , 1063 Budapest

Az Andrássy úti villa negyed szívében a kifinomult és elegáns La Perle Noire Restaurant & Lounge új színfolt Budapest gasztronómiai életében.

A kötetlen hangulatú étterem modern belső tereit harmonikusan egészíti ki a városnegyedre jellemző kert kényelmes bútoraival valamint grill és koktél sarokkal.

Koncz László séf és csapata friss, hazai, első osztályú alapanyagokból alkotta meg azt a kreatív és innovatív menüsort, ami felejthetetlen élménnyé varázsolja az étkezést. Az ételválasztékban a modern magyar ízvilág keveredik a kifinomult francia konyha stílusával. A mindig megújuló étlapon különleges, a szezonnak megfelelő fogások és ínycsiklandó desszertek szerepelnek. Célunk, hogy vendégeink tele hassal és egy komplett gasztronómiai élménnyel gazdagodva távozzanak tőlünk. Vendégeinket levendulaszirupos pezsgővel fogadjuk érkezéskor, a fogások előtt “amuse bouche”-t, azaz étvágygerjesztő falatokat és házi kenyeret, zárásként pedig “petit four”-t, kis édességet szolgálunk fel. A stílusos menü mellé exkluzív hazai és külföldi borokat valamint koktélokat kínálunk.

A minőségi, elsősorban hazai alapanyagok kompromisszummentes szeretete és odafigyelés a részletekre – a La Perle Noire tulajdonosainak filozófiája valamint Koncz László séf sokéves tapasztalata és fiatalos vagánysága éttermünk esszenciája. Beszállító partnereinket gondosan válogatjuk, de séfünket gyakran láthatjuk korán reggel a piacon válogatni, hogy vendégeink mindig a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból készült ételeket fogyaszthassák.

Próbálja ki Ön is a francia alapokon nyugvó és a Magyar tradíciókat házasító kreatív, európai konyhánkat!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: La Perle Noire étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(1643 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Szervíz"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló kiszolgálásban volt részünk az étteremben, éppen akkor jött a felszolgáló az asztalunkhoz, amikor szükség volt rá. Az ételsor kiváló volt, a grill menü más, mint a normál fogások, de a más jelző éppen, hogy nem negatív, hanem pozitív értelemben értendő. Azaz el tudnak rugaszkodni a megszokottól vagy beválttól és fine dining étterem létükre olyan ételeket is ki tudnak adni, amik lazábbak az alap stílusuknál. Minden egybevéve a La Perle egy remek hely, újdonságokkal és csavarokkal, egyedi ötletekkel.
Gréczy Krisztina - 2019. augusztus 01., csütörtök 10:22

"Fót"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Őszintén Óriási csalódás volt minden téren. Régóta szerettünk volna elmenni ide,de valahogy soha nem jött össze. Remek alkalom a Dinning cityvel megkóstolni a nyári grill menüjüket -gondoltam. Megérkezésünkkor közölte a pincér, hogy az ajánlat lejárt és nem vehetjük igénybe. Innentől már rangon aluli vendégeknek számítottunk és nem sokat foglalkoztak velünk. A teraszon a bútorok kényelmetlenek voltak. Állítólagos elő zene gyanánt halkan el csattant egy két zene ... a pincér 3 perc után elárulta,hogy nem szakmabeli... Az epres gazpacho levesük egy gasztro tévedés...Bár a többi az étel finom volt, és jól készültek( alap elvárás ) , a finedinning-tól fényévekre van. A vezetőség hiába is próbálta kompenzálni a félreértést ( a desszertek ez ingyen kaptuk) —>nem lesz a helyünk ... valahogy olyan érzetet keltett bennünk, mint sok más belvárosi exluzív hely ; baromira csak az árak exluzívak és inkább nem visszatérő turizmusra alapoz. NAGY KÁR!!!!
Mocsar Viktoria - 2019. július 29., hétfő 12:58

"Valódi gyöngyszem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes ételek, barátságos kiszolgálás, felejthetetlen hangulat. Csak ajánlani tudom.
Roland Toth - 2019. július 08., hétfő 08:08

"-"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
Személyzet nem volt a helyzet magaslatán.
N - 2019. július 08., hétfő 07:59

"Szombati ebed"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A gazpacho malnaval nagyon finom volt, a BBQ borda szinte csak csont volt, a feketeerdo jivalo volt.
Horváth - 2019. július 07., vasárnap 09:05

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias, figyelmes kiszolgálás, kellemes kornyezet, finom ételek, koszonjuk :-)
Melinda - 2019. július 07., vasárnap 07:01