Értékelések és vélemények


4,8

(52 Recensies)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Remek vacsi superior színvonalon"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Fantasztikus kulináris élmény klasszikus ízekkel, sok meglepetéssel. A színvonal minden tekintetben a legmagasabb, valódi gasztro-élmény, ínyenc időtöltés. A belső kialakítás igényes, nekünk egy kicsit sötét box jutott. A kiszolgálás kedves, példás. Köszönet a vacsoráért!
G. Pėter - 2018. október 13., szombat 07:17

"Szuper étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek voltunk mindennel, különleges és finom ételek, figyelmes kiszolgálás, hangulatos dizájn.
Bíró Anna - 2016. április 25., hétfő 09:26

"ROb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szemnek és gyomornak egyaránt élmény! Minden étel tartalmában és megjelenésében kíváló volt, csakúgy, mint a felszolgálás!
Róbert - 2016. április 22., péntek 05:03

"Csillagom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem véletlenül kapta a csillagot. Nagy öröm, hogy az Étteremhét keretein belül volt lehetőségünk pénztárcabarát módon is kipróbálni, bízom benne, hogy a következő alkalommal is a résztvevők között lesznek.
Tide - 2016. április 21., csütörtök 04:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat! Az ételek csodásak! A kiszolgálás kifogástalan és elég könnyed, barátságos!
Gábor - 2016. április 20., szerda 17:02

"Értékelés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Különlegesen fínom ízek
Németi Tibor - 2016. április 20., szerda 06:18

"tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt
TAttila71 - 2016. április 04., hétfő 19:19

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes gasztronómiai élmény, kifogástalan kiszolgálással, fesztelen hangulatban.
Peti - 2016. április 04., hétfő 11:35

"Fantasztikus ízek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Fantasztikus ízekkel találkoztunk a Costes Downtownnal. A kiszolgálással is meg voltunk, talán egy picit gyorsan hozták egymás után a fogásokat.
Gergő - 2016. április 02., szombat 19:35

""

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nem volt rossz, de kiemelkedően jó sem. Az étterem hangulata kifogástalan.
Márton Z. - 2016. március 30., szerda 11:55

"Dining Hét"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nem volt meg a foglalásunk, de azonnal tudtak ennek ellenére is biztosítani helyet. Ha az adagok csak egy csöppnyivel lennének nagyobbak, akkor jobban ki lehetne élvezni az ízek kombinációját. (Igen, tudom, hogy fine dining ... de akkor is.)
Törökné Dzsaja Erzsébet - 2016. március 29., kedd 23:32

"Kellemes"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hangulatú hely, egyáltalán nem tűnt sznob, feszengős étteremnek. A levesek, krémek, pürék, szószok remekül voltak elkészítve, a malac bőre fantasztikusan ropogós volt, viszont a pavlovát túlságosan száraznak találtam. Az ízesített vajak viszont levettek a lábamról. A kiszolgálás figyelmes, ugyan az italokra várni kellett és kissé siettetősnek éreztem a picéreket az elején, a főételtől viszont már hagytak a saját tempómban haladni. Összességében nagyon ajánlom!
Erzsébet - 2016. március 29., kedd 17:33

"Csillagok, csillagok..."

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Nagy elvárásokkal érkeztünk az étterembe, az ételekben nem is csalódtunk. A felszolgálók viszont nem nőttek még fel a konyha színvonalához, itallapot és italajánlatot nem kaptunk, viszont PET palackból felszolgált ásványvizet igen magas áron hoztak az asztalhoz - aminek az áráról előzetesen nem tájékoztattak, csak a számla kézhezvételekor láttunk csillagokat - a számlára 40 percet vártunk. Remélem a felszolgálók is meg tudnak majd felelni az ide érkező vendégek nagy elvárásainak - a konyha már készen áll.
N István - 2016. március 29., kedd 16:15

"Vasárnapi csillagos ebéd"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes volt a hely hangulata, a kiszolgálás is jó volt, attól az apróságtól eltekintve, hogy kicsit néha úgy éreztem, hogy izgulnak a pincérek. Az ételek elkészítésének módja majd' 100%-os volt, az állagok, textúrák hibátlanok. A padlizsán levesből nekem hiányzott valami kicsi plusz, de a betétek abban is nagyon finomak voltak. A legízletesebbek talán a desszertek voltak, rendkívül meglepő, finom ízekkel. Az árak néhol kicsit elszálltak, (pl a kóla, miért kerül 5x annyiba mint máshol mikor semmi pluszt nem tesznek hozzá?), de így étteremhéttel nagyon megérte, és összességében csak ajánlani tudom ezt az éttermet. Külön értékelem az apró kis meglepetés fogásokat! :)
Sápi Bálint - 2016. március 29., kedd 12:10

"Kíváló hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely már a belépéskor magával ragadó, az étterem hangulatos, a konyha kíváló, a személyzet gyors, barátságos. Nagyon nagy élmény volt itt eltölteni pár órát. Biztosan meg fogjuk még látogatni az éttermet.
Lendvai-Lovasi Monika - 2016. március 29., kedd 11:58

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét alkalmával látogattunk el az étterembe. A kiszolgálás kedves volt, de a hangulat kicsit lapos. Mi nem éreztük feszélyezve magunkat az étteremben a csillag miatt, de a pincérek valószínűleg igen. Nem vettek el semmit előlünk siettetve, hogy haladjunk, ahogy előzőleg egy másik értékelésben olvastuk. Üdvözlő falatnak kaptunk több ízben szirom-féleséget, ami nekem semmi extra, de ízlett. Kaptunk még előételnek meleg bucit és kétféle vajat, ami tényleg jól nézett ki, mert újdonságként itt reszelve volt és nem a szokásos kis kocka. Tényleg szuperfinom volt és tetszetős, mert valami más volt, mint más éttermekben. A padlizsán levesnek nagyon jó íze volt. A durbincs tarhonyával és hagyma-variációkkal is nagyon ízletes volt. Az áfonyatorta nem ízlett. Kemény volt a linzer tészta, nem tudom, hogy ilyennek kellett-e lennie, magam részéről jobban szeretem az omlósat. Az áfonya íz túlságosan savanyú volt nekem. A búcsúzó falatok aranyosak voltak, a macaron ízlett a legjobban, mert különleges volt számomra a bazsalikomos íze. A konyhára csak azért adtam 4 csillagot, mert általában azért megyek étterembe, hogy olyan ételeket egyek, amiket én nem tudok valami miatt elkészíteni. Úgy érzem, hogy ha a recept meglenne, akkor a padlizsán leves is sikerülne. A hal mellett, pedig a tarhonya és a hagyma volt számomra kicsit házias, és ha igyekeznék, a hal is menne otthon. Úgy érzem, hogy az ételek tálalásából, díszítéséből is lehetne még többet kihozni, mert azzal is lehet emelni a fogásokon, hogy különlegesebbnek érezzem, akármilyen egyszerű alapanyagból készült is. Nagyjából erre számítottam az előzetesen megadott menüsor után.
Herczeg Tímea - 2016. március 29., kedd 10:21

"élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagy élmény volt kipróbálni egy Michelin csillagos éttermet, minden étel magas színvonalú, a szervíz barátságos, az étterem is hangulatos.
BL - 2016. március 29., kedd 08:14

"5 csillag egy 1 "csillagos" helyen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Élmény volt minden tekintetben. Az ízek, a látvány és a kiszolgálás együtt egy kerek egészet alkottak ezen a "kis" gasztronómiai kiruccanásban. Nem éreztük magunkat "kuponos" vendégeknek, akikkel kevésbé foglalkoztak volna. Szívesen ajánljuk az éttermet másoknak is és ha tehetjük mi is visszatérünk majd.
Pongó Vilmos - 2016. március 29., kedd 06:40

"Látvány"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Inkabb nagyszeruen diszitett mint nagyszeru etelek
Szilvi - 2016. március 29., kedd 06:07

"Jogos a Michelin csillag"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Olyan szerencsénk volt, hogy sikerült helyet foglalnunk! Olyan szerencsénk volt, hogy a foglalás és az ebéd között az étterem megkapta a Michelin csillagot. Jogosan! Nagyon jót ettünk-ittunk. A tengeri durbincs az egyik legfinomabb halétel volt, amit valaha ettem! A kiszolgálás vér profi volt, az étterem nagyon hangulatos!
M. István - 2016. március 28., hétfő 22:03

"Kellemes ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Modern, letisztult berendezés, udvarias pincérek, és nagyon finom ételek. Nekünk leginkább a főételek tetszettek: nagyon finom volt a posírozott durbincs és a vajpuha malac, aminek a bőre is puha volt, de mégis roppanós. Egyedül csak a pavlova nem ízlett, túl kemény volt, bár a maracujás krém kárpótolt ezért.
Szilvi - 2016. március 28., hétfő 19:43

"értékelés"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Letisztult környezet. Talán túlságosan is kifinomult, mely a hangulat rovására mehet. Este talán hangulatosabb. Személyzet nagyon jól trenírozott, de a könnyedséghez még sok idő kell. Étel tálalása, megjelenése, íze tökéletes.
Luzsa György - 2016. március 28., hétfő 19:21

"túl nagy elvárások"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Ami tetszett: szép, ízlésesen berendezett, egységes beltér, egyedi étkészletek. A főétel fenséges, a spenót a lencsével - de a hús is többnyire - mesterien volt elkészítve és tálalva. Az előétel is hasonlóképpen, gusztusos és finom (lazacpisztráng). Nagyon jó borkínálat, nem is drágán. Ami nem tetszett: A személyzet jelenléte néha már túl sok, zavaró. Pláne, mikor az ember épp bekapja a falatot, majd ugyanebben a pillanatban legalább ketten ugranak az asztalhoz, - meghozták a következő fogást -, és már pakolnak is azonnal, mi meg nyelni is alig tudunk... Az üdvözlő falat eléggé nulla, valami hajszálvékony "szirom", egy apró kis tálban öntettel. Szó szerint se íze, se bűze. A desszert viszont tragédia. Nem tudom, hogy csak az Étterem Hét miatt, vagy attól függetlenül, de azon mindketten elképedtünk. Egy filléres, tömény cukros tojáshab, kb. mint 20 éve a habkarika a karácsonyfán. Vágni nem lehet, olyan kemény, megenni szintén nem, annyira gejl. A másik sem különb, jellegtelen linzerlapon cukros áfonyás krém. Szintén annyira édes, mű, hogy szinte ehetetlen. Sok helyen megfordultunk már, de ennél rosszabb desszertre nem emlékszem. Aztán még a búcsúfalat is, pár szem ráadás szirupos cukor, ha netán nem lett volna elég... Katasztrófa. Tekintve az árakat, és a csillagot, szerintem normál áron ez egyáltalán nem érné meg, ennek ellenére nagyon örülök, hogy most volt alkalmunk kipróbálni.
Sz. Lajos - 2016. március 28., hétfő 17:28

"Ötös"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fiatalos elegancia, precízen, de mégis könnyeden működő gépezet, harmonikus ízvilágú ételek.
NM - 2016. március 28., hétfő 13:32

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ételek és kiszolgálás, csodaszép belső terek. Nagyon meg voltunk elégedve, igazi kulináris utazás volt, az ételek csodaszépek voltak, tökéletesen elkészítve. Különösen jóleső volt, hogy a menüben nem is szereplő kis vendégvárókat, és desszert utáni desszerteket is felszolgáltak.
Eszter - 2016. március 28., hétfő 10:45

"Fantasztikus élmény, megérdemelt csillag!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kicsit óvatosan közelítettünk a Costes felé, hiszen a héten már volt egy felemás élményünk egy másik étteremben. Szerencsére itt már kiváló élményben volt részünk, és cseppet sem éreztették velünk, hogy egy kedvezményes árú menüt kértünk. Mindezek mellett fantasztikus gasztronómiai élményben volt részünk, remek meglepetés fogásokkal. A lazac tökéletesen volt készítve, valahol érezni lehetett a nyers hal valódi ízét, de ugyanakkor egy elkészült fogást ízleltünk. A sertéshús is fantasztikus volt, lágy és omlós, mellette tökéletes állagú lencse, mellette a spenót felejthetetlen élmény volt. (Őszintén szólva a párom durbincsába is belekóstoltam, pedig nem szeretem túlságosan a halakat, de még az is lehengerlő volt.) A desszertek közül az áfonyatorta felejthetetlen volt. A felszolgálás kiváló volt, se nem túl sok, se nem túl kevés: és az Étteremhét utolsó napján sem untak rá a kedvezményes menüt fogyasztók népes táborára, ezt igazán külön értékelem! Felejthetetlen élmény volt, megérdemelt az a csillagocska! :) Így kell a vendéglátást művelni!
Aniko - 2016. március 27., vasárnap 19:23

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Természetesen nagyok voltak az elvárások, de meg is felelt ezeknek az étterem. Az ételek finomak, a csapat nyilván profi, nem is lehet másként, a design egyszerű de nagyszerű, ez szerencsésen ellensúlyozza a csillag miatti esetleges feszengést. Külön köszönet az étterem héten való részvételért, sokaknak talán csak így volt módja ide eljutni.
HGy - 2016. március 27., vasárnap 18:19

"Megérdemelt Michelin-csillag!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Életem egyik, ha nem a legjobb éttermi élményét nyújtotta a Costes Downtown. Minőségben, odafigyelésben, ötletességben egyaránt a csúcsot képviselik.
Réka - 2016. március 27., vasárnap 15:17

"Excellent!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon vártuk már hogy kipróbálhassuk az éttermet.Az étterem gyönyörű,nagyon elegáns. Mi a "konyhával" szemben ültünk le,ami azért volt különleges mert ráláttunk az egész folyamatra hogyan is készülnek ezek a csodálatos alkotások :) Nagyon érdekes volt látni egy ilyen profi csapat összehangolt munkáját! Az ételek lenyügözőek,nagyon finom volt minden! A felszolgálók nagyon udvariasak,kedvesek.Tökéletes a hely! Biztosan visszatérünk!
Ria - 2016. március 27., vasárnap 11:15

"fantasztikus előétel+főétel, pocsék desszertek"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem maga gyönyörű, a berendezés kifinomult és igényes. A személyzet kedves, segítőkész volt, de néha kicsit túlbuzgónak találtuk őket. Ennek ellenére egyáltalán nem éreztük magunkat feszülten, nem volt semmilyen felesleges manír vagy kimértség, csupa kedvességet tapasztaltunk. Kaptunk egy üdvözlőfalatot valamilyen hajszálvékony lángos-szerűséggel és ahhoz egy citromos krémet; a krém egész jó volt, a „lángos” nekem egyáltalán nem ízlett. A szintén elő-előételként kihozott meleg buci egész finom volt, hozzá vaj és reszelt kecskesajt járt. Még nagyban ettük, mikor már álltak felettünk a levessel, ami kissé zavaró és fura volt. A padlizsán krémleves hajdinával igazán finom volt, a hajdina tökéletesen volt elkészítve, nem főzték túl. A lazacpisztráng szintén finom volt. A főétel durbincs tarhonyával és hagyma-variációkkal, ami egyszerűen tökéletes volt. Bár én szívesebben ettem volna a halhoz lencsét, ami a másik főétel körete volt, de tényleg fenomenális volt, főleg a különbözőféleképp elkészített hagymák. A sertés lencsével és újhagymával szintén finom volt, bár a hús alja nagyon száraz, nehezen vágható/rágható volt, de a többi része csodálatos, puha, míg felül a bőr ízes, ropogós, a hozzá adott lencse szintén mesterien volt elkészítve. A mélyrepülés egyértelműen a desszert. Olyan hatalmas csalódás volt mindkettőnk számára, és egyáltalán nem tudtuk értelmezni, hogy egy amúgy kimagasló konyhát vivő séf és személyzete hogyan adhat ki a keze közül egy ilyen fantáziátlan, kommersz, gejl valamit, mint az a két desszert. Áfonyás tortácska: filléres linzertésztában édes krém, mellette morzsa és lemon curdhöz hasonló valami. A másik desszert pavlova, szintén citrusos krémmel és ugyanazzal a morzsával: a pavlova gyakorlatilag elvághatatlan volt, tisztán hallottam, ahogy recseg, amint a másik asztalnál ülő hölgy szintén próbálja késsel-kanállal szétfűrészelni. A két előző fogás hatalmas élményét nagyon lerontotta ez a két förtelmes desszert. Ami még tetszett, hogy minőségi borokat kínáltak reális áron a menü mellé, ebből fogyasztottunk is. Búcsúzófalatként 3 apró édességet kaptunk, a figyelmességet nagyra értékelem, a tálalás gusztusos, de szintén gejl és semmitmondó desszertfalatok voltak. Összességében nagyon örülök neki, hogy sikerült ide eljutnunk az Étterem hét keretein belül.
D. Alexandra - 2016. március 27., vasárnap 06:52

"Really nice restaurant!!!!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
The food was really taste, and the service is nice. I will go next time for sure
Poppy Ma - 2016. március 27., vasárnap 02:05

"Perfect Lunch"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, remek kiszolgálás, csodás hangulat!
Kerényi Ramóna - 2016. március 26., szombat 20:37

"Szuper!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt, az összes fogás isteni, csodálatos ízekkel. Csak ajánlani tudjuk.
Mák Csilla - 2016. március 26., szombat 09:16

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden. Mit is mondhatnék? Nagy ínyenc vagyok, szeretem a hasamat és úgy általában is mindig várom h egy étterem ne ételt, hanem élményt adjon. Élményt ízek kombinálásával, harmóniát az ízlelőbimbóknak, nyugalmat a gyomornak. Épp a gyomrom volt, ami a Costes Downtown felé gombócot tartalmazott, legalábbis úgy éreztem magam, mintha nekem kellene színpadra lépnem. A bakit is csak én követtem el, hisz a nem bejáraton akartam bemenni (a Hotel felöl, kicsit trükkös a bejutás). Belépve azokban az étterembe elszállt minden nyugtalanság. A profi és figyelmes személyzet mindenben a segítségünkre volt, hogy oldja az izgalmat h egy Michelin csillagos helyen vagyunk. Kedvesek voltak, vhogy természetes volt ahogy beszélgettek velünk, ajánlottak, meséltek az ételekről és szuper pörgősen hozták a finomságokat: menüt és meglepetéseket: egyedi chips dippel, friss bucik kétféle vajas variációval (a karamellesnek meg kell tudnom a receptjét... ha olvastok, kérem a chefet! :))) Az ételek csodásak voltak, hozták amire számítottunk. Frissek, finomak, guszták. A főfogás halacska volt a kedvencünk anyukámmal. A limonádé új dimenziókat nyitott, biza origo lett sajnos vagy nem sajnos. ;) A végén elcsomagoltattam az utolsó meglepi édes falatkákat a kislányomnak és képzeljétek, az ananászosat imádta. Pedig nem egyszerű őt elmozdítani 6 évesen a megszokott otthoni kedvencektől, ovis menzától. :) Én pedig a bazsalikomosat habzsoltam. Hmmm. A környezet nem snob, nagyon kellemes, kényelmes, megnyugtatóan szép. Nagyon jól éreztük magunkat anyukámmal, köszönjük szépen a Costes Downtownnak. Egyben az élményt apukámnak ajánlom, aki sajnos épp kórházban van és úgy tűnik már nem jöhet majd velem többé ilyen klassz helyekre, de tudom h nagyon szeretné. Megígérem h jövök még Costes és gondolatban apuval is eszek majd nálatok. :)
Debreczeni Szabolcs - 2016. március 26., szombat 06:28

"Hibátlan ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes, profi szerviz, magas színvonalú konyha, igényes környezet! Hibátlanra sikerült az ebéd!
Szabó Csaba - 2016. március 25., péntek 15:15

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Aki igazi gourmet, annak nem szabad kihagynia!!! Itt azt kapod, amit elvársz! Minden kifogástalan! Külön köszönet a + fogásokért. Az egész napomat feldobtátok, HÁLÁS köszönet és elismerésem! (pedig nálam ez nagyon ritka :-)) Minden várakozásomat felúlmúlta! Biztosan találkozni fogunk még!
Németh Kinga - 2016. március 25., péntek 10:53

"Michelin csillagos élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ízletes, gusztusosan tálalt ételek, rendkívüli kiszolgálás, exkluzív helyszín. Visszavágyunk.
Linda & Richárd - 2016. március 25., péntek 06:39

"Downtown"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogásokról nem csak annyit mondhatok, hogy kifogástalanul finomak voltak. Azt a fantáziadús megtervezettséget legalább ennyire értékeltem, ami az ízelítő falatoktól az utolsóként feltálalt fogásig összekapcsolta az ételeket, létrehozva egy olyan menüsort, aminek minden eleme harmónikusan illett a többi íz és textúra közé. A durbincs talán emellett is kiemelkedő volt az összes fogáshoz képest!
Anna - 2016. március 25., péntek 05:20

"Egy ebéd, ami élmény is lehet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Március 21-n 11 órakor még nem tudtam, hogy aznap megtapasztalhatom, hogy egy ebéd élményt is jelenthet. Testvérem meglepetésnek szánta és meghívott a Costes szálló éttermébe ebédre. Már az étterembe belépve nagyon udvarias fogadtatásban részesültem. Az alkalmazottak ottlétünk ideje alatt mindvégig készségesek és udvariasak voltak. Az ebéd, az pedig fenséges volt. Minden egyes falatot élveztem. Az ebéd végén ittam életem legfinomabb presszókávéját. Testvéremnek és az étteremnek köszönöm ezt az élményt
Takács Éva - 2016. március 24., csütörtök 22:13

"Costes Downtown"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
-
Kriszta - 2016. március 24., csütörtök 12:09

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt.
TAttila71 - 2016. március 24., csütörtök 09:10

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívüli íz és megjelenés élmény, kedves személyzet, csak pozitív tapasztalat.
galea - 2016. március 24., csütörtök 08:27

"Mesés hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Páratlan kiszolgálás, finom ételek, szuper hely
Éva - 2016. március 24., csütörtök 05:25

"Fantasztikus ételek, ízléses környezet"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek nagyon ízlésesek és ízletesek voltak, a kiszolgálás is rendkívül udvarias. Ami negatív, hogy az egyik felszolgáló, miután kértem a számlát elfeledkezett rólam, és nagyjából 25 perc után kaptam meg. Kicsit én is éreztem, hogy siettetnek az evéssel, azaz még az első ajándék előételt sem ettem meg, amikor már ott állt a 2. welcoma falatka és a leves is az asztalon. Mindenesetre az étterem berendezése (élő növények, design elemek, puritán, de mégis kényelmes székek, hasított bőr ülőkével) nagyon ügyesen van megoldva, a pincérek öltözéke is tetszetős, elegáns. Nagyon jól esett a két welcome falatka és az utolsó 3-as desszert ajándék, így összesen 6 fogáshoz jutottunk 3 áráért. Ami nekem különös volt (bár lehet, hogy csak amiatt, hogy nem jártam még ilyen magas szinvonalú helyen), hogy a pincérek elvitték az asztalról az ásványvizes flakont, oda, ahol nem is láthattam, így pedig fogalmam sem volt, mennyit fogyasztottam. A 8 decis ásványvíz ára felszolgálással együtt 1568 Ft volt, ezt kicsit sokalltam az értékével összevetve. Mindenesetre hálás vagyok, hogy lehetőségem volt életemben először Michelin-csillagos étteremben enni ilyen áron, még úgy is, hogy a vízet beleszámítom, és ajánlani fogom másoknak a helyet.
Laura - 2016. március 23., szerda 12:52

"Jó helyre került az a Michlein csillag"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias fogadás, letisztult stílusban berendezett étterem, figyelmes személyzettel és kitűnően megkomponált menüsorral. Kedves meglepetés volt,hogy az előre meghirdetett ételek mellé meglepetés fogásokkal is kedveskedtek (a robbanó cukorkával töltött falatka mindent vitt), emellett egy speciális borlapot is összeállítottak erre a hétre. Az ételek közül kiemelném a halat és az áfonya tortácskát. Mindenkinek ajánlom, biztos,hogy visszatérünk még!
Kárpáti-Somogyi Laura - 2016. március 23., szerda 07:58

"Hibátlan!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
10/10
Zsolt - 2016. március 23., szerda 06:33

"Tokeletes ebed"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Fantasztikus minosegu es gyonyoru eteleket kaptunk. Tokeletes a hely. Nagyon koszonjuk.
Gaspar Laszlo - 2016. március 23., szerda 05:46

"Gratulálok a Michelin-csillaghoz, de..."

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremről kizárólag az Étteremhét-menü alapján tudok véleményt írni, lehet, hogy a rendes étlapon lévő étel más. A padlizsán-leves (ami a rendes étlapon is szerepel és az ára 3.200,-FT!!!) nem volt nagy durranás, nagy érzelmeket nem váltott ki. Az arany durbincs valóban csodás volt. Azonban a Pavlova-desszert katasztrofális volt, egy kicsi és nagyon kemény habcsók... Itt az ár-érték arány nagyon elszállt. Maga az étterem nagyon szép és elegáns, a kiszolgálás profi és távolságtartó.
Pataki Natasa - 2016. március 23., szerda 05:34

"Costes Downtown"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Ennyi pénzért valószínűleg nem lesz többet lehetőségünk egy - immáron - Michelin csillagos étteremben végigenni egy ilyen remek menüt. Az ételek makulátlanok, csodálatosak, kreatívak. A kiszolgálás már-már nyomasztóan udvarias, annyira figyelmes, hogy az egy kissé feszélyező. Biztos vannak, akik nagyon sietnek az ebédeléssel, de szerintem a többség egy minőségi étteremben szeretné kiélvezni az ételeket, megélni az alkalmat. Sajnos ez most nem sikerült maradéktalanul. Végig az volt a benyomásom, hogy siettetik az eseményeket, értelmetlenül pörgetik, gyorsítják a kiszolgálást. Vajon mi értelme kihozni a 3 fogáson felüli plusz - amúgy szintén remek - ízelítőket, ha utána esély sincs azokból normálisan enni? Épphogy sikerült csak belekóstolni, aztán már vitték is el a pincérek. Vétek az ilyen finom étkeket csak úgy kidobálni, mást viszont mit tudnának vele tenni??
Értékelő - 2016. március 22., kedd 21:09

"Kellemes"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy fine dining étterem ennyire kellemes hangulattal ritkaságszámba megy.
Schneider Ákos - 2016. március 22., kedd 21:05

"last minute :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Utolsó pillanatba sikerült foglalnunk, hétfő reggel, és ebédre mentünk :) Ez az étterem volt az elsődleges célunk az étterem héten. Nem csalódtunk, sőt nagyon szuper volt minden, a hely, a kiszolgálás, a figyelmesség és az ételek is. Szívesen ajánljuk másoknak is és szívesen jövünk vissza máskor. Megérdemli az étterem hét díját! :)
Gabriella - 2016. március 22., kedd 15:00

"Remek ételek!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ételek, kedves kiszolgálás, jó hangulat. Ennél nem is kell több.
Kelemen Tibor - 2016. március 22., kedd 11:18