Naphegy Étterem és Terasz - Budapest

Small 184f57ce 2334 4ce4 a382 6976dcbab774

Képek az étteremről

Naphegy Étterem és Terasz

Naphegy Étterem és Terasz
Naphegy utca 67. (Oxygen Wellness központ) , 1016 Budapest

Budapest I. kerületében, a Naphegy étterem modern környezetben, csodás panorámával, nemzetközi-magyar konyhával várja Vendégeit.

A Naphegyben minden egy helyen.
Ha valami különlegesre vágyunk, új környezetbe mennénk vagy egyszerűen csak egy jót ennénk, sokszor tanácstalanok vagyunk, merre is induljunk. De a főváros mindig tud újat mutatni. A történelmi Budapest szívében, a budai Citadella és a Várnegyed szomszédságában, gyönyörű kilátással és pazar ízekkel egy rendkívüli hely várja Önt. A budai Naphegy étterem a Tabán egyik gyöngyszeme, egy olyan találkozási pont, ahol az étkezés kulináris élmény is egyben, és a tradicionális magyar konyha ízeit modern tálalásban kóstolhatja meg. Stábunk hitvallása, hogy minden vendégünk pozitív emlékekkel távozzon éttermünkből és ne legyen kérdés a választás, ha újra finom ízekre vágynak, legyen szó akár egy ebédről vagy édes pillanatokról és egy jó kávéról. A Naphegyben az ízek intenzívek, az alapanyagok frissek és a fogások kombinációját modern köntösben élvezheti!
Tradicionális konyha újragondolva!
Naphegy, avagy az éttermi kínálatban és konyhában hazai termékek és termelők előnyben!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Naphegy Étterem és Terasz – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(168 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.4

"Remek étterem "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Figyelmes kiszolgálás, nagyszerű ízek.
Zsolt - 2018. október 15., hétfő 08:53

"Nagyszerű vacsora volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hét alkalmával fogyasztottunk el egy nagyon kellemes vacsorát. Az ételek ízletesek és gusztusosan tálaltak voltak, a kiszolgálás kedves, figyelmes. (A pincérünk még külön visszajött, hogy szóljon a rákleves csípős, nem csak egy picit ahogy először mondta.) Minden nagyon finom volt, talán a kókuszos süti volt egy kicsit túl nagy ebben a töménységben. Összességében eddig a legjobb étteremhetes vacsoránk volt. :)
Nóra - 2018. október 14., vasárnap 14:53

"Szinte tökéletes"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hét keretében volt részünk figyelmes kiszolgálásban egy hangulatos vacsora keretében. Az ételek összeállítása,tálalása hibátlan. A rákleves volt kissé csípős ( a csípőset nem kedvelő hölgyek kifogásolták, mert választottak volna más előételt, hogyha ezt tudják) , a desszert pedig kevésbé volt karakteres és maradandó élmény. A főételek kifogástalanosk voltak.
Zsófi - 2018. október 13., szombat 09:10

"Majdnem tökéletes"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás kiváló, az ételek közül a rákleves volt a legjobb! Minőségben prémium kategória, mennyiségében elegendő. A főétel szintén megjelenésre, és ízre is tökéletes volt! Desszert téren még van hova fejlődni (diós rétes)! Se nem házias, se nem újra gondolt, semmi extra. Legközelebb lesz esély javítani! :)
Horváth Ákos - 2018. október 13., szombat 07:42

"Szuper élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Megérkezésünkkor kedvesen útbaigazítottak. Személyre szabott hellyel vártak. A pincérek nagyon kedvesek és barátságosak voltak egész este. Vacsora után egy pohár borral kisétáltunk a teraszra, ahol gyönyörű éjszakai panoráma tárult elénk; Vár, Bazilika, Erzsébet-híd, Gellérthegy. Nagyon köszönjük. :)
Gábor - 2018. október 12., péntek 08:15

"Szuper"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
ok
Lovas András - 2018. október 12., péntek 06:59