Értékelések és vélemények


4,9

(8 Recensies)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.9

"Csodás élő zene, figyelmes kiszolgálás, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás élő zene, figyelmes kiszolgálás, finom ételek
Horváth-Mácsai Ilona - 2017. március 21., kedd 12:15

"Nagyszerű ételek, túltolt kiszolgálás"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Remek fogásokat ettünk, a gyulyásleves és a marinált ponty kiemelkedő. A szerviz túlbuzgó, "mindenki kiszolgál mindenkit" alapon nekünk sok volt. Lehet, hogy a sok külföldi vendég indokolja ezt, de nekünk egy pincér harmadennyi, nem bájolgó figyelme többet ért volna. .
Farkas Péter - 2017. március 20., hétfő 10:02

"A magyar fine dining büszkesége"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Lenyűgöző, kifinomult és öntudatos konyha. Fine dining a javából magyaros ízvilággal! A külföldi partnereinket mostantól csak ide viszem! Ez az a hely, ahol büszkén kihúzhatjuk magunkat, s vállalhatjuk a magyar konyhát és virtust világszínvonalon! A miliő pazar, elegáns élőzenével: cigányzene professzionális kivitelezéssel, külön gratuláció a zenészekért! A Rézkakas bevéste magát az emlékezetembe, csupa nagybetűvel!
Kovács Klaudia - 2017. március 20., hétfő 07:39

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Márc. 15-én ebédidőben jártunk itt az Étteremhét keretében. Elég nagy tapasztalatom van, ezért általában kissé kritikus vagyok, de itt gyakorlatilag minden tökéletes volt. Az egyetlen kritika, hogy hiába mondtuk a foglalási nevet, a foglalási kódot is keresgélnünk kellett, mintha igazolni kellene magunkat, így a belépő kissé zaklatottra sikerült. Utána azonban minden nagyon jó volt. A hely otthonos, a háttérzene kellemes és nem túl hangos, a felszolgálók profik, de kedvesek, nem tolakodók, mégis figyelmesek. Mivel itallapról inni nem kértük, kaptunk kancsóból friss vizet, amit bár én alapnak tartok, de ritka az a hely, főleg ebben a kategóriában, ahol ezt megteszik és akkor ilyen természetességgel. Az ételek tökéletesek voltak, mind ötletességben, mind alapanyagokban, tálalásban, állagban, ízben. A "Rántott sertésoldalas szabolcsi káposztával" kiváló példa rá, hogy a tradicionális magyar konyhát hogy lehet az alapanyagok, ízek (oldalas, káposzta, tejföl) és technológiák (rántott hús, töltött káposzta) megőrzése mellett modern módon bemutatni. Mindemellett jól is lehet lakni a 3 fogással, de mégsem üt be utána a kóma. Összefoglalva: feltétlenül javaslom kipróbálni az Étteremhét keretében a helyet és biztos hogy ajánlani fogom a külföldi partnerekkel történő vacsorákhoz. Gratulálok a séfnek, a személyzetnek. Köszönöm az élményt!
Krisztina - 2017. március 17., péntek 14:15

"Tökéletesség!!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Biztosan visszamegyünk még!
Krisztina - 2017. március 17., péntek 10:27

"Mindenkinek ajánljuk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ízek, kellemes hangulat, jó kiszolgálás. A ponty, a marhanyak és a krémes szuper választás volt, bármikor visszamennénk ismételni, mindenkinek ajánljuk.
Szabó László - 2017. március 16., csütörtök 09:21

":)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden igényt kielégítő!
Judit - 2017. március 16., csütörtök 06:12

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Beautiful Christmas eve meal. Excellent staff in lovely surroundings.
Joy Thomas - 2016. december 28., szerda 10:57