Értékelések és vélemények


4,9

(142 Recensies)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Kiváló élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a kiszolgálás és az ételek kiválóak voltak. Jól felépített, komplex menüsor. Szuper betekintés egy Michelin ajánlott étterem minőségébe.
Fehérváry Zoltán - 2024. március 25., hétfő 14:46

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
We had a lovely evening yesterday; the menu they presented us was exciting and delicious, the beef was especially exquisite!! Kristóf, Dávid and their college (unfortunately forgot his name) were absolutely kind and helpful and also fun. There was no pretentiousness or snobbish air whatsoever. I wish they seated us in the main hall; the place we sat was quite dark and out of the main hall. :D Nevertheless, we loved the experience, we’ll be back. :)
Félix Füredi - 2024. március 25., hétfő 13:57

"Tökéletes vacsora, perfekt kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló minőségű, változatos, színes és ízletes ételeket kóstoltunk. Dávid, Balázs, Kristóf és Ádám kiváló szervízt biztosítottak: Nem csak kedvességük, alázatuk, de profizmusuk is példaértékű. Melegszívvel ajánlom ezt a helyet bárkinek, aki értékeli a csúcsgasztronómiát és a magasszintű kiszolgálást.
Ertl Flora - 2024. március 25., hétfő 12:42

"Köszi!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
10-ből 11
Szauer Norbert - 2024. március 24., vasárnap 22:09

"Zsúfolt este"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Étterem hét keretében kétszer vettem részt külön társasággal. Első alkalom hibátlan volt, masodik alkalommal ami péntek este volt nagyon zsúfolt volt az étterem és pincérek is szét voltak esve. Míg első alkalommal elámultam mennyire profik és beszéd nélkül mindenki végezte a saját dolgát és csodálatos volt az összhang a pincérek között, második alkalommal szétszórtnak írnám le. Ételekre is sokat vártunk, vizet elfelejtettek hozni és nem vették észre ha elfogyott és a hús is teljesen más méretű és állagú volt. Feltételezem nem ez az általános és gondolom péntek este valami történhetett, emiatt nem szeretném lehúzni az éttermet, mert összességében finom volt és kifejezett probléma nem volt, de örülök hogy nem utóbbi látogatásom volt az egyedüli.
V. Dóra - 2024. március 24., vasárnap 19:42

"Profi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt! Profi,udvarias kiszolgálás. A menü zösszeállítása is tökéletes volt!
Gyula Tóth - 2024. március 24., vasárnap 18:37

"Ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, kifogástalan kiszolgálással.
Henrietta R - 2024. március 24., vasárnap 15:41

"Tamás"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű!
Tamás Tamás - 2024. március 24., vasárnap 15:06

"Országos étterem hét"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az előételben nagyon dominánsak voltak a savak, a többi étel finom volt.
Nagy Luca - 2024. március 24., vasárnap 12:26

"Számunkra az Étterem Hét legjobb étterme volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egészen biztosan visszatérünk. Kimagasló szolgáltatásban és magas színvonalú ételkompozíciókban részesültünk. Köszönjük. A legjobb étterem az Étterem Hét kínálatában !
Judit B. - 2024. március 24., vasárnap 11:50

"5*"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az 5 fogasos menü sort rendeltuk, minden tökéletes volt kiveve az “édesség” azt vhogy nem tudtuk értékelni.
Szalai Eva - 2024. március 24., vasárnap 10:37

"Rég várt randevú "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem járunk gyakran ilyen színvonalú étterembe, így az elején értelmezhetetlen volt, hogy ilyen magas szintű kiszolgálást kapunk, de teljesen magával ragadott bennünket az a szakértelem és hozzáállás, amit kaptunk. Biztosan visszatérünk még! Köszönjük az élményt!
Patrik - 2024. március 24., vasárnap 08:24

"Nem szabad kihagyni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Számunkra az Étteremhét legjobb étterme, a borpárosítások is hibátlanok voltak. Minden tökéletes, köszönjük a hibátlan servicet Leventének és Kristófnak.
O József - 2024. március 24., vasárnap 08:13

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnőek voltak az ételek és szemet gyönyörködtető a tálalás. Rendkívül kedves és udvarias volt a kiszolgálás. Többedszer jártam itt és még sosem okozott csalódást a hely.
P. Zsuzsa - 2024. március 23., szombat 22:49

"Beautiful Food"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
I had the 4 course menu and every dish was a joy and a pleasure....Service was a little rushed and the Dining City guests were placed in a corridor leading to the main part of the Restaurant, so lots of people walking past continuously which wasnt the best.experience. I will return during my next visit and hope to get a table in the main part of the Restaurant.
Jeremy Quantrill - 2024. március 23., szombat 21:27

"Könnyedén Budapest legjobb étterme "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás messze túlszárnyalt minden várakozást. Mindenkivel, akivel az este folyamán találkoztunk végtelenül illedelmes meg kellemes személyiség volt, azon túlmenően, hogy ilyen profizmussal még nem találkoztunk budapesti étteremben. Először éreztük azt, hogy az itt dolgozók komolyan veszik a munkájukat. Kifejezetten tetszett a jólöltözöttségük meg az, hogy mindenki nagyon szépen beszélt angolul is. A konyha a kiszolgáláshoz hasonlóan beleköthetetlen. Minden részletre kitérő ételek, nem volt olyan, ami ne lett volna jól megkomponált. Mivel sokan írtak már az ételekről, így én a koktélokat (is) méltatnám. Itt külön érdekes volt, hogy a bar manager hozta ki őket és mondott pár szót az összetevőkről. Mindkét koktél kiemelkedő volt, az enyém (gin alapú, lychee-vel ízesített) kifejezetten hasonlított mind ízvilágban mind prezentációban azokra a koktélokra, amiket Londonban szoktak felszolgálni, ahol a legjobb bárok vannak. Arra a következtetésre jutottunk, hogy nem csak a konyha, de a bár is a legjobb a városban. Ár - érték arányban nagyon jó, Étterem Héten kívül is tervezzük a visszatérést. Jól éreztük magunkat, igazából már az előételnél megállapítottuk, hogy ez a hely 5/5.
S. Andrea - 2024. március 23., szombat 19:10

"Minden isteni volt "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A lehető legkedvesebbek voltak, az ételek ízletesek és nagyon jól laktunk. Örülök, hogy kipróbálhattuk a hét keretében, biztos, hogy visszatérünk.
Lendvai Nikoletta - 2024. március 23., szombat 13:51

"Köszönjük"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezet, minőségi alapanyagokból készült, rendkívül ízletes ételek. Konyha művészet. Nekem a desszert nem lesz a kedvencem kicsit túl intenzív volt, de az is nagyon érdekes gasztronómiai élményt nyújtott. A kiszolgálás pedig szinte zavarba ejtően figyelmes! Köszönjük!
F. Gabriella - 2024. március 23., szombat 06:45

"Felejthetetlen élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Felejthetetlen élmény, egy varázslatosan jó hangulatú este. Külön köszönet Kristófnak, Emíliának, Levinek és a kedvenc Séfemnek!
Barta Nikolett - 2024. március 23., szombat 06:17

"Maximális szerviz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A csodás ízek mellett kifogástalan szerviz társult. Minden fogás textúrája aprólékos, részletes bemutatással.
Popovics Marcell - 2024. március 22., péntek 16:53

"Étel 5 csillag, szék 2"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az Étterem Héten voltunk itt, először ebben az étteremben, és a borjú meglepetés falat már az elején elvarázsolt , a dödölle is mint a hab, a süllő ízletes, de a marha nehezen rágható volt. A desszert és a kis meglepi a végén felette a koronát az ebédre, csak a székekkel volt gondunk, nem volt rendes háttámlája, kaptunk ugyan párnát, de alul kicsúszott. Ez bizonyára könnyen orvosolható, megköszönjük- hátha még jönnénk.
N K - 2024. március 22., péntek 16:23

"Ide vissza kell menni a felszolgálás miatt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Azt mondják, hogy az ember azért eszik, mert éhes. Azért eszik, mert kell az életben maradáshoz a bevitt energia. Nos akik ezt gondolják talán sose mennek étterembe. Aztán vannak olyanok, akik azért járnak étterembe, mert nem kell otthon mosogatni és főzni sem szeretnek. Úgy gondolom, hogy nekik teljesen felesleges a Costes Downtown-ba ellátogatni. Én személy szerint azért járok étterembe, mert szeretem megcsodálni azt az ételművészetet, amit a szakácsok az alapanyagokkal festenek a tányérra. Viszont most éreztem először azt, hogy a fine dining vacsora során nem az ételek adták a legnagyobb élményt, hanem a felszolgálók. Név szerint Balázs tette csodálatossá az esténket. Olyan mesterien végezte a felszolgálást, hogy az egyébként elképesztő ételek csak egy nagyszerű elem volt, de az igazi élményt a felszolgálás adta. Nem most voltam először olyan étteremben, ahol a felszolgáló több mint egy ember, aki tányéron viszi az ételt, de Balázs és a csapat olyan szintre emelte a vendéglátás élményét, hogy még mindig a hatása alatt vagyok. Óriási tisztelet a csapatnak, hogy a Dining City keretén belül a jóval alacsonyabb számla ellenére ugyanazt a maximalizmust biztosították, mintha egyébként a számla összegének háromszorosát hagytuk volna ott. Már biztosan sokan megdícsérték az ételek különleges harmóniáját, így én most nem írnék hosszan arról, hogy mennyire más az, amit a Costes Downtown konyhája az asztalra tesz, de mindenképpen érdemes csak emiatt is ellátogatni. De a felszolgálók nélkül ez csak egy nagyon jó vacsora lett volna, így viszont egy óriási élmény volt.
Dömötör Gergely - 2024. március 22., péntek 16:19

"Legjobb élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem nagyon tudom szavakba önteni, mennyire csodálatos ez a hely. Imádtuk. Nagyon jó érzésekkel jöttünk el. Kedvesek voltak, tényleg abszolút 10/10 volt minden. Még a séf is kijött hozzánk. Több étteremben voltunk most az étterem héten, de magasan vitt mindent. Köszönjük!
Tóth Réka - 2024. március 22., péntek 12:53

"Fantasztikus hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak és különlegesek voltak. Igazi gasztronómiai élmény volt! Nagyon kedves és udvarias a személyzet (kiemelném Balázst és Kristófot ;)). Jó hangulatú ebéd volt, nagyon jól éreztük magunkat! 5* minden tekintetben!!!
Prepok Beatrix - 2024. március 22., péntek 08:30

"We will be be back"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
The service was excellent. Our waiter did everything and a little bit more to keep us satisfied. Food and the extra small treats had new and interesting flavours. Pleasant! We had Pike as a main and it was the first time in my five years the fish was perfectly cooked. Hungarian chefs usually destroy the fish. But this a real surprise. And the dessert was an explosion of flavours. We will be back!
Jon-Erik Egerszegi - 2024. március 22., péntek 06:12

"Costas "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szempontból élmény volt!
Nagy István - 2024. március 21., csütörtök 16:43

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fine dining élményt keresve elhatároztuk, hogy kipróbáljuk az étterem kulináris kínálatát, és nem csalódtunk! Az ételek mesterművek voltak, az ízek és a textúrák egyszerűen páratlanok voltak. Dávid és Emília kiváló borokat kínáltak az ételekhez, teljes mértékben kiemelve azok ízvilágát, kifogástalan és figyelmes felszolgálásal. Minden elemét élveztük az ottlétnek, és biztosan visszatérünk, hogy újra átélhessük ezt a kivételes gasztronómiai élményt
Fenyvesi Attila - 2024. március 21., csütörtök 15:16

"Speciális figyelem"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Csodás vacsora élményben volt részünk a Costesben. Az első foglalásunk sajnos áramszünet miatt elmaradt, de utána bármelyik napra engedték áttenni, plusz még kaptunk egy ajándék italt is, ami csoda kiegészítője volt a fejedelmi ételeknek, amit ettünk. Nagyon köszönjük! Talán csak az enteriőr, ami egy picit nekem kevésbé nyerte el a tetszésemet, de minden más kiváló volt.
Bányai Zsolt - 2024. március 21., csütörtök 14:49

"Ötletes fúziók"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A Costes Downtown az első hazai Michelin-csillagos étterem, a Costes kistestvére 2016 óta minden évben szerepel a Michelin Guideban. Abban az évben megkapták a csillagot is, amit ugyan elvesztettek 2022-ben, de ez az ételek minőségén és az élményen szerintem semmit nem változtatott. Molnár Márk executive séf kreációit az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, és az ázsiai ízek meglepően jó fúziót alkotnak az olyan tradicionális magyar finomságokkal, mint például a mangalica vagy a dödölle. Az étterem fontosnak tartja a fenntarthatóságot, igyekeznek a hazai alapanyagokat használni, ennek fényében viszont megmosolyogtató volt az üdvözlő kenyér, amihez a manitoba liszt Kanadából érkezik. :D A vacsora fantasztikus volt, az étteremhét mind az öt fogása ötletes, egyedi ízkompozíciókat hozott, illetve a fogásokhoz illő borok is nagyszerűek voltak. Különösen a 2021-es Umathum Rosa osztrák rosé ízlett a maga mély mégis friss ízével, de Paizs Dávid sommelier ezen kívül is érdekes tételeket mutatott be. A füstölt pisztráng különleges volt a fekete habanero cevichevel, és az egészen légies, könnyű dödöllét is új szintre emeltea gochujang, ami egy fermentált chilipaszta. Az est fénypontja a tökéletesen készült süllő volt zöldborsós edamame ágyon, nori lekvárral, illetve a tokaji ponzus marha gratinburgonyával, amit a kedves, beszédes felszolgálóhölgy egy kis szarvasgombával bolondított meg. A végére kissé lelalssult a konyha, elég sokat kellett várni az utolsó fogásra. A karfiolos fehércsokis desszert megosztó, de szerintem remek ötlet és finom is, csak kissé színtelen. Az egyedüli csalódás az egyszemélyes mosdó, ami a maga szűkösségével, gyengén felszereltségével egyáltalán nem illik a Costeshez, és ezen még az sem segít, hogy a felszolgálók kissé túló előzékenységgel még az ajtót is kinyitják. Ezt leszámítva szuper élményben volt részünk, köszönjük szépen!
Sápi Erika - 2024. március 21., csütörtök 11:44

"Csúcs élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó pár étteremben és gastro helyen jártunk de az este kimagaslóan jól sikerült. Fantasztikus konyha kellemes kiszolgálása! Igazi wow élmény. Ha megint megengedhetjük magunknak ismét eljövünk.
Gabor Kolláth - 2024. március 21., csütörtök 09:11

"Ebéd élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem “csak” egy finom ebédet ettünk, hanem íz élményben volt részünk. A kiszolgálás kedves, de nem tolakodó volt. Minden kérdésre, kérésre készséggel reagáltak.
Cs. Nagy Brigi - 2024. március 21., csütörtök 07:34

"Fine dinning vacsora megfizetethető áron"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes ételek, tökéletes kiszolgálással. Azt kaptuk, amit egy ilyen helytől elvár az ember. Érdekes és bátor íz párosítások, nagyon kedves, figyelmes személyzet.
Vásáreczki Balázs - 2024. március 21., csütörtök 07:18

" "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül finom ételek, tökéletes ízharmóniával összeválogatva. Figyelmes, de nem tolakodó kiszolgálás. A felszolgált ételekkel és italokkal kapcsolatosan minden fontos információt megtudtunk. Nagyszerű élmény volt! Nagy várkozással voltunk az étteremmel szemben, de de felülmúlta a várakozásunkat.
Varga Márta - 2024. március 21., csütörtök 06:18

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hét keretében ettünk 3 fogásos menűt.A helyszín,a kiszolgálás,az étel is tökéletes,kifogástalan volt,biztos visszatérünk még ide.Gratulálok ehhez a remek kezdeményezéshez is.
Benke Mariann - 2024. március 20., szerda 19:25

"Perfect"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Just one word: Perfect! Service, food and place.
Oscar Funes - 2024. március 20., szerda 19:10

" Az ízek birodalma"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremben az első perctől kezdve figyelmes vendégszerető személyzet fogadott minket. Az ételek színes ízkavalkádja lenyűgöző. Kristóf személyében egy igazi szakmáját hivatásként végző felszolgálóval találkozhattunk. Az étterem eleganciája elbűvölő. Áramszünet miatt a Costes Izakaya étteremben folytatódott a kulináris utazásunk. Köszönjük a személyzet figyelmességét és a kiváló minőségű ételeket.
Farkas Gábor - 2024. március 20., szerda 14:21

"Minden tökéletes "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek, figyelmesek, az ételek fenomenálisak, kreatívak
Kiss János - 2024. március 20., szerda 10:52

"Izgalmas kirándulás az ízek világában "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely,figyelmes kiszolgálás, érdekes ízek?! Az előétel a kenyérke a vajjal nagyon finom volt. A főétel a marha életem legfinomabb élménye volt, 😀 olvadt a számban ❤️.A desszert meg szerintem túl gondolt,nem ízlett, nálam a karfiol az zöldség nem édesség,de ízlések....
Forró Gábor - 2024. március 20., szerda 06:29

"Fantasztikus étterem "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
4 és 5 fogásos menüt fogyasztottunk, ahol csodálatos és gazdag ízek és gyönyörű tálalás találkozott. Minden étel egy átgondolt műremek, ahol rengeteg különböző aroma és textúra alkotott egy kerek egészet. A kiszolgálás Balázs vezetésével nagyon figyelmes és mindenre kiterjedő volt, de arra is ügyeltek, hogy ne legyen tolakodó a jelenlétük. A hely hangulatához hozzájárult az étterem színvonalas és minőségi kialakítása is. Nagyon jól éreztük magunkat, nem csak vacsorát kaptunk, hanem élményt és ízutazást is.
Veronika - 2024. március 20., szerda 06:19

"Best restaurant "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
I really like this restaurant!!! Everything is at the highest level, works like a Swiss watch! The service was so professional, attentive, friendly! We felt welcome and loved as guests!!! If you have an important date or want to really enjoy the food, service and atmosphere, go to Costes!
Toropova Liliia - 2024. március 20., szerda 06:18

"Tökéletes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy fantasztikus hely tökéletes felszolgálással és különleges izekkel
Kabáczy Angelika - 2024. március 19., kedd 18:22

"Costes dt"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Pazar környezet, Kifinomult, de esetenként eltúlzott ízek fűszerezés
Péter - 2024. március 18., hétfő 12:12

"Fenséges volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazán inspiráló élmény volt. Finom ételek, barátságos kiszolgálás, a hely varázsa… visszamegyünk még.
Matesz Judit - 2024. március 18., hétfő 10:03

"Élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Élmény volt ott lenni. Az enteriőr, a kiszolgálás, az ételek, az ízélmény, a barátságos hangulat, mind hozzájárult ehhez. Konkrétan lenyűgöző volt.
B. Vivien - 2024. március 18., hétfő 09:46

"Remek élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kristóf+Dani nagyon profik! Köszönjük szépen!
Bodó László - 2024. március 18., hétfő 08:56

"Szuper hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni ételek, szuper kiszolgálás és csodaszép környezet.
Vittay-Hajnik Laura - 2024. március 18., hétfő 08:49

"Fantasztikus "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Lenyűgöző élmény volt. Fantasztikus volt a kiszolgálás, az ételek pedig igazán csodásak voltak.
Liptai Lilla - 2024. március 18., hétfő 07:19

"Michelin csillagos minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló menű, fantasztikus ízek, remek kiszolgálás.
Brody Anikó - 2024. március 17., vasárnap 16:40

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus finom ételek, tökéletes kiszolgálás.
Faltusne santa KRISZTINA - 2024. március 17., vasárnap 15:25

"osztályon felüli étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
kiváló fogások, ár-értékarányban messze veri a mezőnyt, meglepően bőséges az 5 fogás
Szigeti Miklós - 2024. március 17., vasárnap 13:07

"Kiváló fogások, figyelmes szerviz."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló fogások, kreatív desszert; figyelmes, folyamatosan jelenlévő, de nem tolakodó szerviz. Ár/érték arányát tekintve remek választás volt!
. Attila - 2024. március 17., vasárnap 12:42

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A gasztronómiai élmény felejthetetlen , igazi kuriózum ! Balázs és Dávid nagyon kedves , figyelmes és közvetlen “házigazdánk” volt! Köszönjük !
Boglárka - 2024. március 17., vasárnap 07:13

"Maximális figyelem és átlagon felüli kiszolgálás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A magas minőségű éttermek között is kiemelkedő minőségű, különleges eteleket felszolgáló étterem.
Berta Krisztina - 2024. március 16., szombat 09:56

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt, az ételek, a kiszolgálás, hangulat... élmény volt minden.
Vera Molnár - 2024. március 16., szombat 09:12

"Fennséges"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szuper élményben volt részünk délután! Azért kell ezt a szót használnom rá, mert ez nem csak egy egyszerű étkezés volt, hanem nagyon is megadták a módját! Balázs és Dávid nagyszerűen végig kalauzolt minket az ételek során és mindig nagyon figyelmesek voltak!! Mindegyik étel egy remekmű volt! A borok pedig szuperek!! Hatalmas élménnyel jöttünk el erről a helyről, köszönjük az egész csapatnak, ugyanis hatalmas teamwork van az egész mögött!! Minden apró részletre figyelve!!
dr. Ujfalusi Dorottya - 2024. március 16., szombat 09:09

"Costes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt.
Barbarics Barbara - 2024. március 16., szombat 08:38

"beleköthetetlen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az első perctől kezdve igazán kedvesek, figyelmesek voltak velünk. Egy percig sem volt az az érzésünk, hogy bármiféle kedvezményes, akciós szolgáltatást vennénk igénybe, ugyanúgy VIP kiszolgálást kaptunk. Az ételek nagyon finomak voltak, igazán kreatív és ízletes a menü. 2 kiskorú gyermekkel mentünk és ők is egytől-egyik élvezték, szerettek mindent. Nagy élmény volt mind az 5 fogás!
S Zoltán - 2024. március 16., szombat 08:24

"High quality"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Everything was excellent. The service was great and to every detail. The food was in high quality. The beef with the fresh wasabi was the biggest highlight!
Song Xin - 2024. március 16., szombat 08:19

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Profi kiszolgálás, kitúnô ètelek
Fodor Zsuzsanna - 2024. március 16., szombat 07:00

"Fine dining "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Igazi fine dining kiszolgálás és ételek. Dávid és Balázs abszolút profi, kedves és barátságos házigazdák voltak. Az ételek kreatívak voltak tökéletesen elkészítve tele meglepetés ízekkel, kifejezetten a karfiolos tonikos desszert.
Dobai Anna - 2024. március 16., szombat 06:11

"NAGYBETŰS vendéglátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Üde színfoltja a magyar vendéglátásnak, itt tényleg érzi a vendég, hogy törődnek vele, fantasztikus volt az ételsor valamint az apróbb menün felüli meglepetések, máskor is biztos jönni fogunk, köszönjük
Keller Tamás - 2024. március 14., csütörtök 12:38

"Fantastic and delicious"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We had the best restaurant week experience at Costes. Not only was the staff incredibly friendly, the food was magnificent and the entire experience very complete (including amuse). Ambiance was adjusted to our preference (music was put a bit softer).
Lennart Garritsen - 2024. március 14., csütörtök 07:14

"Maximális odafigyelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régóta készültem ide, nem csalódtam.
A József - 2024. március 14., csütörtök 07:00

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó volt megérte
Szauer Norbert - 2024. március 13., szerda 13:06

"Valóságos csoda"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgálás tökéletes, Balázs kedves és figyelmes, humoros volt. Az ételek csodásak, itt kezdődik nekem az amit gasztronómiának hívunk. Ha lehetne minden nap ezt enném. Próbáltam is foglalni egy másik alkalomra, de sajnos már nem tudtam.
Kádár Bori - 2024. március 13., szerda 12:21

"Costes Downtown Dining City - tökéletes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Costes pontosan azt nyújtja, amit egy Michelin-csillagos étterem kapcsán a laikus elképzel. Nem pusztán tökéletesen elkészített ételeket, hanem élményt, meglepetést, kreativitást.
Liktor Eszter - 2024. március 13., szerda 07:35

"Tökéletes volt minden"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű élményben volt részünk. Méltó a jó híréhez, kedves, emberközeli mégis egyértelműen professzionális volt a személyzet. Az ételek csodásak voltak. Nagyon elégedettek voltunk.
Lakatos Tibor - 2024. március 13., szerda 06:58

"Erősen ajánlott"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi gyöngyszem, kiváló ételek, kedves, profi mégis fiatalos szervíz. Ár-érték arány bajnok hely.
Hajas György - 2024. március 12., kedd 07:14

"A legmagasabb színvonal!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, az eddigi legjobb étterem hét helyünk. Profi kiszolgálás és remek ételek.
Solymosi Dániel - 2024. március 11., hétfő 14:02

"Kíváló hely, nem véletlen az a csillag"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Máté Németh - 2024. március 11., hétfő 11:47

"Gasztronomiai orgazmus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden a legmagasabb színvonalon volt
Szljuzko Anasztazia - 2024. március 11., hétfő 11:18

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
a
K Márk - 2024. március 11., hétfő 06:45

"Lai"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi Michelin színvonalú étterem, ételek nagyon finomak, kiszolgálás tökéletes. Nem csalódtam bennük. Isteni élmény volt.
Lai Yuwen - 2024. március 11., hétfő 00:40

"Valóban 5 csillag 😍"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek vagyunk mindennel, a kiszolgálás elképesztően figyelmes és udvarias, az ételek különlegesek és finomak! Féltünk, hogy nem fogunk jóllakni, de tele hassal távoztunk. 😍🙏🏻 Csak ajánlani tudom!
Srepler Médea - 2024. március 10., vasárnap 14:12

"Lenyűgöző ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ahogy beléptünk a Costes Downtown Fine Dining étterembe, azonnal lenyűgözött minket az elegancia és a hangulat tökéletes összhangja. A luxus és az intimitás érzése fogadott minket, miközben az étterem személyzete figyelmesen és kedvesen fogadott bennünket. Külön kiemelném Kristóf kivételes hozzáállását és segítőkészségét, ami hozzájárult ahhoz, hogy az ebéd feledhetetlen legyen. Az öt fogásos menü, amit választottunk, valóban egy utazás volt az ízek és az élvezetek birodalmában. Minden egyes fogásnál érezni lehetett a séf kreativitását és hozzáértését. Az ételek összetevői és textúrái olyan bátoran és ügyesen voltak kombinálva, hogy azok igazi gasztronómiai élménnyé váltak. Az ételek megjelenése és azok precíz megkomponálása lenyűgöző volt, és a szemet is külön gyönyörködtette. Az ebéd során átélt élmény valóban rendkívüli volt, és hálásak vagyunk az étterem séfjének és csapatának, hogy ilyen emlékezetessé tették azt számunkra. A Costes Downtown a legmagasabb szintű fine dining élményt nyújtja, és bátran ajánljuk mindenkinek, aki igazán különleges éttermi élményre vágyik.
Horváth Zsolt - 2024. március 10., vasárnap 11:02

"Igazi gasztronómiai kaland a Costes-ben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Belépéstől távozásig a személyzet minden tagja úgy csinált belőlünk urat, hogy ők sem voltak alattvalók! Az ínyenc fogások profi felvezetéséért külön köszönet Balázsnak! A kóstoltatás elérte célját: visszatérünk, és mindenkinek szívesen ajánljuk a helyet.
Untener Erika - 2024. március 10., vasárnap 09:53

"Meghökkentő ízvilág"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Egy vacsora során felvonul a nagyvilág, ázsiai túlsúllyal. Izgalmas kombinációk, bizarr fűszerezés. A különlegességek kedvelőinek való.
Osvát Szabolcs - 2024. március 10., vasárnap 08:48

"NM"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes összhang az ételek és a kiszolgálás között.
Nagy Csaba - 2024. március 10., vasárnap 08:26

"Recommend "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The food the stuff and service was excellent We will return
Rádi Zita - 2024. március 09., szombat 08:32

"Nagyszerű vendéglátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ízek tökéletesen elöadva , profizmus jó hangulat lazaság , igazi élmény volt !!!
Dr. Kecskés Marianna - 2024. március 09., szombat 07:23

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat!
Tóth Ramón - 2024. március 08., péntek 16:54

"Rangjához méltó élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Számos kiegészitő fogás, minőségi étel kreációk, csúcskategóriás kiszolgálás. Köszönjük az élményt!
Barna Zoltán - 2024. március 08., péntek 10:26

"Best in the Dining City Restaurant"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
I already tried some DININGCITY restaurants every time there was a seaon for it. Needless to say, this costes downtown restaurant is the best ever one that I already tried. The good environment is the last thing that should be mentioned. The food that came along with surprise and the impeccable service, are exceptional. I would recommand everyone to have a try to harvest a surprise there.
Shaozhe Tang - 2024. március 08., péntek 09:29

"Kifogástalan kiszolgálás, különleges, minőségi ételek"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Érdemes kipróbálni, tényleg egy élmény az egész, az ételeken túl is
Limbacher Tivadar - 2024. március 08., péntek 09:14

"Csodálatos élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos ételek, csodálatos hangulat és tökéletes kiszolgálás.
Répási Krisztina - 2024. március 08., péntek 09:11

"Perfect"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökélétes!
Attila - 2024. március 08., péntek 06:59

"Szuper volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt a vacsora, szuper volt a kiszolgálás
Gréta - 2024. március 08., péntek 06:55

"Szuper ebéd!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étterem héten volt szerencsém ellátogatni ide. Professzionális, kedves, figyelmes felszolgálás és remek fogások vártak egytől-egyig - ajánlom mindenkinek!
Jancsa Jani - 2024. március 08., péntek 06:09

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon figyelmes volt mindenki. Az ételek nagyon különlegesek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat. Egy igazi élmény volt.
Nagy László - 2024. február 15., csütörtök 07:37

"Nagyszerű"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden különleges volt, még ha nem minden passzolt az ízlésemmel. Se az az én hibám lehetett. :)
Marti Gyorgy - 2022. február 15., kedd 13:41

"Remek vacsi superior színvonalon"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Fantasztikus kulináris élmény klasszikus ízekkel, sok meglepetéssel. A színvonal minden tekintetben a legmagasabb, valódi gasztro-élmény, ínyenc időtöltés. A belső kialakítás igényes, nekünk egy kicsit sötét box jutott. A kiszolgálás kedves, példás. Köszönet a vacsoráért!
G. Pėter - 2018. október 13., szombat 07:17

"Szuper étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, különleges és finom ételek, figyelmes kiszolgálás, hangulatos dizájn.
Bíró Anna - 2016. április 25., hétfő 09:26

"ROb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szemnek és gyomornak egyaránt élmény! Minden étel tartalmában és megjelenésében kíváló volt, csakúgy, mint a felszolgálás!
Róbert - 2016. április 22., péntek 05:03

"Csillagom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem véletlenül kapta a csillagot. Nagy öröm, hogy az Étteremhét keretein belül volt lehetőségünk pénztárcabarát módon is kipróbálni, bízom benne, hogy a következő alkalommal is a résztvevők között lesznek.
Tide - 2016. április 21., csütörtök 04:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat! Az ételek csodásak! A kiszolgálás kifogástalan és elég könnyed, barátságos!
Gábor - 2016. április 20., szerda 17:02

"Értékelés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Különlegesen fínom ízek
Németi Tibor - 2016. április 20., szerda 06:18

"tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt
TAttila71 - 2016. április 04., hétfő 19:19

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes gasztronómiai élmény, kifogástalan kiszolgálással, fesztelen hangulatban.
Peti - 2016. április 04., hétfő 11:35

"Fantasztikus ízek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Fantasztikus ízekkel találkoztunk a Costes Downtownnal. A kiszolgálással is meg voltunk, talán egy picit gyorsan hozták egymás után a fogásokat.
Gergő - 2016. április 02., szombat 19:35

""

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem. Az étterem hangulata kifogástalan.
Márton Z. - 2016. március 30., szerda 11:55