BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó) - Budapest

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó)

1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó)
Vigadó tér 4. számú kikötő , 1051 Budapest

A BOATanic Terrace & Bar a belváros szívében, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között, a pesti Duna part legszebb részén horgonyoz, ahonnan varázslatos panoráma nyílik a Budai Várra. Kellemes hangulat, különleges ízek, légy részese te is ennek a felejthetetlen élménynek a BOATanic Hajó fedélzetén!

A könnyed, de mégis izgalmas ételek mellett széles barfood palettával és az eredeti PIT BOX smokerben készült BBQ fogásokkal várjuk a vendégeket. Tökéletes helyszínt tudunk biztosítani egy romantikus vacsorához vagy egy baráti összejövetelhez is. Fedezzétek fel koktélkínálatunkat és kóstoljátok meg egyedi G&T és Martini variációinkat. Hogyha valami igazán különlegesre vágytok, a Tiki koktéljaink által egészen Hawaii-ig szörfözhettek!

Az a’la carte kínálaton túl hajónkon lehetőséget biztosítunk számos esemény és program, illetve speciális igény megvalósítására is. Különböző méretű termeink rugalmasan kihasználhatók, így megannyi rendezvény lebonyolítására alkalmasak lehetnek, mint például: esküvők, családi- és céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók, bankettek, díszvacsorák, karácsonyi party-k stb.
A Hajó felső fedélzetén egy felújított 300 nm-es, 200 fő befogadására alkalmas tetőterasz található, mely tavasztól őszig tart nyitva. Vendégeink közvetlen közelről élvezhetik Európa legnagyobb folyójának és a Budai Várnak lenyűgöző látványát.

Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Boatanic Terrace & Bar - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(688 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"Mindenkinek ajánlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek gyönyörű kilátással.
- M - 2024. április 23., kedd 18:58

"Ízetlen ételek!"

4
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
"Préselt csirke bakonyi módra": a préselt csirkében a csirke kb 30-ot tett ki . A Bakonyi mártás egy barna generál szósz volt gomba darabokkal. A legízetlenebb a kedvenc "tortám" volt: "Mentes" Eszterházy szelet néven kínálták. Kérdeztem a pincért, hogy a "mentes" mit jelent, azt mondta, hogy glukóz-, laktóz- mentes. Elfelejtette mondani, hogy dió és íz mentes. Egy pohárban felvert tojásfehérje valamivel barnára színezve, amit feltálaltak Eszterházy szeletként.
dr.Frank Jenőné - 2024. április 23., kedd 12:32

"ünnepi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan elégedettek voltunk. Minden különlegesen finom volt. Az eddigiek közül talán itt voltak a legízletesebb ételek, pedig a többiek sem voltak akármilyenek. A kiszolgálás is nagyon kedves volt, és a panoráma csodálatos.A koktél is isteni volt. Csak ajánlani tudom.
Dr. Véghné Horváth Andrea Márta - 2024. április 22., hétfő 17:02

"Egy igazi pozitív meglepetés! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép környezetben fogyasztottuk el ebédünket, aminek minden fogása kitűnő volt. Különösen a mákos guba, ami minden várakozásomat felülműlta. Annak ellenére, hogy nem a kedvencem, mégis azt mondom, az utóbbi években még nem ettem ilyen finom desszertet. Ami elég nagy szó.
László - 2024. április 22., hétfő 16:05

"Ajánlom "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom kaja, kedves kiszolgálás , és a parkoló keresés miatti durva késésünket ils tolerálták
Attila - 2024. április 22., hétfő 13:22

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan !!!
Fássy Barna - 2024. április 22., hétfő 08:31