Rustico étterem - Budapest

Rustico étterem - olasz, magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.facebook.com/RusticoEtterem

Rustico étterem

1056 Budapest, Váci utca 71.

Rustico étterem
Váci utca 71. , 1056 Budapest

Budapesten, a Váci utcában magyar és nemzetközi konyhával, rusztikus környezetben várja Vendégeit a Rustico étterem.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Rustico Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,2

(7 értékelés)


Konyha

4.1

Kiszolgálás

4.3

Hangulat

4.3

"Jövőre veletek ugyanitt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szilveszter késő délután jöttünk össze a Rustico-ban - immár második éve- egy kis évértékelésre régi, középiskolai barátnőimmel. Mindannyiunk nevében csak teljes megelégedéssel tudjuk véleményezni a Rustico-t, a felszolgálás kitünő, folyamatos és gyors, a megrendelt ételek finomak voltak, egy szavunk nem lehetett sem a kiszolgálásra , sem az ételekre. A hangulat az egész étteremben jó volt, szilveszter lévén sokan is voltak, de a személyzet birta az iramot, le a kalappal előttük, példamutató igyekezetük előtt. A hangulat kitünő volt: minden elismerést megérdemel a zenekar, amely igen magas , müvészi szinten játszott, igényes zenedarabokat, a Phantom, a Macskák, a dr. Zsivágó zeneszámai mellett külföldi vendégek részére hazájukban népszerü számokat, fáradhatatlanul és természetesen hires-népszerü sok magyar nótát. Kérem, ezuton is tolmácsolják a zenekarnak és a vendéglátó személyzetnek minden elismerésünket. A régi hires darab cimével l köszöntünk el egymástól, mi régi barátnők : "jövőre veletek ugyanitt". Üdvözlettel: a "szomszédos" Bástya utcából.
dr.Pethes Margit - 2019. január 01., kedd 12:36

"Csalódás"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az Étterem héten a Rustico éttermet választottuk. Még sosem jártunk ott. Csak este 7-re lehetett asztalt foglalni, ezért meglepetés volt, hogy amikor megérkeztünk, csak pár asztalnál ültek. Később is csak néhány vendég érkezett, az asztalok többsége üres maradt. A menü bőséges volt, habár az újabb fogásra 25-30 percet kellett várni. A megrendelt három rosé kacsamellből egy hideg volt, egy pedig sületlen. Igaz, kérésünkre elvitték és átsütötték. A cigányzene hangulatos volt. Kár, hogy a prímás úgy muzsikált az asztaloknál, hogy a hegedűjében ott volt egy papírpénz.
Eleőd Márta - 2018. március 12., hétfő 09:13

"Máskor is"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Jól éreztük magunkat. Az ételek finomak voltak, a mennyiség is elegendő volt. Érdekes hangulata volt a falusi eszközökkel zsúfolt falaknak.
Pesterzsébeti Laci - 2018. március 10., szombat 22:11

"Csalódás"

2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Szerintem csak azért prémium kategóriás, mert a Váci úton van. Nem ajánlom, mert az adagokat körettel akarják növelni. Ráadásul a "rozé" kacsamell majdnem olyan száraz volt, mint egy elrontott csirkemell. Cigányzenekar növelte az este hangulatát.
Dölle Dóra - 2018. március 09., péntek 11:32

"Rustico étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Baráti társaságként 6-an érkeztünk vacsorázni. 5 fogásos menüt kóstoltunk végig, kedves kiszolgálás és finom ételek vártak bennünket. Az étterem berendezése tükrözi a magyaros hangulatot a régi tárgyakkal, használati eszközökkel. Jól éreztük magunkat!
Poroszkai Zoltán - 2018. március 07., szerda 08:09

"**** Tokeletes. Batran ajanlom! *****"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes meglepetes. Konnyen megkozelitheto, nagyon hangulatos hely, diszkret barati beszelgetesekre abszolut alkalmas, baratsagos a kiszolgalas, izletes, valtozatos etelek, szepen talalva. Nem benaztak a szamlaval, es korrektul szerepelt rajta minden, - meghozza ELSORE! Ami ezen a kornyeken nem mindig van igy...
Ingrid - 2016. március 25., péntek 20:48