Bonne Chance Étterem & Hotel (Bázakerettye) - Bázakerettye

Bonne Chance Étterem & Hotel (Bázakerettye) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Bonne Chance Étterem & Hotel (Bázakerettye)

8887 Bázakerettye, Fő út 72.

Bonne Chance Étterem & Hotel (Bázakerettye)
Fő út 72. , 8887 Bázakerettye

Zala megye szívében helyezkedik el Bázakerettye, ez az erdővel határolt csöppnyi település, szélén a Bonne Chance étteremmel és hotellel.

Csúcsgasztronómia a természet közepén…

A tulajdonosok olyan konyháról álmodtak, ami a legmagasabb minőségi követelményekkel szemben is megállja a helyét, ugyanakkor nyugodt családi környezetet teremt a hozzájuk betérőknek. Arról, hogy álmuk megvalósult, a hálálkodó sorokkal teleírt vendégkönyv árulkodik, valamint, hogy a Bonne Chance 2014-ben is a GAULT&MILLAU TOP éttermei között szerepel.
A tökéletes ízvilággal rendelkező, újragondolt zalai konyháról az étterem kreatív séfje, Várvizi Péter gondoskodik, akinek neve garancia az emlékezetes gasztronómiai kalandra.
A Bonne Chance az a hely, ahová az ízek szerelmesei minden évszakban ellátogatnak az ország minden szegletéből…
A jó megközelíthetőségű (az M7 autópálya mindössze 10 perc) zalai étterem és hotel egy valódi kis rejtekhely az erdő szélén, kedvezve a romantikának, a pihenésnek, vagy épp az erdei kalandozásnak.

Vendégeink mondták rólunk:

„Mindenkinek híresztelni fogjuk ezt a helyet, mert a csend túl nagy, a vendégszeretet egyedülálló, a tisztaság példaértékű, a gasztronómia felülmúlhatatlan, nagyon köszönünk mindent, visszatérünk!”

„Szakmabeliként jöttünk. Megszoktuk a csalódásokat, de ez a hely olyan, amilyenről sokan csak álmodnak. A konyha egy élmény, a kiszolgálás minta lehetne másoknak.”

„Élveztük a csendet, a mókust az udvarban, a tündéri macskát, a jobbnál jobb ételeket. Köszönjük a kedvességet, az odafigyelést. Ilyen szép étteremben még sosem jártunk, lelke van. Köszönjük!”

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bonne Chance Restaurant & Hotel – Bázakerettye

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(22 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Jó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Teljesen korrekt! az elhelyezés is valami elképesztő! minden szép van egy kutyuska a portán.. Hát le a kalappal! Igaz bécsit ettem, de nagyobb volt mint én! Imádom hely.
Szilágyi Eszter - 2022. szeptember 08., csütörtök 11:45

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Két napot töltöttünk ebbe a csodás hotelben.Nagyon jól éreztük magunkat ugyanis állatbarát a hotel, és így vihettük "szőrös gyerekünket" is. Negatívumot nem tudok írni mivel mindennel maximálisan megvoltunk elégedve. Az ételek kiválóak, finomak,a kiszolgálás úgyszintén. A vendég fogadás főleg.A szoba is kiváló volt.Az összes személyzet akivel találkoztunk udvariasak, figyelmesek, kedvesek, segítőkészek.A z a "személyzet"aki nagyon belopta magát a szívünkbe az a "portás" volt.Huncutkodott, megnevettetett minket.Nem baj ha nem kétlábú portás fogadott minket, ugyanis a Portás nevű kutyusnak jobban örültünk. Jövőre is azt a pár napi pihenőt itt szeretnénk eltölteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.És még egy nagyon fontos dolog amit betartottak és betartattak, az nem más volt mint a védetségi igazolványok ellenőrzése.Nagyon helyes!
Boros László - 2021. december 30., csütörtök 18:17

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves fogadtatás! Kellemes, hangulatos környezet! A pincérek udvariasak,figyelmesek és barátságosak! Az ételek úgy minőségben mint mennyiségben kifogástalanok! Kiválóan éreztük magunkat! Már jártunk itt, de mindenképpen majd visszatérünk!
Antal Mária Magdolna - 2020. október 27., kedd 15:37

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Zalai kirándulásunk alkalmával, 09. 03-án találtunk rá erre a gyönyörű étteremre, ill. szállodára. Egy ebédet fogyasztottunk el, szuper kiszolgálás mellett. Az a felszolgált ételek nagyon finomak voltak. A felszolgálóhölgy kedves, gyors, precíz volt. Mindenkinek, aki azon a környéken jár csak ajánlani tudom a helyet.
Szilvási János - 2019. szeptember 29., vasárnap 11:00

"A Legcsendesebb Hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Bonne Chance konyhája igazi különlegességekkel kényeztet. Az adagok éppen megfelelő méretűek, az étel megbízhatóan ugyanazt a magas színvonalat hozza, akár előétel, akár főétel, akar desszert, amit fogyasztunk. A kiszolgálás kifogástalan, a tisztaság szintén, a személyzet arcán mindig mosoly! Az étterem, ahogy a szálláshely is állatbarát, készüljünk fel arra, hogy a pizzakertben és az étteremben is találkozhatunk macskával, kutyával.
Középkorú - 2018. február 05., hétfő 14:16

"Élmény."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Életünk ebédjét ettük itt. Rengetegen voltak, de a pincérek mosolyogtak, kedvesek voltak. Halk francia zene szólt ( végre egy dj mentes étterem), hófehér damaszt és textil szalvéta. Fenntartható étterem díj a falon. Tyúkhúsleves- békebeli, házi májgombóccal, bécsi szelet - két éve az Indexen olvastunk róla, kaphatna ott állandó rovatot. Fenomenális volt. Desszertnek morzsasüti, ez is egy igazi csoda.Mindenkinek szeretettel ajánljuk.
Dr. Rónaszegi Edit - 2017. szeptember 29., péntek 19:42