Poirot Belga Söröző & Pub (Érd) - Érd

Small f09faa59 1708 41a4 9a3c 3963b4f0eb84

Képek az étteremről

Poirot Belga Söröző & Pub (Érd)

Poirot Belga Söröző & Pub (Érd)
Szegfű utca 24. , 2030 Érd

Budapesttől csak pár percre, Érden várja Vendégeit a Poirot Belga étterem magyar és nemzetközi fogásokkal, családias légkörrel.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Poirot Belga Söröző és Pub – Érd

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(105 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Figyelmes valentin napi vacsora"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Sörözői kategóriának teljesen megfelelő ételt kaptunk, sok apró figyelmességgel és alkalomhoz illő dekorációval, figyelmes kiszolgálással.
Csányi Sándor - 2019. február 17., vasárnap 14:17

"Greta"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Jól éreztük magunkat, minden rendben volt.
Greta - 2019. február 17., vasárnap 06:40

"Barátok közt"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Kicsit felemás érzéseink maradtak. Egy kellemes hangulatú helyen vacsoráztunk, a környezet teljesen rendben volt. Az előételek nagyon finomak voltak, és a többi fogásra sem lehetett panaszunk. Inkább nem volt semmi különleges. A neveken kívül. Mert néhánynál meg kellett kérdeznünk, mit is jelent pontosan a fűszer vagy hozzávaló neve. Ennek ellenére egyikünk olyan főételt kapott, amit nem szeretett volna, mert éppen az hiányzott a tányérról, amiért azt rendelte. A kiszolgálás korrekt volt, nem különösen kedves, de barátságosnak mondható. Viszont iszonyatosan lassú. A fogások között átlagosan egy óra telt el, így mintegy 3 órát töltöttünk az étteremben. De a finom sörök és jó társaság kicsit enyhítette a türelmetlenségünket.
Szabó Klára - 2018. október 17., szerda 11:53

"Hangulatos kedves hely "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom különleges ételek. Bőséges adagok. Kedves kiszolgálás. Különleges sörök és koktélok széles választékban. Kisebb, csoportok, születésnapok, osztály találkozók ideális környezete, jó parkolási lehetőséggel.
Tamás - 2018. október 16., kedd 19:07

"ANR"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép környezet, Hangulatos, csendes étterem, Tiszta, Ízléses- klassz teríték, Kedves kiszolgálás. Nagyon finom volt az étel és különleges- változatos. A bőr ülőgarnitúra cserére szorúl- túl retró (szakadt), A mosdó kicsi régi!
Almásiné Nagy Réka - 2018. október 15., hétfő 09:32

"Kiváló ízek, hangulatos hely, jó sörök"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Több alkalommal jártunk már az étterem hét időszakában itt. Nagy társasággal mentünk, így az menü kártyán szereplő valamennyi ételt megkóstoltuk. Az előételek közül csak a saláta volt kicsit túl locsolva egy átlagos dresszinggel, a leves és Mexikói isteni volt. A fő fogások közül a pacaltól kicsit többet vártunk, de a vegamix a marhanyak és a csirke is fenomenális. A desszertek szintén kitűnőek voltak. Amit hiányoltunk most, hogy kevésbé volt különleges, kreatív, mint eddig megszoktuk. Az adagok kisebbek is lehetnek,mert menüben gondolkodunk. A séf ízlésvilága nagyon tetszik, a sörök kiválóak! Köszönjük az élményt!
Varga Ildikó - 2018. október 15., hétfő 07:27