Excellent service, outstanding fine dining experience with minor shortcomings.
Acai bogyó-hibiszkusz-vanília teával kezdtünk, melyhez kiválóan illett a kapott fűszervaj és kenyér. A szarvasgomba olajjal készült, füstölt nyelvvel megbolondított krumplileves jobb nem is lehetett volna.
Előételként remek fogásnak bizonyult a császár lencsesalátával.
Főétekként kipróbáltuk a ropogós kacsacombot „krumplistésztával”, előbbi kívül ropogós, belül omlós; míg utóbbi jellegtelen ízűnek találtatott, nem illett a kacsához – valamint a báránysültet borsó variációkkal, ami fenségesre sikeredett.
Külön kiemelem a Nagy-egedi kékfrankost, jó lenne ezt a bort megtalálni az állandó kínálatban.
Végül érkezett a túrógombóc vaníliás tejföllel és eperrel, itt a tejfölből kimaradt a vanília.
A felszolgálás és tálalás rendben volt, a hely zsúfolt benyomást keltett, bár alig voltak (néhány asztallal több volt a kelleténél), a háttérzene hangos és túlságosan egyszerű (a „boci-boci tarka” stílus az nem színvonal, még étkezéshez sem).
Hálás vagyok azért, hogy a fine dining élmény után nem kellett éhesen távoznunk az étteremből, végre valaki felismerte, hogy akármilyen jó volt az étek, az éhesen távozó vendég többet nem jön.
Dr. Szabó
- 2019. augusztus 25., vasárnap 18:30