SonkaArcok bárkonyha - Budapest

SonkaArcok bárkonyha - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

SonkaArcok bárkonyha

1052 Budapest, Kecskeméti utca 2.

SonkaArcok bárkonyha
Kecskeméti utca 2. , 1052 Budapest

A SonkaArcok 2012. decemberi nyitása óta várja Vendégeit a hét minden napján, Budapest központjában, az Egyetem térnél.

A hely valódi vonzerejét a delikát ételek jelentik, a sonkák, a különféle spanyol szalámik. Az ízes sajtok itt valóban megkapják a nekik járó figyelmet. A Serrano sonka mellett a Jamón Ibéricót is megtaláljuk, valamint megkóstolhatjuk a prémium kategóriásnak számító Jamón Ibérico Bellotta sonkát is.
A remek disznóságok mellé kerülnek fűszeres, karakteres sajtok is, melyek éppen csak annyira intenzív ízűek, hogy ne elnyomják a húsok ízét, hanem kellemesen társuljanak melléjük.

2013 októberétől, a ‘’világot bejárt” professzionális ismeretekkel, rendelkező, nagy múltú vendéglátós Hódosi József lett az üzlet vezetője, aki Kanadából tért haza.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: SonkaArcok – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(228 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.4

"Nem a legjobb"

2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Az ételek korrektek voltak, de nagyon sok hiányossággal találkoztunk, ami étlapon szerepelt hogy "friss bagettel", az kettő kis darab, egy ujjnyi vastagságú szeletet jelentett, a sertésszűz túlkészült, a desszerttel pedig minőségbeli problémáink adódtak. A köret viszont finom volt, különleges. Megettük, kicsit közömbös volt, leginkabb a hely hangulatával és kiszolgálással volt problémánk, az étel maradékokat 3 percenként nyitott ajtónál az orrunk előtt üritették ki s mindent beláttunk és hangok is ahogy csapkodták a tányérokat, vakarták a maradékokat le a tányérokról, közben valami sportmeccs ment a TV-ben, egyáltalán nem volt meghitt éttermi hangulat, inkább mint valami kocsma. Nem adnánk neki újabb esélyt.
Kiss János - 2019. március 27., szerda 13:24

"Finom ételek, szuper kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét keretében voltunk itt, a választható menü ételei mind nagyon finomak voltak. A kiszolgálás is nagyon jó volt.
Ágnes - 2019. március 25., hétfő 18:59

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes, kedves kiszolgálás. Finom ételek.
Erika - 2019. március 25., hétfő 14:13

"Remek hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper a kiszolgálás, nagyon figyelmes a személyzet. Minőségi alapanyagok, ízletes ételek és kellemes környezet. Érdemes kipróbálni!
Gabriella - 2019. március 25., hétfő 13:40

"Kellemes"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az előételek nagyon finomak voltak, a fő ételek jók voltak, de kevés fantáziával, a desszerteknél a (fonetikusan) milföj csodás volt! Összességében egy kellemes este, kellemes vacsorával.
Nagy László - 2019. március 25., hétfő 11:30

"Nagy adagok, jó minőségben, kevés extrával"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
+ Rugalmasan kezelték az asztalfoglalást, laktató volt a menü, jó hangulatú volt az étterem, finomak voltak a fogások - Nem volt a felárnak megfelően kiugróan különleges a menü; nem jelezték, hogy zár a hely, de elkezdtek összepakolni;
FAD - 2019. március 24., vasárnap 14:09